Linda Stuhaug

Annonse

1. mars 2014

«Cake in a cup» & en takk!

«Cake in a cup» & en takk!
Først og fremst må eg sei tusen hjertelig takk for alle gratulasjonane i går ? Tenk at mennesker eg ikkje eingang kjenner skrive lange, flotte gratulasjonemeldinger til meg både her, på instagram, facebooksiden min og mail. Forteller at eg gjer dei til en sunnere og bedre person. At eg har hjulpe dei ut av spiseforstyrrelser. Er en inspirasjon for at noken går ned dei uønskede kiloane. Takker for tips, inspirasjon og oppskrifter til en sunn kvardag. At noken har klart å endre livsstilen sin ved å finne tilbake til gode matvaner. Alt via bloggen og det eg skriver svart på kvitt her inne! Det er heilt ufattelig, og eg sitter ofte med frysninger eller klump i magen når eg leser ordene eg får fra noken av dere lesere. Det har egentlig ikkje gått heilt opp for meg at eg er en inspirasjon fra mange der ute – men etter gårsdagens og tidligere mailer, pluss alle andre ord overalt, så begynner det å synke meir inn. Eg har sagt det før, men kan aldri få sagt det nok – eg er så utrulig takknemlig og setter enormt stor pris på kvar og ein av dere 🙂
… tilbake til kaka i koppen! Eg fekk en prøvepakke fra funksjonellmat i starten av forrige uke med nyheten "Cake in a Cup". Det er rett og slett en ferdigmiks man blander med vatn i en skål/kopp, plasserer i mikroen og man har sunnere mikrokake på berre 2 minutter! Eg har selfølgelig prøvd begge variantane for å finne min favoritt 😉
"Chocolate&caramel" og "dark chocolate" er dei forskjellige variantane. Miks en pakke sammen med 1/2 dl vatn, og sett i mikroen i 1 minutt. Juster tida ettersom du ønsker den flytende i midten eller en fast kjerne, eg liker den best når den er typisk sjokolade-fondant! Kaka blir veldig heva når den varmes, som forklarer koffor eg kjente smaken av bakepulver – ett lite minus.
Bildene viser den lyse variantern, Chocolate&Caramel. God smak mellom sjokolade og karamell, men litt tam for min del. Dark Chocolate derimot – den var nydelig! Eg liker best slike kaker når det smaker ordentlig sjokolade, og eg liker det litt mørkt – så det er nok derfor det blei min favoritt. Liker du bedre lyse sjokoladekaker vil nok førstnevnte falle i smak 🙂
Aller best varm, gjerne med en klatt søtet gresk yoghurt som kom på etter bildene blei tatt 😉 Enklare enn dette blir det ikkje, heilt genialt for dei som ikkje vil handle skapet fullt i ingredienser 🙂 Eg foretrekker å lage fra bunnen, slik som denne varianten, men greit med lette løsninger innimellom også!
Klikk HER eller på bilde ovenfor for å følge meg på facebook.
Eg holder på med oppsummeringsinnlegg fra Februar måneden som kommer imorra! I mellomtida kan dere jo lage sukkerfrie fastelavensboller & sunn vaniljekrem for eksempel 🙂 Har du prøvd "Cake in a Cup"? Del gjerne din opplevelse!
//sponsede lenker

Først og fremst må eg sei tusen hjertelig takk for alle gratulasjonane i går ?
Tenk at mennesker eg ikkje eingang kjenner skrive lange, flotte gratulasjonemeldinger til meg både her, på instagram, f acebooksiden min og mail. Forteller at eg gjer dei til en sunnere og bedre person. At eg har hjulpe dei ut av spiseforstyrrelser. Er en inspirasjon for at noken går ned dei uønskede kiloane. Takker for tips, inspirasjon og oppskrifter til en sunn kvardag. At noken har klart å endre livsstilen sin ved å finne tilbake til gode matvaner. Alt via bloggen og det eg skriver svart på kvitt her inne! Det er heilt ufattelig, og eg sitter ofte med frysninger eller klump i magen når eg leser ordene eg får fra noken av dere lesere. Det har egentlig ikkje gått heilt opp for meg at eg er en inspirasjon fra mange der ute – men etter gårsdagens og tidligere mailer, pluss alle andre ord overalt, så begynner det å synke meir inn. Eg har sagt det før, men kan aldri få sagt det nok – eg er så utrulig takknemlig og setter enormt stor pris på kvar og ein av dere 🙂

… tilbake til kaka i koppen!
Eg fekk en prøvepakke fra funksjonellmat i starten av forrige uke med nyheten "Cake in a Cup". Det er rett og slett en ferdigmiks man blander med vatn i en skål/kopp, plasserer i mikroen og man har sunnere mikrokake på berre 2 minutter! Eg har selfølgelig prøvd begge variantane for å finne min favoritt 😉

"Chocolate&caramel" og "dark chocolate" er dei forskjellige variantane. Miks en pakke sammen med 1/2 dl vatn, og sett i mikroen i 1 minutt. Juster tida ettersom du ønsker den flytende i midten eller en fast kjerne, eg liker den best når den er typisk sjokolade-fondant! Kaka blir veldig heva når den varmes, som forklarer koffor eg kjente smaken av bakepulver – ett lite minus.

Bildene viser den lyse variantern, Chocolate&Caramel. God smak mellom sjokolade og karamell, men litt tam for min del. Dark Chocolate derimot – den var nydelig! Eg liker best slike kaker når det smaker ordentlig sjokolade, og eg liker det litt mørkt – så det er nok derfor det blei min favoritt. Liker du bedre lyse sjokoladekaker vil nok førstnevnte falle i smak 🙂

Aller best varm, gjerne med en klatt søtet gresk yoghurt som kom på etter bildene blei tatt 😉 Enklare enn dette blir det ikkje, heilt genialt for dei som ikkje vil handle skapet fullt i ingredienser 🙂 Eg foretrekker å lage fra bunnen, slik som denne varianten, men greit med lette løsninger innimellom også!

Klikk HER eller på bilde ovenfor for å følge meg på facebook.

Eg holder på med oppsummeringsinnlegg fra Februar måneden som kommer imorra! I mellomtida kan dere jo lage sukkerfrie fastelavensboller & sunn vaniljekrem for eksempel 🙂
Har du prøvd "Cake in a Cup"? Del gjerne din opplevelse!

//sponsede lenker

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg