Sukkerfri bounty

God Lørdags formiddag!
Er det fleire som skal bake idag? Forberede til påska kanskje?

Påskegodt er i fokus, og her er enda en oppskrift på sukkerfri godis som selfølgelig kan nytes kortid som helst på året, kvardag som helg. Eller kanskje den frister i juletida?

Ei veldig rask, enkel oppskrift med få ingredienser. Håper det frister –

Sukkerfri bounty
60 g kokoskrem*
30-45 g kokosmasse
2-3 ts, 10-15 g sukrinmelis
5 dråper stevia vanilje
sukkerfri sjokolade

Framgangsmetode
Veg opp alle ingrediensene utenom sukkerfri sjokolade i en bolle. Miks sammen til en jevn masse. Smak til med sukrinmelis. Eg fordelte kokosmassen i hjerteforma silikonformer, men du kan og bakepapirkle en liten firkanta form. Sett i fryseren en times tid så den får satt seg skikkelig. Smelt sukkerfri sjokolade over vannbad og pynt bountyen slik som du ønsker. Sett kjølig til sjokoladen er stiva, og oppbevar i kjøleskap til servering.

Kokoskrem får du av en boks kokosmelk (ikkje light) som står kaldt. Da skiller den seg og danner en stiv kokoskrem på toppen.

Eg fikk 8 store bountyhjerter av oppskrifta, men det vil variere etter kva form og størrelse du ønsker å ha dei i –
Hjerter, stjerner, firkanta, kuler, store, små, du bestemmer!

~ Sukkerfri ~ glutenfri ~ uten nøtter ~ uten egg ~ kan lages melkefri ved bruk av melkefri sjokolade ~

Ha en strålende Lørdag! Sender over ett stort helgesmil til dere alle sammen 🙂

22 kommentarer

  1. Therese

    Det så jo helt nydelig ut! Elsker Bounty 😀 Har akkurat fått denne her i posten, tror du den funker som kokosmasse? Den er jo fettredusert, så det kan jo hende det ikke blir så bra? http://www.iherb.com/Edward-Sons-Organic-Coconut-Reduced-Fat-Unsweetened-8-8-oz-250-g/32713

  2. Kaisa Elise

    Ser alt for godt ut :)!

  3. Det ser så altfor godt ut! Fikk skikkelig lyst til å prøve å lage det nå 😀

  4. theresekristina

    Dinna skal eg prøve i løpet av neste veke, det ser såå godt ut!

  5. Julie @ WolfItDown

    Nam! Så godt også så lett! Skjønner ikke at de kan henge sammen av kun og bruke de ingrediensene, men du fikk det til gitt 😀 Høres ut som du gjør det beste utav styggeværet! Her ble det en liten halvtime med morgen dumnbbells og diverse, og litt kokkelering 😀 Er koselig 🙂 God lørdag til deg også! x

  6. Mona Therese

    Så utrolig godt ut:)

  7. julie Kippersund

    Mmm, disse her såg kjempe gode og fristende ut ! SKal skrive ned på to do , hihi 😀

  8. Linda Marie Stuhaug

    julie Kippersund: Du også lager to do-liste ja? 😀 mi er evig lang, haha!

  9. Linda Marie Stuhaug

    Mona Therese: Så hyggelig å høre 🙂

  10. Linda Marie Stuhaug

    Julie @ WolfItDown: Ja, den stive kokosmelka gjer susen! Og når dei står kaldt så setter dei seg bedre 🙂 Å vere inne å bake i styggeværet er fantastisk, slipper den dårlige samvittigheten av å vere inne 😉

  11. Linda Marie Stuhaug

    theresekristina: Så kjekt å høre! Håper du liker dei 🙂

  12. Linda Marie Stuhaug

    Mia: Så bra! Dette er jo perfekt, sunnere Lørdagskos 🙂

  13. Linda Marie Stuhaug

    Kaisa Elise: Så bra 🙂

  14. Linda Marie Stuhaug

    Therese: Ja, eg ser ingen grunn for at denne ikkje fungerer 🙂 No veit eg ikkje heilt konsistensen i forhold til vanlig kokosmasse – men den er nokolunde lik vil eg tru?

  15. Ingvild Sætherbø

    Da har jeg laget både bounty og melkehjerter dine!:-D ble kjempegodt, og bountyen ble spesielt populær for min melkefri søster:)) Kom forresten over denne videoen i morrest og ble liggende å se på den i senga – det var så utrolig spennende og interessant! Måtte bare dele den, anbefaler deg virkelig å se den<3 http://tv.nrk.no/program/dmpv73010214/fett-versus-sukker

  16. Linda Marie Stuhaug

    Ingvild Sætherbø: Så kjekt å høre, Ingvild! Supert at dei falt i smak hos dere begge 🙂 Dette eksprimentet har eg faktisk lest litt om! Veldig spennande tema, skal absolutt sjå filmen når tida strekker til! Ha en fin Søndag 🙂

  17. hei! jeg har veldig lyst til å prøve disse, men jeg ville foretrukket å bruke steviasukker fremfor sukrin da jeg ikke liker sukrinsmaken. Men hvordan blir det da med mengde? hvor mye steviasukker og skal jeg fremdeles ha steviadråper?

  18. Linda Marie Stuhaug

    Maria: Husk at det står sukrin gold og ikkje sukrin. Det gir ikkje samme ettersmaken 😉 Men du kan selfølgelig bruke steviasukker – eg har aldri brukt det før og kjenner ikkje til forholdet mellom steviasukker og sukrin – så det må du nesten lese på emballasjen 🙂

  19. Bountyn vart laga i dag, dæm va kjæmpego

  20. Hei! Linkene til de sukkerfrie sjokoladene du har brukt fungerer ikke. (Får 404-feil) Kunne du heller skrevet inn navnet på dem? Mange takk! Glerder meg til å prøve oppskriften 🙂

  21. Linda Marie Stuhaug

    Siv K: Hei! Det er fordi det er gammelt innlegg og sjokoladene er ikkje i salg lenger. Du kan bruke alle slagt sukkerfri sjokolader, men her er blant anna en link til x-life sine, som er samme som er linka i innlegget: http://www.x-life.no/products/melkesjokolade-85g 🙂

  22. Linda Marie Stuhaug

    Sonja: Fantastisk, Sonja 🙂 Setter stor pris på at du kommer med tilbakemelding! Håper fleire oppskrifter framover faller i smak hos deg og dine!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *