Linda Stuhaug

Annonse

Gratinert speltlompewraps og raskt desserttips!

Gratinert speltlompewraps og raskt desserttips!
Det er fredag og strålande vær! Eg er sikker på dei fleste vil være ute å nyte det mens vi har det, så derfor kjem eg med ett raskt og enkelt lunsj/middagstips idag – nemlig gratinert speltlompewraps. Enten kan man lage det i ovnen, eller så kan man rett og slett grille dei. Kan spises som ett eget måltid eller som tilbehør til salater, supper, tapasbordet eller grillmaten – da kan man også lage Quesedillas. Ei lompe, mange muligheter!
Dette blei gårsdagens middag som blei spist ute på verandaren i sola –
Gratinert speltlompewraps i ovnen og en stor salat med kikerter og mager kesam ? Denne gangen fylte eg lompene med favoritten: grønn pesto, skinke / spekeskinke og lettost. I tilegg hadde eg inni spinat, mais og paprika.
Korleis lager du gratinert speltlompewraps? Det er så enkelt! Du fyller rett og slett berre speltlompa med akkurat det du måtte ønske. Pass på å ikkje fyll dei for fullt, for du skal kunne rulle dei sammen til en wraps. Steik midt i ovnen på 175 grader til osten er smelta og gyllen, eg liker dei sprø og steiker med varmluft i ca. 12 minutter. Bruker du grillen, pass på at det ikkje er for sterk varme så dei svir seg.
Tipset er på bloggen mange ganger fra før, blant anna i dette innlegget: "11 speltlompetips"
Eg slenger med ett sunt, raskt og enkelt desserttips idag –
Sukkerfri bringebærsorbêt som lages på 3 minutter (link). Perfekt når man har lyst på sunnere is ute i sola, men verken har lyst å stå på kjøkkenet eller tålmodighet til å vente på ekte, heimelaga kremis. Denne bringbebærsorbêten er søt, frisk og nydelig god – og en stor favoritt hos meg 🙂
Bruk gjerne mango, jordbær, ananas, kiwi eller andre frukter/bær istedenfor bringebær – så får du en heilt anna smak!
God helg alle sammen ?

Det er fredag og strålande vær!
Eg er sikker på dei fleste vil være ute å nyte det mens vi har det, så derfor kjem eg med ett raskt og enkelt lunsj/middagstips idag – nemlig gratinert speltlompewraps. Enten kan man lage det i ovnen, eller så kan man rett og slett grille dei. Kan spises som ett eget måltid eller som tilbehør til salater, supper, tapasbordet eller grillmaten – da kan man også lage Quesedillas. Ei lompe, mange muligheter!

Dette blei gårsdagens middag som blei spist ute på verandaren i sola –

Gratinert speltlompewraps i ovnen og en stor salat med kikerter og mager kesam ?
Denne gangen fylte eg lompene med favoritten: grønn pesto, skinke / spekeskinke og lettost. I tilegg hadde eg inni spinat, mais og paprika.

Korleis lager du gratinert speltlompewraps?
Det er så enkelt! Du fyller rett og slett berre speltlompa med akkurat det du måtte ønske. Pass på å ikkje fyll dei for fullt, for du skal kunne rulle dei sammen til en wraps. Steik midt i ovnen på 175 grader til osten er smelta og gyllen, eg liker dei sprø og steiker med varmluft i ca. 12 minutter. Bruker du grillen, pass på at det ikkje er for sterk varme så dei svir seg.

Tipset er på bloggen mange ganger fra før, blant anna i dette innlegget: "11 speltlompetips"

Eg slenger med ett sunt, raskt og enkelt desserttips idag –

Sukkerfri bringebærsorbêt som lages på 3 minutter (link). Perfekt når man har lyst på sunnere is ute i sola, men verken har lyst å stå på kjøkkenet eller tålmodighet til å vente på ekte, heimelaga kremis. Denne bringbebærsorbêten er søt, frisk og nydelig god – og en stor favoritt hos meg 🙂

Bruk gjerne mango, jordbær, ananas, kiwi eller andre frukter/bær istedenfor bringebær – så får du en heilt anna smak!

God helg alle sammen ?


Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg