Informasjon om «sunt snopekurs» og reportasje om meg på nett!

God Onsdags ettermiddag alle!
Det var veldig mange som var nysgjerrige på kurset eg hadde i helga. Som sagt var det mitt første snopekurs, og det har komt utrulig mange spørsmål om dette i ettertid, både på mail, facebook, instagram og i virkligheten. Kvifor visste eg ikkje om det? Kan eg vere med neste gang? Skal du holde fleire kurs? Idag har det komt ut en reportasje retta mot lidenskapen min for trening, helse, livsstil og sunn mat – litt informasjon om kurset – veien vidare og litt drømmer. Du kan lese artikkelen HER om det er interessant 🙂

Eg skriver ikkje så utruulig masse – men er det noken spørsmål eller lignende, så skrik ut i kommentarfeltet eller send meg en mail: linda_stuhaug@hotmail.com.


Bildet fra NRK Sogn og Fjordane.

Som det står i artikkelen var ikkje dette kurset på eige initiativ. Eg blei kontakta av 4H som skulle ha ha fylkeshelg for alle dei som sitter i styret rundt om i Sogn og Fjordane. Dei var interessert i å leige meg inn og kurse 20 vaksne til å lage sunt snop. Min jobb var å planlegge, handle inn, sende oppskrifter med bilder, fikse ustyr, utføre kurset, guide gjennom sukrin- verden osvosv… I den forbindelse fekk eg laga mitt eget "desserthefte" som blei utdelt med oppskrifter som skulle lagast, andre oppskrifter, informasjon om dei ulike produktene også noken ord om meg.

Det blei veldig begrensa kva eg kunne lage, for eg hadde begrensa med tid og IKKJE tilgang til kjøkken. Eg klarte å løyse det på mest mulig måte, alle sammen fekk lage 4 sortar snop sjølv, og deretter fekk alle som var på denne samlingshelga smake (50-60 stykker). Alt i alt fekk eg utrulig mange gode tilbakemeldinger, og eg fekk høyre fra fleire at eg hadde åpna en ny, sukkerfri verden for dei! Så utrulig kjekt 🙂

Så, det forklarer kvifor eg ikkje har sagt noke om kurset før sjølve dagen. Mange spurte korleis man meldte seg på, og når eg skal holde neste kurs – eg kan sei som så at kursing gav meirsmak og eg har lyst å flette det inn på en eller anna måte, men det blir nok ikkje med det første. Eg har virkelig lyst å fortsette i desse sporene, for eg trives så utrulig godt med det! Trening, sunn helse, livsstil og matglede er virkelig min største lidenskap og eg er så utrulig glad og takknemlig for at eg får jobbe innenfor det, og følge drømmane mine.

Eg er fortsatt 19 år – har heile livet forran meg – og eg gleder meg over tanken at dette er berre starten på framtida!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

48 kommentarer

 1. kan du ha spørsmålsrunde? 🙂

 2. Kaisa Elise

  Kjekt innlegg 🙂

 3. cathrinehenriksen

  Du har gjort en fantastisk god jobb hitil og jeg tror bare du kan bli bedre, så gøy :)….Du er heldig som er så utrolig dyktig og flink, det er så bra inspirasjon for andre dette:)

 4. Tanja Solibakke

  Du lager å utrolig masse godt Linda 🙂 Ser mega godt ut alt sammen! 🙂 Om du i senere tid skal holde ett slikt kurs, kan du regne med å se meg der 🙂 Har etter å lest inne på bloggen her, funnet iherb.com , så nå blir det å bestille litt forskjellig innpå der 😀

 5. Cathrine Eknes Jæger

  Du er så flink 🙂 stå på! Bloggen din er helt fantastisk! 🙂

 6. Kristine Einang

  Du er utrolig flink! Det er så kjekt å følge med på deg:)) Gleder meg til nye oppskrifter! STÅ PÅ!

 7. Kristine

  Helt herlig Linda! 🙂 Du er fantastisk flink og har en lys fremtid 🙂

 8. siljepia

  Du er flink og er godt jobba til å være så ung som du er 🙂 Liker bloggen din og elsker å se alle de fine oppskriftene du legger ut 🙂 stor klem 🙂 <3

 9. Kunne du tenke deg å komme til Oslo å holde kurs?:)

 10. janne helen

  Så kult! Håper du får oppfylt drømmen om kokebok/oppskriftbok en gang 🙂 Du er nok ikke så langt unna!

 11. Jeanette Elizabeth

  Jeg vil og ha slikt hefte! Du er RÅ! 😀

 12. matogtreningtidsklemme

  Dette er virkelig imponerende. Spesielt når man tenker på alderen i tillegg. ?

 13. Lovelyliller.com

  Hærlig!! 😀 Im happy 4 u!

 14. Veldig imponerande, du er kjempe flink! 🙂 Synst du skal melde deg på Kakekrigen som går på Fem, om du har sitt det? Så kan du lære heile Norge + kanskje overbevise han eine dommeren at bakst ikkje trenger å vere usunt for å smake godt :))

 15. Marianne Monsen

  Så utrolig spennende, Linda! Kjempe imponerende! 😀

 16. Kjempeimponerende, du har nok en stor bakefremtid foran deg 😀

 17. Silje M S

  Hadde vært såå gøy å være med på noe slik! Kom til Steinkjer en gang, da, og hold kurs på campus! Skal love deg det blir bra oppmøte 😀 Det er forresten en liten ting jeg lurer på. Jeg har sett du bruker speltlomper til en del ting, som erstatning for vanlige lomper, og jeg er av den oppfatning at de langsiktig skal være ganske så mye sunnere, MEN jeg finner det ikke noen steder? Er det kun enkelte butikker som selger det, og ligger de evt en annen plass enn ved de vanlige lompene og pølsebrød etc? Eller er de kanskje nedfryste? Hadde iallefall kunne tenkt meg å finne det en eller annen plass..

 18. Du er ein så stor inspirasjon! Keep up the good work 🙂

 19. Kan du ikke ha en spørsmålsrunde? Regner med mange er interissert i det 🙂

 20. Jorunn Marie

  Du e så flink, Linda!! Tenk at du har komt deg så masse opp og fram allerede no, det e virkelig til stor inspirasjon! Har stor tru på at du kan få til det meste du prøva på! 🙂

 21. Martine

  Hei Linda! Hvor kjøper du den hvite sukkerfrie sjokoladen? 🙂 Jeg har lett i tre ulike helsekost butikker uten hell!

 22. Linda Marie Stuhaug

  Martine: Eg har kjøpt den på helsekostbutikk – men det er ei stund sida. Eg bruker dette merket: http://primasjokolade.no/sukkerfrie-produkter/cavalier-sukkefri-sjokoladeplate-melk/ – eg veit noken matbutikker med stort utvalg også har dette merket. Kor bur du? 🙂

 23. Linda Marie Stuhaug

  Jorunn Marie: Tusentusen takk, kjære deg! Eg har store ambisjoner retta denne veien – og kommer ikkje til å gi meg 🙂

 24. Linda Marie Stuhaug

  Anonym: Tja, muligens. Du er ikkje den første som spørr, så kan hende eg skal prøve på det ut i neste veke 🙂

 25. Linda Marie Stuhaug

  synne: Tusen hjertelig, Synne! Det skal eg aboslutt 🙂

 26. Linda Marie Stuhaug

  Silje M S: Hadde våre heilt kanon å reist rundt å holdt kurs – ingen tvil om det! Men eg har jo ingen utdanning innenfor ernæring, så eg tenker det må på plass først. Men man veit aldri, framtida er fortsatt lys 🙂 Lompene er ferske, og de skal ligge ved brødhyllene/der andre typer lomper ligger. Det er ikkje alle matbutikker som har dei, men eg kan anbefale deg å snakke med daglig leder på en matbutikk i nærheten av deg, og høre om det er mulig at de tar inn Buer Speltlomper 🙂 Mange som er veldig greie når det gjelder det. Men forskjellen på næringsinnholdet i spelt og vanlige lomper er ikkje så veldig stor altså – eg liker rett og slett bedre konistens og smak på spelt. Håper du finne de 🙂

 27. Linda Marie Stuhaug

  Marit: Håper på det! Elsker vertfall det eg driver med – så ei framtid innen dette er uten tvil det eg ønsker 🙂

 28. Linda Marie Stuhaug

  Marianne Monsen: Tusen takk, Marianne :):)

 29. Linda Marie Stuhaug

  Synne: Verken hørt eller sett kakekrigen – får google det etterpå å sjå kva det går ut på 🙂 Hadde jo våre fantastisk å utkonkurrert sukkeret, haha 😉 Takk for hyggelige ord <3

 30. Linda Marie Stuhaug

  Lovelyliller.com: Tusen takk, det varmer 🙂

 31. Linda Marie Stuhaug

  matogtreningtidsklemme: Tusen takk! No skal det seiast at eg fyller 20 om tre veker då! Haha hihi 🙂

 32. Linda Marie Stuhaug

  Jeanette Elizabeth: Tuusen takk, Jeanette 😀 Heftet blei dessverre tomt – men skulle fått laga ett nytt ett 🙂

 33. Linda Marie Stuhaug

  janne helen: Takk for det, Janne Helen! Det hadde uten tvil vert en drøm som hadde gått i oppfyllelse 🙂

 34. Linda Marie Stuhaug

  Niko: Det kunne eg absolutt – men det blir nok ikkje med det første 🙂

 35. Linda Marie Stuhaug

  siljepia: Tusen hjertelig! Stor klem tilbake <3

 36. Linda Marie Stuhaug

  Kristine: Tusen takk, Kristine! Det betyr så masse 🙂

 37. Linda Marie Stuhaug

  Kristine Einang: Tusen hjertelig! Så kjekt å høre – eg kommer med masse spennande framover 😀

 38. Linda Marie Stuhaug

  Cathrine Eknes Jæger: Takk, kjære deg! Det varmer 🙂

 39. Linda Marie Stuhaug

  Tanja Solibakke: Tusen takk, Tanja! Håper eg fortsetter å inspirere deg 😀 Iherb er ei fantastisk nettside, eg advarer deg: du kommer til å bli hekta! (og blakk, haha) 🙂

 40. Linda Marie Stuhaug

  cathrinehenriksen: Tusen, tusen takk – det er så utrulig kjekt å høre! Varmer virkelig langt inni hjerterota 🙂 Ønsker deg en fantastisk dag, Cathrine <3

 41. Linda Marie Stuhaug

  Kaisa Elise: Tusen takk 🙂

 42. Linda Marie Stuhaug

  Anonym: Det er mange som har spurt – så eg skal tenke litt på det 🙂

 43. Karoline

  Så gøy! Gleder meg til fortsettelsen 🙂

 44. momoiro-chan (@jannemnaess)

  Så utrolig kult at du fikk muligheten til dette! Du er så flink og inspirerende. Stå på videre! Gleder meg til de kommende oppskriftene dine! Ha en flott helg :))

 45. cathrinehenriksen

  Takk å du får ha en super helg:)

 46. Linda Marie Stuhaug

  cathrinehenriksen: Takk for det 🙂

 47. Linda Marie Stuhaug

  momoiro: Ja, virkelig stas 🙂 Gleder meg til å dele oppskriftene, ingen tvil! Tusen takk, ha en god helg du også 🙂

 48. Linda Marie Stuhaug

  Karoline: Takk Karoline – eg gleder meg sjølv også 🙂