«Grønn næringsbombe» & «frisk glede»

"Juicing er rett og slett å ta diverse frukt og grønnsaker i en juicemaskin, presse det og få ut safta. Ved å skille uløselige fiber og juicen fra kvarandre, blir tilgjengeligheten og opptaket på vitaminer, mineraler, enzymer og antioksidater enda bedre for kroppen. Når du lager din egen juice kan du vere sikker på at den er fri for konseveringsmidler, tilsetningsstoff og sukker".

Henta fra DETTE innlegget der det står meir utfyllande informajson angående juicing.
Her er to nye, friske og kjempegode oppskrifter på ferskpressa juice –

"Grønn næringsbombe"
Oppskrifta gir ett stort glass. Husk å fjerne skall på sitron!


Ved å spise og drikke friske naturprodukter vil man på sikt få utallige helsebringende fordeler. Dette er blant anna opprettholdelse av elektrolyttbalansen etter trening og svette, rensende på lever, kreftforebyggande, godt for fodøyelsen, bra for immunforsvaret og bloder, energigivande og masse meir!

"Frisk glede"
Oppskrifta gir 2 mellomstore glass. Husk å fjerne skall på sitron og lime!


Juicing er utrulig sunt, og eg kjenner eg gleder meg til å komme tilbake til juice-rutina kvar morgen etter opphold på ferie. Ferskpressa juice lager eg av akkurat det eg har heime i kjøleskapet, det er nettopp det som er så fantastisk – man kan lage juice av alle frukter og grønnsaker. Eg drikker ett glass når eg står opp, enten sammen med frukosten, eller ett par timer før frukosten dei dagane eg ikkje er sulten med en gang. En sann næringsbombe, eg føler meg så frisk og opplagt etter en slik start på dagen!

Fleire som driver med juicing? Del gjerne tips eller oppskrifter 🙂


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

18 kommentarer

 1. Henrik Sortland

  Nam! Kjempe fin blogg du har, ha en riktig god dag:) Jeg har spørsmålsrunde på bloggen, veldig moro om du vil stille spørsmål!<3

 2. Jeg har også en juicer! 🙂

 3. unicornraape

  har aldri prøvd det før, men tenker på å kjøpe meg en juice maskin, er jo en genial måte å få i seg grønnsaker 🙂 hvor får man tak i det?

 4. Tattoogl

  Heisann:) Flott blogg. Kan du anbefale en juicer? Tror det finnes mange «dårlige» der ute som ikke får ut saften av all grønnsaker og frukt.

 5. colorfashion

  åå, det ser så godt ut 🙂

 6. Kristina B.

  Jeg kunne faktisk ha tenkt meg en juicer. Ser jo så friskt og godt ut 🙂

 7. Takk for gode oppskrifter 🙂 Håper du får en fin dag 🙂

 8. Sanne Skar

  åå, det så utrolig godt å friskt ut! 🙂

 9. Ingvild

  En juice jeg er veldig glad i består av ananas, spinat, grønt eple og kiwi 🙂

 10. Linda Marie Stuhaug

  Ingvild: Høres kjempegodt ut! Skal prøves neste gang eg har ananas i hus 🙂

 11. Linda Marie Stuhaug

  Sanne Skar: Det var det absolutt 🙂

 12. Linda Marie Stuhaug

  Renate: Berre hyggelig! Ønsker den en super veke 🙂

 13. Linda Marie Stuhaug

  Kristina B.: Det er faktisk det beste kjøpet eg har hatt i heile 2014 🙂 Bruker den nesten daglig, og det er så deilig!

 14. Linda Marie Stuhaug

  colorfashion: Fresht, sunt og godt 🙂

 15. Linda Marie Stuhaug

  Tattoogl: Tusen takk for det 🙂 Eg bruker phillips sin juicer, denne her: http://www.philips.no/c/mattilberedning/viva-collection-juicer-hr1855_30/prd/ Når eg kjøpte den fikk eg høre den var kåra til best i test i en undersøkelse – så den burde vere en av dei bedre 🙂

 16. Linda Marie Stuhaug

  unicornraape: Så kjekt å høre at du har lyst å kjøpe deg juicepresse! En super måte å få i seg grønnsaker på ja 🙂 Det får du kjøpt på typiske butikker som elkjøp, clas ohlson, jernia etc 🙂

 17. Linda Marie Stuhaug

  Silje Jensen: Det er så genialt 🙂

 18. Linda Marie Stuhaug

  Henrik: Takk for det 🙂