«Cake in a cup» & en takk!

Først og fremst må eg sei tusen hjertelig takk for alle gratulasjonane i går ?
Tenk at mennesker eg ikkje eingang kjenner skrive lange, flotte gratulasjonemeldinger til meg både her, på instagram, facebooksiden min og mail. Forteller at eg gjer dei til en sunnere og bedre person. At eg har hjulpe dei ut av spiseforstyrrelser. Er en inspirasjon for at noken går ned dei uønskede kiloane. Takker for tips, inspirasjon og oppskrifter til en sunn kvardag. At noken har klart å endre livsstilen sin ved å finne tilbake til gode matvaner. Alt via bloggen og det eg skriver svart på kvitt her inne! Det er heilt ufattelig, og eg sitter ofte med frysninger eller klump i magen når eg leser ordene eg får fra noken av dere lesere. Det har egentlig ikkje gått heilt opp for meg at eg er en inspirasjon fra mange der ute – men etter gårsdagens og tidligere mailer, pluss alle andre ord overalt, så begynner det å synke meir inn. Eg har sagt det før, men kan aldri få sagt det nok – eg er så utrulig takknemlig og setter enormt stor pris på kvar og ein av dere 🙂

… tilbake til kaka i koppen!
Eg fekk en prøvepakke fra funksjonellmat i starten av forrige uke med nyheten "Cake in a Cup". Det er rett og slett en ferdigmiks man blander med vatn i en skål/kopp, plasserer i mikroen og man har sunnere mikrokake på berre 2 minutter! Eg har selfølgelig prøvd begge variantane for å finne min favoritt 😉

"Chocolate&caramel" og "dark chocolate" er dei forskjellige variantane. Miks en pakke sammen med 1/2 dl vatn, og sett i mikroen i 1 minutt. Juster tida ettersom du ønsker den flytende i midten eller en fast kjerne, eg liker den best når den er typisk sjokolade-fondant! Kaka blir veldig heva når den varmes, som forklarer koffor eg kjente smaken av bakepulver – ett lite minus.

Bildene viser den lyse variantern, Chocolate&Caramel. God smak mellom sjokolade og karamell, men litt tam for min del. Dark Chocolate derimot – den var nydelig! Eg liker best slike kaker når det smaker ordentlig sjokolade, og eg liker det litt mørkt – så det er nok derfor det blei min favoritt. Liker du bedre lyse sjokoladekaker vil nok førstnevnte falle i smak 🙂

Aller best varm, gjerne med en klatt søtet gresk yoghurt som kom på etter bildene blei tatt 😉 Enklare enn dette blir det ikkje, heilt genialt for dei som ikkje vil handle skapet fullt i ingredienser 🙂 Eg foretrekker å lage fra bunnen, slik som denne varianten, men greit med lette løsninger innimellom også!

Klikk HER eller på bilde ovenfor for å følge meg på facebook.

Eg holder på med oppsummeringsinnlegg fra Februar måneden som kommer imorra! I mellomtida kan dere jo lage sukkerfrie fastelavensboller & sunn vaniljekrem for eksempel 🙂
Har du prøvd "Cake in a Cup"? Del gjerne din opplevelse!

//sponsede lenker

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

16 kommentarer

 1. Lovelylillers sunne oppskrifter

  Har ikke prøvd dem enda nei. Hadde vært gøy ¨sjekke ut!

 2. Silje Grytbakk

  Jeg syns nesten disse cake in a cup blir som de der kartongene med omelett. Hvor mye enklere kan man gjøre det som er enkelt liksom, hehe.- Jeg bruker bare å røre sammen en slik røre selv av sjokoladeprotein og det jeg måtte ønske i en kopp og hiver i mikroen:P Hele tiden skal vi gjøre ting enklere; ferdig havregryn og omelett på karton. Hvor mye enklere kan det gjøres litksom??:P Men nå har ikke jeg smakt disse nye varriantene til funksjonell mat da=)

 3. minlangehistorie

  Så god kaka så ut! elsker virkelig kaker! så kommer til å fortsette å se innom bloggen din for flere tips! kanskje du vil kikke innom min, ikke bra blogg men prøver hvertfall 🙂 på forhånd tusen takk!:)

 4. christinestrening

  … Men så har du jo en så fin og inspirerende blogg også. Og du tar deg tid til leserne dine, så jeg forstår at folk takker deg 🙂 Håper du får en super helg

 5. Lena Ludvigsen -

  Skal testes på mandag – har vært innom life å mast hveeer dag denne uken x) Du fortjener hver en kommentar og hver en fine takk – du er så herlig:) God helg <3

 6. Du fortjener all skryt du får- du er helt super, Linda!

 7. Linda Marie Stuhaug

  Lena: Tusen hjertelig, Lena! Blir så glad av dine ord 🙂

 8. Linda Marie Stuhaug

  Lena Ludvigsen: Alltid kjekt å prøve noke nytt! Tusen takk for det, Lena, eg blir så glad av slike ord <3 God natt til deg, ønsker deg en fin kommende uke 🙂

 9. Linda Marie Stuhaug

  christinestrening: Tusen takk for det, Christine! Eg prøver så godt eg kan 🙂 God kommende uke til deg <3

 10. Linda Marie Stuhaug

  minlangehistorie: Takk for det 🙂

 11. Linda Marie Stuhaug

  Silje Grytbakk: Tja, du har jo egentlig rett i det 😉 det er jo latterlig enkelt å smelle sammen en mikrokake med ingredienser man har, det er jo i utgangspunktet det eg foretrekker også 🙂 En slik pose er OK å for eksempel ha med på hyttetur, fjellet etc. når man vil kose seg med ett lettere alternativ uten å ta med for mange ingredienser kanskje 😉

 12. Linda Marie Stuhaug

  Lovelylillers sunne oppskrifte: Alltid kjekt å prøve noke nytt 🙂

 13. Stine Merete

  Dette må testes ut, bestilles i morgen tidlig 😀 Må bare si jeg blir veldig inspirert av alleoppskriftene dine.. Jeg fikk diabetes 1 for et år siden så jeg holder ennå på å utforsker så ja siden din er en stor inspirasjonkilde ;D

 14. Linda Marie Stuhaug

  Stine Merete: Tusen takk for det, Stine! Så utrulig hyggelig å vere til inspirasjon for deg, det setter eg pris på å høre 🙂

 15. Hvordan ville du laget denne kaka i ovnen? Har ikke micro…

 16. Linda Marie Stuhaug

  Anita: Tja, en liten form eller stor kopp, 180 grader i 8-15 minutter kanskje. Kommer an på kva konsistens du ønsker 🙂