April – oppsummering av oppskrifter

God Torsdagsmorgen alle sammen!
Idag er det 1.Mai, og som vanlig så starter eg ny måned med oppsummering av oppskrifter fra forrige måned. Dette har eg gjort heilt siden eg starta bloggen for litt over 1 år siden, og du finner alle innleggene under kategoriern "oppsummering måned". Eg liker så godt å lage desse innleggene, det er så kjekt å sjå tilbake på det som blei laga tidlig denne måneden, eller noken måneder tilbake. Og for dere som lesere er jo det forhåpentligvis greit å få en oppsummering, kanskje du hadde glømt noke du tenkte du ville lage?

Med tanke på at det var påske i April, så blei det en del fokus på sunnere og sukkerfritt påskesnop (som for all del kan lages heile året, kvardag som helg!) – og det merkes veldig godt i innlegget. Men litt frukoster, lunsjer, middager og kosthold- og treningsinnlegg har det blitt innimellom all kosen.

Eg håper innlegget er nyttig for dere, og at dere får noke matinspirasjon –

Frukost og kvelds –

Sunne vafler i to nye variasjoner HER – spinatvafler!
Næringsrik frukostsmoothie HER.

Lunsj og middag –

Sunn og rask pizza med (tunfisk)bunn HER.
Eggemuffins HER. Ypperlig i lunsjboksen!

Middagspai med grov bunn HER.

Smakfull kyllingsalat HER.
Grove og proteinrike matmuffins HER. Perfekt lunsj eller turmat!
Gratinert speltlompewraps HER – med frisk salat!

Gratinert lakeform HER.

Sunn bakst og dessert –

Sukkerfri og glutenfri, enkel snickerskake HER. Favoritt!
Sukkerfri jordbæriskrem HER.

Saftig sjokoladekake HER. Sukkerfri, glutenfri, melkefri, uten nøtter.
Sukkerfri bringebær-sorbet på 3 minutter HER.
Seige karamelltrøfler HER. Supersnacks med 2 ingredienser!

Fire nye speltlompetips HER.

Sukkerfri og proteinrik sjokolademousse HER.
Sukkerfri oreoiskrem HER.

"Hjerteegg" – sukkerfir kindermaxi / freia påskeegg HER.
Sukkerfri og mager lakrisfudge HER.
Allergivennlig kokos-bringebærmousse HER. Sukkerfri, glutenfri, melkefri.

Kokos-sjokoladepudding HER. Sukkerfri, fløyelsmjuk og nydelig!
Sukkerfri, sprø havrekjeks HER.

"17 oppskrifter på sukkerfri & allergivennlig påskesnop" HER.

Lag ditt eget, heimelaga nøttesmør HER. Med oppskrift på mandelsmør.
Sukkerfri bounty HER.


Kosthold og trening –

Pakke fra x-life HER. Står blant anna kva kosttilskudd og proteinpulver eg bruker i oppskriftene mine.

"10 tips – supermat du bør inkludere i kostholdet" HER.

Som vanlig blir innleggene lange, men sånn må det berre vere. Eg er og forblir ei matglad frøken som elsker å spre oppskriftene og lidenskapen min 🙂 Eg håper dere fant litt inspirasjon i innlegget på en eller anna måte, sjølv om oppskriftene er posta fra før. Som vanlig ser eg fram til ny måned og kva denne bringer på matfronten – eg har lagt om heile kostholdet mitt denne veka og en del blir varige forandringer. Det har tatt litt tid å "fordøye" nyhetene, men det kommer ett eget innlegg om det og korleis det vil prege bloggen/oppskrifter i løpet av helga.

Ha en fin 1.Mai! Nyt fridagen for dere som har det, så er det plutselig Fredag igjen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

30 kommentarer

 1. Tusen takk 🙂 veldig bra blogg du har!

 2. Asbjörnsdottir -

  Nå er det alt for lenge siden jeg har «Stjelt» oppskrifter fra deg igjen.. Eggemuffinsene og paien MÅ testes, så kjempegodt ut jo!

 3. Kamilla Haaland

  Flinkeste matbloggeren jeg veit om 🙂

 4. ~Thessa Braathen~

  Her er det mye oppskrifter som jeg kommer til å ta en titt på ! 🙂 Siden jeg har Diabetes så var det veldig mye nyttig her ! 🙂 Tusen takk for fantastiske oppskrifter 🙂

 5. Lovelylillers sunne oppskrifter

  skikkelig eyecandy 😀 Mmm

 6. Kaisa Elise

  Alt for mye godt her !

 7. Du er så flink!! 😀

 8. Iselin Renée

  Så utrolig mye godt! 🙂 Har hatt lyst til å prøve isen lenge, men får alltid masse krystaller når jeg prøver å lage is hehe 😛

 9. RisRosOgKlaging

  Så utrolig mye flott du har laget, alt ser jo kjempegodt ut! Skulle nesten ønske man kunne ta maten ut av dataskjermen, hehe =) – Alona.

 10. Fantastisk 🙂

 11. theresekristina

  Mmm, du er så inspirerande Linda! 🙂

 12. Julie @ WolfItDown

  Fantastisk masse godt her 😀 Håper du har en fantastisk mai måned i vente 😀 x

 13. Hei Linda! Tusen takk for alle gode og fristende oppskrifter du kommer med! Senest idag laget jeg cookiedoughkulene som var helt fantastiske! Jeg lurer på om du har oppskrift på en saftig, sukkerfri og næringsrik gulrotkake på lur? Om ikke så er jeg sikker på at du finner på en genial oppskrift på også det som på alt annet! Stå på videre Linda, du er superflink!

 14. momoiro-chan (jannemnaess)

  Takk for så mange fine oppskrifter også i April. Jeg lot meg inspirere av flere av dem. Blant annet sjokolademousse, omelettmuffins og vafler! 😀 Gleder meg til flere av dine oppskrifter i mai. En ting jeg gleder meg til er den karamellkaken du viste frem på Instagram for en tid tilbake. Er det Vikingmelk du har brukt i den? Når kommet den? 😉

 15. Linda Marie Stuhaug

  momoiro: Tusen takk, Janne! Så kjekt å høre at eg har inspirert deg til forskjellige oppskrifter 🙂 Karamellkaken skal eg prøve å poste i løpet av neste veke! Det er mange som har etterspurt den, men eg måtte lage den på nytt for å vere sikker på at resultatet blei bra – og det har eg no fått gjort 🙂 Vikingmelk er en av ingrediensane ja!

 16. Linda Marie Stuhaug

  Elise: Så hyggelig å høre Elise! Cookie dough kulene skal eg snart lage på nytt som energibarer, greit å ha som mellommåltid eller før/etter trening 🙂 Eg har nok ingen heimelaga gulrotkake på lur nei – når eg har laga sunn gulrotkake har eg brukt kakemiksen til funksjonellmat. Den er fantastisk god som gulrotkake, laga fleire ganger i familieselskaper og ingen trur meg når eg seier den er sukkerfri 😉 Så den anbefaler eg på det sterkaste 🙂 Tusen takk, veldig kjekt at folk heier på meg! Ha en super helg 🙂

 17. Linda Marie Stuhaug

  Julie @ WolfItDown: Tusen takk, Julie! Håper og trur det blir en kanonmåned 🙂

 18. Linda Marie Stuhaug

  theresekristina: Tusen hjertelig, så hyggelig å høre Therese! God helg til deg 🙂

 19. Linda Marie Stuhaug

  Nina: Takk for det 🙂

 20. Linda Marie Stuhaug

  RisRosOgKlaging: Tusen takk for det, Alona 🙂

 21. Linda Marie Stuhaug

  Iselin Renée: Har du prøvd denne varianten med vikingmelk? Eg har ingen problem med krystaller med denne oppskriften vertfall – på sjokolade og vaniljevariantene 🙂 Denne blei litt krystaller i med bakgrunn av jordbærsausen, men det var så lite at det ikkje betydde noke!

 22. Linda Marie Stuhaug

  Monika: Tusen takk, kjære Monika 🙂

 23. Linda Marie Stuhaug

  Kaisa Elise: Eg er glad i god mat… 🙂

 24. Linda Marie Stuhaug

  Lovelylillers sunne oppskrifte: Det er berre bra – man spiser jo også med augene veit du 🙂

 25. Linda Marie Stuhaug

  ~Thessa Braathen~: Eg har mange oppskrifter som passer diabetikere, ettersom alt eg lager er naturlig sukkerfritt 🙂 Så hyggelig tilbakemelding, tusen takk! God helg til deg Thessa!

 26. Linda Marie Stuhaug

  Kamilla Haaland: Oi, det må vere ett av dei finaste komplimentene eg har fått! Tusen takk Kamilla, no smiler eg nesten rundt her 🙂

 27. Linda Marie Stuhaug

  Asbjörnsdottir: Stjel i vei! 😀 Eggemuffinsene og paien er knallgode som lunsj/middag – så dei to oppskriftene anbefaler eg! God helg til deg 🙂

 28. Linda Marie Stuhaug

  Ellen: Takk for det, Ellen – veldig kjekt å høre 🙂

 29. Sjokoladekaken så syyykt god ut!

 30. Linda Marie Stuhaug

  Mia: Den er fantastisk god!