Januar – oppsummering av oppskrifter


Januar er forbi – og det betyr oppsummeringsinnlegg fra den siste måneden!
Når Januar kom blei bloggen blåst i været! Aldri har eg hatt så mange besøkene kvar dag over lengre periode, og det er så utrulig kjekt 🙂 Denne måneden har eg virkelig hatt skikkelige kreative øyebikk på kjøkkenet, og eg har komt fram til mange fleire nye oppskrifter. Kommentarer og tilbakemeldinger har heller aldri våre så gode og mange som no, og det gir meg virkelig motivasjon til å fortsette, og det gleder meg enormt masse å vite at oppskrifter blir brukt og faller i smak hos dere også! Å blogge tar generelt masse tid. Lage oppskrifter, måle opp, ta bilder, legge på data, redigere bilder, evt. lage oppskrifter på nytt fordi dei mislykkes, handle inn dyre ingredienser, lage innlegg, planlegge, svare på kommentarer, kommentere andre blogger, svare på mailer fra dere… Det ligger en del jobb bak kvart einaste blogginnlegg, og med tanke på at eg ikkje tjener eller får sponsa noko som helst så er det motivasjonen og tilbakemeldingene fra dere som gir meg givet til å fortsette. Så skal det og seiast at eg ELSKER å spre lidenskapen min til fleire – og eg blir så ufattelig glad av å vite at eg faktisk inspirerer andre til en sunnere kvardag!

I månedens oppsummeringsinnlegg er det definitivt mest sunn bakst og desserter som tar overtaket igjen, men også litt andre innlegg og oppskrifter. Eg ønsker jo å vere en litt alt-mulig-blogg innenfor helse, sunn mat, trening, kosthold – så det blir litt meir variert no framover. I kategoriene på høgre side finner du oppsummeringsinnlegg fra heile blogg-perioden min, sjølv syns eg det er veldig kjekt å sjå tilbake på og eg angrer ikkje på at eg lager desse innleggene, sjølv om det gar litt tid! Håper eg kan friste dere fra Januar-måneden:

Frukost og kvelds
(fysj, her skal det skjerpast den neste måneden!)

Panutbutter proteinpancakes HER.

Lunsj og middag –

11 speltlompetips – alt ei lompe kan brukast til, seier berre eg! Innlegg HER.

Krema karrikyllingsuppe HER.
Enkel laksemiddag HER.

Indrefilet av svin med tilbehør & oppskrift på druesalat HER.
Torsk- og søtpotetform HER.

Sunn, rask og enkel kyllinggrateng HER. Perfekt middag som lager seg sjølv i ovnen!

Sunn bakst og dessert –

Heimelaga, sukkerfri kakao HER.
Sukkerfri og mager brownies HER.
Sukkerfri, proteinrik og enkel appelsinfromasj HER.

Heimelaga bringebærsyltetøy, uten sukker og tilsetningsstoffer HER.
Cookie dough – sukkerfri, glutenfri og melkefri – HER.

Nøttebar med sjokoladetrekk – nesten som sunn snickers – HER.
Sunt og enkelt desserttips – karamelliserte epler – HER.
Sukkerfri bringebærfromasj med berre 4 ingredienser HER.

Magre vaniljefudge karameller med maldonsalt HER.
Kalorilett bringebærgele og sukkerfri vaniljesaus HER.

Næringsrik mikrokake med søtpotet HER.
Sukkerfri Dronning Maud pudding HER.

Sukkerfri, brente mandler HER.
Sunn mikrokake, som sjokoladekake eller flytende fondant HER.
Sukkerfri, ekte vaniljepudding HER.

Sukkerfri & proteinrik sjokoladefromasj – som egen dessert eller minikake! HER.

Søt konfektbrownies med søtpotet HER.
Flytende karamellfylte sjokolader – som sunn smil – HER.
Sukkerfri, grove og proteinrike vafler HER.

Seige browniestrøfler HER.
Sukkerfri og proteinrik sjokoladepudding HER.

Juicing –

Juicing – ett innlegg om informasjon & oppskrift HER.

Håper du fant noko spennande!
Gleder meg til ny måned og kva Februar bringer. Eg ønsker å nå enda fleire høgder innenfor blogg og oppskrifter, så satser på at kreativiteten fortsetter 🙂 Eg starter også i ny jobb denne måneden, og 28.Februar fyller eg 20 år – enda fleire grunner til å glede seg!

Ha en fortsatt fin dag ? Sender ett stort smil over til deg – vit at eg setter pris på kvar og ein av dere 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

50 kommentarer

 1. annlott

  Først må jeg si NAM! Du inspirerer virkelig! Dette er kanskje litt rart å gjøre, men om jeg skal ha noen sjans til å vinne så må jeg gjøre NOE. Jeg er en av tre jenter som kan vinne et 6 ukers treningsprogram & diett – dette er en Instragram-konkurranse og de to jeg «konkurrerer» mot har over 5500 følgere og over 2000 følgere, mens jeg har litt over 150. Så om noen som ser dette har lyst til å hjelpe til kan dere gå inn på følgende link: http://instagram.com/p/j4KJ6aTQFv/ (bhr_fitness)- og legge igjen en kommentar med mitt instagram navn (annlott). 🙂 Hilsen en 2barnsmor som har VELDIG lyst til å vinne <3

 2. iselinilsen

  TUSEN TAKK FOR MANGE GODE TIPS

 3. Min matgale verden

  Flott oppsummering. Imponert over alt du har laget, ser så godt ut, og i tillegg så sunt. Lett å bli inspirert her. Men lager du speltlompene selv?? Fant ikke oppskrift på selve lompen?? Eller kjøper du de? Hvor? Var jeg helt genialt mange måte å bruke den på:) Og så bare 20 år! Imponert jeg:)

 4. lisaskramh

  Her var det mye fristende ja! Kjekt å høre at du får flere og flere lesere…det fortjener du! Enig i at blogg tar mye tid, men man får også mye inspirasjon fra andre så det er ikke noe jeg ville valgt bort 🙂 Gratulerer med ny jobb! PT? 🙂

 5. blueday

  ALT så godt ut 😀 du har vært så flink! Digget spesielt innlegget om speltlompene! Du er fantastisk flink 😀

 6. ineskau

  Jeg rett og slett ELSKER bloggen din! Fysøren så mye inspirasjon og det er så mye av dette jeg har planer om å prøve. Jeg prøvde meg på Cookie Dough kulene her om dagen, men glemte/manglet dadler så de ble ikke helt vellykkede, men neste gang skal det bli bra! Det er nydelige bilder og alt ser så godt ut samtidig som oppskriftene er veldig enkle og lage! 🙂 Merker at jeg MÅ investere i kjøkkenmaskin i nærmeste framtid. 🙂 Speltlompe innlegget var så genialt. Den er lagret under favoritter for å si det sånn. haha!

 7. Spiste nettopp frokost jeg, men nå ble jeg jammen sulten igjen….

 8. Charlotte

  Hei Linda 🙂 elsker bloggen din! Kunne du prøvd deg på yoghurtnøtter? Har så lyst til å lage egne sunne yoghurtnøtter men har aldri funnet en oppskrift jeg syntes er god.. Da må du være den perfekte til jobben:D

 9. himlamasseforskjellig

  OOOh myy G såå mye godt du har lagd i januar da! Måtte innpå flere av linkene her og legge de til favoritter slik at jeg også kan lage! Takk for goode sunne tips -det trengs. Og jeg ser absolutt hvorfor du bruker mye tid på bloggen..dette er tipp topp kvalitet!

 10. Bli bedre!

  Her var det mye som fristet! Blir inspirert til å eksperimentere litt på kjøkkenet selv. Så flink du er 🙂

 11. Veronica Myhra Hvambsal

  Du har så mange fantastiske oppskrifter, veldig kreativ jente! 😀 Morsomt å lese bloggen din. Ikke minst tar du veldig fine bilder 🙂 Ønsker deg en super søndag! 🙂

 12. Yngvild

  Så utrolig flink du er til å lage kreative oppskrifter og kjempefine, fristende bilder i tillegg! Tror jammen jeg må bake litt i dag 😀

 13. Terese Hagen

  WOW! Takk for tips 😀 Dette skal virkelig testes ut!

 14. EJ ELSKA BLOGGEN DIN! so mykje gode oppskrifter og ikkje minst variert 😀 gleda mej til å prøve ut fleire 🙂

 15. Du fortjener absolutt all den skryten du får! Du gjør hvertfall min hverdag mye lettere når jeg kan kose meg med god samvittighet! jeg er nemlig sjokoman som deg.. :p Hadde vært veldig gøy om du prøvde på gulrotkake en gang da 😀

 16. Sunnere hverdag

  Så utrolig mye godt! Jeg lagde karamellene dine med maldonsalt i går, og det er noe av det beste jeg har smakt på lenge! Måtte lage enda en porsjon i dag 😀 Har linka til bloggen din på min 🙂

 17. Linda Marie Stuhaug

  Sunnere hverdag: Takk for det, fine deg 🙂 Og så kjekt å høre at karamellane falt i smak! Skal innom bloggen din å ta en titt, alltid kjekt å sjå kva resultat andre har fått 🙂 Ha en fin Søndagskveld vidare <3

 18. Linda Marie Stuhaug

  Trine: Tusen hjertelig, Trine 🙂 Eg elsker å kunne inspirere andre til en sunnare kvardag, så veldig kjekt å høre det! Og ikkje minst – godt vi er fleire sjokomaner, hihi! Gulrotkake skal eg absolutt ha i bakhodet 😀

 19. Linda Marie Stuhaug

  Anonym: Tusen takk, det gleder meg veldig! Håper eg fortsetter å inspirere 🙂

 20. Linda Marie Stuhaug

  Terese Hagen: Berre hyggelig – kjekt du fant noke du likte 🙂

 21. Linda Marie Stuhaug

  Yngvild: Takk, Yngvild! Man spiser jo litt med augene også, er det ikkje det man seier? 🙂

 22. Linda Marie Stuhaug

  Veronica Myhra Hvambsal: Tusen takk, blir eg veldig glad for å høre 🙂 Ha en super Søndagskveld!

 23. Linda Marie Stuhaug

  Bli bedre!: Akkurat det eg ønsker! Tommel opp for det 😀 tusen takk!

 24. Linda Marie Stuhaug

  himlamasseforskjellig: Såå hyggelig, tusen hjertelig for fin kommentar! Håper eg kan fortsette å inspirere deg 🙂 Ha en super Søndagskveld!

 25. Linda Marie Stuhaug

  Charlotte: Heisann Charlotte 😀 Tusen takk for det, setter eg stor pris på! Yoghurtnøtter har eg laga mange ganger uten å lykkes. Det skal seiast at det er både år og måneder siden, og eg har vokst masse i løpet av denne tida, så kan absolutt prøve meg igjen 🙂

 26. Linda Marie Stuhaug

  Mari: Hehe – då har eg vertfall gjort noko riktig 🙂

 27. Linda Marie Stuhaug

  ineskau: Du får meg virkelig til å dra på smilebåndet med dine kommentarer, Ine! Tusen takk, det varmer laaangt inni hjarterota 😀 Prøv cookie doughen igjen med dadler, då blir nok resultatet knall! Hehe – eg er ei speltlompe- guri og spise enormt masse av det – så kjekt å kunne finne litt varianter av den 🙂 Ha en finfin Søndagskveld!

 28. Linda Marie Stuhaug

  blueday: Tusen takk, så utrulig hyggelig å høre! Speltlompe-innlegget har blitt godt tatt imot, kjekt å kunne inspirere til litt anna enn «fylte lomper» 🙂

 29. Linda Marie Stuhaug

  lisaskramh: Tusen takk, Lisa! Det varmer med slike kommentarer 🙂 Det stemmer – fått jobb som PT på treningssenteret eg sjølv har trent på i 4 år no! Blir nok litt variert i starten (veiledning osv) , men etterkvart vil eg jobbe i hovedsak som Personlig Trener 🙂

 30. Linda Marie Stuhaug

  Min matgale verden: Tusen takk, så hyggelige ord! Det setter eg så stor pris på 🙂 Nei, det er kjøpte speltlomper. Bruker Buer sine, man får kjøpt dei på dei fleste matvare butikker 🙂

 31. Linda Marie Stuhaug

  iselinilsen: Berre hyggelig veit du 🙂

 32. Linda Marie Stuhaug

  annlott: Tusen takk, så kjekt å høre 🙂 Skal ta en titt etterpå!

 33. Gunhild

  Hei! Eg må gi deg ei positiv tilbakemelding, for det fortenar du virkelig! Eg såg bloggen din for nokre dagar sidan, og du er allereie blitt min nye favorittblogg! Bloggen din er gjennomført, og eg elskar du har så mange oppskrifter:) du er kjempeflink!

 34. lisaskramh

  Såååå kjekt!! Lykke til!! 🙂 🙂 Blir spennende!

 35. Hanne Mjåseth

  Bloggen din fortjener stor oppmerksomhet, for du er ein stor inspirasjon for oss alle! 🙂 Og all maten du lager ser jo berre heilt amaaazing ut! Du er flink og syns det er koselig av deg at du deler matgleden din med oss <3

 36. Linda Marie Stuhaug

  Gunhild: Slike ord får meg virkelig til å dra på smilebåndet! Tusentusen takk, eg blir så inderlig takknemlig for sånne tilbakemeldinger 🙂 Eg er opptatt av at man faktisk også spiser med augene, og at bloggen generelt ser gjennomført ut – så det var kjekt å høre!

 37. Linda Marie Stuhaug

  lisaskramh: Tusen takk! Ja, eg gleder meg veldig 😀

 38. Linda Marie Stuhaug

  Hanne Mjåseth: Tusen takk, fine deg <3 Setter så pris på sånne ord! Blogging blir jo berre kjekkare og kjekkare syns eg - eg som ALDRI skulle starte en blogg (tanker for ett år siden, hehe!) Det er godt tidene forandrer seg 🙂

 39. Camilla

  Sitter å drømmer meg bort! Veldig fint med en blogg jeg kan få masse inspirasjon fra nå som vi skal begynne å lage matplan for en uke av gangen, starter med krema karrykyllingsuppe tror jeg 🙂 Ha en superduper fin start på uken skjønne deg.

 40. Julie @ WolfItDown

  Beundrer stå-på guts’en din frøken Linda! <3

 41. Siri Aas Rødland

  Du burde gi ut en kokebok! 😀

 42. Jeg ELSKER oppskriftene dine!

 43. Såååå masse godt!!! Har lyst til å lage alt eg 😉

 44. Linda Marie Stuhaug

  Frida: Tusen takk, Frida 😀 Hihi, det er berre å sette i gang en plass 😉

 45. Linda Marie Stuhaug

  mari: Tusentusen takk, Mari 🙂

 46. Linda Marie Stuhaug

  Siri Aas Rødland: Absolutt en stor drøm 😀

 47. Linda Marie Stuhaug

  Julie @ WolfItDown: Tusne takk Julie, så kjekt å høre <3

 48. Linda Marie Stuhaug

  Camilla: Så kjekt å kunne vere til inspirasjon, Camilla 🙂 Krema karrikyllingsuppe var en nydelig middag, ikkje dumt å starte med den! Takk det samme til deg <3

 49. trenpanett.no

  Veldig flott blogg! For noen oppskrifter og bilder! 🙂

 50. Linda Marie Stuhaug

  trenpanett.no: Tusen hjertelig! 🙂