Raskt middagstips & kommende fristelser!

God Onsdagskveld 🙂
Litt sein oppdatering på denne kanten, men eg har rett og slett brukt kvelden på å få ut litt kreativitet og ideer på kjøkkenet! Eg veit ikkje om eg skal kalle det ett luksusproblem eller ikkje, men no begynner det bokstavligtalt å hope seg opp med upubliserte oppskrifter på dataen her. Eg har så masse eg vil dele innen alle kategorier, men eg velger å fokusere litt på sukkerfritt påskegodt no den neste veka, i tillegg til litt anna innimellom selføgelig! La oss starte med ett sunt, raskt og enkelt middagstips før dere får ett lite utvalg av kommende fristelser –

Frisk salat ~ currystekt kyllingfilet ~ avokado ~ banan ~ cashewnøtter ~ mager kesam.
Ditta blei dagens middag som var klar på 5 minutter! Mange rynker vell på nasa når dei ser bananbitene på tallerken, men banan og curry er en utrulig god kombinasjon som rett og slett berre må prøves! Eg pleier å toppe currywok med banan, men det passer også som i denne kyllingsalaten.

Eg stekte 1 kyllingfilet sammen med curry, gurkemeie, pepper, chilli og urtesalt. Samtidig klargjorde en tallerken salat med forskjellige grønnsaker, og toppa med den ferdigstekte kyllingen og resten av godsakene. En god kombinasjon mellom grønnsaker, protein, fett og karbohydrat som eg enda er mett i magen av!

... Så over til det såkalte luksusproblemet. Her noken av oppskriftene som kommer, eller som eg tenker å priotiere framover. Eg har mange fleire på "lager" – men en plass må eg starte! Alt er sukkerfritt, det meste er glutenfritt, og noke er også uten melk, nøtter og egg for dei med matallergier –


Lakrisfudge! Magre ~ sukkerfri ~ glutenfri ~ uten egg ~ uten nøtter ~ kan lages melkefri/laktosefri


Superliksom-smash, fordi det minte meg om det! Sukkerfri ~ uten egg ~ uten nøtter.


Bounty! Sukkerfri ~ glutenfri ~ kan lages melkefri ~ uten nøtter ~ uten egg.


Mocca-kuler! Sukkerfri ~ glutenfri ~ kan lages melkefri ~ uten nøtter ~ uten egg.


Karamellkake! Sukkerfri ~ glutenfri ~ uten nøtter.
Denne må lages på nytt for å vere sikker på ett bra resultat.


Luftig kokos-og bringebærmousse med bringebærcoulis! Sukkerfri ~glutenfri ~ melkefri ~ uten nøtter.


Vaniljepudding-kake! Sukkerfri ~ uten nøtter.


Pistasje-is! Sukkerfri ~ glutenfri ~ melkefri (!)

Dette er kun fristelser, og det er vell halvparten av det eg sitter inne med. Middag, frukost, lunsj, snacks og tilbehør kommer utenom. I tillegg sitter eg med fleire halvskrive innlegg innen "10 tips", funksjonellmat-guide, oppdatere iherb-guide, basisvarer i skap og kjøleskap for å kunne bake sunt, livsstilsendring innlegg – "når trening og kosthold blir en besettelse"… Haha, huff! Sånn er det å vere blogger 😉

Dere velger morgendagens oppskrift! Skrik ut i kommentarfeltet, den flest ønsker kommer på bloggen i løpet av morgendagen 🙂95 kommentarer

 1. prinsessen

  Herre så utrolig masse deilig! den middagen så deilig ut Masse klemmer fra Prinsessen <3

 2. Marianne Monsen

  Det ser jo så godt ut alt sammen! Morsomt at det begynner å hope seg opp hos deg, det gjør det nemlig her på min pc også, men i leselisten. Er jo sååå mye jeg vil prøve ut 😀 Altl for mye fristelser her inne! Må bare handle inn et par ingredienser, så skal jeg prøve ut 😀

 3. julie Kippersund

  åhh, så mye spennende ! Håper på oppskrift på de herlige Bounty sjokoladene , hihi ! :))

 4. Sunnere hverdag

  Åh, lakrisfudge! Har lenge tenkt at jeg skulle prøve å lage det selv, men har ikke kommet så langt. Jeg elsker lakris, så vii gjerne ha oppskriften på det 😀

 5. Kamilla Haaland

  altfor mye godt !!

 6. Den salaten så veldig spennende ut! Mye gode søtsaker å glede seg til fremover så ser jeg! Herlig!!

 7. Nam her var det mye digg, men jeg er mest spent på den liksom-smashen jeg altså 😀 🙂

 8. Hanne lahiani

  Moccakuler hadde vært digg?

 9. Kjernesunn mat

  Spennende kombinasjon! Currykylling med banan og avokado skal virkelig prøves 🙂

 10. Elsker bloggen din! Helt suuper og såå mye godt, men først og fremst frister lakrisfudgen og bountysjokoladen mest <3

 11. ÅH, herlig, gleder meg! Ønsker meg oppskrift på «smash» og LAKRIS! 🙂 Takk for at du er verdas beste matbloggar! 😀

 12. Rakel Tomine

  Linda – du er helt råååå!! Gleder meg til oppskrifter 🙂

 13. Åååh sååå skuffa for at ikkje alle var komme ut enda! Hihi! Men sikla ganske bra på lakrisfudge og bountyen 😀

 14. Liv Hagen

  Smash og lakris, men ellers har jeg mange gode dager med alle dine flotte oppskrifter……:)

 15. Eli Mari

  Bounty!

 16. Litt av et luksusproblem! Eg stemme på superliksom-smash! 😀

 17. Kaisa Elise

  Mye godt her 😀

 18. Susanne

  Lakrisfudge!! Det er favoritten i smågodthylla;)

 19. Veronica Myhra Hvambsal

  Herremin!!! DU ER SÅ FLINK 😀 Jeg er mektig imponert! Gleder meg til å prøve ut flere av oppskriftene dine! Ha en fortsatt fin kveld 🙂 Klem! <3

 20. Ønsker meg oppskriften som er mest lavkarbo 🙂 alt så lekkert ut!

 21. Den smash-lignende oppskriften! Perfekt å lage som et sunnere alternativ til påskekosen 🙂

 22. Kokos-og bringebærmousse!! 😀

 23. Fikk vann i munnen!! Skulle gjerne fått oppskrift på alt, men akkurat nå fikk jeg lyst på bounty! 😀

 24. Gleder meg!! Jeg roper så høyt jeg kan; «melke, og glutenfri bringebærmousse!!!» 😀

 25. Ååå så mye digg!! Gleder meg til mokkakuler! Må bare fortelle deg at jeg lagde ostekaken din idag! HERREGUD så god den var! Hele familien elsket den! Skal garantert lages flere ganger! Kan ikke få sagt nok ganger hvor mye jeg digger bloggen din! Til helgen blir det sjokomoussen din! Ha en fiin kveld 🙂 Hilsen Emma 🙂

 26. LAKRIIIISFUDGE!! Omg, *vann i munnen* 😀

 27. Nam, nam! Takk for at du deler så mykje god og sunn mat! Vil gjerne ha oppskrift på liksom-smash først! 🙂

 28. Karina Dale

  Kreativiteten din vil ingen ende ta, and I loooove it! Ej vil gjerne ha bringebær- og kokosmouusse :))

 29. Bounty eller karamellkake 🙂

 30. Hilde D

  Herlig blogg, for en inspirasjon! Studerer ernæring og finner blogger din meget interessant og spennende, med kreative og næringsrike oppskrifter! Veldig spent på den lakrisfugden! Vært herlig å kunne lagd den til man tar påskeferie på fredag! Ha en fin kveld 🙂

 31. Lakrisfugde pleeeease!! 🙂

 32. Lakrisfudge-oppskriften høres spennende ut! 😀

 33. Jeanette

  Det var mange fristelser i ett innlegg:):) ååå, som jeg gleder meg! Jeg ønsker oppskriften på lakrisfudge først:D Ha en fin kveld!:)

 34. Bounty! 🙂

 35. Tone Eline Jensen

  Lakrisfudgen:) Så helt fantastisk ut, får vann i munn av å tenke på dette, gleder meg til å prøve:)

 36. Gleder meg utrolig mye til alt det nøttefrie! Hurra! 🙂

 37. Julie @ WolfItDown

  Herlighet som du styrer på jente! Skjønner ikke at du henger med i svingene her, men så godt det ser ut! Hadde forresten tunfisk pizza til middag i dag, den ble veldig god! Dukker nok opp på bloggen i neste innlegg 😀 x

 38. Ingvild Sætherbø

  Bountyen hadde vært veldig kjekt å lage og ha med på hytta i påska til min søster som ikke tåler melk 😀 Vaniljekaken så også veldig spennwnde ut!:))

 39. Kristina

  Lakridfudge!! Gleder meg til de neste dagene nå ser jeg 😀

 40. Lakrisfudge!

 41. Imponert over hvordan du kommer med forslag for dem som ikke tåler gluten/melk/nøtter. prøvd noen av oppskriftene dine,og det kommer til og bli flere fremover merker jeg. Du er kjempe flink og kreativ,takk for at du deler alle di fine oppskriftene (: veldig glad i lakris,så nysgjerrig på den xD

 42. Påsken er redda! Vær så snill å poste sunn lakrisfudge! *vannimunnen*

 43. Johanne

  Åå fyyyy fader nå gleder jeg meg!!!! Lakrisfudge er det BESTE jeg vet i smågodthyllene om dagen, så jeg er megaspent på oppskriften! Iiiih kom med den snart! Lagde sjokolademoussen din ikveld, den ble supergod som alt annet jeg har prøvd av dine oppskrifter. Linda, du er fantastisk:) fortsett sånn!

 44. Åhh, rett og slett fantastisk! 😀 Lakrisfudge gledar eg meg til, dei såg spennande ut pluss at eg har litt lakris»krydder» som eg sku fått brukt. Kanskje eg får prøve i påsken om oppskrifta kjem ut då 😀 Du er så flink!

 45. Kom over bloggen din for første gang i går og ååh så glad jeg er for at jeg fant den!! Tror jeg aldri har sett så mange fristelser på ett og samme sted før. Ble faktisk så inspirert at jeg satte i gang med å bake skolebollene som du har lagt ut oppskrift til her 🙂 Må virkelig si de falt i smak – utrolig gode var de!! 😀 Synes alle oppskriftene dine er veldig spennende, men jeg kunne særlig tenkt meg oppskriften på lakriiis! NAM! 😀

 46. Ann Kristin

  Inspirerende!!! Ønsker meg lakrisfudge til helgen:)))

 47. Lakrisfudge!!! ?????

 48. Heidi's Matkrok

  Kokos-og bringebærmousse !!

 49. Gleder meg til kokos- og bringebærmoussen!

 50. mariafredriksen

  Inspo til de grader 😀 Så flink du er =)

 51. Nina Bakke

  ååå… så mye lekkert 🙂

 52. LAKRISFUDGE!! 😀

 53. Lakrisfudge!!

 54. Kokos og bringebærmouse!!

 55. Pistasje-is!

 56. Karamell kake =))))

 57. SMASH!! :-D:-D<3<3

 58. Vaniljepuddingkake!!

 59. Mary Anne Harring

  LAKRISFUDGE,,,,og så snakket du om eggemuffins med noe pai eller noe i bunnen. Eggemuffinsa var veldig gode. Takk for mye inspirasjon her og god påske.

 60. Veronica

  Åååh mmm! 😀

 61. Akkurat oppdaget bloggen din og har aldri funnet så mange fristende oppskrifter på et sted før. Fantastisk! Holder en knapp på liksom smash. Vet du forresten om det er mye kalorier i gul ertesuppe? Spiste det faktisk for første gang nå og det var jo så godt!

 62. Har prøvd meg på sjokado overraskende godt!!!

 63. KARAMELLKAKE ELLER LAKRISFUGE!!!!

 64. Godismonsteret

  Lakrisfudge!!! Takk for en inspirerende og fantastisk blogg! Du er utrolig flink, og ikke minst kreativ!!!

 65. Karin N

  Skulle virkelig ønske at du kunne vært min personlige kokk!!!!! hehe :p Lakris-fudge eller pistasj-is!!! Mmmmm.. Får vann i munnen av bildene!

 66. momoiro-chan (@jannemnaess)

  Mmm, her var det mye å glede seg til! Ser veldig frem til Lakrisfudge, pistasjisen og karamellkaken! 😀

 67. Kjersti Johansen

  Ikke lett å velge. Masse godt her 🙂 Men jeg ser fram til oppskriften på pistasje-is 🙂

 68. maren sørum

  lakrisfudge og karamelkake<3

 69. NIna :)

  pistasje-is og smash 🙂 🙂

 70. Linda Marie Stuhaug

  Karin N: Så hyggelig, Karin! Det skulle eg så absolutt ha likt 😀

 71. Linda Marie Stuhaug

  Godismonsteret: Tusen hjertelig <3

 72. Linda Marie Stuhaug

  Siren: Så bra, Siren 😀

 73. Linda Marie Stuhaug

  Siren: Takk for det Siren 🙂 Nei, eg teller ikkje kalorier og har aldri smakt ertesuppe, så eg har ingen anelse 😉 Håper eg kan fortsette å inspirere deg 🙂

 74. Linda Marie Stuhaug

  Mary Anne Harring: Det stemmer! Eg har jobba lange dager no, og ikkje tatt meg tid å lage paien. Men eg har oppskrifta klar i hodet 🙂

 75. Linda Marie Stuhaug

  Nina Bakke: Tusen takk, Nina 🙂

 76. Linda Marie Stuhaug

  mariafredriksen: Takk Maria, så hyggelig 🙂

 77. Linda Marie Stuhaug

  Agnete: Tusen takk for mange hyggelige ord, Agnete! Så utrulig kjekt å inspirere nye mennesker og at du lykkes med oppskrifta på bollene 🙂 Lakris blir nok førstemann ut!

 78. Linda Marie Stuhaug

  Ida: Tusen, tusen takk Ida 🙂 Lakris kommer i løpet av kvelden!

 79. Linda Marie Stuhaug

  Johanne: Tusen takk, Johanne – så utrulig hyggelig sagt av deg 🙂 Lakrisfudge kommer i løpet av kvelden, den var ganse populær!

 80. Linda Marie Stuhaug

  Helene: Så hyggelig, Helene, tusen takk for så mange fine ord! Eg setter sånn pris på slike tilbakemeldinger 🙂 Lakrisoppskriften kommer i løpet av kvelden!

 81. Linda Marie Stuhaug

  Ingvild Sætherbø: Den kommer før påske, garantert 😀

 82. Linda Marie Stuhaug

  Julie @ WolfItDown: Ja, det begynner å bli litt vanskelig å henge med i svingane ja! Gjeler å holde tunga rett i munn 🙂 Så kjekt å lese, Julie! Gleder meg til å titte på oppskriften på bloggen din 🙂

 83. Linda Marie Stuhaug

  Jeanette: Tusen takk! ha en fin kveld du også 🙂

 84. Linda Marie Stuhaug

  Hilde D: Tusen takk, Hilde! Så kjekt å lese at du finner interessante og spennande oppskrifter her på bloggen min 🙂 Lakris kommer idag!

 85. Linda Marie Stuhaug

  Karina Dale: Takk Karina 😀 Eg har så alt for masse ideer, må berre få det ut – haha 😀

 86. Linda Marie Stuhaug

  Emma L: Så utrulig hyggelig, Emma! Tusen takk for tilbakemelding 😀 Supert at ostekaka falt i smak hos heile familien! Håper sjokolademoussen blir like stor suksess 🙂

 87. Linda Marie Stuhaug

  Veronica Myhra Hvambsal: Tusen takk, Veronica! Så kjekt å høre 🙂 Ha en super kveld du også!

 88. Linda Marie Stuhaug

  Guro: Så hyggelig sagt, tusen hjertelig takk <3

 89. Linda Marie Stuhaug

  Kjernesunn mat: Det er supergodt og abefales på det sterkaste 😀

 90. Linda Marie Stuhaug

  Marte: Den er knallgod, kombinasjonen er heilt fantastisk!

 91. Linda Marie Stuhaug

  Sunnere hverdag: Den kommer i kveld 😀

 92. Linda Marie Stuhaug

  Marianne Monsen: Tusen takk Marianne 😀 Haha – sånn er det å vere blogger! Ikveld kommer lakrisen 🙂 Håper du får en fin dag videre!

 93. Åååh, gleder meg! 🙂

 94. Audhild :) Mamma til lille William <3

  Spennende 🙂

 95. Linda Marie Stuhaug

  Audhild Mamma til lille Willi: Så bra 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *