Linda Stuhaug

Annonse

19. januar 2014

Oppskrift: torsk- og søtpotetform & raske, sunne desserttips

Oppskrift: torsk- og søtpotetform & raske, sunne desserttips
Det er Søndag og ei ny veke står for tur. Derfor tenke eg at ett middagstips til den kommende uken passer fint! Det er nok fleire som er middagsleie og trenger ny inspirasjon til kvardagsmiddager, som både smaker godt, er sunt og går relativt fort etter man kommer heim fra en lang dag. Denne formen blei laga forrige veke, men det blir definitivt ikkje lenge til neste gang! Ett triks kan vere å lage søtpotetmos og forma klar i kjøleskapet kvelden før, så er det berre å sette den i ovnen når man kommer inn døra heime 🙂
Du trenger (lag ut fra kor mange personer som skal spise. Vi var 2) 3 søtpoteter Torskefilet Pinjekjerner Lettost Salt&pepper
Kok søtpotetene møre, mos med stavmikser til en jevn og klumpfri mos. Fordel i en passende ildfast form. Legg over tint torskefilet, strø over salt&pepper, en skive lettost og deretter ett godt dryss med pinjekjerner. Inn i ovnen på 180 grader til osten er gyllen og smelta, ca 15 minutter. Server gjerne med en frisk salat og mager kesam, det passa veldig godt!
I dette måltidet får du en god porsjon med både protein, karbohydrater og fett. For mange er dette alfa omega for å få ett komplett måltid, i tilllegg til grønnsaker. Fire fluer i en smekk er ikkje så verst! Du kan også servere med dampa eller kokte grønnsaker om du ønsker, her er berre en variant.
Kanskje dere titter innom for ett desserttips? Då har eg noken sunne, raske, lette og gode forslag! (trykk på bildene for å komme til oppskrift)
? Karamelliserte epler
? Kokos- vaniljemousse med bringebær- coulis
? Questbar- oreos
? Sunn bringebærsorbet
? Nøytral bananis
? Sjokolade- bananis
God Søndagskveld, godtfolk 🙂 Gleder meg til ei ny og sprek uke – og ikkje minst til å dele mange nye oppskrifter med dere!

Det er Søndag og ei ny veke står for tur.
Derfor tenke eg at ett middagstips til den kommende uken passer fint! Det er nok fleire som er middagsleie og trenger ny inspirasjon til kvardagsmiddager, som både smaker godt, er sunt og går relativt fort etter man kommer heim fra en lang dag. Denne formen blei laga forrige veke, men det blir definitivt ikkje lenge til neste gang! Ett triks kan vere å lage søtpotetmos og forma klar i kjøleskapet kvelden før, så er det berre å sette den i ovnen når man kommer inn døra heime 🙂

Du trenger (lag ut fra kor mange personer som skal spise. Vi var 2)
3 søtpoteter
Torskefilet
Pinjekjerner
Lettost
Salt&pepper

Kok søtpotetene møre, mos med stavmikser til en jevn og klumpfri mos. Fordel i en passende ildfast form. Legg over tint torskefilet, strø over salt&pepper, en skive lettost og deretter ett godt dryss med pinjekjerner. Inn i ovnen på 180 grader til osten er gyllen og smelta, ca 15 minutter. Server gjerne med en frisk salat og mager kesam, det passa veldig godt!

I dette måltidet får du en god porsjon med både protein, karbohydrater og fett. For mange er dette alfa omega for å få ett komplett måltid, i tilllegg til grønnsaker. Fire fluer i en smekk er ikkje så verst! Du kan også servere med dampa eller kokte grønnsaker om du ønsker, her er berre en variant.

Kanskje dere titter innom for ett desserttips?
Då har eg noken sunne, raske, lette og gode forslag!
(trykk på bildene for å komme til oppskrift)


? Karamelliserte epler


? Kokos- vaniljemousse med bringebær- coulis


? Questbar- oreos


? Sunn bringebærsorbet


? Nøytral bananis


? Sjokolade- bananis

God Søndagskveld, godtfolk 🙂 Gleder meg til ei ny og sprek uke – og ikkje minst til å dele mange nye oppskrifter med dere!

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg