Cake pops sjokolade – sukkerfri, glutenfri og proteinrike!

… og de kan lages melkefrie uten problem!
Fleire og fleire etterspørr oppskrifter uten melkeprodukter, og det skal eg bli flinkare på å få til. Men med små knep er det fullt mulig å lage mange av oppskriftene melkefrie også, det er ikkje alltid eg kommer på å skrive det i innleggene. Desse cake popsene blei laga forrige uke som ett tidsfordriv før jobb, så har eg også lenge tenkt på å lage det. Eg prøvde meg på en hurtig-variant fra start til slutt på samme tid, uten at man må ha kakerester i fryseren –

Eg lagde rett og slett mikrosjokoladefondant etter DENNE oppskriften, men hadde den såpass lenge i mikroen at det blei mikrosjokoladekake. For å få melkefri variant kan du erstatte mager kesam med most banan, most søtpotet eller melkefri naturellyoghurt. Oppskrifta kan varieres etter de tørrvarene og søtningen du har tilgjengelig, det står bedre beskrevet i innlegget.

? Lag mikrosjokoladekake og la den avkjøe seg litt.
? Miks sammen med 1-2 ss philadelphia light og 2 ss sukrinmelis, evt. 1-2 ss tørrvare om deigen er veldig klissette.
? La den stå litt i frysen å sette seg og avkjøle seg heilt før du triller til kuler.
? Eg la dei tilbake i frysen litt for at dei skulle sette seg enda bedre, men det er ikkje nødvendig.
? Pynt akkurat som du ønsker, sett på pinner og oppbevar i kjøleskap!

Eg dyppa noken av kulene i sukkerfri, mørk sjokolade, og trilla i kokos, knust atkins M&M og hakka nøtter. Eg lagde også sikksakk med smelta sjokolade over noken. Det er ikkje nødvendig å ha smelta sjokolade rundt, du kan også berre trille dei i kokos, sukrinmelis, kakao, hakka nøtter osv! Bruk fantasien 🙂 Husk melkefri sjokolade om du skal lage dei melkefrie.



Eg fikk 8-9 store kuler av oppskriften – eg er typen som smaker underveis skjønner dere 😉 Man kan også ta cake popsene i små papirformer, med eller uten pinnene –



Konsistensen var nydelig ?

Sjokolade og cake pops som kan nytes kvardag som helg! Sjokolade og karameller er mine største svakheter – og eg er inni en periode der eg lager mange varianter av desse smakene 🙂 Dere får en ny variant av magre vaniljefudge og en ny variant av smil – sjokoladen med kun 3 ingredienser! Gleder meg til å dele med dere!

Håper dere har fått en kanonstart på uken, ha en fortsatt fin Mandag 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

38 kommentarer

  1. junimyhre

    WOW! Det så sikkelig godt ut! Det skal jeg jammen meg prøve : )

  2. Maria Kolby Sonstad

    Så nydelig det så ut! Og veldig fint design du har fått deg også 😀 Ha en fin dag videre!

  3. Kaisa Elise

    Nam 🙂

  4. Benedikte

    Så lekkert designet ditt har blitt! 🙂 Og disse så skikkelig gode ut!

  5. Lovelylillers sunne oppskrifter

    De så utrolig gode ut! Gratulerer med nytt design. Var kjempeflott!!

  6. Kjempe fint design, Linda! 🙂 Ryddig og fint. Meeen, nå ble det «vanskeligere» å kommentere på toppen av innlegget, da man kun kan trykke på tallet.

  7. Kristiane

    Så ekstra fin bloggen din ble nå! Og gøy med roterende profilbilde, hihi! 🙂

  8. Aw, nam! Dette så fristende ut! Det nye designet ble forresten superbra ;D

  9. Julie @ WolfItDown

    Så gøy de var 😀 Lurt og lage mikrokake, da har du jo kakepops i en fei 😀 Utrolig fint, nytt design du har fått også 😀 x

  10. Iris Taklo

    Ooooi så fint design du har fått deg nå 😀 (mulig du har hatt det en stund, men jeg leser ofte bloggene via bloglovin på mobil, og da synes ikke designet…) Det var på tide, for en så bra blogg fortjener et bra design, hihi 🙂

  11. Hei! Så fin og detaljert og inspirerende blogg du har! Regner du ut kaloriinnholdet i det du lager? Hva er for eksempel det i denne oppskriften? Ser utrolig fristende ut

  12. Margrethe

    Spiser du aldri noe usunt? altså med sukker? 🙂

  13. Linda Marie Stuhaug

    Margrethe: Haha – jo 😉 Eg spiser kaker i selskaper osv – også gjerne smågodt eller sjokolade i helgene om eg har lyst på. Men oftest lager eg like gjerne sunnere alternativ, for mange av variantane syns eg er like gode som ekte vare 😉

  14. Linda Marie Stuhaug

    Julie: Tusen takk Julie! Les forrige innlegg om resultat av giveaway – der får du svar på det du lurer på 🙂 Eg har ikkje rekna kalorier i denne oppskriften.

  15. Linda Marie Stuhaug

    Iris Taklo: Tusen takk Iris! Det kom ikkje før i går, så du henger ikkje etter, hehe 😉 Veldig fornøgd 🙂

  16. Linda Marie Stuhaug

    Julie @ WolfItDown: Ja, genialt med mikrokaker! Einaste minuset er at man må vente litt til den blir avkjølt, men fryseren fikser det meste 😉 Takk for det, eg er superfornøgd!

  17. Linda Marie Stuhaug

    Karoe: Cake pops som kan nytes med god samvittighet 😉 virkelig godt! Takk for det, sjølv er eg kjempefornøgd 😀

  18. Linda Marie Stuhaug

    Kristiane: Takk Kristiane! Måtte ha litt forandring, og kjekt med design som ikkje alle andre har 🙂

  19. Linda Marie Stuhaug

    Lena: Takk Lena 😀 Det går vell å trykke på overskriften også? I tillegg til tallet og «kommenter her»? Eller tar eg feil? 😉

  20. Linda Marie Stuhaug

    Lovelylillers sunne oppskrifte: Super-cakepops 😀 Knallgode, skal definitivt lages igjen! Takk for det, eg er så fornøgd 🙂

  21. Linda Marie Stuhaug

    Benedikte: Tusen takk Benedikte 😀

  22. Linda Marie Stuhaug

    Kaisa Elise: Sunt og godt 🙂

  23. Linda Marie Stuhaug

    Maria Kolby Sonstad: Tusen takk Maria! Ønsker deg en fin Tirsdag 🙂

  24. Linda Marie Stuhaug

    junimyhre: Prøv – det er så enkelt og godt 🙂

  25. Margrethe

    Hehe, skjønner 🙂 mye godt, som ikke trenger å være usunt! Elsker bloggen din!

  26. Rikke Næss

    Dette skal testes! NAM

  27. Rakel Tomine

    Hei du 🙂 Disse må jeg prøve – så sykt godt ut 🙂 BTW bloggen din har blitt kjempe fin! Endelig søkefelt :):) Klem <3

  28. FARGERERTINGEN

    Ååå, det så godt ut 🙂

  29. Kamilla

    Prøvde meg på disse idag og deigen ble utrolig god, men desverre alt for klissete 🙁 Fikk ikke rullet og festet dem på pinnene.. Vet ikke helt hva jeg gjorde feil, kanskje jeg ikke stekte den lenge nok i mikroen? Men deigen var iallefall supergod 😀

  30. Linda Marie Stuhaug

    Kamilla: Satte du de i frysen litt, så deiga fikk satt seg? Kan hende det MÅ til for at man skal trille kuler av deigen. Og du lagde en godt stekt mikrokake? For den må stå ganske lenge (gjerne røre om, og sette inn igjen i litt) – for at den ikkje skal bli så klissette 🙂 Har skrevet ui innlegget no at man kan tilsette litt tørrvare også, så det ikkje skjer med fleire. Tommel opp for at deigen var god, men skal du prøve igjen håper eg du får det til neste gang 😀

  31. Linda Marie Stuhaug

    Fargerertingen: Nydelig 🙂

  32. Linda Marie Stuhaug

    Rakel Tomine: Det er såå godt! Virkelig en en fryd for både munn og auger 😉 Tall for det, håper søkefeltet kommer godt med 😀

  33. Linda Marie Stuhaug

    Rikke Næss: Enkelt og nydelig godt 🙂

  34. Linda Marie Stuhaug

    Margrethe: Det er heilt sant! Tusen takk 🙂

  35. Ser ut som en flott oppskrift, og har lyst til å prøve meg på disse. Går det ann å bruke stekeovn? Har dessverre ikke mikro.

  36. Linda Marie Stuhaug

    Navn: Det går an ja 🙂 Da ville eg tatt den i en liten form, 180 grader til den er ferdigstekt. Rør gjerne litt underveis 🙂

  37. Hva kan jeg erstatte smørosten med så den blir melkefri :)? Skal lage til en venninne.

  38. Linda Marie Stuhaug

    Navn: Åh, dette skulle jo stå i innlegget! Det er nemlig kokoskrem istdenfor philadelphia, som skulle stått skrevet. Kokoskrem får du av kokosmelk som står kaldt i kjøleskapet 🙂