Vinnaren og resultat av giveaway!

Er dere spente? 😉
Lørdag klokka 11 var det stopp – og eg ba rett og slett pappa om å sei ett tall mellom 0 og 909! "909?!" tenkte eg – herlighet så mange som var med på giveawayen! Vit at eg har lest gjennom kvar einaste kommentar, og at eg setter pris på kvar og en av dere. Eg har sjølv fått veldig masse positivt ut av den, så det er en vinn-vinn situasjon – spesielt for den heldige som stikker av med alle godsakene 😉

Eg skreiv at man også kunne legge igjen noken ord om kva som er bra, kva eg kan gjere bedre, endringer, ønsker – fordi eg vil utvikle meg til det bedre. Her kom det utrulig mange fine tilbakemeldinger (?) om kva eg gjer bra og burde fortsette med, men også tips, ønsker og konstruktiv kritikk. Det kom inn veldig masse forskjellig – men eg skriver opp det som gjekk igjen mange ganger, med ett lite "svar" etterpå –

Dere ønsker eg skal skrive på bokmål.
Det vil gi deg fleire lesere og bedre forståelse for oss.
Svar: Eg kommer ikkje til å skrive skrifte skrivemåten min. Det er naturlig for meg å skrive på måten eg snakker på, og eg vil rett og slett føle meg falsk og unatulig om eg skal begynne å skrive på bokmål. Det er mulig det trekker opp lesertallet på bloggen, men dropper folk å komme innom fordi eg skriver nynorsk så får dei heller la vere.

Opplyse oftere om kaloriinnhold.
Gjerne på alle oppskrifter, per 100 g.
Svar: Eg rekner av og til på kaloriinnholdet, men det er vanskelig på oppskrifter eg ikkje måler alle ingrediensene. Sjølv teller eg ikkje kalorier, og rekner det ut kun for deres skyld, innimellom fordi eg sjølv er nysgjerrig. Eg vil fortsette med det på noken oppskrifter – og da skriver eg det i innlegget – men fokuset er ikkje kalorier på denne bloggen, så eg vil ikkje gjere det på alle oppskriftene.

Meir middagstips, og gjerne lunsjtips/matpakketips.
Søtsaker er godt, men middag først!
Svar: Sunne søtsaker har tatt overhånd på bloggen dei siste to månedene, fordi hodet og kroppen min sprenger av ideer og bakeabstinenser. Men meir oppskrifter på middag og matpakketips skal eg prøve på, det er viktig med variasjon!


Kylling med pestokrema grønnsake HERgrønnsaksgrateng med karbonadedeig HERheimelaga laseburger HER laks med baconostsaus HER.

Ordne på designet, få bedre oversikt og søkefelt.
Det er ofte litt rotette, og vanskelig å finne fram til tidligere oppskrifter.
Svar: Eg er heilt enig! Det er derfor eg har kontakta ei dyktig jente som holder på å lage nytt design til meg no. Eg håper det kommer i løpet av neste uke – da blir det meir oversiktlig, med søkefelt og oversetter til fleire språk! Gleder meg masse.

Gi ut egen kokebok, og starte kursing rundt i Norge.
Også var det noken som skreiv at eg skulle starta egen cafe! *Stort glis*
Svar: Som mange av dere veit, så har eg hatt eg drøm om å gi ut kokebok heilt sida eg var lita jente. Da var det retta mot kokkeyrket, fordi eg hadde ambisjoner om å bli verdens beste kokk. Eg håper selfølgelig det er en drøm om går i oppfyllelse etterkvart, og det er utrulig kjekt at så mange skriver det til meg, det varmer virkelig 🙂 Når det gjelder kursing så hadde det våre utrulig kjekt, men eg ingen utdanning innen dette, og det vil derfor bli vanskelig. Men framtida er fortsatt lys veit dere, eg er enda ung!

Dere vil vite meir om meg – gjerne ta en spørsmålsrunde.
Vi vil vite meir om jenta bak bloggen.
Svar: Eg skal tenke på det spørsmålsrunde, hehe. Veldig mange har etterspurt det, så muligens. Eg ønsker ikkje koble inn for masse privatliv i bloggen, men eg har jo skreve litt og gitt utrrykk for en livsstilsendring eg har gått gjennom, som mange er nysgjerrige på. Får sjå kva innlegg som kommer!


Fylte grønnsaker HERkvit tunfiskpizza HERlaks og grønnsaksgrateng HERheimelaga fiskesuppe HER.

Skrive meir om trening, spesielt styrketrening.
Du er jo utdanna Personlig Trener!
Svar: Meir treningsrelaterte innlegg kommer meir av framover. Eg har litt halvskrivne innlegg og planer i forhold til treningsinnlegg, men er det noken som har ønsker om kva eg skal skrive om, så skrik ut!

Skrive meir om mi eiga trening og treningsprogrammet mitt.
Gjerne øktene dine, korleis du trener, kor ofte og kor mange kilo.
Svar: Veldig kjekt at dere interesserer dere for det, men eg kommer ikkje til å legge ut detaljerte beskrivelser av øktene eller programmet mitt. Eg kan selfølgelig fortelle litt, men eg vil ikkje fokusere på å vere en treningsblogg som skriver kor mange kilo som blei løfta under dagens markløft. Det er ulike grunner til det, blant anna så må eg sette ei grense, eg har ikkje kapasitet til å blogge om alt.

Avslutter innlegget med å skrive vinnaren, som er Gunn Hilde!
Gratulerer, eg har sendt deg en mail 🙂

Det kom en del spørsmål i innlegget – men det blir umulig for meg å svare på alle når det var så mange kommentarer. Still dei gjerne igjen her om det var noke spesielt du lurte på! Stay tuned, seinare idag blir det kommer oppskrift på ny fristelse 🙂

54 kommentarer

 1. Mona Therese

  Gratulerer til vinneren 🙂

 2. Rettetasten

  Du skriv ikkje nynorsk, du skriv dialekt. Stor forskjell på skriftspråk og talemål 😉

 3. Kristin

  Har folk klagd på at du skriver på nynorsk? For noe tull 🙂 For meg er det ikke noe problem å lese nynorsk, problemet kommer når jeg skal skrive det selv. Som du sier, det er naturlig å skrive slik man snakker, og jeg snakker bokmål og du snakker nynorsk. Dermed basta! 🙂

 4. Det blir mer autentisk når du skriver slik du ønsker. Jeg synes så absolutt at du må fortsette med det. Forøvring så var oreokaken superb!

 5. Rikke Næss

  Gratulerer til vinnaren! Så utruleg masse digg mat du lagar, tommel opp for deg 🙂

 6. Synes det er kjempesjarmerende at du skriver på nynorsk, det er så koselig å lese! Nok av matblogger på bokmål der ute;) Fortsett slik du har gjort til nå, jeg digger både oppskriftene dine og DEG:)

 7. Gratulerer 🙂

 8. Jeg elsker at du skriver på nynorsk- det føles mer personlig. I det fulle og hele, tjener du helt sikkert på det 🙂 nynorsk er jo tross alt pensum på både u.skolen og videregående der hvor bokmål er utbredt. Jeg stemmer veldig i at du skal gi ut bok, jeg kjøper den 😀

 9. Hei!! Ville bare si at jeg syntes det er fint at du skriver på din dialekt! Glad du fortsetter med det! Selv snakker/skriver jeg bokmål, men har da ingen problemer med å forstå det du skriver! Stå på, og jeg syntes bloggen din er bra!

 10. Fortsett med nynorsken! I tillegg synes jeg det er supert at du blogger om det du VIL blogge om. Kaloriinnhold og dine egne treninger er ikke nødvendig. Jeg er bare glad du deler de nydelige oppskriftene dine med oss! 🙂

 11. Jeg liker at du skriver som du snakker jeg! Du er deg og det er best!

 12. janne helen

  Er enig med de fleste andre her, nynorskblogger er et friskt pust, så fortsett med dialekt/nynorsk! Oreokaken ser nydelig ut, har nettopp fått et lass med Questbars, så får prøve med bunn av double chocolate chunk! 🙂

 13. Kan du legge ut flere oppskrifter for oss laktoseintolerante? 🙂

 14. Jeanette Fagerlid

  Nynorsken må du for all del ikke slutte med på bloggen din! 😀 Den er så sjarmerende – bokmål kan vi jo lese alle andre steder 😉

 15. Linda Marie Stuhaug

  Jeanette Fagerlid: TAKK Jeanette! Så kjekt å lese at fleire synes at eg burde fortsette med nynorsken 🙂

 16. Linda Marie Stuhaug

  Maria: Eg har noken oppskrifter, og ellers kan man melkeprodukt med laktosefrie produktet i mange av oppskriftene 🙂 Men eg skal ha det i bakhodet!

 17. Linda Marie Stuhaug

  janne helen: Det skal eg absolutt, å skrive bokmål har aldri vert eller kommer aldri til å vere under vurdering eingang! Prøv oreokaken – håper den faller i smak 🙂

 18. Linda Marie Stuhaug

  Marie: Takk for det, Marie! Det setter eg pris på å høre 🙂

 19. Linda Marie Stuhaug

  Marie: Skal absolutt fortsette med nynorsken ja! Eg ønsker ikkje overfokus på kalorier, for det funker ikkje i lengden. Takk for fine ord, eg skal absolutt fortsette i samme løp 🙂

 20. Linda Marie Stuhaug

  Eva: Tusen takk, Eva! Eg fortsetter definitivt på dialekt, kjekt å lese at fleire står med meg der 🙂

 21. Linda Marie Stuhaug

  Lena B: Eg føler meg meir personlig også, utev tvil! Det er heilt sant, forstår man ikkje nynorsk er det på tide å lære seg det, hehe 😉 Takk for det Lena, det varmer 😀

 22. Linda Marie Stuhaug

  Nina: Ja, ho var veldig fornøgd! 🙂

 23. Linda Marie Stuhaug

  Mia: Tusen takk Mia det betyr masse! Heilt sant som du skriver, ein må skille seg ut litt 🙂

 24. Linda Marie Stuhaug

  Rikke Næss: Takk Rikke 😀

 25. Linda Marie Stuhaug

  Mathea: Kjekt å høre, Mathea! 🙂

 26. Linda Marie Stuhaug

  Kristin: Det stemmer! Fått både kommentarer her, på facebook og mailer angående dette. Veldig kjekt å lese at så mange stemmer for å skrive dialekt 🙂

 27. Linda Marie Stuhaug

  Rettetasten: Ja nettopp – «som eg snakker» står det i innlegget. Men det er jo retta mot nynorsk 😉

 28. Linda Marie Stuhaug

  Mona Therese: Ja – ho blei veldig fornøgt! Heldig jente 😉

 29. Iris Taklo

  sv: TAKK, haha 😀 Fikk så rare kommentarer for noen innlegg siden anngående kombinasjonen brunost og sjokolade, men da er jeg ikke alene, hehe ;-D Ha en strålende søndag du også 🙂

 30. cathrinehenriksen

  Heldig hun som vant 🙂 Gratulerer så mye til henne:) Og ikke minst deg!

 31. Hei! Dette må heeelt klart prøves ut!!! Jeg ELSKER oreokake! Men hvordan tror du det vil fungere med cookiesncream-barene fra atkins i stedet for questbar?:)

 32. Haha, oi, så nå at jeg klikket meg inn på feil innlegg for å kommentere xD Kommentaren var ment til innlegget om Oreokaken!:-)

 33. Kristine

  Det var jammen mye forskjellig av ønsker og kritikk. Jeg la ikke merke til «dialekten» du skriver på før jeg leste at det er såpass mange som mener du burde skifte til bokmål. Hehe. Liker bloggen din godt 🙂 stå på videre! Og gratulerer til den heldige vinneren.

 34. Lovelylillers sunne oppskrifter

  Kjempefine og fornuftige svar søta! Har også alltid hadd en drøm om å gi ut kokebok XD Gratulerer til vinneren!

 35. Martemor

  hold på nynorsken din, du!!!! eg diggar det:)

 36. Gunhild

  Eg er einig med dei andre ovanfor og deg, fortsett å skriv dialekt 🙂 🙂 eg syns forøvrig bloggen din er perfekt, og eg synest ikkje du treng å skrive meir om trening feks. Eg elskar at du har så mange oppskrifter, som er sunne og enkle! Eg har fått hekta på mikrosalat, så utruleg genialt:)

 37. Mari Thorsberg Andreassen

  Gratulerer til vinneren! Og jeg syns du kan fortsette som du har gjort jeg!! Men litt enig om det designet 😉 Og herremin, kalorier kan vi jo bare regne oss frem til selv! Iallfall så gjør jeg det 🙂

 38. Linda Marie Stuhaug

  Mari Thorsberg Andreassen: Tusen takk, Mari 🙂 Designet kommer mest sannsynlig ikveld eller imorgen!

 39. Linda Marie Stuhaug

  Gunhild: Det skal eg absolutt! Så kjekt å høre du har dilla på mikrosalat, det er virkelig min favorittsalat 🙂 Litt treningsrelatert blir det nok, men fortsatt i hovedsak en matblogg 🙂

 40. Linda Marie Stuhaug

  Martemor: Fantastisk Marte! Vi digger det 😀

 41. Linda Marie Stuhaug

  Lovelylillers sunne oppskrifte: Tusentusen takk! Spørst om vi begge skal slenge oss på kokebok- bølgen 😀

 42. Linda Marie Stuhaug

  Kristine: Ja, litt ymse var det! Men det er berre positivt syns eg 🙂 Takk for det, det skal eg absolutt 🙂

 43. Linda Marie Stuhaug

  Linn: Ingen problem, eg kobler det riktig eg 🙂

 44. Linda Marie Stuhaug

  Linn: Det vil nok fungere det og, men den vil du ikkje klare å klemme ut i formen uten at du smuldrer den/skjærer den i små biter, siden den har en litt anna konsistens 🙂 Muligens ville eg skjært den i mindre biter i en foodprosessor, og tilsatt litt væske (vatn, smør, kokosolje etc) for å få en god konsistens. Det trur eg hadde blitt ett enda bedre resultat faktisk 🙂

 45. Linda Marie Stuhaug

  cathrinehenriksen: Takk for det!! 🙂 Ho vart kjempeglad, så det gläder!

 46. Linda Marie Stuhaug

  Iris Taklo: Det er jo SÅ godt! Skal fortelle deg kva eg spiste masse av i mine yngre dager… knekkebrød med nugatti og brunost 😉 Farlig god kombinasjon 🙂

 47. Iris Taklo

  Hehe det har jeg aldri tenkt på før 😀 Jeg bare har en periode nå hvor jeg er helt hekta på brunost, og da går det ned med det meste, haha ;-D

 48. amaliewj

  Hadde vært kjekt om du kunne lage et innlegg om trening og gode treningsøvelser som ikke belaster kneet.. Har slatters, og er så kjedelig å legge helt om på treninga av den grunn. Før så elsket jeg å springe på mølla, og ta meg noen kveldsjogger ute i uka, nå verker jeg bare jeg går etter en lang dag 🙁

 49. Hei du:) må bare si at jeg digger bloggen din og har prøvd flere av oppskriftene med stort hell. Det at du burde skrive på bokmål er det værste våset jeg har hørt… Skriv på dialekta di du, jeg syns den er med på gi bloggen din et sjarmerende særpreg 🙂

 50. Linda Marie Stuhaug

  Maren: Takk for hygglig kommentar, Maren! Setter stor pris på å høre det 🙂 Det er såpass mange bokmålsbloggere der ute at det kan vere greit å skille seg litt ut på den måten ;D

 51. Linda Marie Stuhaug

  amaliewj: Skal sjå kva eg får til 🙂 Innen trening blir det mest generelle innlegg der eg henvender meg til alle – og det blir også førsteprioritert. Men eg skal absolutt ha det i bakhodet 🙂

 52. Linda Marie Stuhaug

  Iris Taklo: Haha! Sånn er det vere periodemenneske 🙂

 53. Ingvild

  Nynorsk <3

 54. Linda Marie Stuhaug

  Ingvild: Heilt klart <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *