Oppskrift: Snickers energibar & en giveaway

Heisann, og god Søndag alle sammen!
Håper dere hadde en fin 17.Mai feiring i går! Det er første gang på mine 20 år (som eg kan huske) at eg ikkje har ete rømmegraut eller is på den store rømmegraut-og-is-dagen, og det var liksom noke som mangla. Men pyttsann, eg lagde ei fantasisk god melkefri sjokoladekake som gjorde opp for 17.Mai tradisjonane 🙂 Ei oppskrift eg gleder eg glugg ihjel til å dele, for den var bokstavligtalt nesten for god til å vere sunn!

Nok om det, og tilbake til dagens oppskrift: snickers energibar!
Eg er en person som synes det er greit med en "nødløsning" i veska om sulten plutselig melder sin ankomst. Eg har lagt min elsk på Questbarer det siste året, som er den beste proteinbaren eg noken gang har smakt. Når man får påvist melkeintoleranse og skal holde seg unna gluten i tillegg, er plutselig alle "nødløsninger" ikkje så lette å finne ut av lenger. Det er ikkje berre å gå på butikken og kjøpe seg en skyr, nøttemiks, proteinbar eller kva det måtte vere. Derfor har eg laga mine egne energibarer, og det beste med dei er at dei minner meg om mine kjære Questbarer! Minner ikkje om en konkret smak, men heller på konsistensen.

Eg har valgt å kalle dei for snickers energibar fordi dei smaker en blanding mellom sjokolade. peanøtter og karamell. Ingen flytende karamellsaus eller sjokoladetrekk, men heller en energibar som man enkelt kan ta med seg i veska når den er pakka inn i litt plast –

Snickers energibarer, 3 mellomstore
4 saftige dadler, ca 80 g uten stein
30 g peanøttmel*
20 g havregryn
1 stor ss kakao
25 g cashewnøtter, eg brukte usalta
En klype salt
1-2 ts smelta cocosa*
Evt.1 ss chiafrø, kan droppes

* Du kan bruke andre proteinrike meltyper enn peanøttmel, etter kva du har og liker. Kokosmel eller mandelmel er eksempel, men da vil du ikkje få den gode "snickersfeelingen". Du kan også bruke proteinpulver i sjokoladesmak om du ønsker det, da anbefaler eg DETTE fra x-life.
* Du kan bruke cocosa både med og uten smak. Evt. kan cocosa byttes med smelta smør eller vatn. Veska tilsettes så det blir enklere å forme dei.

Framgangsmetode
Mål opp alle ingrediensene utenom cocosa, og kjør klumpfri i en foodprosessor. Viktig: ta litt mellom fingrene, form til en liten kule og smak på blandinga. Ønsker du den søtere kan du tilsette litt valgfri søtning, ønsker du den med meir smak kan du justere med mel/nøtter/kakao. Tilsett coocsa til slutt og form til tre energibarer med hendene, eg toppa også med litt usalta cashewnøtter. Eg oppbevarer mine i fryseren så dei holde lenge, men du kan også oppbevare kjøleskapet. Dei burde få stå kaldt å sette seg ett par timer før servering uansett. Pakk dei inn i ett tynt lag med plast, så kan du ta med deg en energibar i farten!


Desse er altså naturlig sukkerfri, glutenfri, melkefri, uten egg.
Uten tilsetningsstoffer og heilt naturlige!

Energibar som er mektige og mettande. Passer perfekt som mellommåltid, før/etter trening, dessert, snacks, eller om sulten plutselig kommer. Så er det søte og og knallgode i tillegg!

Så over til en liten giveaway til en av dere!
Eg kan som sagt ikkje ete Questbarer lengre, og har alvolig mange av dei i hus. Derfor ønsker eg å gi igjen en giveaway som en takk til dere. Eg har sagt det så mange ganger før, og kommer til å sei det så mange ganger til: eg setter sånn pris på kvar og en av dere! Tenk at det er fleire tusen som klikker seg inn her kvar einaste dag. Mange av dere legger igjen hyggelige ord, tilbakemeldinger, ris, konstruktiv kritikk eller rett og slett berre vil ønske meg en god dag. Deler lidenskapen min videre til andre. Forteller at eg gjer kvardagen enklare for ein, at eg har våre til hjelp for å komme ut av en form for spiseforstyrrelser. Eg innser det egenlig ikkje sjølv, men eg veit eg påvirker enormt i ulike retninger med denne bloggen. Og eg håper dei alle er positive!

Eg trekker ut en heldig vinner som får en eske med den nye Questbaren "Cookies&cream" – i tillegg til sju enkeltbarer i forskjellige smaker. Her får man sjangsen til å smake litt forskjellige typer, for ingen smak er lik – og det er ikkje sikkert alle faller i smak. Questbarer er glutenfri, har kun 1 g sukker, lite karbohydrat og er veldig proteinrike. Sunne og fantasisk gode.

For å vere med på giveaway:
Legg igjen en kommentar i dette innlegget. Skriv gjerne kvifor du ønsker denne giveawayen med Questbarer! Husk mailadresse (det er kun eg som ser den). Om du vil, skriv gjerne noken ord om kva du savner på denne bloggen. Er det noke du vil eg skal fokusere meir på?


Klikk HER eller på bildet ovenfor for å komme direkte til facebook-sida mi. Der er det enkelt å følge med på oppdateringer!

Ha en finfin Søndag!
EDIT: giveaway er avslutta.

378 kommentarer

 1. Nikoline

  Bloggen din er fantastisk! Jeg blir så inspirert:D har ikke prøvd disse barene,så det hadde vært veldig gøy å prøve! Ha en fin dag:)

 2. Hei Linda! Takk for ein inspirerande blogg! Eg har veldig lyst til å vinne ein dose questbars, då det hadde vore ein fin motivasjon for den kommande månaden eg har framføre meg med heile 8 eksamenar! Stå på vidare!

 3. Annelea

  Jeg ønsker å vinne fordi jeg aldri har smake en sånn energibr før:-) i tilleg så er energibarene kjøpt i dagligvaren utrolig dyre, så det er ikke alltid en fattig student har råd til dem!

 4. anjasfitnessfigth

  Du har en fantastisk blogg Linda! Har prøvd masse av lekkerhetene dine her inne:D Håper du får en fortreffelig fin søndag i dag og stå på videre!:D Jeg har ekstremt lyst på disse barene fordi jeg faktisk bare har smakt to av smakene og jeg synes også de er noe av det beste! Og jeg synes de er ekstremt vanskelige å få tak i når man ikke bestiller fra for eksempel iherb:( Krysser fingrene! Digger bloggen din! Ha en fin søndag:)

 5. Marte Hopstad

  Kjære Linda! Du er en herlig person som jeg VET setter pris på alle leserene dine. Du bryr deg om de, det har jeg merket selv også. Jeg synes du er veldig flink til å planlegge innlegg etter høytider, ha noen klar når du er på ferie og etter helg/ukedag. Jeg savner absolutt ingenting på bloggen din. Jeg elsker at du eksprementerer på kjøkkenet og finner forskjellige vrier på de samme oppskriftene. Questbarer er noe jeg elsker og blitt helt avhengig av! Elsker de. Det hadde vært perfekt og vunnet slik at jeg kan smake på flere smaker. Det er så greit å kunne smake på de før man bestiller en hel eske! 🙂

 6. Margrethe Aune

  Margretheaune@hotmail.com Det hadde vært fantastisk å vinne fordi disse barene er noe av de beste jeg vet!! Hadde det ikke vært for bloggen din, hadde jeg vist så stor interesse for de! Med dine gode oppskrifter på desserter med disse:) du inspirerer!

 7. Fantastiske oppskrifter du deler, tusen takk! Planlegger en livsstilsendring, men er ikke klar riktig ennå… Takk for at du deler ideer for hvilke sunnere produkter man kan bruke som mellom mål. Barene ser spennende ut! Jeg har lyst å smake ?

 8. Pernille

  Du er en kjempeinspirasjon for å leve et sunnere hverdagsliv, men sammen med mat hører også litt trening. Vet at du også trener en del, så kunne vært greit å få se litt mer av deg også på bloggen 🙂 Jeg kan godt tenke meg å vinne barene da jeg nylig har begynt å teste de ut, og da er det veldig greit med barer av ulike smaker og ikke være nødt å kjøpe en hel pakke med 12stk – dumt om en gjør et bomkjøp da…

 9. Digga bloggen din, er så inspirerande 🙂 har veldig lyst å prøve questbar’ane, så då hadde det vore kjempe kjekt å vinne dei 🙂

 10. Ragnhild S.

  Jeg er med fordi en questbar giveaway er for godt til å være sant! I tillegg hadde en slik premie virkelig lyst opp en slitsom studenthverdag nå i eksamenstida. Jeg fullfører bachelorgrad denne våren og har i tillegg 3 eksamener i løpet av de neste to ukene, så det er ikke mye å se frem til i mellomtiden. Når det kommer til bloggen må jeg si at du har en av de mest inspirerende bloggene (og instagram kontoene) jeg vet om! Jeg er innom opptil flere ganger om dagen, og gleder meg alltid til å både se og prøve ut nye oppskrifter. 🙂 Et forslag kunne kanskje vært om du kunne tenke deg å lage noen eksempler på ukesmenyer? Middag og dessert for en uke, eller kanskje en dagsmeny – forslag på sammensetning av måltider for en dag. Noe jeg syns kunne vært veldig gøy 🙂 Ellers må du bare stå på videre, fortsett å spre din matglede og kunnskap- det er så inspirerende og gøy å følge med på 🙂

 11. Kristin

  Så hyggelig med giveaway 🙂 Slenger meg på og prøver lykken jeg også. Questbarer er blandt mine favoritter innen barer også, og næringsinnholdet i disse er jo veldig mye bedre enn i de fleste andre barer. Jeg kan ikke akkurat si at jeg savner så mye her på bloggen/instagramen din: jeg blir alltid så inspirert og motivert til å lage mat når jeg ser de flotte bildene (der er du i en egen liga), og matgleden du har er veldig smittende :)) Det eneste problemet jeg har er at jeg nå har sånn ca. 10 000 oppskrifter i bokmerkemenyen som jeg har tenkt å prøve, men klarer ikke henge med i svingene i det tempoet du poster nye delikate retter haha 😛 Keep it up!! mvh Kristin

 12. Malin Elnan

  Det hadde vært fantastisk å vinne de questbarene, nesten en drøm som hadde kommet i oppfyllelse! Du er en utrolig inspirerende person med inspirerende oppskrifter. Jeg har prøvd en del av oppskriftene dine og har enda mange å prøve! 🙂 Takk for at du opprettet denne bloggen!!

 13. Solveig Fjeldstad

  Ønsker å smake disse proteinbarene. Som du sier grei å ha i vesken når sulten kommer. De er også dyre i butikken noe som ikke passer seg så godt for en småbarnsmamma.

 14. Tirill m

  Hei! Jeg ønsker å vinne Questbars fordi de er helt urolig gode! 😀 går inn i siste kvartal av skoleåret og mange vanskelige eksamener, så da blir det ofte litt småspising.. Så det hadde jo.vært Deilig om denne småspisingen kunne vært Questbars! 😀 Ellers er jeg ganske ny leser av bloggen og digger at det er såpass mange dessert oppskrifter her! 🙁

 15. Ingvild

  Hei Linda, Fantastisk fin blogg du har. Du inspirerer og motiverer til eit naturleg, sunt kosthold. Eg set pris på dine enkle lunsj-tips, og hadde sett veldig stor pris på enda fleire tips på den fronten. Eit eksempel er den fantastiske ideen om egg-muffins. Det skal seiast at når eg byrja å lage egg-muffins (<3-takk for god oppskrift) har det blitt ein stor hit på min arbeidsplass. Det er kjekt å kunne spre dine oppskrifter, og vere med på å vidare inspirere folk for gode måltid. Eg hadde blitt veldig glad om eg hadde blitt den heldige vinnaren av questbar-pakken. Eg har aldri ete barar før, men ser behovet for, og nytten av å raskt få i seg meir proteinar etter trening. Ser for meg at då er desse perfekte 🙂

 16. Camilla

  Jeg ønsker virkelig denne giwawayen fordi questbarer bare er den beste baren jeg vet om. De er proteinrike og er gode å ha som snacks i en student- og trenehverdag. Jeg elsker å putte dem litt i mikroen slik at de for en myk og god konsistens, eller ha dem litt i ovnen og spise som kake. Som student har man heller ikke så god råd, så det hadde vært supert med en eske av denne nydelige baren. På bloggen ville jeg kanskje lest litt mer om din treningshverdag, da det er lite å høre om den. Ellers syns jeg alt du lager ser mega godt ut, og jeg er innom hver dag for å se om du har lagt ut noe spennende man kan prøve. Jeg er blant annet veldig stor fan av vaniljekremen din, og lager den rett som det er til dessert. Ha en super dag videre. Gleder meg til videre inspirasjon fra deg.

 17. Du inspirerer meg til et sunnere kosthold:-)) Jeg har vært hjemmeværende pågrunn av sykdom i snart tre år, og må kutte ut mest mulig hvitt sukker. Er veldig GLAD i sjokolade, kunne derfor ha prøvd meg på disse barene. Snickers barene dine ser jo fantastisk ut og skal lages i morgen!:-) Jeg anbefaler deg til mine venner, og følger deg på facebook. Gleder meg til nye innlegg.

 18. Kamilla

  Questbarer er noe av det beste jeg har smakt! De barene er helt fantastiske, både på innhold og smak. Vil veldig gjerne prøve flere av smakene, spesielt Cookies and Cream. Høres ut som den nesten er for god til å være sann, hehe! Vet at jeg hadde kjøpt et helt lager med Questbarer hvis jeg hadde hatt mulighet 😀 Jeg elsker alle oppskriftene du legger ut, spesielt dessert- og kakeoppskriftene. Men jeg savner kanskje enda litt flere middag- og lunsjtips. Jeg føler meg veldig umotivert for tiden, og finner liksom ikke noen inspirasjon til å prøve noe nytt, spesielt til middag. Det blir alltid det samme, og nå begynner jeg å bli en smule lei. Jeg spiser som oftest kylling eller kyllingkjøttdeig, så jeg hadde blitt sjeleglad hvis du kunne komme med noen tips med det som ingrediens 😀 Stor klem!

 19. mariann

  Hei! Jeg ønsker meg virkelig denne pakken her, perfekt som lesesnacks i disse kjipe eksamenstider:) utrolig synd med intoleransen(e) du har fått påvist, syns likevel det er kjempegøy at du fortsetter med bloggingen likevel, og at enda flere da har mulighet til å bli inspirert 🙂

 20. Ann Kathrin

  Hei! Jeg har ikke smakt Questbars enda og folk sier mye bra om dem. Jeg har trua! og Jeg vil gjerne ha! 🙂 jeg liker barer godt. Hjemmelagde og kjøpte. Men de går så fort bort når jeg kjøper fra Iherb… Jeg liker bloggen din. DU er så positiv. Eksperimenter med mat men avslappet. Liker det! Ønsker deg en riktig fin søndag!

 21. Hei kjære deg! Jeg elsker bloggen din, og jeg kunne gjerne tenkt meg den giveawayen i et forsøk på å bli sunnere å godere mot kroppen min! ønsker deg en fin dag videre!:)

 22. Heisann. Kom over bloggen din da jeg var ute etter noe sukkerfritt snadder. Har ikke fått testet ut så mye av det enda, men det jeg har testa, har virkelig falt i smak. Keep up the good work! Jeg er slankeoperert i 2012. Og vi skal jo ha i oss mye proteiner. Så proteinbarer hadde jo vært perfekt. Ha en fin søndag.

 23. Nina H. Nordbotn

  Jeg kunne godt tenkt meg å vinne:)

 24. Martine Eide Furnes

  Bloggen din er fantastisk! Den har inspirert meg og fått meg til å innse hvor lett det kan vær å leve sunt! Så Tusen takk for det! Grunnen for at jeg ønsker å vinne questbar er rett og slett fordi at jeg elsker dem! De passer perfekt for en student å ha med seg på skolen under eksamenslesingen, men er dessverre noe som man sliter littmed å ha råd til.. for utenom det vil jeg bare nok en gang si tusen takk for alle de fantastiske oppskriftene du legger ut!

 25. Så bra du hadde en fin 17.mai, selv uten is! Hadde vært supert å vunnet questbars! På studentbudsjett er det ikke slikt man tar seg råd til, og det blir lett å hoppe over måltidene når man løper fra forelesning til trening og til neste forelesning 🙂 Kommer ikkje på noe jeg mener kunne vært bedre med bloggen din jeg! Super for oss som prøver å holde oss borte fra gluten og sukker! Er også fantastisk at du kommer med alternative ingredienser til oss som har begrenset tilgjengelighet på helsekost og andre varer. Forsett den gode jobben, og du kommer til å nå langt! 🙂

 26. Ann-Katrin

  Jeg har kun smakt en questbar type før så håper jeg vinner så jeg kan teste de ulike typene og finne meg en ny favoritt:) Og så har du flere fristende oppskrifter med cookies and creme som jeg ville ha prøvd ut. Jeg liker bloggen din veldig godt og synes ikke du skal endre på noe.

 27. marita elv.

  ja takk! 🙂 enkelt og greit fordi eg aldri har smakt dei, og har veldig lyst til det fordi dei ser utruleg gode ut!! 🙂

 28. Johanne

  Hei Linda! 🙂 jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen; du er min desidert favorittblogg og det er ingen som har fanget oppmerksomheten min på den måten du gjør. Når jeg sjekker bloglovin og ser at du har lagt ut et nytt innlegg; høydepunkt!! 😀 er så glad for at du orker å stå på sånn hele tiden for å dele oppskrifter med oss, i tillegg virker du som en super jente så ja, jeg har bare positive ting å si om deg!!:) og ja! Alle oppskriftene jeg har prøvd har falt i smak så fortsett sånn 😀 Jeg er storfan av godteriet du lager så gjerne kom med flere oppskrifter på det:) ellers sunne frokoster og lunsjer 🙂 ha en fin dag videre! (Blitt kjempeglad for å vinne questbarene da jeg bare har hørt positive ting om de men aldri fått kjøpt meg selv) stor klem:)

 29. Flott blogg med mange flotte oppskrifter. Synes ofte at sunt godteri og kaker ikke i det hele tatt kan erstatte vanlig usunne typer, men de oppskriftene jeg har prøvd fra denne bloggen har vært overraskende bra!! Jeg savner (i noen av oppskriftene) at det står størrelse på form. Ikke alltid like lett å se om du har bakt i en miniform eller en i normal størrelse:) F.eks er det en 22cm kakeform eller en på 15 cm. Takk for god inspirasjon til sunne måltider og snop!

 30. Heihei 🙂 Skulle så gjeeerne hatt alle de nå! Går på diett å sukkerbehovet melder seg hele tiden x) Ellers vil jeg bare si at takk for tiden du bruker til mat å oppskrifter vi bare får servert, helt gratis til å med:) ingenting jeg føler mangler eller savner enda, da jeg for ikke lenge siden oppdaget denne perlen av en blogg du har. Ha en fortsatt fin søndag:)

 31. Hei! Først av alt, tusen takk for en fantastisk blogg! Jeg elsker å lese matblogger, og har gjort dette i en god stund, men det var ikke før jeg fant din at inspirasjonen virkelig blomstret. Jeg har laget flere av oppskriftene dine, og kunne egentlig tenkt meg å leve på vaniljekremoppskriften din. Ikke bare har du inspirert, men du har faktisk gjort «dørstokkmila» kortere, og jeg har endelig kommet i gang med mine kostholdsendringer. Du aner ikke hvor mye jeg setter pris på dette! Det er alltid en glede å sitte med bloggen din, og jeg håper du fortsetter med dette i lang tid. Atter en gang, tusen takk! Anngående giveaway’en din, ja! Ja, jeg vil veldig gjerne prøve. Jeg er (som veldig mange av oss), en fattig student. Det er derfor trist å bruke penger på produkter jeg ikke blir å like, så om jeg kunne ha prøvd dem på forhånd, hadde jeg sluppet denne problemstillingen. Men, det viktigste med dette! Jeg håper at mitt innlegg kan inspirere deg til å fortsette. Og tusen takk for at du fortsatt lager oppskrfiter med meieriprodukter for oss som er alt for glad i slikt. Tusen takk Linda, bloggen din er min nye bestevenn 🙂

 32. projectbride

  Jeg er gjerne med på giveawayen din – er innom bloggen din omtrent hver dag for du legger ut så mye spennende 😀 Hvofor jeg vil vinne? Har ikke testet ut disse barene ennå, og sliter innimellom med søtsug, så da hadde vært mye bedre å spist en slik fremfor ekte saker 😉 Ønsker deg en fin søndag 🙂

 33. Jeg stikker ofte innom bloggen din for nye inspirerende oppskrifter, du er så flink! Elsker disse questbarene, selv om jeg bare har smakt cinnamon roll. Det hadde vært kjekt og fått med seg ett par hjem som jeg lett tilgjengelig i lomma når jeg springer fra skolen til jobb og til trening. Ha en fin dag!

 34. Jeg vil gjerne vinne fordi jeg aldri har smakt noen av dem før, men har hørt mye positivt om dem. Er ikke noe jeg vil du skal endre på. Du gir meg veldig mye inspirasjon til å spise sunt:-)

 35. Solfrid

  Hei Linda! Jeg vil gjerne vinne fordi jeg har alltid hatt lyst til å smake på de og tror jeg hadde elsket dem! Takk for en flott og inspirerende blogg. Leser den hver dag 🙂

 36. Eg vil gjerne vinne fordi eg likar questbar utruleg godt men som student har eg ikkje pengar til å teste ut alle eller kjøpe så ofte..dessutan er dei utruleg greie å ha når ein er på farten og har dårleg tid 🙂

 37. Natalie

  Åå, jeg har så lyst å smake på Questbarene! Jeg har hørt så mye godt om de, og ønsker å prøve de. Du har en så fantastisk blogg! Hver gang jeg titter innom har du alltid noe nytt og spennende. Og om det så skulle vært noe jeg savner, så vet ikke jeg for du har en så god og variert blogg!

 38. Questbarer er noe jeg ikke har smakt enda, så hadde vært gøy å få denne giveawayen så jeg kunne få smakt de:-) Jeg elsker bloggen din for du lager alltid mye spennende, og etter min gastric sleeve må jeg alltid passe på hva jeg putter i munnen, og da er denne bloggen et sted jeg ofte går til når jeg vil lage noe spennende 🙂

 39. Lisa Jacobsen

  Har aldri smakt noen av disse før, har bare hørt masse positivt om barene så har veldig lyst til å prøve dem ut! Er midt inne i en eksamensperiode, og noe ekstra god snacks/mellommåltid i studiepausene hadde vært perfekt for at dagene skal gå lettere. Ikke minst hadde det vært greit å ha på farten, til og fra skole, jobb, trening o.l..Sunn snacks er det beste jeg vet, finnes så mye godt, og blir utrolig inspirert av alle de supre oppskriftene dine 🙂 Jeg synes du gjør en super jobb med bloggen, det er bare til å fortsette det gode og inspirerende arbeidet! Ha en fin dag videre!

 40. Johanne

  Jeg såg linken til innlegget på facebook og tenkte med engang «håper giveawayen er questbarer», nå var jeg heldig..haha 🙂 Jeg har ikke noen mening om hva du kan forandre med denne bloggen, oppskriftene er jo helt perfekte og ikke så vanskelige å lage heller, så stå på linda! Jeg melder meg på giveawayen 🙂

 41. Har ikke fått prøvd disse barene enda, har til nå laget mine egne av cookoe dough oppskriften din (nydelig forresten!). Har veldig lyst til å prøve de da, alle som smaker dem skryter dem jo opp i skyene! Kan vel egentlig ikke si at jeg savner noe som helst hos deg nå, blir like glad hver gang du kommer med en ny dessertoppskrift, og dine oppskrifter blir alltid vellykket! Så takk for at du gjør det enklere å spise litt sunnere men samtidig kose seg! 🙂

 42. Anne Grete

  Jeg liker bloggen din veldig godt.Jeg bor i en tung og sliten kropp.Det jeg spiser nå er det som er godt for min NYE kropp.Da hjelper du meg på veien mot målet.Tusen takk.:)

 43. inawinther

  Jeg har lyst til å være med av den enkle grunn at jeg _elsker questbarer, men at internettshoppingen min dessverre må begrenses en del nå for tiden.. Jeg synes bloggen din er veldig fin – men kanskje noen treningsinnlegg? Er alltid hyggelig å se noe personlig, du virker jo så søt!

 44. Elsker bloggen din! Har funnet utrolig mye inspirasjon og motivasjon i denne bloggen de siste månedene. Jeg elsker å lage mat og å bake, og å finne så mange gode og sunne oppskrifter jeg kan prøve ut på kjøkkenet er en herlig følelse når man prøver å opprettholde en sunn livsstil. Du gjør det enkelt å leve sunt 🙂 Takk for det! Jeg ønsker å vinne barene fordi jeg har hatt lyst å prøve dem lenge, har lest så mye bra om de, men jeg har ikke fått tak i noen enda, så å vinne giveawayen hadde jo vært perfekt. Da får jeg jo smakt flere typer og kanskje finne meg en favoritt så jeg vet hva jeg kan kjøpe senere en gang 😉 Du er jo personlig trener, så kanskje et innlegg om favorittøvelsene dine hadde vært noe å tenke på? Eller, siden det er sommerferie snart, noen øvelser som man enkelt kan gjøre når man er ut og reiser?

 45. Har lyst å vinne for å prøve Questbarene. De er så greie til et sundt mellommåltid og restitusjon rett etter ei treningsøkt. Leser bloggen din daglig, og har prøvd flere av oppskriftene dine! Utrolig inspirerende!

 46. Hei! Jeg ønsker virkelig og vinne denne giveawayen! Jeg elsker energibarer og ønsker virkelig og bli en sunnere person! Jeg tror at å spise sunt godteri i stedet for det vanlige usunne, kan hjelpe meg på veien! Jeg elsker bloggen din og du kommer med kjempe mange gode oppskifter 🙂 tusentakk!

 47. Radhika

  Jeg er med! De er perfekt som mellommåltid, og har så lyst til å teste de forskjellige smakene, men litt kjipt at man må bestille så mange av gangen på iherb. Derfor hadde det vært perfekt å vinne litt forskjellige smaker!

 48. Jeg leser utrolig mange treningsblogger og følger veldig mange profiler på Instagram, som fokuserer på trening og kosthold, og nesten overalt har jeg lest om Questbarene. Jeg vil gjerne vinne fordi jeg har hørt så utrolig mye bra om dem, men aldri smakt dem selv. Kommer ikke på noe jeg savner i grunn… Synes du er utrolig flink til å variere oppskriftene dine, mellom middager, frokost, lunsj, snacks, godteri og kakeoppskrifter. Er imponert over hvor flink du er som har lagt om kostholdet ditt, etter at du fikk vite om allergien!

 49. sissel sterkogsunn.blogg.no

  Jeg vil gjerne være med i denne give away’en da vi begge trener for å få ett sunnere og lettere liv! Men det er ikke så enkelt når både jeg og samboeren min går på nav..

 50. Hei, Linda! 🙂 Jeg vil veldig gjerne vinne questbar da jeg har hørt så mye bra om dem, men ikke har fått testet de selv enda! En questbar vil være fint å ha med i veska hvis man blir sulten i løpet av skoledagen, eller som snacks 🙂 du er en stor inspirasjon for mange, og den forvandlingen du har hatt er imponerende!

 51. Jeg har selv cøliaki, og med en veldig høy forbrenning er det ofte jeg plutselig går helt tom for energi. Det hadde derfor vært helt supert å prøve disse Questbarene! Når det kommer til bloggingen syns jeg du skal fortsette slik som nå! Jeg elsker å klikke meg inn her hver dag og bli inspirert, og du har fått meg til å innse at man faktisk kan spise god mat selv om man har cøliaki! Tusen takk for det 🙂

 52. Martine

  Elsker bloggen din! Før leste jeg kun typiske rosabloggere, men pga deg har jeg nå fått øynene opp for matblogger. Elsker at du er så kreativ og allsidig. Melkeintoleransen står ikke i veien for å gjøre det du vil – du er så flink! Kunne ønsket meg at du lagde et godt brød i fremtiden 🙂 Fin søndag til deg!

 53. Kjempefin blogg. Kjekt å få inspirasjon til sunn og god mat! Supert med oppskrifter som er naturleg sukkerfri uten kunstig tilsetting! Trener mykje så det hadde vore fint å fått prøve ut nye proteinbarer!

 54. Kristin

  Namnam, ønsker gjerne å smake på questbarene! Har hørt så mye bra om de! 🙂 Jeg liker bloggen din veldig veldig godt, slik som den er. Må innpå iallefall en gang om dagen for å sjekke om du har lagt ut enda flere fristende oppskrifter. Ha en fin søndag!

 55. Takkfor bøtter og spann med herlig inspirasjon til å være sunn!! Mannen mintrener hardt om dagen og prøver målrettet og iherdig å gå ned noen kilo , så jeg ønsker meg disse barene så vi kan kose oss sammen med noe godt uten forberedelser en gang i blandt 🙂

 56. Hei! Jeg er gal etter questbarer! Har sett på de lenge og har fått tilsendt noen før som jeg spiste opp etter en liten uke. Kan bare ikke hold meg unna! Jeg tror jeg er den yngste av dine lesere, 17 år og gal etter bloggen din! Du er virkelig en inspirasjon og hvis jeg hadde vunnet denne give awayen hadde jeg hoppet i taket av lykkerus. Rart hvor glad man kan bli i questbarer, de bare the love of my life.

 57. Kjempebra blogg Linda.Veldig inspirerande,og forståeleg.Har aldri likt å lage mat men no synest eg faktisk at det er ok.Har ikkje smakt nokon av dei barane,så det hadde vore artig å vunne 🙂 Eg spesielt glad for middagstips

 58. Dora Oline

  Er innom bloggen din hver dag på jakt ett gode og sunne oppskrift, og du skuffer sjelden! Har ikke smakt noen av Quest sine barer enda, men har siklet etter dem en stund.

 59. Heii 🙂 Jeg ønsker å vinne dette fordi jeg febrilsk prøver å slutte med de usunne måltidene mine som fort kan bestå av en potetgullpose eller en melkerull. Jeg synes også de er utrolig gode. Jeg vil gjerne ha flere oppskrifter på middagsmat og sunne godterialternativer 🙂 Utrolig bra blogg!!

 60. Ellen Beate

  Kjempe fin blogg som virkelig har inspirert meg. Hadde vært kjekt å få prøvd questbar sine proteinbarer 🙂 jeg elsker å ha med meg slike barer i vesken. Siden det bare går an å kjøpe 12 pakninger av disse på iherb har jeg kviet meg bittlitt til å prøve enda

 61. Elsker bloggen din og super bra med så mange gode oppskrifter som faktisk smaker bra! Er så lei av alle andre som lager sunne ting men så smaker det heller ikke bra. Har ikke smakt de nye questbarene fordi jeg har vært på konkurranse diett, men nå som det er ferdig, er jeg veldig klar for¨å smake!

 62. Hei. Bloggen din er til masse inspirasjon i hverdagen. Stå på??

 63. Hei! Bloggen din er fantastisk! Jeg har prøvd ut mange av oppskriftene dine, og er fornøyd med alle jeg har prøv til nå. Jeg har veldig lyst til å vinne quest barene på grunn av at jeg aldri har smakt noen og har lenge tenkt å bestille noen, men har aldri kommet så langt..

 64. Vet du..jeg er så glad for at jeg kom over bloggen din! Studerer ernæring og henter tonnevis med inspirasjon fra deg! Keep up the good work! 🙂 Fikk min aller først eske med questbars i hus for bare noen uker siden. Skal si den fikk føtter å gå på altså. Så utrolig gode! Vil gjerne teste andre smaker..For jeg er hekta 😉 Så da krysser jeg fingrene.

 65. Jeg har slitt med overvekt hele livet, og har aldri funnet en diett som har passet for meg. På grunn av bloggen din har jeg nå fått et sunt kosthold og et godt forhold til mat og trening. Jeg ønsker å vinne questbarene fordi jeg har ikke turt å bestille enda. Hadde vært kjekt å smakt på forskjellige smaker før jeg bestiller.

 66. Lisbeth

  Jeg kom over bloggen din ved en tilfeldighet for noen måneder siden, og siden har jeg vært fast leser! Du har vært til stor inspirasjon til å få meg til å spise sunt, men likevel godt. Takket være den fantastiske bloggen din og stå-på ånden din har jeg klart å nå mine mål om å være aktiv og spise sunt, og jeg takker deg for det. Når du klarer det til tross for dine mat-allergier, hva har jeg å skylde på? Jeg kunne godt tenke meg å prøve quest barene som mellommåltid, da jeg har en travel hverdag og fristelsen ofte blir stor til å lage/kjøpe noe usunt for å få opp blodsukkeret. Har vært for feig til å prøve disse selv, så å få mulighet til å prøve de ulike smakene hadde vært perfekt! Uansett, stå på videre, bloggen din er fantastisk!

 67. Ida Kristine

  Bloggen din er så utrolig inspirerende! Jeg vil veldig gjerne vinne questbarene fordi at så få andre proteinbarer er glutenfrie. Som student har jeg heller ikke råd til å prøve ut de forskjellige, og bestiller derfor den samme som jeg vet jeg liker. Dessuten hadde det vært en stor glede i en ellers så trist eksamenstid! 🙂 Jeg syntes ikke bloggen din mangler noe, og liker veldig godt at du skriver altnernative produkter man kan bruke! 🙂

 68. Det hadde vært utrolig kjekt å få prøvd ut quesbarene! Jeg har aldri smakt dem, men de virker helt supre å ha i en travel eksamens-hverdag. Ellers er det ingenting jeg syns mangler her på bloggen, den er knallgod akkurat som den er nå! Fortsett sånn, det setter jeg veldig stor pris på:)

 69. Namm nam ! Sku ønske jeg hadde alle ingrediensene tilgjengelig i dag !! : ( Åh, skulle så gjerne vunnet questbarene! Jeg har blitt helt questarbar addicted, og det er ingen hemmelighet at de forsvinner alt for fort.. kan uheldigvis ikke kjøpe i hytt og pine pga. økonomi, så litt påfyll i questbar samlingen hadde vært helt fantastisk !! Cookies and cream er i tillegg favoritten, hihi! Synes du alltid kommer og har ganske fine oppskrifter på bloggen allerede, så keep the good work ! ,Men skulle kanskje ønsket meg en sund og god oppskrift på rundstykker da:)

 70. Hei Linda! Jeg håper såklart på å vinne Questbarene, de er glutenfrie og melkefrie, og dermed blant få proteinbarer jeg tåler. Perfekt! Dessuten kan lite matche de på smak. Kanskje med unntak av PB2 og WF karamellsausen blandet sammen med bittelitt havsalt til seige godiskuler. Det er SÅ godt, det anbefaler jeg deg å prøve! Hvis det skulle være noe jeg savner på bloggen, tror jeg det må være kaloriinnhold. Men det er kanskje fordi jeg er i en «tung» periode med litt vanskelig forhold til mat, så kanskje ikke det allikevel? Utenom det hadde det vært gøy å se litt av treningen din. Det er alltid gøy med inspirasjon. Du inspirerer stort, og bakegleden jeg mistet på starten av året (pga spiseproblemer) kommer sakte tilbake nå, i takt med fristende oppskrifter du legger ut. Det er så deilig å ikke lenger tenke «åh nei, kan ikke lage is, for vikingmelk har sikkert masse kalorier, og kokoskrem har enda fler!». Nå tenker jeg heller på hva jeg kan lage som er godt, tilfredsstiller søtsuget og ikke minst som er godt for deg. Så når tankene blir litt for vanskelige, går jeg inn her og lar meg inspirere, og lar deg inspirere vekk de vonde tankene! Så takk for det =) Men av nysgjerrighet, hvorfor tåler ikke du barene`?

 71. Har kjempelyst å vinne fordi eg aldri har smakt questbar før, men hørt så mykje positivt om dei 🙂

 72. Karen monsen

  Åå som jeg har lyst å vinne disse! Er såå nyskjerrig på å smake coockies and cream og de andre smakene! Har bare smakt cinnamon roll før såå hadde blitt så innmari glad.

 73. Jessica

  Hej! Tack för en fin blogg! Du inspirerar mig till att laga och baka sunt och att testa nya livsmedel/maträtter! Du ger fina tips, idéer och har ett sunt tänk gällande kost och näring. Jag skulle bli jätte glad om jag vann ! Jag har en så länge bara testat en questbar, men den var mycket god. Jag är studerande och reser mycket på grund av skolan, därför vore dessa perfekt att äta på bussen Jag har aldrig vunnit något heller.

 74. Må bare starte med å si at du har en fantastisk blogg. Du sprer matglede og motivasjon som ingen andre og det er rett eg slett imponerende hvordan du får det til. Stå på og fortsett med det!! 😀 Jeg er selv veldig glad i questbar og synes de er fantastisk gode. Kunne spist dem til alle døgnets måltider:p Nå er jeg midt i eksamensperioden, med flere eksamener de kommende ukende. Da hadde noen vidunderlige quesstbarer hjulpet på motivasjonen og humøret! 😀

 75. Maia :)

  Hei 🙂 Du har en super blogg, som jeg er veldig glad jeg oppdaget! 🙂 Har prøvd flere av oppskriftene dine, men det er fortsatt maange spennende ting jeg har lyst å prøve ut,. Problemet er bare at jeg ikke rekker det, før det kommer enda flere fristende oppskrifter fra deg! 🙂 Har ganske nylig oppdaget de fantastiske questbarene, og kunne gjerne tenkt meg å testet ut noen flere smaker ja! :))

 76. Syns du har en super blogg med masse inspirerande oppskrifter! Har til tider savnet fleire vegetariske oppskrifter – men no har du jo starta med grønn mandag 🙂 Er veldig glad i questbarer, så det hadde vore supert å vunne! :))

 77. Hei! Takk for en super blogg men mange gode og inspirerende oppskrifter. Har testet ut dine fullkorns matmuffins, og de var fantastiske, veldig bra at de kan fryses ned og så enkelt å ta de opp fra frysern og med på skolen! Har ikke smakt questbar enda, men har veldig lyst for jeg har mange venner som anbefaler de, så hadde vært gøy ¨å vinne.

 78. Hei! Syns du har en flott blogger! Liker utrolig godt at de fleste ingrediensene dine finnes i dagligvarebutikker, om ikke så har du alltid ett alternativ man kan bruke i forhold til ingrediensene! 🙂 bruker mange av dine oppskrifter til helsekosen, tipptopptommelopp! 🙂 Ønsker veldig å vinne en eske med questbar, etter denne heftige flotte 17.mai helgen har det blitt litt for mye sukkerkos, nå trenger jeg å komme meg på sporet igjen med trening og god kost, alltid kjekt med proteinbarer både for, under og etter trening!;) du er superflink, for min del mangler ingenting, bloggen blir titt og ofte oppdatert med gode og velsmakende oppskrifter, I love it;-)

 79. sonja lystad

  E så imponert over aillt du rækk å lag og publiser på blåggen. Kainn jærn tænk mæ å smak ænærgibaran som du har fårr å sammenlign smak me dæm æ bruke. Du har ei tåpp blåggsi.

 80. Kaja Goplen

  Hei hei Takk for kjempe mange gode forslag til mat, søtt og godt:) Det er inspirerende og som ofteste veldig enkelt for travle hverdager. Og nå som det kanskje blir enda mer av laktosevennlige varianter, blir det enda bedre! Det jeg gjerne hadde ønsket meg mer av i tillegg er vegetarmat. Jeg spiser kun vegetarisk, og for å være helt ærlig så er jeg enda på søk etter en god blogg som har enkle, raske og rimelige forslag til bra mat. Det er ofte mye ingredisenser som ikke lar seg kjøpe på butikken på hjørnet, og mye tid til forberedelse, noe jeg sjelden har tid og ork til da sulten tar til :p Så håper du har lyst til å eksperimentere litt med vegetarmat:) Oppskriften på energibaren din er super! Jeg har forsøkt lignende variant før, og også lagd den mer flytende til å bruke som smørepålegg til brødskiva eller på lompe – helt supert 🙂 Men questbarene har jeg ikke fått prøvd enda. Jeg har hørt så mye positivt om de, så har vært på søk ei stund for å få tak i de – enda ikke. Så det hadde vært veldig kjekt å kunne teste de, før jeg går til innkjøp av et lite lager for kjappe løsninger. Ha en fortsatt fin fin søndag:) Mvh Kaja Goplen

 81. Kristine

  Åhh ELSKER questbarer! De er farlig gode! Men akkurat nå er budsjettet litt stramt, så får ikke bestilt meg noen.. Synes egentlig bloggen din er perfekt akkurat som den er. Du har en finnbalanse mellom gode middagsretter til desserter og kaker av ulike slag. Blir stadig imponert over alle de tingene du klarer å «forsunne»! Du er superflink! Synes også det er så herlig at du ikke har noe form for kroppspress på bloggen din. Bare masse gode oppskrifter som kan nytes hver dag:) Trist å høre om at du har ffått påvist laktose og glutenallergi. Men så flink som du er takler du vel dette helt supert! Finnes jo heldigvis mange erstatninger der ute:) Ha en fin dag videre!:)

 82. Kristine

  Hei Linda! 🙂 Jeg kunne virkelig tenkte meg denne gaven. Jeg henter utrolig mye inspirasjon av seg og dine ideer. Jeg er i gang med en endring, som krever mye og som absolutt ikke er lett. Jeg er en fattig student, og her i lengre tid ønsket og prøve disse barene, men pengene har ikke strukket til! Takk for mye inspirasjon og «hjelp» 🙂

 83. Åå, de har jeg hatt lyst til å prøve lenge! Hørt så mye bra om de, hadde vært utrolig kjekt å endelig få prøve de. Enkelt, rask og sunt i en travel hverdag. Ikke lenge siden jeg oppdaget bloggen din, så mye spennende i mat. Du er god! Nyt resten av dagen! 🙂

 84. Jeg har kjempelenge hatt lyst til å prøve ut questbar, er bare litt småfovirret om hvilken smak jeg burde teste! Så dette hadde virkelig vært midt i blinken! Og takk for at du rett og slett har en super blogg! ^^ Nydelig!

 85. Hei Linda! Dette var jammen en fin giveaway!! Jeg kunne godt tenkt meg denne premien da jeg skal 14 dager til Tyrkia i sommer og har fullstendig noia for å ikke kunne finne noen nødløsnibger der nede. Jeg har gått ned 20 kilo siste året, endret på alt og er avhengig av fem måltider pr dag. Derfor hadde det vært kjekt med en questbar i veska når man rusler rundt i Marmaris ? Jeg savner egentlig ingenting på bloggen din. Imponeres stadig over kreativitet og kunnskap! Nyt søndagen!

 86. Eli Mari

  Det hadde vært kjempehyggelig med en questbar! Jeg har bare smakt en, peanøtt- og sjokolade, nettopp fordi jeg har lagt min elsk på snickers (så disse energibarene skal jeg definitivt prøve meg på!), men synes det er litt vanskelig å få tak i, da jeg ikke alltid har mulighet til å bestille på nettet. Har så lyst til å prøve andre smaker, man leser jo så mye om det i blogg- og fitnessverden for tiden! Uansett, stå på videre! Oppskriftene og bloggen din er til god inspirasjon, og jeg gleder meg alltid når navnet ditt dukker opp i RSS-readeren min! Ha en videre god dag, gleder meg allerede til neste oppskrift 🙂

 87. Du har en fantastisk blogg, Linda! Mange inspirerende og sunne oppskrifter. Liker også at du varierer mellom middagsoppskrifter, baking , frokosttips osv. Har aldri smakt questbars før, men har hørt utrolig masse skryt av de på ulike blogger instagram o.l, så har veldig lyst å smake… Ha en fin dag videre:)

 88. prinsessen

  Jeg prøver så hadt å fokusere på et sunt og godt kosthold for min helse sin skyld! Jeg øsnker så sterkt å smake på disse, og vieklig kommer igang. Prøve dette ut famfor sukker. Men jeg har ikke penger til å bestille dette selv.. Men gud så taknemmlig jeg hadde blitt for disse! Klem meg <3 en som pvirkelig prøver

 89. Jeg ønsker gjerne å vinne fordi at får jeg smakt mange forskjellige smaker. Å finner ut hva jeg liker best. Jeg synes du har en utrulig fin blogg. Utrulig kjipt at du har fått melkeallergi. Tåler ikke så mye melk selv. Kan innta yoghurt i passelige mengder. Keep up the god work.

 90. Hei Linda!! Eg har aldri smakt questbars før, men har lenge planlagt å bestille ei eske. Eg har ein travel kvardag som dei fleste andre med skule, trening, jobb og alt som følgjer med. På lange skuledagar, seine arbeidsvakter eller før/etter trening er det ofte sulten kjem snikande, og denne sulten blir ofte ignorert. Dette er ikkje ein bra ting, og då tenkjer eg at disse godt omtalte questbarene kan komme godt med! No under eksamenstida blir det ikkje mykje tid til baking, men skal absolutt teste ut denne oppskrifta når tiden strekker til! Denne bloggen er blitt ein favoritt blant alle i familien min. Til og med mamma som aldri har vore ein tilhengjar av å mikse og trikse på kjøkkenet, er «bitt av basillen» og eg kunne ikkje vore meir fornøgd!!! Speltlompelasagnen er blitt ein lørdagsfavoritt og vi har allerede laga to av den sunne varianten av pavlova-kaka. Håpar du fortsetter med dette, for du har ein blogg som har opna dørene for ein sunnare kvardag for mange. Eg stemmer for fleire middagstips, som kanskje fleire sunne variantar av ulike pizzaer og tips til korleis ein tilbereder ein sunnare variant av den ofte alt for feite biff-middagen? Fleire matpakketips blir og mottatt med stor takk!:-) Stå på vidare!!! Du er FLINK.

 91. Emilie D

  Hadde blitt veldig glad hvis jeg hadde vunnet, nettopp fordi både jeg og min storesøster trener mye sammen og er veldig glad i å ta en questbar før trening så slipper vi å styre med mat før trening osv. Bloggen din gir meg så masse motivasjon og jeg elsker den!! 🙂

 92. For en herlig give away!! 😀 Vil veldig gjerne vinne fordi jeg aldri har smakt Questbars før, og jeg hører i tillegg så mye positivt om barene. Elsker bloggen din – du er så inspirerende og gledesspreder 🙂

 93. Ååh, jeg elsker questbarer! Jeg har mye magesmerter fra tid til annen, og etter mye prøving og feiling har jeg endelig funnet noen proteinbarer som ikke medfører lange og smertefulle timer med oppblåst mage.. Hadde vært så artig å vinne, jeg er fast leser og superfan av bloggen din 🙂 Når det kommer til bloggen din, har jeg virkelig ingenting å sette fingeren på.. Du er flink til å komme med varierte og kreative oppskrifter og det er ingenting jeg savner. Stor klem, fast leser <3

 94. Hei! 🙂 Når jeg titter innom bloggen din sitter jeg alltid igjen med et smil. Fargerike bilder av flott mat, inspirerer til en sunn og aktiv hverdag. I tillegg virker du som en veldig hyggelig og smilende jente. Du fremstår som et godt forbilde, med masse engasjement og kunnskap. håper virkelig du gir ut kokebok med alle dine kreative oppskrifter en dag. Det blir garantert en suksess!! Hadde vært kjempegøy å vinne questbar. Er veldig glad i å trene og elsker barer, men har faktsik aldri hatt questbarer. Så det blir noe nytt og spennende. Dersom det er noe jeg ønsker meg mer av på bloggen, er det frokost/lunsjalternativer i farten/på skolebenken. Lette rundstykker, pitabrød osv.. som kan være greit som niste. Ellers er det middagsstips som både er sunne og billige. Tenker på den kommende studenttiden, som sikkert gjelder flere 🙂 Ha en fortsatt strålende dag! Klem 🙂

 95. Mariann

  Hei! Digga bloggen din! Du inspirerar utrulig mykje og eg brukar oppskriftene dine så og sei heile tida 🙂 Eg ELSKAR questbar og skulle så gjerne ha prøvd ut dei forskjellige smakane, har kun smakt cookie dough så det hadde vore spennande og prøvd nye 🙂 Eg hadde blitt veldig glad om du kunne ha lagt ut oppskrift på sunne pizzabollar 🙂 Stå på vidre!

 96. Etter at jeg brakk lår og bekken + ødela leddbånd og korsbånd i en ulykke har jeg ikke fått mulighet til å trene som før. Derfor spiller mat en viktig rolle i livet mitt for at jeg ikke skal fyke opp i vekt.. Og siden jeg er en godtemums så kunne jeg gjerne tenkt meg Questbars siden det demper søtsuget og passer perfekt som et mellommåltid. Har dessuten også hørt at cookies and cream smaker himmelsk 🙂 Når det gjelder siden din, så gir jeg deg 10/10 stjerner. Prøvd flere av oppskriftene dine, og de faller i smak hos både meg og samboeren. Synd det er supert at du bruker mange hverdagslige produkter så man ikke alltid må ta turen innom en helsekost for å kjøpe noe nytt 😛

 97. Susanne :D

  Hei Linda 🙂 Utrolig dumt du ikke kan spise questbarene, for de er jo så gode! Jeg har selv lagt mitt hjerte til de barene og gleder meg til å smake alle de ulike smakene. Jeg trener veldig masse og har alltid en bar i sekken for nødløsning hvis jeg ikke rekker noe mat på farten! Hadde vært utrolig gøy om jeg hadde vunnet. Jeg er kjempe glad i mange av oppskriftene dine og blir ofte inspirert til middagsretter. Forsett å post mange middagsoppskrifter, de redder middagen 🙂

 98. Anne Marit

  Hei! Synes det er veldig inspirerende og motiverende – alt det arbeidet du legger i mat, trening og bloggen. Begynte med fitness og en sunnere livsstil for ca. 5 måneder siden, og slike som deg holder meg fortsatt på sporet. Setter stor pris på det. Tusen takk 🙂 Hadde jo vært utrolig kjekt å få prøvd Questbarer. Har hørt så mye om dem, men har aldri smakt noen selv. Ellers kunne jeg godt tenkt meg litt mer fokus på sunne middager og ikke fullt så mye på desserter. Bruker nemlig ikke proteinpulver, og derfor hadde jeg satt pris på oppskrifter med mye proteiner uten pulver hehe 🙂

 99. Hei Linda! Først å fremst må jeg si at dette var litt av en giveaway! Du har vært en stor inspirasjon for meg en stund nå, siden jeg oppdaget bloggen din! Jeg har endelig begynt å bli glad i mat igjen, noe jeg har manglet et par år! Jeg blir alltid imponert når jeg tittet innom bloggen over hva du har funnet på å lage! Det ser alltid så innbydende, fargerik og nydelig ut! At man i tillegg kan spise det med god samvittighet er en bonus! Grunnen til at jeg vil vinne denne pakken er fordi at jeg faktisk aldri har smakt noen av disse barene, og alle sier de er så utrolig gode så det hadde vært fantastisk å få smake på de! Er veldig nysgjerrig på dem! Du får ha en forteffelig søndag og lykke til videre med baksten og alt annet som pågår i livet ditt!

 100. Hei Linda! Først vil eg bere seie at eg er veldig glad i bloggen din, eg har nyleg endra kosthaldet og kutta ut lyst mjøl og sukker (i alle fall i kvardagane, hehe) og bloggen din med ein haug med inspirasjon til sunne og gode oppskrifter skal ha mykje av æra for at eg no har gått ned fleire kg og har meir energi, finare hud og ikkje minst bedre humør enn før 🙂 Eg går siste året på vidaregåande, og bur i eiga leiligheit utan stipend, så både tid og pengar kan det til tider vere lite av, når eg ofte jobbar frå etter skuletid til seine kvelden. Difor vil eg gjerne vinne konkurransen din, då quest barane passar perfekt inn i ein hektisk kvardag, etter trening eller som snacks 🙂 Som tips til bloggen din kan eg seie at eg likar veldig godt matpakke-tips, då fristelsen for å kjøpe usunn mat i kantina forsvinn om ein har med seg eit fargerikt og sunt måltid ein laga kvelden før 🙂 Ein anna ide kan vere matplan for ei veke, gjerne med «middag for under hundrelappen» eller liknande som tema for oss fattige studentar, hehe 🙂 Lykke til vidare med bloggen, håpar eg og fleire tusen andre kan fortsette å ha den som inspirasjon og motivasjon i longe tider framover, og at oppskriftene dine vil nå ut til fleire og fleire 🙂

 101. Hei, kjempefin blogg! jeg har prøvd noen av oppskriftene dine, og de er kjempegode! Jeg har prøvd en type av disse barene en gang før, de var veldig gode! jeg brukte dem fordi jeg trener mye og får ikke i meg nok proteiner til vanlig gjennom kosten. derfor var disse barene supre å få i seg etter treningen 🙂

 102. Questbarene er så smarte å «ha liggende» (de blir ikke så lenge i skapet egentlig),men spesielt nå i eksamensperioden hvor jeg plutselig glemmer å spise eller godtesuget setter inn for fullt de siste dagene. Håper du får en fin søndag videre 🙂 Ser frem til flere spennende oppskrifter, både søtt og salt 🙂

 103. Christina

  Så synd at du ikke kan spise questbar mer 🙁 Litt av en giveaway! Jeg har nettopp oppdaget questbar, og den ene som jeg har smakt har vært veldig god. Det hadde vært herlig og prøvd noen nye smaker, for hittil har jeg bare prøvd cookie dough 🙂 Synes egentlig ikke det mangler noe på bloggen din, men jeg synes det er gøy å lese «ny pakke fra iherb» inleggene 😀 Stå på!

 104. lill-tone

  Fantastisk inspirerende blogg, takk for at du tar deg tid til å legge ut oppskrifter:-) Jeg vil veldig gjerne vinne giveaway, moro å smake på disse «vidundrene» som alle sier. Håper jeg vinner!!!

 105. Hei 🙂 Du er så flink til å rose og å sette pris på leserne dine, Linda 🙂 Det er utrolig bra med deg, og det er også en grunn til at jeg synes det er så morsomt å lese det du skriver til oss! Du inspirerer fordi du er deg selv og fordi du virker så omsorgsfull. Derfor får du også lesernes tillit 🙂 Jeg har aldri fått smake på disse barene men har veldig lyst til det. Har flere eksamener nå før sommeren, så det hadde fungert bra som en liten motivasjon, og som snacks mellom all lesingen. Ha en fin søndag videre 😉

 106. Åå, ja takk til den pakka der da! Jeg har smakt to typer questbarer før i mitt liv, og digger begge. Men med et trangt budsjett er det ikke mulig å smake flere på en god stund, hehe 🙂 Jeg liker oppskriftene dine, og oppsamlingsinnleggene for hver måned, det gir gode påminnelser og masse inspo. Ønsker deg en goood dag!

 107. Kajittha

  Jeg vil gjerne vinne disse questbarene siden jeg aldri har smakt dette før! Bloggen din er en kjempe inspirerende blogg,og jeg lærer mye av å lese den 🙂 En ting jeg savner er at du skriver sunne oppskrifter som vi kan lage av ting vi allerede har i hus. Jeg føler at jeg er nødt til å handle inn mye varer som man vanligvis ikke har i en husholdning, som peanøttmel, sukrin gold, sukrin melis, cocosa osv. Hadde vært fint om du skrev noen oppskrift der man ikke trengte noen av disse «uvanlige» ingrediensene 🙂 Men som sagt, jeg synes bloggen din er kjempe bra!

 108. Solveig

  Tusen takk for en fantastisk mat-blogg som inspirerar og gir kjempego tips til oss som vil prøve å ete litt sunnare! 😀 Eg er vegetarianar, og lurte derfor på om du kanskje kunne ha litt fleire kjøttfrie oppskrifter? Ellers synest eg at bloggen din er fantastisk som den er!!

 109. Pauline

  Kom over bloggen din for ei stund sidan, og eg er frelst! Så kjekt med ein blogg som oppmuntrar til sunn matglelde og god helse, og ikkje berre skriv om korleis ein går ned i fettprosent osv. God helse har mykje med trivsel og eit sunt forhold til mat, der ein av og til kan kose seg. Her kjem du med mange gode oppskrifter, men eg saknar gjerne litt fleire lunsj- og middagstips, og gjerne med fleire matvarer som er lett å få tak i. Må seie du er ei svært dyktig og positiv jente som spreiar sunn matglede:) Ha ein fin søndag!

 110. Så gøy med giveaway! Jeg har faktisk kun smakt cookie dough-smaken, og tenker hver gang på iherb at nå, nå legger jeg med en boks questbars, men så blir det dessverre aldri mer enn med tanken..:/ Jeg savner kanskje litt mer sånne lett å hive i matboksen-oppskrifter, flere gode lunsj og mellommåltid på farten-oppskrifter og tips hadde vært supert! Det blir for min del alltid til at jeg svipper innom butikken og kjøper noe bær, skyr, etc, istedenfor å ta med en MYE bedre og MYE mer økonomisk matpakkeløsning-så tips på den fronten tas i mot med et gigantisk takk:)

 111. sunniva tomassen

  hei Linda! først og fremst vil jeg si at du er virkelig en stor inspirasjon!! jeg har prøvd mange av oppskriftene dine og de ender alltid vellykket! syntes det itilegg er mye enklere å være sunn nå som jeg vet om din blogg 🙂 jeg har veldig lyst til å vinne questbarene fordi jeg aldri har smakt noen av dem før og har så utrolig lyst til det siden jeg har hørt så mye positivt om dem!! hvis det hadde vært noe du kunne hatt med på bloggen din litt mer kunne det vært ulike lunsjer som er gode, enkle og sunne. men syntes du har virkelig fått det til med bloggen og alt du lager og inspirerer oss andre med! ønsker deg en god søndag!!

 112. Sog sagt tidlegare er du ein av mine store inspirasjonskilder på kjøkkenet. Dine oppskrifter brukar eg fast i kvardage, og til fest. Eg jobbar meg no gjennom Atkins sine barar, og har nokre favorittar der, men vil gjerne prøve Questbarane og. Har sett eit par oppskrifter der det blir brukt questbar som eg har lyst å prøva. God søndag ! 🙂

 113. Jeg kom over bloggen din ved en tilfeldighet, og tok meg selv i å gå innom den ofte. Da måtte jeg bare legge deg til på bloglovin så jeg ikke skulle gå glipp av noen poster fra deg:) Jeg liker så godt den positive måten du skriver på, og jeg har til nå kun prøvd oppskrifter fra deg som har smakt herlig! Questbars har blitt min «craving» i svangerskapet. Jeg er bevisst på hva jeg spiser, men unner meg en i ny og ne. De er redningen for en gravid som begynner å surne grunnet lavt blodsukker;) derfor spør alltid mannen min om jeg har med en i veska hvis vi skal noe:p kunne gjerne tenkt meg å smakt ulike typer da jeg sikkert kan finne flere favoritter!

 114. Jeg elsker Questbars, spessielt Cookies and Cream, nam! Har lenge hatt lyst til å prøve flere av de andre smakene, har ikke fått smakt alle, da jeg synes det er litt risky å bestille en hel boks med 12 barer på iherb, for så å finne ut at man ikke liker de. Bloggen din har vært en viktig inspirasjon til kostholdet mitt. Har slitet med spiseforstyrrelser en god stund nå, spessielt når det kommer til fett. Men med din blogg har jeg lært at sunt fett, er kjempeviktig for at man skal fungere. Takk for det! 😀 Er ikke noe særlig jeg savner på bloggen, tror jeg. Kanskje du kunne laget et mat-pakke tips/inspirasjons innlegg 🙂

 115. Caroline

  For en herlig blogg du har! Første gang jeg er innom her, og timene bare fløy avgårde! Syns det er supert at du lager mat uten melk, og finner på så mange lure løsninger. Tusen takk for finfin søndagslesing. (Slenger meg i tillegg på giveaway siden Questbarsene er så gode 🙂 ) Ha en strålende søndag 🙂

 116. Ellen M

  Du har en flott og inspirerende blogg som man sitte lenge å bla og bla…glemmer jo helt av tiden! Kunne også tenkt meg tips til matpakke som holder hele dagen og som er frisk og fristende. Har bare smakt to av questbarene så det hadde vært digg å vinne denne pakken.

 117. Jeg ønsker å vinne de enkelt og greit fordi de ser fantaastisk gode ut! Har smakt diverse proteinbarer før, men det er alltid quest som går igjen når jeg hører folk nevne favorritene, og derfor hadde det vært utrolig gøy å smake om de lever opp til forventningene 😀 Liker bloggen din utrolig godt, og den har gitt meg mange gode måltider i tillegg til masse inspirasjon til å spise sunt. Ettersom jeg er vegetarianer setter jeg utrolig stor pris på oppskriftene du legger ut på kjøttfri-mandag, og om jeg skal nevne en eventuell forbedring så hadde det vel vært flere vegetaroppskrifter som fortsatt er sunne! Særlig proteinrike vegetaroppskrifter kunne jeg likt å se 😀 Ellers kommer jeg i grunnen ikke på noe mer, for jeg liker bloggen til utrolig godt 🙂

 118. Kjersti

  Først vil eg berre sei at eg synst du er kjempeflink. Eg har lært mykje av å lese bloggen din. Og setter pris på alle dei gode oppskriftene som er så sunne og næringsrike. Du inspirerar rett og slett til eit sunnare kosthold 🙂 Eg ønsker å vinne questbarene fordi eg ikkje har smakt dei før. Eg litt i overkant glad i søtsaker, og da er det greit å ha ein proteinbar. Det eg savner på bloggen er meir info om dei forskjellige sukrintypane og bruken av dei. Eg savner også eit innlegg om kva matvarer som er lurt å ha i skapet til kvar tid.

 119. Syns bloggen din er heilt super og du har så mange spennende og gode oppskrifter. Kunne gjerne ha tenkt meg fleire enkle matpakker. Dersom en er student og skal vere på skulen ein heil dag, er det kjekt å kunne variere i ulik sunn og enkel mat 🙂 Ønsker å vinne fordi eg ikkje har fått smakt så mange av dei, og dei ser så gode ut! 🙂

 120. Åh, akkurat nå ligger jeg syk i senga, alt fra skuldrene og opp verker, å jeg skal levere inn hjemmeeksamen i morgen før neste eksamen venter. Å vite at noe slikt er på vei når en er syk, sliten og egentlig ikke orker å lage seg så mye mer mat enn nødvendig hadde vært gull! Er også altfor blakk til å skulle kjøpe questbarer så ofte, så får nesten ikke testet ut noen av smakene, så det hadde absolutt vært fanastisk å kunne få smake på så mange av dem! Det er i grunnen ikke noe særlig jeg savner. Eneste jeg ser i dette innlegget er at jeg skulle ønske havregryn og peanøttmel også sto i spise- eller teskjeer, siden jeg ikke har en kjøkkenvekt å må wing it på de oppskriftene der tørrvarer som det står oppført i gram 🙂

 121. Anniken

  Heisann!:) Hadde vært utrolig kjekt å fått denne giveawayen! Har lenge hatt så lyst til å prøve disse, men som student orker jeg ikke ta meg råd til å kjøpe de:/ Sånnsett var det jo et meget bra tips du kom med i dette innlegget da! 😀 Jeg må bare si at jeg synes bloggen din er fantastisk! Veldig mye bra å hente her altså! Etter at jeg la om kostholdet mitt har jeg blitt fast følger av bloggen og prøver meg på oppskriftene dine støtt og stadig!:)

 122. Mia Lystad

  Har ingen spesiell grunn for å skulle vinne giveawayen, annet enn at questbarene er megagode og jeg elsker dem. 🙂

 123. Gailcecilie

  Hadde vært så deilig å vinne disse da jeg ikke har smakt alle og kjedelig og bestille en hel eske om den ikke faller i smak! Også perfekt i eksamenshysteriet 🙂 Du er en sann inspirasjonz, daglig inne og sjekker hva lurt du har laget 🙂

 124. Camilla Westad

  Åååh, gøy med giveaway! 🙂 Jeg vil så klart veldig gjerne vinne. Jeg har aldri smakt Questbarene før, mest fordi jeg ikke er så glad i å bestille på utenlandskenettsteder; men dette er jo en perfekt mulighet. 🙂 Det jeg savner litt på bloggen er mer av lunsjmåltid. Jeg er interessert i alt du legger ut og det er masse interessant lesning uansett hvilken matkategori du legger ut oppskrift i, men savner litt lunsj/jobbmat 🙂

 125. Hei! Har lenge tenkt på å bestille de mye omtalte barene, men jeg har liksom ikke fått ut fingeren… 😉 Genial blogg som inspirerer veldig!

 126. Jeg er en sucker for Questbarer!!! Dessverre har jeg nettopp flyttet fra samboeren min, og er nå alene med min datter på 1 år… Etter innkjøp av masse nytt av møbler og lignende sier dessverre økonomien at jeg ikke bør bruke penger på annet enn det som virkelig er nødvendig for øyeblikket. Questbar-lageret begynner å bli tomt, DERFOR hadde det vært midt i blinken å vunnet disse her 🙂 🙂 🙂 Jeg kan virkelig ikke komme på noe som mangler på bloggen din… Den er full av glede, inspirasjon og matlykke – kan man ønske noe mer? 😉

 127. Cecilie

  Åh, de ser bare så utrolig gode og fantastiske ut! Hadde vært kjempegøy å smake og vinne!

 128. Hei:-) hadde vore veldig kjekt å vunne og fått prøvd ut dei barene! Du har ein så inspirerande blogg med mange gode oppskrifter, heilt fantastisk!

 129. Birgitte

  Ønsker gjerne å vinne, hadde vært spennende å smakt disse barene. Takker for fin og inspirerende blogg 🙂 gleder meg nye innlegg.

 130. Hei Linda 🙂 Jeg blir så utrolig inspirerende av bloggen din. Du har så utrolig masse gode oppskrifter. Perfekt til de som liker den sunne varianten 🙂 Jeg ønsker og vinne disse Questbarene da de er perfekte som et lite mellommåltid og etter trening. Jeg har nettopp startet på med treningen etter påsken da jeg ble liggende med influensa. Og nå har virkelig motivasjonen kommet tilbake, og det hadde vært supert og hadd disse i skapet å plukket med seg når man ikke har tid til å ordne seg noe annet 🙂 Mvh Tonje! 🙂

 131. Har fulgt bloggen din lenge og er stor fan av deg og bloggen din. Jeg har hatt lyst til å prøve Questbarene lenge, men har ikke fått gjort det. Synes at det er litt dumt at det ikke finnes pakker med forskjellige barer fordi jeg har lyst til å prøve flere og jeg har ikke så mye penger (er bare 16 år og har ikke jobb). Hadde blitt kjempeglad hvis jeg hadde vunnet. Veldig snilt av deg å ha giveaway! 🙂

 132. Hei Linda 🙂 Questbarer hadde vært supert med en stressende eksamenstiden i møte. Hva er vel bedre enn å få i seg SUNNE næringsrike kalorier som smaker godt når man får søtsug, istedenfor godterier som man lett kan ty til om man ikke har sunne alternativ i umiddelbar nærhet? Det gir jo bar kortvarig energi og vond mage. Ellers tusen takk for en inspirerende blogg med mange gode sunne oppskrifter 🙂

 133. Catrine

  Heia linda 🙂 Du er en stor inspirasjon når det kommer til min matlaging! Jeg elsker oppskriftene dine og lager stadig vekk ny bakst av det du legger ut 🙂 Kanskje du kan legge ut enda fler tips til enkle middager? Spesielt i en travel hverdag må det være lettvint 🙂 Klem fra meg

 134. Hei! Eg elskar å lesa blogge din og sjekka kva du ligg ut på instagram. Eg lagar mange av tinga du legg ut, til kjæresten sin store glede ? Me har begynt på eit sunnare liv og du gjer det så mykje lettare for oss med dei deilige oppskriftene dine! I morgon blir det snickersbar-laging! Ha ein flott dag!

 135. Jeg har lyst til å vinne fordi jeg elsket questbars, enkelt og greit :)))

 136. Elsker bloggen din! Brukt den masse 😉 ukesmenyer hadde vært topp! Ja takk til å prøve questbars 🙂

 137. Hei Linda 🙂 Jeg er ei jente på 17 år som for et år siden oppdaget gleden trening gir meg. Jeg har i mange år slitt med dårlig selvbilde og har til tider hatt et dårlig fokus på mat. Jeg har virkelig fått en enorm treningsglede, samt matglede. Du inspirerer meg så utrolig mye, og jeg elsker oppskriftene dine. Jeg kunne gjerne smakt på questbarene, men har bare aldri fått bestilt. Hadde vært veldig gøy å få smakt på de forskjellige 🙂 Ellers håper jeg du har det bra, og må bare takk for den enorme inspirasjonen du er. Du ser flott ut! Klem fra meg

 138. Herlig! Ønsker å vinne rett og slett fordi det så diigg ut – enda ikke tatt meg råd til å kjøpe barer, fordi jeg ikke vet hvilke smaker jeg skal satse på… noe du kunne hjulpet meg med nå, haha! Du har inspirert meg til endringer i kostholdet mitt. Kjøpt inn masse nye matvarer og blitt såå glad i å stå på kjøkkenet for å teste oppskriftene dine! Senest i dag måtte jeg teste ut kokos-sjokoladegrøten din. Nam! Ikke mye å si på forbedringspotensiale. Gode bilder, oppskrifter og tonnevis med inspirasjon. Skulle det dog være noe, så kanskje å skrive enda mere om enkelte matvarer? Er interessant å lese om hvilke helsemessige gevinster ingrediensene i oppskriftene dine gir! Stå på videre, du er en sann inspirasjonskilde!:)

 139. camilla

  Jeg elsker quest barene, men er nå ferdig utdanna og skal ikke starte i jobb før i august, så får ikke min første lønn før i september, så quest barer er ikke noe jeg kan protere lenger, har heller ikke smakt den cookies and cream enda, og må si at den virkelig frister. Savner ikke noe på bloggen din, finner insperasjon både til middager og desserter og kaker

 140. Jeg har bare smakt quest barene i Cookie dough, Double chocolate chunk og Oreo. Av de jeg har smakt så langt så er Oreo en klar favoritt. Så det ville vært kjempe gøy å vinne din giveaway, og samtidig få smakt de andre smakene Quest har. Det er ikke noe jeg synes mangler på bloggen din, og oppskriftene du legger er helt supre! Kikker alltid på dine gamle innlegg når jeg har lyst på å lage noe sunt og godt. Blir alltid fornøyd med resultatet! 🙂 Håper du aldri slutter å blogge og legge ut oppskrifter!

 141. Katrine

  Heihei! Du er en fantastisk inspirasjon med ditt store pågangsmot og din positiv tenkning. Med en blogg som både gjenspeiler dette og din krativitet på kjøkkene, mener jeg blokken er perfekt akkurat slik den er! Kan ikke legge skjul på at jeg veldig gjerne skulle vunnet disse Questbarene. Har i lang tid hatt lyst til å smake på disse ettersom omtalen har vært svært god, men økonomien har dessverre ikke vært god nok til at jeg har kunnet kjøpe en pakke ennå. Håper dette kunne være min mulighet! 🙂 Store hilsninger fra meg

 142. Hei. Jeg har veldig lyst på sånne sunne barer. Jeg er en overvekt jente som prøver og spise sunt. Hadde vært greit med sånne barer i veska. 🙂

 143. Hei! Først vil jeg bare si at jeg virkelig setter pris på bloggen din! Den gir masse herlig matinspirasjon, spesielt for oss med matallergier:-) Liker også at du er så aktiv på instamgram!! Jeg ønsker å vinne fordi jeg har kjempelenge ønsket å smake questbarene! Og hva hadde vel passet bedre å få i postkossen i denne travle tiden enn sunne, protienrike godiser?

 144. Jeg vil gjerne være med i konkurransen! Dine oppskrifter inspirerer stort, og jeg får stadig inspirasjon til nye ting. I en hektisk eksamensperiode hadde det vært helt supert å holde motivasjonen oppe med Questbarer! 🙂

 145. Lovelylillers sunne oppskrifter

  Mmmm Energibarene så dilige ut!

 146. FruBlom

  Blir SÅ inspirert av å lese alle de gode oppskriftene! Du har lært meg å like flere ting som jeg aldri hadde trodd jeg skulle like – deriblant tunfiskpizzabunn!!!! Å jeg hadde aldri hørt om IHerb før jeg kikket på din blogg!!! Nå bestiller jeg noe der ca annen hver uke!! Bla. Questbaren. Nå har jeg bare prøvd cookie doughen til nå, for jeg er, som sikkert flere, litt skeptisk til å bestille store mengder i tilfelle d ikke faller i smak!!! Men jeg tror ikke jeg har laget noe etter dine oppskrifter som ikke har vært gode, så jeg stoler på din «dømmekraft!» 🙂 Jeg må og bare få takke for ALLE de gode oppskriftene på speltlompene!! Jeg hadde ikke hørt om d heller før, nå spiser jeg d så og si hver dag!!! D er bare SÅÅÅ godt!!!! Nå står snickers energibaren på min «lage liste!» Stå på videre!!! 🙂 Å ha en flott søndagskveld!! Mona Susanne Blom *FruBlom*

 147. Marianne

  Hei Linda! Takk for nok en oppskrift! Den må absolutt prøves!! Her er det nesten ikke en dag uten din oppskrift, enten det er mat eller godis!! det jeg liker best ved de er at de er enkle og ikke tar så mye tid!! Har ett spørsmål angående Questbars! Har fått mine tre første pakker fra IHerb, og det kommer ikke til å bli de siste!! SÅ lettvint, og så masse digg. Kjøpte Questbaren; double chocolate chunk, men den svarte ikke helt til forventningene. Den var grå/hvit i fargen, slik som sjokolade pleier å være når den begynner å bli gammel, og hadde en veldig melete og tørr konsistens. Skal den være sånn??? Hadde vært veldig gøy å få prøvd de ulike barene…. Hint hint…. 🙂 Ellers bestilte jeg masse annet som jeg ble veldig fornøyd med; så nå kan jeg prøve ut flere av dine oppskrifter!! Ellers vil jeg ønske deg en fortsatt fin søndag!! Her er det 25 varmegrader i solveggen, og det skal utnyttes maks!! Hilsen Marianne

 148. Hadde blitt såå glad for disse questbarene! Vanskelig å vite hva man skal bestille i 12-pakninger uten å ha smakt de på forhånd. Bestilte Cookies&Cream for en liten stund siden, og den var helt utrolig god! Så sier ikke nei takk til en pakke med den 😀 Bloggen din er virkelig inspirerende og motiverende slik den er. Savner vel egentlig ikke noe, men liker når du skriver litt om trening også! Så hvis jeg skulle sagt noe, hadde det blitt flere innlegg om trening eller at du fletter det inn i matinnleggene dine litt oftere 🙂 Mye å lære for oss som ikke er PT-er, så råd/tips osv settes stor pris på 🙂 Stå på videre! Du er superflink 😀

 149. Det hadde vore sååå kjekt å få smakt fleire smakar i questbar? hadde vore utruleg kult å vinne, men ellers elskar eg bloggen din og oppskriftene dine er heilt magiske sjølv om dei inneheld mange ingrediensar som er litt vanskelege å få tak i? hadde vore kjekt om du posta fleire sunne oppskrifter med alternativar til dei ingrediensane? stå på vidare!!??

 150. Madelen

  Det går en del i Proteinfabrikken og Gymgrossisten. Jeg spiser mye proteinbarer (som er energitett og fornuftig ettersom jeg sliter med anoreksi) og er spesielt glad i sjokoladevarianter kombinert med karamell. Noen ganger blir det litt kjedelig i lengden, og jeg er ikke fremmed for å teste nye typer. Har alltid hatt lyst til å teste questbars, men grunnet at de er såpass dyre her i Norge har jeg ikke gjort det. Og ettersom jeg ikke helt tør å bruke Iherb da det er så mye greier hvis man overskrider grenser og toll, så har jeg ikke benyttet meg av muligheten. Det er godt mulig jeg bør gjøre det, og det er ikke umulig, men da må jeg være sikker på hvilke typer jeg liker først. Er nemlig veldig kresen! Mye flott og variert på bloggen din, Linda. Jeg følger med på instagram i tillegg, og hver gang jeg ser et fristende bilde så trykker jeg meg inn. Vanskelig å si hva jeg savner, for jeg synes i utgangspunktet du oppfyller kravene veldig bra. Skulle jeg si noe så måtte det kanskje vært flere middagsoppskrifter på supper og gryter 🙂 Og eventuelle oppskrifter til hvordan man bruker laktosefrie meieriprodukter er også fint 🙂

 151. Katrine

  Jeg er så glad for at jeg kom over bloggen din! Så mange gode og inspirerende oppskrifter:) Har så lyst å smake den nye questbaren (og de andre)! Falt pladask for cookie dough og cinnamon roll da jeg smakte de. Pleier å være en av de som tenker at «hvorfor skal jeg skrive her når jeg ikke vinner uansett», men ville likevel ønske deg en fin dag og fortelle deg at du er en av de som inspirerer meg til å lage god og sunn mat de dagene jeg sliter med matlyst.

 152. Jeg liker best oppskrifter av sunne snacks med råvarer man finner i «vanlige matbutikker». Har testet mange av oppskriftene dine og de er nydelige! Har bare smakt cinnamon roll av questbarene så jeg ville elsket å teste de andre og. Har jo hørt så mye bra om de! Veldig glad jeg fant bloggen din, stå på videre 🙂

 153. Jeg kunne gjerne tenkt meg å smake Questbarene, siden jeg har hørt så mye godt om dem! For øyeblikket er jeg midt i verste eksamenstid, der man fort blir sugen på noe under pugginga. *synd på meg* Da er det greit å ha litt sunn snacks som gir bedre konsentrasjon! Med tanke på bloggen din, ønsker jeg litt mer om hvordan man bør spise i forhold til trening – ikke bare mye proteiner-leksjonen, men slik som når man bør spise, hvor mye før/etter ei økt osv!

 154. Kamilla

  Jeg blir så glad når disse energibarene er glutenfrie!! lykke! Jeg har veldig lyst til å vinne siden jeg har aldri smakt dem før og det hadde vært herlig å kunne smake så mange forskjellige! 🙂 Jeg finner masse inspirasjon på bloggen din! Jeg har selv laktoseintoleranse og cøliaki, men allikevel er det så masse her som jeg kan lage! 🙂 dessuten er du flink til å tipse om andre ingredisenser som vi kan bruke hvis vi har allergier! Har prøvd mange oppskrifter allerede og alle har falt i smak, spesielt de havrekjeksene! nam:D Stå på videre!

 155. Martine

  Hei! Jeg kunne virkelig trengt noen barer under siste innspurt av skoleåret. Jeg har mange eksamener, innleveringer og oppgaver som skal gjøres den neste måneden – så å vinne noen Questbars hadde gjort puggingen litt lettere. Timeplanen min er ganske hektisk, med trening og skole så disse barene ville passet meg ypperlig. Har hørt mye om disse barene, og har alltid lyst å bestille, men er usikker på smakene- derfor hadde dette vært en fin løsning. Bloggen din er så inspirerende, og jeg må ærlig si at mellom all puggingen og jobbingen tar jeg meg alltid en pause for å lese litt på nettet- og da er du den første på listen. Det eneste jeg kunne tenke meg at du kanskje kan skrive mer om er smoothies. Det kan være du ikke er så glad i det, men bare en anbefaling i så fall.

 156. birgitte

  Hei! Digger bloggen din! Savner egentlig ingenting, og håper du fortsette å legge ut sunne og inspirende oppskrifter til oss 🙂 Questbarer har jeg hørt så mye bra om, men aldri hatt mulighet til å prøve..:)

 157. Ønsker gjerne å vinne denne giveawayen da jeg ennå ikke har smakt noen av questbarene. Synes du har en kjempebra blogg og mange gode oppskrifter, har vært innom mange blogger&oppskrifter og smakt mye rart, men dine funker alltids! Liker også at du har det meste her, både med&uten diverse ingredienser 😀

 158. Åååå denne give awayen må eg jo berre hive meg på! Er quest frelst så det helder, vil ikkje tenke på kor mykje pengar eg har brukt på desse barane tilsammen :p Og koffor akkuratt eg skal vinne? tja, eg driv og jobbar meg opp i vekt og har komt langt, nesten i mål faktisk! (må skryte litt for syns jo sjøl eg har vore ganske flink ;)) men har eit par kilo igjen, så då er questbarar geniale som mellommåltid og dessert for å auke det totale energiinntaket. Og så smakar dei jo berre heilt nydeleg! Trist å høyre om melkeallergien din, men eg må sei du taklar det på ein fantastisk måte! virkar som du har bestemt deg for å sjå positivt på ting, og det er ein flott eigenskap!! Er fast lesar av bloggen og det er alltid ein fryd å klikke seg inn her, både for inspirasjon på matfronten og for humøret. Du har klart å skapa ein «lykkeblogg», godt jobba Linda! så nei, eg saknar ingenting. Fortset slik du gjer 🙂 Håpar du får ei flott veke!

 159. Først vil jeg bare si at jeg elsker bloggen din. Finner såå mange gode oppskrifter her som passer perfekt enten jeg craver noe søtt eller trenger middagstips. Jeg har jobbet med å komme meg ned i vekt i over et år, men føler aldri at jeg kommer noen vei. Min svakhet for søtsaker er nok hovedgrunnen, og questbarene hadde vært perfekte for mitt søtsug. Jeg tror de kunne hjulpet meg med å holde meg unna annet godteri, og i tillegg er disse jo sunne. I tillegg hadde det vært supert eksamenssnack nå som eksamen nærmer seg 🙂

 160. Jeg kom over bloggen din helt tilfeldig en gang jeg søkte opp noen litt sunnere oppskrifter, og etter at jeg da fant bloggen din har jeg vært fast leser! Syns også det var kjempe gøy å lese om PT-utdannelsen du tok i USA. Jeg har prøvd en god del av oppskriftene dine og de er helt geniale, jeg blir så utrolig inspirert til å prøve ut nye ting! 🙂 Det jeg gjerne kunne lest litt mere om er kanskje litt om hvordan du trener og hvordan du legger opp dagene dine 🙂 Jeg hadde heller aldri hørt om questbar før jeg så det på bloggen din også kom jeg over det når jeg var i Sverige, så da kjøpte jeg bare med en i oreosmak, og fyy så jeg angrer for at jeg ikke kjøpte flere, så jeg skulle så veldig gjerne ha smakt på flere av smakene og gjerne hatt mere av den med Oreo, den var jo så god!! Syns også det er mye lettere å spise etter trening hvis jeg har en sånn med meg, hvis ikke er det så utolig lett for at man drar hjem slik at det ikke blir mat før om en time halvannen, derfor hadde dette vært helt perfekt! 🙂 Fortsett den gode skrivingen, du inspirerer mange! Og det er ikke mansge blogger jeg gidder å lese med dialekt, men denne bloggen er jeg avhengi av så dialekten blir faktisk glemt bort! 🙂

 161. Først må jeg bare si at du har en helt utrolig blogg, ned utrolige oppskrifter og inspirasjon. Jeg vil veldig gjerne vinne giveawayen fordi jeg så veldig gjerne har lyst til prøve questbarene! Har virkelig blitt inspirert av bloggen din, og har tenkt/akkurat startet på en bedre og sunnere livsstil, ikke for å gå ned i vekt, men for å ta vare på kroppen min! Frokost er mitt favorittmåltid på dagen så derfor vil mitt «savn» on jeg kan kalle det naturlig nok bli flere frokostoppskrifter. Stå på med bloggen og jeg gleder meg allerede til neste innlegg! Hanna.2503@live.com

 162. Lina Mathilde Gjedrem

  Hei Linda! Jeg har blitt en stor fan av bloggen din, prøver å få mannen min til å følge deg, han er flinkest på kjøkkenet.. 😉 faktisk så lagde han sjokoladekaka di her en dag, den med kokosmelk.. Uuutrolig god! Fikk så mye skryt for den! Leit å høre om allergiene dine.. På den andre siden er det imponerende hvilke oppskrifter du finner fram til på tross av det! 🙂 ikke nødvendigvis alle som har godt av gluten, selv om man tåler det.. Jeg vil selvfølgelig gjerne vinne denne giveawayen 🙂 mest fordi jeg ikke har prøvd dem, og har høy forbrenning, trenger lette småmåltider i en travel hverdag. Jeg trener også en del, så ekstra proteiner er bra! Fortsett med den flotte jobben du gjør! Savner igrunn ikke så mye på bloggen din, synes du har et bra fokus /tema, selv om det også kan være kjekt å lese om hverdagslige ting 😉 Hilsen Lina

 163. Hei! Har akkurat begynt å følge deg, kjempe bra blogg og veldig inspirerende!! Jeg har kjempe lyst å prøve disse barene, ikke prøvd det merke før. Jeg bruker nemlig endel slike barer, både fordi jeg har diabetes og trenger noen sunne mellommåltider. Og jeg har akkurat vært gjennom et keisersnitt som var et mareritt, men fikk endelig hilse på lille jenta mi som jeg har hatt inni magen i 9mnd, men trenger derfor også å få bort litt babyfett fra magen min:) takk for at du deler sunne tips og oppskrifter med oss!!!

 164. Line Ve

  Kunne absolutt tenke meg å vinne denne giveawayen, då eg aldri har smakt questbar før og kunne godt tenkt meg det. Eg les bloggen din kvar dag og har prøvd mange av oppskriftene. Som tips so kunne eg godt tenke meg fleire kakeoppskrifter. Gler meg til å prøve oppskrifta på 17.mai-kaka!

 165. Julie Gaustad

  Ville gjerne ønske meg å vinne denne giveawayen. Jeg er idrettsutøver og er litt streng på kosthold og da er ikke godteri og andre godsaker lov så hadde vært kjempe fint å prøve questbarer som et sunnere alternativt til når jeg skal kose meg. Hvis jeg kunne si noe jeg manglet så var det kanskje mer dagligdagsmat som er sunn, og kanskje litt info om hva du tenker om drikke, som te, kakao, kaffe osv i forhold til et sunt kosthold. Elsker bloggen din, og den gir meg mye inspirasjon matveien!:)

 166. Hei Linda 🙂 Det var eg som sendte deg ein Mail her for ei stund sidan der eg spurte om tips til å få med familien på å eta sunnare. Eg har veldig lyst på questbarene fordi eg har aldri smakt det før. Eg er ei jente som har ein nervesjukdom som gjer at eg ikkje kan ut og jogge eller trene med vennane mine. Eg har veldig lyst til å leve sunt og er veldig opptatt av det

 167. Linda! Jeg elsker bloggen din 🙂 Du har så mange gode og kreative oppskrifter, og har virkelig gitt meg bakeglede. Nettopp derfor nominerte jeg deg også nylig til Mathallens kåring av årets matblogger. Håper flere gjør det samme! Jeg kunne gjerne tenkt meg enda flere lunsjtips. De muffinsene dine er knallgode, så hvis du har flere liknende på lager, kan du gjerne dele dem. Og hvem takker vel nei til questbarer? Beste som finnes 😀 Ellers synes jeg du takler allergiene kjempebra. Jeg har veldig mange venninner med allergier, og tipser dem stadig om dine oppskrifter. Stå på videre, og fortsett å spre matglede og inspirasjon 😀 det sette hvertfall jeg stor pris på! Lotte

 168. Ingelin

  Jeg ønsker veldig å vinne, fordi jeg EEEEELSKER Questbars! Jeg er innom bloggen din hver dag for å få inspirasjon til sunne og proteinrike måltider. Det er fantastisk at det er så enkelt og ikke minst morsomt å spise sunt! Jeg har alltid slitt med å holde vekten, og har prøvd å slanke meg en drøss av ganger uten særlig hell. Nå holder vekten seg stabil, og jeg har det kjempe bra med meg selv og kroppen min- en stor del av det er din fortjeneste! Så tusen takk for at du har denne bloggen, du er til stor inspirasjon 🙂

 169. Tonje Mork

  Hei! Liker bloggen din utrolig godt, og har prøvd mange av oppskriftene dine. Sjokoladeisen er helt klart min favoritt! Jeg kunne tenkt meg å vinne først og fremst fordi jeg har lyst å smake de. Med en hverdag som inneholder mye trening, tror jeg de vil komme godt med. Har også en veldig travel hverdag og det blir ofte knapt med tid til matlaging.

 170. Elsker bloggen din og tester stadig ut nye oppskrifter fra deg 🙂 Høydepunktet var påskeeggene, som falt i smak også hos skeptikerne som helst vil ha mest mulig ekte vare. Liker veldig godt variasjonen og tonen du har i bloggen, blir oppriktig talt glad av å lese 🙂 Om det er noe som jeg kunne ønske meg mer av, så er det lunsj oppskrifter. Jeg sliter litt med å finne lette og små måltider som frister, så det hadde vært velkomment. Questbarene hadde jeg satt veldig stor pris på, da jeg senest i dag satt på iherb og siklet på de. Økonomien er dessverre ikke min beste venn, så det forblir dessverre med vindusshopping. Men det hadde unektelig vært veldig moro å få testet de ut, særlig siden jeg går med suverent proteinunderskudd pga sykdom.

 171. Uuuu kanskje man må få kjøpt peanøttmel og teste ut! Kunne veldig gjerne likt å vinne questbars ettersom jeg foreløbig bare har smakt noen få typer og Elsket dem, men det er dyrt å kjøpe når man er fattig borteboerstudent. Pluss at jeg skal reise hjem til nord så snart jeg er ferdig med eksamener og blir å være rakablakk frem til skatte/feriepenger tikker inn, så hadde vært stas med det lille ekstra å se frem til når man har fått løpt tur med bikkja som venter hjemme 🙂 Atter noen flotte baketips her – synes ikke det er store mangler her, det er nok den beste matbloggen jeg har kommet over, spesielt siden jeg finner mye glutenfritt her og det gjør motivasjonen mye bedre til sunn bakst 🙂 Ha en fin uke! : )

 172. Wææh, så gøy med give-away! 😀 Ønsker gjerne denne give-awayen da jeg aldri har smakt Questbar, og er nervøs for å bestille fra utlandet med tanke på toll. Har så inderlig lyst å smake 🙂 Bloggen din er favorittbloggen min når det kommer til mat, alt jeg lager fra dine oppskrifter smaker himmelsk! Har blant annet prøvd meg på tunfisk-pizzaen din, som fikk kjæresten min som virkelig ikke liker tunfisk til å elske den pizzaen. Har også prøvd meg på oreokjeks, oreokuler, sjokado, sjokoladekake og flere andre. Noe jeg ønsker meg enda mer av på bloggen din er tips til flere vanlige målitider, som lunsj og middager. Liker svært godt dessert oppskriftene dine, men ønsker mer fokus på vanlige måltider, som lunsj og middag, og mellommåltider. Liker veldig godt at oppskriftene dine er allergivennlige med matalternativer, da jeg har noen intoleranser selv. Jeg tipser stadig vekk folk, venner og familie om bloggen din, og oppskriftene dine har falt i smak der også. Du er virkelig en inspirasjon og en magiker på kjøkkenet! Steg-for-steg med bilder er også supert slik at ingenting går galt når jeg lager mat, da er det bare å sjekke hvordan det skal se ut. Setter utrolig stor pris på bloggen din, Linda, stå på videre!

 173. Jeg vil gjerne være med og kjempe om å vinne litt questbarer. Prøver å bli kvitt litt mammakiloer, men sliter med å gi slipp på sjokoladen midt i all amming (utrolig hvor lyst en skulle ha lyst på sjokolade da!!) Kanskje det er bedre å ta en questbar når suget melder seg som værst?! Ellers må jeg si at du har en super blogg! Min samboer kan ikke spise hverken melkeproteiner, gjær eller egg, så prøver å finne oppskrifter her som han kan spise! Så kjekt med mye inspirasjon! Tusen takk!!

 174. Hei Linda! Skal prøve oppskriften din på snickersbarer. De ser kjempe gode ut. Jeg har veldig lyst til å vinne giveawayen fordi jeg har aldri smakt en energibar før, men har veldig lyst til å prøve det. Har blitt interessert i trening og mat nylig, og har funnet inspirasjon i bloggen din. Keep up the good work 🙂

 175. Fantastisk kjekk og motiverende blogg! Det eg liker så godt med din blogg er at du virker så jordnær og «dagligdags» (på ein god måte), eg føler eg kan klare å lage alt som du lager, og du har alltid tips i oppskriftene til hvilke ingredienser vi kan bruke i stedenfor de ingrediensene du bruker hvis ikkje vi har dei! Og det er veeeldig greit for oss som ikkje har råd til alle desse fancye produktene:) i tillegg må eg si at det eg liker best med bloggen er månedsoppsummeringene! Då finner eg fort ut om det er noen oppskrifter eg ikkje har fått med meg, samtidig som det er lett å gå tilbake i tid for å finne ny inspirasjon til matretter:) fortsett med dei! Og fortsett som du gjør;-) kjedelig med gluten og laktodeuntoleranse, men det blir bedre og bedre utvalg i Norge, og det er veldig gøy å være turist fordi mange andre land har et hav av produkter for allergikere:) søk forresten på nettet etter glutenfrie restauranter og kafeer, er faktisk ganske mange 🙂 og sjekk ut denne oppskrifta http://www.passionforbaking.com/blog/2011/06/01/flourless-chocolate-cake-raspberry-cream/ (bytt ut fløte med noe du tåler). 🙂 ha en fin dag:)

 176. åååå 🙂 Har ikke smakt den siste nye smaken, men har lagt min elsk på maaange av de andre! DU er dronningen over alle oppskriftsblogger, så må ærlig si at jeg ikke savner noe 😉 Ha en superduper uke!

 177. Marte Djupvik

  Åååh for en fantastisk konkurranse! Jeg vil gjerne vinne da jeg har spist opp en hel eske med cookies and cream allerede (guilty), og har megalyst til å smake på de andre smakene! De hjelper meg å holde et sunt kosthold når jeg får lyst på noe godt. Savner ingenting på bloggen din, den er fantastisk! Masse fine farger og matretter. Gir litt ekstra glede i hverdagen 😀 Klem!

 178. Utrulig inspirerende og gode oppskrifter du har! Jeg ønsker å vinne denne gi bort pakken, siden jeg er student og blir dårlig med shopping da??Har heller aldri smakt disse barene men skjønner jo at jeg har gått glipp av noe! Fortsett med alle de fantastiske oppskriftene dine! Stor klem fra meg??

 179. Først vil jeg si at jeg er innom bloggen din hver dag, og jeg har prøvd mange av oppskriftene. Dattera mi prøver nå en melkefri kost og da er det så greit med din blogg:-) Jeg har aldri smakt på noen av de barene, jeg har tre jenter så er ikke så lett å bruke så mye penger på meg og mitt kosthold. hadde blitt utrolig glad om jeg vant, har sikla etter disse så lenge.

 180. Jeg er innom bloggen omtrent hverdag for å finne matinspirasjon til noe sunt, men godt å spise. Jeg vil gjerne vinne questbarene fordi jeg har lyst å prøve noen nye varianter og har aldri prøvd de typene før. Noe jeg kanskje savner på bloggen din og i oppskriftene er at du kan bruke litt mer «vanlige» ingredisenser. Jeg er en jente på 16 år og har ikke penger til å kjøpe så mye av de ekstra ingrediensene du bruker som f.eks. mandelmel og cocosa. Jeg setter pris på at du som oftest skriver hva man kan bytte ingrediensene ut med, men hadde som sagt satte pris på om du kom med noen oppskrifter som de fleste lage uten mangel på ingredisenser.

 181. Martin Sommer

  Hadde satt utrolig stor pris på å vinne denne giveawayen, da jeg har prøvd meg på de tidligere muligheten uten hell. Følger deg jevnt og har gjort det over en lengre periode, og finner deg svært inspirerende både her på bloggen samt på instagram. Du skaper bakeglede hos folk, og beviser at sunnere mat slett ikke trenger å være vanskelig eller kostbart. En filosofi som jeg deler hundre prosent med deg! 🙂 Ønsker deg med dette lykke til videre, og hvor dette ender er ikke enkelt å forutsi! Gogo Linda! 🙂 Mvh Martin! PS: hadde vært kult om en gutt hadde vunnet en gang også, føler jeg er i relativt mindretall her! ;p

 182. Denne konkuransen kom perfekt, ihvertfall om jeg vinner ;D Jeg har en fødsel like rundt hørnet og har fått anbefalt å holde meg mest mulig unna sukker. Men jeg elsker jo søtsaker, dette hadde vært perfekt å fått i posten i disse tider, med tanke på både mor og barn 🙂 prøver så godt jeg kan å lage sunn snack, men med en samboer som ikke er interessert i å kutte ned på godteriet i huset og økonomien med et lite barn som kommer er det ikke like lett. Krysser fingrene for at jeg vinner 🙂

 183. Camilla

  Utrolig inspirerende blogg du har! Jeg er innom stort sett hver dag på jakt etter nye spennende oppskrifter 🙂 hadde vært veldig gøy å vinne, har aldri smak disse barene og hører jo at jeg har gått glipp av noe 🙂 Syns d er utrolig nyttig at du skriver hvilke ingredienser man kan bytte ut osv. Stor klem! 🙂

 184. Hei! Kjempe fin og inspirerende blogg med mange fristende oppskrifter og bilder. Enig med mange her i at det er supert at du skriver andre alternativer til ingredienser. Håper jeg vinner og får sjangsen til å smake på premien, har hørt mye positivt om dem!

 185. Første gang jeg kommenterer hos deg men etter at jeg fant bloggen din så er jeg innom flere ganger om dagen. Senest i dag lagde jeg lundjmuffinsene dine, men jeg endret oppskriften litt 🙂 . Jeg vil veldig gjerne vinne da jeg virkelig trenger noe å hjelpe meg mot søtsuget. Jeg ønsker sterkt å gå ned i vekt og være et forbilde for sønnen min. Elsker bloggen din og blir veldig inspirert av oppskriftene dine. Håper du fortsetter lenge med å blogge og lage mange deilige oppskrifter. Klem Elin

 186. Veldig inspirert av bloggen og oppskriftene dine:) Spesielt med tanke på glutenfritt:) det er alltid et problem å finne oppskrifter som er like gode uten gluten! Håper du fortsetter med oppskrifter, eg har blitt en trofast følger og ekstra stas at du også er fra Førde 🙂

 187. Sollipowerr

  heiheii, hadde vært supert å vinne disse barene! jeg bor hjemme, men der er de ikke særlig positive til «sunnere mat», så jeg får ikke kjøpt slike ting! i tillegg er jeg midt i eksamensperioden, og det hadde vært super-motiverende med questbarer å snacke på, istedet for sjokolade midt i uka!

 188. Andrea Frantzen

  Så inspirerende å komme innom bloggen din-Alltid! Jeg har alltid hørt så mye prat om quest-barene, men aldri smakt de. Så dette er kanskje en gylden mulighet for det? 🙂 Kan du lage et innlegg med «økonomi-vennlige» varer som basis? Ellers synes jeg at du alltid har så mye fargerike, og sprudlnde innlegg! Tommel opp fra meg! 🙂

 189. Hei på deg:) Jeg ønsker veldig gjerne å prøve noen nye typer questbarer! Hadde vært supert å vinne noe for første gang i mitt liv! Har faktisk aldri vunnet noe, har brukt masse penger på lodd og aldri vunnet så lite som en kake. haha men jeg kan si jeg har god samvittighet som støtter til aktivitetsklubber og korps da! Syns bloggen din er veldig inspirerende og den får meg til å greie å leve sunt og spise godt. Dersom du har noen tips til enkle matpakker som ikke er kjedelig så tar jeg det imot med åpne armer:)

 190. Elsker quest bar. Smakt kun noen få typer. Vil veldig gjerne smake noen fler:) Hadde vært supert å vunnet? Er innom bloggen din daglig. Mange oppskrifter allerede prøvd. Klem

 191. Hei!! 🙂 så morsom giveaway!! jeg har utrolig lyst til å vinne fordi jeg rett og slett elsker questbarer og dessverre ikke har noen i hus for øyeblikket. Noen questbarer hadde passet supert nå i disse eksamenstider, og gitt ekstra motivasjon både til eksamenslesing og trening!! Er fast leser av bloggen din og har prøvd ut flere av oppskriftene dine med vellykkende resultater. Synes det er helt fantastisk at du klarer å lage så gode oppskrifter som i tillegg er sunne og ser helt fantastiske ut. Stå på videre, du er en stor inspirasjon!!

 192. Er utrolig glad i å lese om lunsjideene dine, sliter alltid like mye med det! Kanskje skrive om dine favorittingredienser/must haves når du baker?-hvilke merker liker du, hva kan man bruke de til og hvorfor er de sunne? Liker spesielt godt at du har med alternativer for ingredienser, har de ofte gluten-og laktosefrie og slenger inn småtips her og der! Hadde satt utrolig stor pris på å vinne noen questbarer nettopp fordi jeg aldri har smakt dem. Har heller aldri fått mulighet til å kjøpe dem, og det er selvfølgelig kjipt når alle skryter og skryter av dem! Har smakt på en del andre barer, men disse ser og høres jo helt himmelske ut- hvertfall når alle snakker om «chunkene» i barene!!

 193. Du er utrolig inspirerende og dyktig! Jeg trener mye selv, men har ikke brukt noe særlig av proteinbarer eller energibarer tidligere. Hadde vært morsomt å få prøvd ut disse:D

 194. Maria Flåten

  Kjære Linda: du har den beste bloggen, og jeg er innom her flere ganger om dagen! Det beste jeg vet er oppskrifter på lunsj, og da smarte matpakke-tips, og selv om du har kommet med mange gode oppskrifter her (matmuffins!) hadde jeg ikke hatt noe imot flere slike 😀 Ellers er alltid snacks-tipsene en slager 😉 Det er også veldig gøy å lese sånne «10» innlegg! Takk for at du finnes og er til en så stor inspirasjon: det er på grunn av deg at jeg i fjor høst begynte å trene, eksprimentere på kjøkkenet og spise skikkelig! Her snakker vi jenta som måtte google hvordan koke poteter som nå bare slenger i sammen noe også blir det godt 😀 Stor klem fra meg <3

 195. Fam Skjæveland

  Eg har lyst å vinne denne giveawayen fordi eg gjerne sko trengt litt motivasjon gjennom siste eksamen. Har hørt mye bra om Quest-barene, og har utrolig lyst til å prøve de – som sikker de fleste andre her på kommentarfeltet også vil! 🙂 Har prøvd meg på mange forskjellige sunne bakster og desserter opp gjennom åra, men dine oppskrifter er de einaste som faktisk har blitt amazing og vellykka kver gang! Så takk for at du inspirere. Me e en liten gjeng studenter i klassen som teste ut de forskjellige dessertene dine, som me tar med oss dagen etter for å muntre kverandre opp under eksamensperioden. 🙂

 196. Wee, har gledet meg til denne oppskriften!! Skal så absolutt prøves 😀 😀 Håper du hadde en fin 17. Mai til tross for at du måtte starte nye tradisjoner i år 🙂

 197. Åhh, nam! Må prøve ut de energi barene 😀 Har såå lenge hatt lyst på Quest-bars, men har aldri tatt tid til å bestille, fordi jeg blir aldri enig med meg selv om hvordan smaker jeg vill ha, så det hadde vært kjekt å kunne smakt noen! Da hadde det vært enklere og bestille i ettertid også 🙂 Liker bloggen din godt som den er nå, å synes du har nokk variasjon av alt, sånn at den aldri blir kjedelig! Så savner egentlig ikke noe spesielt 🙂 Har likt facebooksiden din, og pluss at jeg følger instagrammen din!

 198. Hei! Bloggen din har virkelig vært en stor inspirasjon for meg, og du hjelper meg rett å slett å holde meg sunn. Jeg har prøvd ut utrolig mange av dine oppskrifter og så og si alle har falt i smak! Du er en større inspirasjon enn det du vet og du hjelper virkelig med å få frem det lille puffe i hverdagen, ikke bare til meg, men til mange fler! Det vet jeg! Jeg håper jeg vinner fordi det ville vært en god motivasjon og fordi jeg trenger en erstatter til alle de fristelsens som finnes i hverdag. Jeg mener ikke jeg fortjener det mer enn noen andre, men det ville også vært en utrolig opptur i den tunge eksamens tiden. Uansett stå på videre <3 bloggen din er fantastisk!

 199. Med! Vil gjerne vinne, fordi jeg har startet på sunn livsstil. Der jeg spiser sunn mat og holder meg unna spesielt sukker, derfor tenker jeg disse questbarene ville passet perfekt! 🙂 Elsker bloggen din 🙂 du har mange utrolige oppskrifter som jeg elsker, kommer ikke på noe nå som jeg savner 🙂

 200. Jeg vil gjerne vinne, fordi jeg alltid glemmer etter-treningsmaten min når jeg drar på trening. En times busstur er lang når man er skrubbsulten etter trening, så en Questbar i bagen hadde ikke vært så dumt! Har enda ikke fått mulighet til å smake disse enda, da studentbudsjettet ikke rekker til 🙁 er egentlig ingen ting jeg savner på bloggen din, den er variert og inspirerende! Kanskje litt flere enkle middager? Ellers elsker jeg de månedlige oversiktsinnleggene 🙂

 201. Ååh! Vil så gjerne vinne questbar 🙂 Trenger noe for å erstatte søtbehovet som inntreffer i ukedagene og har faktisk aldri smakt questbar før! Prøver å komme på noe jeg savner på bloggen din, men kan ikke komme på stort mye, synes du hele tiden kommer med så sunne og supre oppskrifter! 🙂 Men kanskje du kunne hatt noen innlegg der du hadde svart på spørsmål fra leserne dine, sånn av og til? 🙂

 202. Ååh eg har kjempelyst å vinne, eg trenger sårt ein oppmuntring i eksamensperioden! Noke som eg savna her på bloggen? Det må heilt klart vere vegetar/veganske måltider. Du har ellers ein kjempebra blogg! 🙂

 203. Kristine

  Takk for super blogg. Jeg vil gjerne vinne- har en sønn som nylig fikk påvist glutenallergi- ikke alle måltid-i-farta som passer like godt lenger, så en pakke med diverse questbars hadde vært topp. Lettere å vite hvilken smak vi skal bestille hvis han får smake litt forskjellig. Ift ønske om oppskrifter- liker at du bruker havremel i oppskrifter, smaker ikke så spesielt som kokosmel og mandelmel. Ønsker meg oppskrift på frokostblanding!

 204. Hadde vært perfekt nå under de kommende eksamensukene! Krysser fingrere… Har bare smakt en type før, og elsket den! Men er så dyrt, og ikke akkurat budsjettpris for en student:( Er innom daglig og finner masse inspirasjon! Er ikke mye som savnes, men en spørsmålsrunde hadde vært et pluss 🙂

 205. Ja takk:D vil dele ut til den sporty løpe gjengen min, det vet jeg alle hadde satt stor pris på!:))

 206. Hei! Fint å se du klarer å tilrettelegge så raskt etter påvist allergi. Synes det er superinteressant tema og skal selv studere ernæring. Oppskriftene dine er lette å prøve seg på og jeg er imponert over hva du får til 🙂 ønsker meg giveaway, da jeg elsker questbars, men ikke rukket å smake på så mange/varme de. Ha en fin start på uka!

 207. Stine Anita

  Hei. Takk for en flott blogg som gir masse insiprasjon! Etter mye frem og tilbake og mangel på motivasjon har jeg endelig fått tro på at jeg skal klare å endre livsstil. Mer trening og mindre sukker og småspising av tull er tanken. Derfor hadde det å vinne disse questbarene vært perfekt i denne oppstartsfasen. Uansett syns jeg du har en veldig bra blogg, og jeg har planer om å prøve flere av dine oppskrifter i nærmeste fremtid. Om det er noe jeg ønsker å forbedre med din blogg så må det være flere middagstips, for her trenger jeg også litt inspirasjon. Ellers veldig bra jobba! 🙂

 208. Martine

  Kjære Linda! Jeg får helt vondt i hjertet når jeg vet at du må gi slipp på matvarer du elsker, MEN du er virkelig så utrolig positiv og finner løsninger som jeg ikke hadde tenkt på. Det er det som gjør bloggen din unik! Du er så fantastisk inspirerende på mange ulike områder. Og ja, du hjelper meg mye hver dag ved å utfordre spiseforstyrrelsen. Jeg har vært fanget i den i 12 år nå, men jeg ser på deg og gir meg ikke. Denne kampen skal jeg vinne og det tror jeg endelig at jeg skal klare- mye takket være deg<3 Før hadde jeg ikke turt å sette tennene mine i en Questbar, men nå har jeg SÅ lyst til å klare det! Jeg hadde blitt så takknemlig, glad, smilende- alt på en gang, dersom jeg vant. Krysser fingrene 😀 Og du, jeg håper du får en fin uke! Gleder meg til lompeoppskrift, hihi! Klem fra Martine

 209. Marianne Stendahl

  Hei! Jeg er så glad i å følge bloggen din med så mange herlige oppskrifter som både er sunne og glutenfri! Jeg har så lyst til å smake på questbarene, og siden jeg må spise glutenfrit, håper jeg disse energibarene er en løsning for meg 🙂 Du er inspirerende og motiverende, tusen takk 🙂

 210. Jeg har lenge tenkt at jeg må teste ut de questbarene som alle snakker (blogger) om, men får aldri karret meg til å skaffe de. Hvor får man egentlig tak i de? Uansett, håper jeg vinner! Har hatt godtetreik i vel over 60 dager nå og trenger derfor noe å mumse i når jeg kommer til dag hundre 🙂 Ha en god natt!

 211. ingvild

  Åh, sykt lyst på de barene:) Har hatt lyst til å smake på den med oreo lenge, og nå i eksamenstiden hadde det vært kjempegreit å kunne ha med i sekken! Uansett, savner ikke så mye her inne, er som regel hit jeg går når jeg får en trang til å bake:)

 212. Renate B

  Jeg er så utrolig glad for at jeg oppdaget bloggen din for noen måneder siden, for du er så flink og inspirerende, uten at det blir «over the top»! Har fulgt med fast siden da – både her og på instagram. Det er fint med sunne kaker og godteri, for all del, men jeg setter pris på at du er så flink til å komme med varierte innlegg med «vanlig» mat også; det må du fortsette med! Tips til frokost, lunsj, kvelds, mellommåltider og middag blir det aldri nok av 😉 Det hadde gjort meg veeeldig glad å vinne denne giveawayen, fordi disse barene er jo geniale, og jeg har lyst til å utvide questbar-horisonten min. Har bare smakt double chocolate chunk og white chocolate raspberry så langt, og er veldig spent på de andre smakene. Spesielt den nye cookies and cream, men den er bestandig utsolgt når jeg er inne og sjekker på iherb. Krysser alt av fingre og tær! Ü

 213. Christine B

  Åh, Linda! Ja takk, jeg vil gjerne vinne giveaway’en!! Er så gravid som det går ann å være om dagen, hehe, og har lyst på noe godt å knaske på mellom måltidene… Hadde passet perfekt nå som lommeboken er tom etter utallige regninger! 😀 Det er ikke noe spesielt jeg savner ved bloggen din. Jeg er veldig glad for at du har en blogg der det nesten utelukkende handler om mat, alternativer til ingredienser, tips og en hel haug av oppskrifter. Har fått mye inspirasjon fra deg. Takk 🙂

 214. Hei! Du har en utrolig inspirerende blogg, har prøvd flere av oppskriftene og de er gode! Selv tunfiskpizza smakte fortreffelig selv om både jeg og samboeren var rimlig skeptiske! Håper på flere middagsoppskrifter hvor man lurer inn litt mer protein og sunne saker! Og selvfølgelig flere gode kaker! 🙂

 215. Åse M.

  Bloggen er en stor inspirasjonskilde med maange gode ideer og inspirerende, flotte bilder! Synd du ikke kan spise questbarer lenger;) Jeg krysser fingra, har ikke smakt så mange forskjellige smaker ennå:)

 216. Hei! Jeg har cølliaki og ikke vært flink til å spise riktig før dette siste året. Med andre ord, mye syk etter dårlige valg av hva jeg putter inn i munnen. Men etter at jeg tok meg selv i nakken og har begynt å lete opp oppskrifter på nettet….ramlet inn på din bloggside ved en tilfeldighet – har jeg fått mye inspirasjon og oppskrifter. Tusen takk, fortsett med det du holder på med – da du er en inspirasjon for mange. For meg er det gull verd å kunne stikke innom bloggen din og få påfyll :).

 217. Hei! Du har ein super blogg! Eg ønsker å vinne Questbarane rett og slett fordi eg aldri har smakt det før, og har hørt mykje om dei.

 218. Hei 🙂 Jeg er ei treningsglad jente, som prøver å bli flinkere til å holde meg til et bedre kosthold. Grunnen til dette er at jeg ønsker meg en livsstil der jeg har mer energi. Jeg har brukt trening for å komme meg ut av noen vanskelige perioder, der jeg har klart å komme meg på en bedre vei med hjelp av trening. Har nå klart å vært skadefri i 8 mnd, og det har vært en lang vei der jeg har lært mye. Jeg synes bloggen din er en stor inspirasjonskilde, der jeg har funnet inspirasjon til å prøve å lage dine sukkerfrie godbiter når jeg har søtsug. Jeg skulle gjerne ønske du kunne komme med flere middags tips, da jeg ikke har så mye inspirasjon på middagsfronten for tiden selv.

 219. Herlig 😉 Jeg har nettopp fått «øye» for disse barene, og har allerede smakt på to av de mange smakene som de finnes i. Å være den heldige som vinner denne giveawayen hadde vært supert, for da kunne jeg prøvd meg litt fram og funnet ut hvem som jeg hadde likt best, slik at jeg kunne unngå å bestille en hel eske med barer som kanskje ikke helt falt i smak 🙂 ser du har den med «ostekake» og den har jeg alltid hatt lyst til å prøve, men dumt at en bar koster 30-40kr her hjemme Krysser fingrene! 😉

 220. Åh for en herlig giveaway! Jeg ønsker å vinne fordi questbarene er en perfekt erstatning når søtsuget prøver å ta overhånd. Det et alltid greit å ha en bar da. Og ikke minst når man er småsulten innimellom! Bloggen din er ingen ting å hakke på. Den er super og jeg får så utrolig mye informasjon fra den! Oppskriftene dine er supre og sunne! Jeg får utrolig mye inspirasjon og prøver stadig vekk å lage noe! Det er flott at det finnes folk som deg som orker å dele oppskrifter og tips til folk som vil spise sunnere! Bloggen din er super å titte innom!

 221. Sunniva

  Jeg håper å vinne fordi jeg akkurat har oppdaget questbars og de er faktisk utrolig gode! Men fortsatt mange smaker jeg ikke har fått testa enda, så dette hadde vært perfekt!! 🙂 I mellomtida skal jeg heller lage din energibar !

 222. Hanne Nilsen

  Jeg liker hvordan du viser at du setter pris på leserne dine, blant annet med slike konkurranser. Jeg syntes det er utrolig snilt av deg å dele alle disse oppskriftene, for dette tror jeg er noe du bruker mye tid på med både bilder og god tekst. Jeg elsker også at du skriver flere ingredienser som kan erstatte noen av de opprinnelige, at det ikke alltid er sånn at man MÅ bruke de ingrediensene som står. Jeg blir bare så utrolig inspirert av all maten du lager, og elsker å prøve ut maten! Hadde vært utrolig kjekt med questbars her i hus, da min fattige studentlommebok ikke smiler bredt dersom jeg legger inn en bestilling selv, pluss at litt snacks inne i eksamensperioden som foregår nå ikke hadde vært dumt! Ha en super din dag Linda, fingers crossed 🙂

 223. Hei Linda! Jeg ønsker veldig å vinne, jeg har smakt den ene (white chocolate rasberry) og syntes at den er helt utrolig god!! Men har kjempe lyst å smake de andre også. Det blir så dumt hvis jeg bestiller en pakke med 12stk dersom jeg ikke liker den. Jeg er en treningsgald jente og disse barene er perfekt både før og etter eller som et lite mellommåltid og som «snop» i helgene. Jeg syntes at du er en utrolig flink blogger og jeg har testet ut mange av oppskriftene dine og de er så utrolig gode og så lette å lage. Det er ingen ting jeg savner på bloggen din, føler at du har det meste;) og du gir meg så mye inspirasjon til å leve et Sundt kosthold men også at man kan lage sunne ting som man kan kose seg med!

 224. Hei. Jeg har falt helt for Speltlomper og det er pga deg. Det er like før de begynner å kalle meg også for LompeLinda 😛 Hehe.. Quest barer har jeg lurt på å smake en stund, men har ikke kommet meg så langt som å bestille. Dette hadde vært en kjempeflott mulighet til å smake litt forskjellig 😀 Jeg er i gang med 25 kg vektnedgang(har gått ned 5kg hittil) og din blogg gir meg så mye tips og inspirasjon. Tusen takk for at du deler så fantastiske oppskrifter 😀

 225. Ojoj, her må jeg jo prøve lykken 😀 Har veldig lyst til å smake på disse, de både høres og ser fantastisk gode ut. Jeg er for dårlig til å få i meg proteiner etter trening, fordi jeg ikke liker shaker, men disse hadde nok gått ned 🙂 Jeg savner egentlig ingenting på bloggen din, syns du har mye varierte oppskrifter og jeg finner alltid mye godt når jeg titter i arkivet ditt.

 226. Kristine

  Hei Linda! 🙂 Ser ut til at 17. mai feiringen din var bra selv uten melk- og gluten! Her i gården lagde vi din pavlova, i tillegg til den saftige sjokoladekaka med kokosmelk! Det gjorde at dagen ble litt mindre søt, men like festlig som før! 😀 Så takk for supre oppskrifter! Jeg er like hekta som deg på questbarene. Jeg har bestilt chocolate chunk og chocolate peanut – og jeg digger de! De er tross alt glutenfrie, men jeg tåler den lille mengden av melk som finnes i de. Derfor er de så supre når jeg skal på nattevakt, da har jeg noe å glede meg til på hjemveien. Sjokolade er nemlig min værste fiende men også beste venn! Hehe! Meen, man kan jo ikke spise en-to twix eller melkesjokolade hver dag 🙂 Det er vanskelig å tenke seg til hva mer du kan tilføre bloggen din, for jeg syntes du deler utrolig varierte oppskrifter i tillegg til tips som kosthold, trening. Men kanskje sistnevnte, trening. Hva trener du, og har du noen anbefalinger som PT trener? Er det spesielle feller mange går i, som lett kunne vært unngått? Da jeg er veldig interessert i ernæring, så hadde det kanskje vært gøy å lese litt mer om det også. Ha en fortsatt herlig dag! 😀

 227. Hejsan Linda! jag önskar gärna att vinna Questbar-giveaway. Jag tränar ofta och är väldigt förtjust i mat, men försöker att välja bättre alternativ på godsaker. Därför vill jag smaka Questbars. Jag är så glad att jag hittade din blogg. Dels får jag öva mig på norska (väldigt fint språk) och sen har du sådana underbara resept! Bästa hittills är de små karamellbollarna. Så sött och gott, men ändå nyttigt. Tack för att du börjat lägga mera nötfria recept och skriver alternativ till nötter. Keep up the good work!

 228. Hei Linda 🙂 Eg har lenge tenkt (og prøvd) å forandre livstil til eit sunnare og meir aktivt liv. Då eg ikkje fekk på meg bunaden i år, var det eit stort nederlag, men og ein stor inspirasjon! Eg finn mykje inspirasjon i bloggen din, og synes oppskriftene og måten du skriver på er veldig god og gjev meg lyst til å prøve/teste ut 🙂 skulle så gjerne fått prøvd desse Questbarane eg har høyrt så mykje om, treng litt påfyll innimellom 🙂 Keep up the good work!! 😀

 229. Hei Linda! Vil berre seie at du er en utrulig stor inspirasjon, og å følge bloggen din har gjort det masse lettare å få inspirasjon og vilje til å ete sunnare. Før spiste eg gjerne godteri fleire ganga i veka og tenkte heller lite over ka eg putta i meg. No er eg meir obs på ka som er bra og ikkje, men eg like fortsatt å kose meg – derfor hadde det vore veldig gøy å få prøvd questbarane! Har hørt masse bra om dei men har ikkje komt så langt at eg har fått bestilt! Takk for at du er en så motiverende og inspirerande blogger!

 230. Du er så utrolig flink og inspirerende! Har selv slitt med glutenallergi en stund nå, men med dine oppskrifter og med din holdning til et glutenfritt og sunnere kosthold har ting også blitt lettere for meg! Så godt å kan dra i bursdagsselskap med en egen bakt kake, som smaker himmel men som også er godt for oss! At det finnes gode erstatninger til «The real deal» viser du gang på gang, og at et sunt kosthold ikke bare innebærerer å spise torsk, brokkoli og kylling til hvert måltid, men at det finnes så mange gode muligheter! Så tuen tusen takk for at du har vært her for å gjort mitt syn på et sunt kosthold så mye bedre. SÅ håper jeg så inderlig at jeg kan vinne de questbarene, de er så fantastiske! Har bare smakt cookie dough og double chocolate chunk, men de begge smakte fantastisk, så håper på å få smake noen flere hihi! Du er så sterk som forstatt er så positiv etter å ha få påvist så mye allergier, stå på videre!

 231. Karoline Ljøkjell

  JAA, JEG VIL HA:D Er veldig iten og tynn og har vanskelig for å bygge muskler. Ønsker jo å bli lit større og se sterkere ut. Jeg har ikke så mye penger, så jeg har ikke rå til å kjøpe proteinbarer hele tiden, så dette hadde jo bare vært awesome!!:D

 232. Karoline S

  I dag prøvde eg havregraut med kokosmelk, etter din oppskrift! Har vurdert å lage det en stund no, men har aldri komt så langt. Men det var jo kjempegodt! Greit å ha ein litt an smak en kun havregraut med vatn 🙂 Dine oppskrifter inspirerer og du har så utrulig mange gode oppskrifter. Så kjekt med giveaway! Hadde vert kjekt å vinne questbar, for då kan ein smake på nye typer 🙂 Har kun smakt cookie dough, som er ordentlig god! Kunne virkelig tenkt meg å smake andre typer, uten å måtte kjøpe en hel pakke, før ein har prøvd dei! Har du noen erfaring med chia frø? Bestillte meg nettopp en pakke fra iHerb, så er veldig spent på de! Hadde vert kjekt med oppskrifter på mat med chia frø 🙂 Ha en fin dag 🙂

 233. Hei Linda! Bloggen din er en stor inspirasjon, og motivasjo. Han lenge hatt superlyst til å smake disse omtalte questbarane, så å vinne denne pakken hadde hvert fantastisk 🙂 Å ha noe sunn snacks å tygge på når det nærmer seg eksamenslesing hadde hvert supert. Når det gjelder bloggen elsker jeg den allerede som den er! Men om jeg skulle ønske meg noe mer, må det være tips til sunne og billige middagesretter. Er student og hadde derfor satt pris på det!

 234. Kristin

  Ofte sit eg og surfar gjennom #godtno på instagram for å få inspo til nye oppskrifter. Her oppdaga eg deg, noko eg er veldig glad for. Det er ikkje alltid eg følger oppskriftene dine til punkt og prikke, men gjer dei meir passande for meg sjølv. Likevel er du ein stor inspirasjonskilde, og eg trur vi deler samme gleden for matlaging. Eg har ikkje noko å sette fingeren på når det gjeld bloggen din, einaste er at ofte bruker du ingridienser som eg ikkje har, men det har du allerede tatt tak i og skriv alternativer. Du har ein veldig gjennomført og god blogg som du burde vere stolt av! 🙂 Når det kjem til konkurransa så skulle eg veldig gjerne likt å vinne, både fordi eg er fattig student og fordi eg liker å ha noko lett med i veska. Questbarane har eg hørt og lest så mykje positivt om, men eg har aldri sjølv smakt dei, derfor ville det gleda meg stort å vinne konkurransen! Keep up the good work med bloggen, eg kjem til å følge deg så lenge du held på! 😀 Ha ein fin dag! 🙂

 235. Veronica

  Jeg vil gjerne vinne disse questbarene fordi jeg aldri har smakt det før, og er nysgjerrig på dette «quest»-fenomenet! Jeg savner litt flere alternativ til de som har allergier, for eksempel. mot nøtter! Ellers synes jeg du har en veldig fin og inspirerende blogg.

 236. Hei 🙂 Har aldri fått prøvd ut questbarene så hadde vært supert å vinne dem. Super blogg, med mye gode oppskrifter. Har en venninne som har cøliaki så flott med inspirasjon på hvordan tenke glutenfritt.

 237. Malin 96

  Jeg vil veldig gjerne vinne disse questbarene, frodi jeg har lenge hatt lyst til å prøve dem ut og er ekstremt nyskjerring på hva de smaker! Jeg elsker bloggen din og du gir meg så mye inspirasjon i matveien 😀 kanskje du kunne ha kommet med et innlegg med matpakketips 🙂

 238. Malin 96

  Jeg vil veldig gjerne vinne disse questbarene, frodi jeg har lenge hatt lyst til å prøve dem ut og er ekstremt nyskjerring på hva de smaker! Jeg elsker bloggen din og du gir meg så mye inspirasjon i matveien 😀 kanskje du kunne ha kommet med et innlegg med matpakketips 🙂 malinj_96@hotmail.com Malin Jørgensen

 239. Lorena Andrea Caceres

  Hei Linda, Jeg skulle gjerne ha vunnet dette i og med at disse produktene er nye for meg, takket være deg har jeg begynt med denne typen mat og livsstil, og skulle vært fantastisk å vinne noe. Som ja har skrevet tidligere, en ordentlig inspirasjon for yngre jenter som sliter. En stor klem fra en ung mor på 23 år =)

 240. Line Breilid

  Hei på deg! Jeg har veeeldig lyst til å vinne disse fordi jeg sliter veldig mye med å finne motivasjon til trening for tiden. Det er veldig dumt, men du gir meg ihvertfall mye inspirasjon til å spise sunt, så jeg klarer sånn nogen lunde det. Men jeg har så lyst til å vinne disse for da er det utrolig mye lettere å trene hvis jeg kan tenke på at jeg har en slik questbar å se fram til etter trening! Jeg krysser alt jeg har for at du velger meg. Mangler egentlig ingenting på denne bloggen, du har fine bilder og veldig gode forklaringer! Tusen takk for at du er en kilde til god inspirasjon! Ha en fin dag videre, fine deg! <3 -Line

 241. For en fantastisk giveaway! Har lenge vært nysgjerrig på Questbarer, men med et relativt lavt budsett har jeg ikke turt å prøve meg på dem, i fare for at de ikke faller i smak, så dette hadde med andre ord vært en fantastisk mulighet. 🙂 Bloggen din er forresten super inspirerende, for min del er det ingenting jeg savner!

 242. Elisabeth

  Hei, Linda ! Jeg har alltid hatt problemer med magen, vektreduksjon, motivasjon og i mat veien. Men når jeg oppdaget din bloggen din så fikk jeg et nytt liv:D mage problemene er borte, motivasjon på trening og kjøkkenet er på topp, matlysten kan ikke bli bedre og jeg har aldri vært så fornøyd med meg sjøl som jeg er nu ! Og alt er takke være deg og dine flotte kunnskaper 😀 jeg er innom bloggen din hver dag og flere ganger om dagen og alle dine oppskrifter faller i smak hos meg og min samboer som er veldig opptatt trening, mat og noe søtt i hverdagen 😉 Du har og er en stor inspirasjon i hverdagen og jeg må bare si tusen takk for at du driv denne bloggen og deler din kunnskap med andre ! Men som en fattig student i stavanger er det ikke alltid pengene som strekker til når jeg har lyst på noe søtt og godt, og derfor syns jeg nettopp at jeg og min samboer fortjene questbare 😀 For min del så har bloggen din alt jeg kan tenke på, men en bok hadde ikke vært så domt ? 😛 har du noen planet om det ? Bloggen din er ryddig, lett å finne frem til oppskriftene, lett forståelig og du forklare alt veldig bra. Fortsett å gjør som du gjør 😀 Igjen tusen takk for at du deler kunnskapen din slik at det kan hjelpe andre i samme situasjon eller som vil endre livsstilen sin 😀 Ha en fantastisk dag videre 😀 -Elisabeth

 243. Rebekka

  Kjempeinspirerende blogg! Har bare fått smakt en av questbarene, og e så spent på koss de andre smake, spesielt oreoen! Hadde vert superhyggelig med en slik gave 🙂 Har tatt i bruk mange av oppskriftene dine og følger med daglig etter nye å prøve ut! Supert å ha for ei matglad jente!

 244. Lene Boltland

  Hei Linda:-) Du er en helt utrolig inspirasjon og jeg liker virkelig å prøve dine oppskrifter. Jeg gleder megvær dag til hva som kommer på bloggen. Og hvem elsker ikke giveawayer hehe. Hadde vært morro og vunnet og fått prøvd fler smaker. Ha en fortsatt fin dag 🙂 Klem

 245. Elise Dyling Nordfjæren

  Hei! Jeg har akkurat startet å salnke meg. Dette syns jeg at jeg får til ganske bra, men på lørdager unner jeg meg selv noe ekstra godt. Hadde jeg vunnet disse questbarene hadde jeg også fått sunnere lørdagskos. Dette kunne hjulpet meg enda mer til å nå vertfall det første målet jeg har satt meg. 🙂

 246. Det er leit å høyre at du ikkje kan ete desse lengre, men så inspirerande å sjå at du taklar den nye situajsonen og tilpassar deg den. Kjempeimponerande! Eg ynskjer å vinne barane fordi dei vil vere perfekte når sumarferien endeleg kjem og eg kan gå på fjellet! Enno meir å gle seg til no i eksamentida!

 247. Ingebjørg Nomeland

  Hei, Linda 🙂 Du har en fantastisk blogg med mye sunne og gode oppskrifter !! Jeg ønsker å vinne disse questbarene for jeg har aldri smakt de før, og jeg har så innmari lyst til å prøve noen av de, så jeg evnt kan bestille meg senere. Da vet jeg også hvilke som er gode slik at jeg kan bestille meg de! I tillegg så har jeg noen eksamner framfor meg, så det hadde jo vært topp med noe godt å spise som i tillegg er sunt å gir det masse energi. Det trenger man på eksamen !! 🙂 Så kommer jo helgene, og istedet for å proppe i seg masse usunnheter, så hadde det vært topp å hatt disse som lørdagskos 🙂 Krysser alle fingrene å håper jeg vinner !!!! 🙂 Og stå på videre !!

 248. Hei! Først og fremst må eg berre sei at du e eit stort forbilde! Du formidlar alt så bra, og skriv enkle oppskrifter som kem som helst kan klare å lage. I tillegg kjem du med oppskrifter som ikkje er så tidkrevande – noke som passar veldig bra for min kverdag:-) eg syns du gjer ein kjempe bra jobb nå, så fortsett sånn! Eg vil og gjerne prøve questbarane, då eg elska proteinbara! Har ikkje fått testa dei ut enda då d e så dyrt :/ Ha ein super dag vidare!

 249. Bethina

  Har hørt at disse questbarene er utmerket for oss som skal ned i vekt (uten at jeg vet om dette stemmer), så det hadde passet perfekt til meg. Jeg er en ordentlig sjokolade jente og klarer meg virkelig ikke uten litt søtsaker. Da er vel disse et bedre alternativ enn til vanlig sjokoladebarer på butikken eller hva? 🙂 Hadde vært supert å vinne og prøve disse barene. Stor fan av bloggen din, klikker meg innom så og si hver dag! 🙂

 250. Cecilie

  Oi, for en flott giveaway konkurranse, jeg hadde blitt så sykt glad dersom jeg vant disse, har nemlig en bekjent som elsker disse barene som jeg hadde gitt dem til, som ikke har smakt alle disse smakene, vedkommende har også bursdag om ikke lenge, så hadde jeg vunnet dem hadde nok jeg gledet hun en del:) Jeg synes ikke bloggen din mangler noe, synes du har en flott og nyttig blogg og jeg gleder meg til å lese mer av bloggen din:)

 251. Hei! Fantastisk giveaway! Jeg ønsker å vinne disse barene fordi de hadde vært perfekt å teste ut som småsnacks nå i eksamenslesing, eller som småmåltider når jeg ikke har lyst på noe (skjer skremmende ofte dessverre..). Jeg har aldri smakt barene før, men de høres superdigg ut. Cookes&cream hadde nok forsvunnet fort, for den høres utrolig god ut 🙂 Ellers synes jeg ikke at bloggen din mangler noe, du har jo så mye spennende her 🙂

 252. Kathinka

  Jeg elsker bloggen din! Grunnen til at jeg vil vinne denne giveaway’en er fordi jeg har nettopp startet med et sunt kosthold. Disse barene ville vært en perfekt kick off til en ny livsstil. Det eneste jeg ville sett mer av på bloggen din er sunnere godteri, snacks og frokost??

 253. Anna Liv

  Heisann Linda! Eg har lenge tenkt på å bestille questbars, men eg har ikkje fått det til pga problem med bankkortet mitt. Eg får ikkje nytt før om ei lita stund, og grublar no på kva slags av barane eg skal bestille. Hadde vore kjempe fint om eg hadde vunne, og fekk smakt på dei forskjellige før eg bestilte 🙂 Eg slit med å få i meg mat etter trening, difor verkar questbars som eit godt alternativ! Bloggen din er verkeleg til inspirasjon, og det er eigentleg ikkje noko eg savnar. Kanskje litt fleire tips til frukost hadde vore noko 🙂 Ha ein super dag Klem Anna

 254. Jeg er så innmari kresen på mat, og prøver hardt å venne meg til ulike smaker på sunne alternativ så jeg sammen med trening kan trene meg tilbake i form. Har lagt på meg mye de siste to årene. Jeg savner ikke så mye på blogge, føler du legge ved gode alternativ til oss som er litt kresne på hva vi liker 😛

 255. Eline Øvereng Larssen

  Hadde vært en liten drøm å vinne de barene nå. Midt i disse eksamenstider spesielt! Har lenge brukt disse barene til å øke kaloriinntaket mitt for å holde vekten oppe. Av en eller annen grunn har ikke disse barene ført til «dårlig samvittighet» for å spise noe mer enn det jeg egentlig «skal». Elsker forøvrig bloggen din. Du virker som en utrolig jordnær og reflektert jente! Stå på videre 🙂

 256. Elisabeth

  Hvorfor jeg ønsker det ?? Egentlig dumt spørsmål. 🙂 De er fantastisk gode

 257. Benedicte

  Hei Linda:D Jeg vil bare si at du har en fantastisk flott blogg. Masse kreative smaker og oppskrifter 🙂 Blir alltid i godt humør når jeg titter innom bloggen din. Dessuten er det inspirerende å se på alle de ulike variantene du lager av «det klassiske» i en ny og allergivennlig drakt 😉 Jeg ønsker å vinne rett og slett fordi Questbarer er fantastisk, og jeg har ikke smakt «cookies&cream» varianten. så å vinne en hel eske ville vært fantastisk! Er det noe jeg savner på bloggen, må det være litt mer oppskrifter på smoothies og juice, men egentlig liker jeg bloggen din akkurat som den er 🙂 Keep on shining!

 258. Vet ikke helt hvilket svar jeg skulle gitt deg for å overgå de andre leserne dine når det kommer til hvorfor jeg ønsker meg dette. Questbarer er rett og slett en utrolig god og lettvint løsning når man craver noe søtt eller bare trenger litt energi før eller etter treningsøkta. Jeg er hekta hihi. Utenom det vil jeg si at bloggen din er super! Er veldig glad jeg ble anbefalt denne siden av en veninne for en stund siden; mye inspirasjon og matglede. Krysser fingrene for meg!

 259. Hei 🙂 Liker bloggen din kjempe godt og er innom å ser hverdag etter oppskrifter og inspirasjon til en sunnere hverdag. Selv om ikke alltid motivasjonen står på topp her, så er det utroligt kjekt å komme inn på bloggen for å få ny motivasjon til å stå på med et sunnere kosthold i en travel hverdag! Jeg anbefaler bloggen din til andre folk som er på utkikk etter ny inspirasjon til sunnere mat, fordi den er så bra 🙂 Jeg har veldig lyst til å vinne fordi jeg har ikke smakt noen av barene før, men har veldig lyst til å smake de. Har prøvd andre barer og synes de er ypperlige å ha liggende til å ha enten før eller etter trening! Hilsen meg 🙂

 260. Linda… bloggen din er bare helt FANTASTISK! Elsker alle oppskriftene og tipsene! Jeg har fått en helt ny gnist til å lage sunn og god mat etter at jeg begynte å lese bloggen din! Så TAKK! Også digger jeg questbarene! Men sliter alltid med å velge smak! 😉 Det hadde derfor vært het perfekt å vinne denne giveawayen og fått smakt litt forskjellig! 😉 Ha en strålende mandag!

 261. Digger bloggen din! Både mamma og jeg bruker oppskriftene dine, og de faller i smak. Men en ting, jeg går på skole og pleier å ha med meg egen matpakke framfor å kjøpe i kantina, men trenger litt tips til gode matpakker/lunsjer som er lett å bringe med og som smaker godt. Ha en fin dag!

 262. Jeg ønsker å bli vinne, fordi jeg prøver så godt jeg kan og legge om kostholdet mitt, og trenger en erstatning til annen usunn snacks.

 263. Jeg vil veldig gjerne vinne questbars fordi jeg har kjempelyst til å smake og har hørt så masse bra om dem! Tenk om noen questbars hadde dumpet i postkassa, for en lykkelig overraskelse! Høres ut som om de er barer du like gjerne kan spise som mellommåltid, som dessert eller til helgekosen, en perfekt healthy treat! Det jeg kunne tenke å se litt mer av på bloggen din er brødoppskrifter både med og uten gjær. Kunne også tenke meg dessert-/ kakeoppskrifter for kun en person! Jeg elsker bloggen din, alt du lager ser så altfor godt ut! Klem 🙂

 264. Heisann! Jeg vil gjerne lese mer spenstige oppskrifter om billig studentvennlig mat man kan ha med på lesesalen som lunsj 🙂

 265. Inger Beate

  Heisann Linda! 🙂 Så kjekt at du driv med giveaways, det er spennande å kunne vere med på slike konkurransar! Det hadde vore utruleg kult å vinne questbarane, eg har fulgt bloggen din ganske lenge og prøvd meg på forskjellige oppskrifter, men har aldri komt så langt at eg har bestilt energibarar, sjølv om eg har veldig lyst. Det hadde vore ein ekstra motivasjon til å fortsette med eit sunt kosthold 🙂

 266. Heihei, Linda!:-) Prøvde nettopp energibaren og den ble bare så god, synes det er så gøy at du har en blogg med så mye god og inspirerende mat. Så artig at du har giveaway, har lenge sett rundt på nettet for å finne gode, glutenfri barer uten å egentlig finne noen jeg likte, men har lest mye om dem og har lenge tenkt på å bestille en pakke, nå som jeg så at du har giveaway får jeg nesten drøye det med å bestille litt i håp om å vinne:-) Ha en fin dag videre!

 267. Lene Kristiansen

  Jeg har kjempe lyst til å prøve disse barene 🙂 Er i gang med slanking og trening for første gang på leeenge så dette hadde vært supert å vinne 🙂

 268. Du er en stor inspirasjon når det kommer til å prøve ut nye oppskrfter! Når hverdagen og fantasien sier litt stopp er det alltid fint å kunne titte innom her for å prøve noe nytt!:) Har aldri prøvd questbarene, men har kjempe lyst til å prøve! Hatt veldig lyst til å bestille lenge, men ikke gjort det enda. hadde blitt veldig glad 😉

 269. Kristine

  Hei! Jeg ønsker å vinne questbarene rett og slett fordi jeg er student og sliter med trang økonomi, og har sååå lyst til å prøve de barene! I tillegg har jeg smakt noen proteinbarer og slikt, å synes ikke alt er så godt, så hadde vært fantastisk å fått muligheten til å smake mange forskjellige uten å måtte kjøpe en svær eske! Ellers så elsker jeg bloggen din! Jeg har prøvd litt forskjellig oppskrifter gjennom tiden, og mange/mye har bare smakt fælt/tørt. Derimot alt jeg har prøvd fra din blogg har smakt heeelt fantastisk! Gleder meg til å lage yoghurtnøttene dine som nå er neste prosjekt, og kanskje et glass med sjokolademouss og kakedeig (sjokoladedrøm) siden den er så utrolig god, en favoritt! 😀 Stå på videre!

 270. Å vinne disse hadde passet utmerket av den grunn at jeg er ferdig med eksamen, fikk bestått på bacheloroppgaven min i dag, og er helt tappet for energi, og ønsker å begynne å trene igjen etter lang tid borte pga både skole, eksamen, jobb, studentpolitikk osv. Jeg skal også på sikkerhetskurs i 2 uker, noe som er fysisk krevende og da hadde disse vært fine å hatt i lommen, som et lite mellommåltid. Og etter dette blir det mest sannsynlig befalsopptak i forsvaret, så trenger energien både før og etter trening. Har i tillegg bare prøvd en av sortene, for som student så er det meget dyrt å kjøpe alle, og litt surt vis en type ikke faller helt i smak.

 271. Beate M. Bingen

  Hei, hei! 😀 Jeg vil veldig gjerne delta. Spiller mye golf, og går da ofte 9 kilometer eller mer i løpet av 3-4 timer. Trenger alltid ekstra energipåfyll underveis, og da er sliker barer helt super å ha med seg i golfbagen. Mvh Beate M. Bingen beate_myran(ætt)hotmail.com

 272. Hadde passet perfekt og kunne ha vunnet den pakken med alle de deilige og sunne barene. Nå som sommeren nærmer seg blir det en del is, så da er det ekstra godt om man kan ta en bar istedenfor :)Setter stor pris på når du blogger og gir mat tips, kunne gjerne tenkt mer om hva som kan erstattes visst du ikke har sukringold eller sånn 🙂

 273. Hadde passet perfekt og kunne ha vunnet den pakken med alle de deilige og sunne barene. Nå som sommeren nærmer seg blir det en del is, så da er det ekstra godt om man kan ta en bar istedenfor :)Setter stor pris på når du blogger og gir mat tips, kunne gjerne tenkt mer om hva som kan erstattes visst du ikke har sukringold eller sånn 🙂

 274. trigerogtiger

  Jeg klarer ikke finne en eneste ting du kan forbedre på bloggen jeg… men det må vel egentlig kunne sies å være bra 🙂 Jeg håper jeg vinner, for jeg er håpløs til å putte ett-eller-annet i munnen da det er som mest hektisk i hverdagen. Det blir for lettvint å ty til søppel som sjokolade og sånt da man ikke har tid til å spise noe fornuftig. Det må det bare bli en slutt på så jeg kan være et godt forbilde for de seks rakkerungene mine 🙂

 275. Karine Sandblåst

  Ønsker meg veldig de barene siden jeg ikke er gammel nok til å bestille dem selv på nettet enda. Har har lyst på de kjempe lenge! karine.ss@lyse.net

 276. Har kjempe lyst på disse barene, har sittet og vurdert å bestille de lenge, men som en fattig student, så blir ikke disse barene førsteprio, så bruker denne konkurransen for å få et forsøk på å smake de! Kjempe fin blogg du har, mye som frister! 🙂

 277. Tom Kenneth Green

  Flott blogg og kjempefin konkurranse 🙂 Jeg ønsker å prøve disse barene fordi jeg sliter med å få i meg nok mat etter trening. Med disse i lomma hadde det ordnet seg med en gang. tomkgreen@hotmail.com

 278. May-Britt

  Disse questbarene hadde vært super til min livstilsendring som jeg holder på med. Litt ekstra hjelp er alltid godt og ha 🙂 stort pluss da de er gluttenfri, noe jeg må ha!

 279. Anne Marie

  Må bare si at du har en fantastisk flott blogg, og selv liker jeg godt å bake, så du er en flott motivator! 🙂 Alle oppskriftene dine er spennende og det er egentlig ikke noe jeg savner, men skulle gjerne hatt en kokebok med oppskriftene dine 🙂 Liker godt at du varierer med dessert, konfekt og til lunsj osv. Stå på videre! 🙂

 280. Jag har inte ätit proteinbars tidigare, eller någon «sportmat» alls för den delen, men är nyfiken. Tränar mer nu och skulle vilja testa Questbars. Jag har hört en del gott om dem!

 281. Hei, så flott en blogger du er, som fokuserer på trening og kosthold. Jeg kan ikke trene for øyeblikket pga vonde føtter, men er veldig opptatt av sunne måltider. Jeg lager alt fra bunnen og er interessert i en sunnere hverdag for mine barn. Jeg pleier å lage flapjacks som guttene mine har i matboksene. Disse med cashew nuts skal jeg absolutt prøve.

 282. Kunne veldig gjerne tenkt meg å vinne, fordi både jeg og min sønn elsker disse barene 🙂 Å takk for en flott og inspirerende blogg! 🙂

 283. Iskrystall

  Hadde vært perfekt nå som jeg endelig har fått tid til å begynne å trene igjen! 😀

 284. Johanne

  Hei:) Jeg kunne virkelig tenkt meg disse barene. Jeg har smakt cookies and cream og cookie dough fra før av, og de var jo kjemegode og forsvant på alt for kort tid. Jeg har også trua på at de andre er gode, så jeg blir veldig glad om jeg blir den heldige vinneren! 😀 Har nettopp vært i gjennom en rimelig hard russetid med alt for mye usunn mat og har derfor søtsug uten like. Har vært en morsom tid, men nå ønsker jeg å komme tilbake til mitt normale kosthold, så hadde vært veldig greit med questbars i skapet når søtsuget er på sitt verste. Og om jeg ikke vinner, får jeg heller prøve å teste ut noen flere av oppskriftene dine:) Bloggen din er kjempebra og jeg føler ikke du mangler noe. Keep up the good work 🙂

 285. Romantika smykkedesign

  Hei. Jeg kunne også tenkt meg og vunnet. Jeg elsker disse barene…så langt de to jeg har prøvd ut. Jeg fikk inspirasjon av og prøve disse etter dine iherbtips. Du har en flott blogg som keg ofte bruker når jeg ønsker og lage noe nytt eller trenger nye oppskrifter. Fortsett det gode arbeidet. Mvh Marita maritas83@hotmail.com

 286. Hei Linda! Jeg vil gjerne vinne disse questbarene, rett og slett for at de er supergode! Og som fattig student gjør det jo absolutt ingenting å få noe uten å betle for det, hehe 🙂 Jeg synes i grunn bloggen din er super som den er, med både godsaker og middager! Vil gjerne lese mer om trening, men som sagt synes jeg oppskriftene du kommer med er supre! Skal definitivt teste denne oppskriften imorgen, ser supergodt ut!

 287. Åå, elsker de questbarene jeg har smakt, men siden man bare får kjøpt en og en smak på iHerb blir det ofte at man kjøper de jeg liker eller har blitt anbefalt, så det hadde vært supert å kunne få smake noen forskjellige! 🙂 Kommer ikke på noe jeg savner på bloggen, du har du meste! Er innom hver dag og blir veldig inspirert! Og det beste er at de sunne oppskriftene faktisk smaker godt!! (Noe som ikke er en selvfølge når man skal sunnifisere bakst!) :):)

 288. Jeg sitter for tiden og jobber med masteroppgaven min som snart skal leveres, og hadde satt stor pris på litt sunn snacks på lesesalen!=) Kan vel egentlig ikke si det er noe jeg savner ved bloggen din, jeg blir stadig imponert over hvor kreativ og flink du er, så synes egentlig bare du kan fortsette som du gjør 😉

 289. kristin

  kjempefin blogg:-) jeg liker godt oppskriftene på kos uten allverdens ingredienser fra helsekosten (alle de produktene er jeg ikke like glad i):-) og du er veldig flink til å skrive alternativer!:)

 290. Jannickehustad

  Først og fremst: du har en så flott blogg ! er innom daglig for inspirasjon. jeg vil gjerne vinne questbarer – jeg har smakt noen, men ikke alle. vært spennende å prøvd flere, og søtsuget melder seg dessverre av og til, og da er de ei kjekk redning 🙂 er egentlig ikke noe spesielt jeg føler mangler her inne.. kan komme med type matretter jeg selv liker veldig godt, som hadde vært spennende å fått «sunnifisert». Så får du kanskje noen ideer påå nye prosjekt: – rømmegrøt/risgrøt – maiskuler (sjokoladevariant) – lakris-sjokolade – troika – innbakt pizza/calzone – vårruller ha fortsatt en fortreffelig dag 🙂

 291. Herlige Linda 🙂 Tusen tusen takk for en utrolig inspirerende blogg. Du blir snakket om, også blandt folk 🙂 Og ta det med ro – det er til det positive 🙂 Det jeg liker best med din blogg, til sammenligning med andre matblogger som fokuserer på sunn mat, er at du hele tiden kommer med nye oppdateringer. Du utfordrer deg selv hele tiden! Virkelig imponert! Stå på videre! – Du er kjempedyktig! Ønsker deg ellers en flott uke og takk igjen for alle hyggelig kvelder du har bidratt til 🙂

 292. Hei! Så gøy med give-away! Jeg vil gjerne ha Quest-barene da det er noe av det diggeste som finnes (!) i tillegg til at jeg kommer til å dele dem med min kjære venninne som er minst like glad i barene som jeg er 🙂 Noe jeg savner på bloggen er treningsoppdatering og litt mer hverdagsprat. Blir mye oppskrifter, og BRA er det, men savner å lese litt mer om deg 🙂

 293. Magnhild

  Helt ny matinspirasjon etter jeg fikk vite om bloggen din! Perfekte ting å lage nå som eksamensperioden er over oss også! 😀 Skal så absolutt prøve de snickersbarene, jeg eelsker snickers og særlig snickers IS! Jeg har så lyst å smake den questbaren med hvitsjokolade og bringebær, den ser så god ut! Investerte akkurat i en pakke med cookiedough og etter et par barer er jeg frelst! Skikkelig digg å ha liggende når fristelsen blir for stor 🙂

 294. Siljemooor :)

  Pliiiiiis!! Å jeg har så sykt lyst til å smake på det 😀 gubben mener det bare er tull, og at jeg ikke får bestille noe jeg ikke vet hvordan smaker. Lets prove him wrong!!:D

 295. Renateas

  Jeg ønsker å vinne questbarene rett og slett fordi jeg aldri har smakt de og vil se om de er så gode som alle skal ha de til! 😀 Ellers så skal jeg iallefall prøve meg på de snickersbarene! Perfekt for lommeboka og kunne lage sunn og næringsrik snacks selv! Tipptopp! 😀 Digger bloggen din – du er bare rå! Har du oppskrift(er) på kaffedrikker? 🙂

 296. Vil vinne questbars fordi jeg lenge har tenkt på å bestille, men har jo aldri smakt dem før! Savner oppskrifter med ingredienser som folk flest har!

 297. Hei 🙂 Har aldri smakt Questbar, men det er så mange som skriver og reklamerer for dem. Derfor hadde det vært gøyt å vinne en pakke 😀 Fin blogg

 298. Jan Erik

  Vel overstått 17. mai! Freistar lukka på giveaway og nyttar samstundes anledninga til å rose deg litt eg 🙂 Du har ein kjempefin og inspirerande blogg, med mykje fristande! Har prøva ut mange av oppskriftene dine med stor suksess, og favoritten er sjølvsagt fudgekaramell i mikroen – noko som var ei åpenbaring for meg, rett og slett. Eg hadde faktisk aldri trudd det var mogleg å lage karamell i mikroen, og så kjapt og enkelt! Eg veit ikkje heilt kvifor akkurat eg skulle få giveaway framfor nokon andre, anna enn at det hadde vore veldig stas – både å vinne noko, og å få anledninga til å smake litt fleire Questbarar. Dei er jo heilt fantastiske 😉 Stå på og hald fram med det du gjer – du er ein flott, dyktig og inspirerande person!

 299. Christine

  Kjempefin blogg! Var tilfeldigvis innom nå, men kommer nok til å lese mye mer her inne. Mange fine oppskrifter som jeg gleder meg til å prøve ut! Jeg håper å vinne fordi jeg til daglig bruker masse barer mellom møter og før/etter trening, men jeg har aldri prøvd disse barene før! Hadde vært supert å få en prøvesmak på disse. Kanskje det blir en ny favoritt! 😀

 300. Hei og hå Er relativt ny på bloggen din men kommer til å ta turen innom ofte. Går på lavkarbo og hadde behov for inspirasjon til «søtsaker» uten sukker nå til 17.mai-feiringen 😉 Masse herlig og deilige oppskrifter her. Takk for mye god inspirasjon. Ønsker å vinne Questbarer da jeg som sagt er på lavkarbo og de er topp til mellommåltid/snacks 😉

 301. Synnøve

  Takk for nok en knall oppskrift 🙂 Finner mye gode oppskrifter på siden din. Jeg har enda til gode å smake Quest barene så det hadde vært gøy å vinne de her 🙂

 302. Ida Lind

  Har nettopp kommet i gang med trening etter å ha fått to barn de siste årene. Jeg slurver fortsatt en del med kostholdet- men kanskje disse barene kan hjelpe meg på rett vei når det gjelder nødløsninger? Ida Lind urettferdig(ætt)live.com

 303. Er fattig student som elsker Questbarer, det ville vært supert om jeg kunne få en eske! 😀 Nød løsning og et sukkerkick slår inn!

 304. Therese hansen

  Jeg er med på konkurransen! Har faktisk aldri smakt slike questbarer før, så hadde vært hyggelig å få denne pakken – ihvertfall nå i eksamenstiden! Syntes ikke du mangler noe på bloggen. Du gir utrolig mye inspirasjon, og om det er en dag jeg føler jeg trenger en liten vri på middagen/lunsjen/desserten, så klikker jeg med inn her, og finner noe godt med en gang! Mailen min er: theresehoffhansen@hotmail.com Ha en super dag videre! 🙂

 305. Dilucshie

  Hei Linda! Jeg må først og fremst si at du er utrolig dyktig med det du driver med, jeg klikker meg inn på bloggen din hverdag, itilegg til at jeg er innom instagram proiflen din hverdag. Du inspirerer meg helt utrolig mye, og over halvparten av maten jeg spiser i løpet av en dag, har jeg fra deg. Jeg kunen ikke ønsket meg en bedre blogg å lese, du er skriver så bra, og oppskriftene din er rett og slett feilfrie. Jeg ønsker å få denne giveawayen, siden jeger en student, som ellers ikke hadde fått råd til å investere i slike barer, selvom jeg gjerne skulle gjort det. Klem

 306. Cathrine

  Jeg har nettopp oppdaget bloggen din, og jeg er mektig imponert! Masse spennende og inspirerende stoff her. Når det gjelder questbar så har jeg hørt mye skryt men aldri smakt det, , så det hadde vært artig om jeg vant 🙂

 307. Lillemy

  Har enda til gode å finne en egergibar som jeg liker, så dette hadde vært midt i blinken. 🙂 Så greit å kunne ta en slik når sulten gnager og man trenger noe å spise i farten.

 308. Gjennom bloggen din har fått øynene opp for hvor enkelt det kan være å gjøre kostholdet litt sunnere. Å bytte ut noen ingredienser med et sunnere alternativ har gjort stor forskjell her. Kunne tenkt meg å prøve questbarene siden jeg har hørt så mye positivt om de. Nå som jeg er gravid prøver jeg å holde meg til litt sunnere alternativ, men trenger samtidig litt mer påfyll i løpet av dagen, da hadde disse passet perfekt=) Bloggen din er fantastisk og gir meg mye inspirasjon til å prøve nye ting, kanskje du kunne laget et trenings innlegg, hvordan du trener, litt tips og slike ting=) Ha en riktig fin dag=)

 309. Hei! Digger bloggen din! 😀 jeg vil gjerne vinne denne giveawayen fordi jeg endelig har kommet igang med gide rutiner ifht. trening og kosthold. Når søtsuget melder seg hadde det vært perfekt med questbars, rett og slett for å holde motivasjonen oppe. Jeg har prøvd meg på slike giveawayer flr men vinner aldri. 🙁 hadde vært gøy å vinne 😀

 310. Jeg er utrolig glad i bloggen din, både på grunn av de gode oppskriftene, og de flotte og fargerike bildene teksten alltid er så fint akkompagnert av 🙂 Hvis det er noe jeg skulle ønske du hadde mer av, så må det være enkle frokostoppskrifter som samtidig er sunne og ikke alt for tidkrevende. Eller kanskje noen litt ekstra tidkrevende til helgekosen? Det hadde vært veldig fint å vinne giveawayen og få smakt så mange ulike typer Questbars, baren som alle snakker om, hehe… 😛 Så det er bare å krysse fingrene!

 311. Johanne

  Hei! Ønsker meg denne giveawayen! Har aldri smakt quest bars, bare lest så mye om det. Liker egentlig å lage ting fra bunnen av, men noen ganger rekker man dessverre ikke det. Hadde vært supert å få prøvd ut disse i sultkrisesituasjoner 🙂 Vil ellers bare gi deg MASSE ros! Du er så flink og inspirerende, og jeg elsker oppskriftene dine. Veldig morsomt at du får meg til å prøve ting jeg aldri (mener virkelig aldri) hadde kommet på selv, f.eks. tunfiskpizzaen. Digger å lage mat, så trenger noen sånne helt crazy oppskrifter innimellom. Favoritten her i huset har forøvrig blitt den sunne middagspaien. Og jeg spiser opp en pakke dadler i uken takket være deg (i brownies-fudge-versonen.. alt med måte, sies det, men jeg klarer ikke stoppe når jeg først begynner). Også vil jeg si at jeg synes det er kjempebra at du skriver alternativer til ingredienser. Etter jeg begynte med dine oppskrifter har jeg blitt flinkere til å bruke sukrin, sukrin+ og sukrin gold, men mange av de andre tingene har jeg ikke tatt meg råd til å kjøpe enda. Det koster å være sunn! <:) Stå på og TUSEN TAKK for alle de gode tingene du deler med oss!

 312. Julie @ WolfItDown

  Jippi! Jeg mangler bare pistasjenøtter så kan jeg lagge disse 😀 De så utrolig gode ut 😀 Selv ble 17. mai feiret i Edinburgh, med 17. mai tog, hot dog og is i parken, veldig koselig 🙂 Det ble visst to glass vin attpåtil og de spilte sekkepiper og sang nasjonalsangen også, har ikke vært klar over at de feiret det der før, så dette var første gangen på 6 år jeg fikk vært litt nasjonalistisk av meg, haha. Tradisjoner er jo så koselige! Glad du hadde en finfin dag, sjokoladekake er en god erstatning for is og pølse vil jeg si 😉 Flinke! x

 313. Pernille Danielsen

  Hei! Jeg digger oppskriftene dine, de ser fantastiske ut! Og de jeg har prøvd har vært det! Jeg ønsker gjerne å vinne fordi jeg har enda ikke prøvd ut disse barene. De ser kjempe gode ut og passer perfekt som et lite mellom måltid. I tillegg er de glutenfrie noe som er bra siden søsteren min har glutenallergi. Dermed kan både jeg og hun spise de:-D Takk for at du deler de gode oppskriftene dine! Pernille_danie@hotmail.com

 314. Hei! Jeg savner søte oppskrifter jeg! Kunne tenke meg å vinne fordi jeg ikke har smakt de før 🙂

 315. Jeg er veldig opptatt av sunnhet og spennede matvarer fra helsekost, men alt er så dyrt så jeg har ikke fått prøvd disse quetsbarene ennå. Alle skryter så mye av de, og jeg har funnet mange spennende oppskrifter med disse barene som jeg har så lyst til å prøve!

 316. Martine

  Jeg trener mye og spiser alltid quest bar etter trening. jeg elsker quest bar derfor håper jeg på å vinne! martine_fhalv@hotmail.com

 317. Anne Therese

  Tykkjer du har ein inspirerande blogg. Mange gode tips og spennande oppskrifter. Eg håpar eg er heldig, for har ikkje prøvd desse barane før og har høyrdt så mykje positivt om dei.

 318. Det finnes bare et ord for questbar!!: Himmelsk<3 de kan brukes som snack, som tilskudd etter trening som dessert og smaker jo bare helt himmelsk:D jeg er i grunn superfornøyd med alt du legger ut, det er oversiktlig og enkelt å forstå oppskriftene, rettene er variert og veldig mye forskjellig:) ikke minst veldig inspirerende!!:) oppskrift på nan brød hadde i grunn vært veldig mottakelig:) takk for mye gode retter som gjør hverdagen sunnere!:D

 319. Synne Davidsen

  Åå, jeg har kjempelyst til å vinne! Fant ikke bloggen din før i påsken, men har allerede testet ut masse, og jeg elsker youghurtisene 🙂 Jeg er blitt fantastisk glad i bloggen din: det er herlig med et så bredt utvalg, masse nytt å lære, gode tips til nye ingredienser, sunt innhold, herlige smaker, og masse, masse mer! I grunnen kommer jeg vel egentlig ikke på så mye som mangler. Men gjerne en brødoppskrift eller to, det hadde vært herlig!

 320. solveig

  Bloggen din er super, virker som du har et så bra forhold til mat, samt holder et sunt fokus på helsefordelene med mat! Samtdidig digger jeg at du skriver på nynorsk, det er så fiint! jeg har veldig lyst til å prøve ut questbarer, før jeg kjøper egne. Blir fort dyrt om jeg bomkjøper. håper du velger meg 🙂

 321. Frida Fevang

  Liker siden! Jeg har alltid ønsket å smake på questbar, men det eneste stedet jeg vet det er å få kjøpt er i Sverige og der er jeg ikke så ofte. I tillegg er jeg usikker på smakene og det er kjedelig å kjøpe noen som ikke er gode! Savner igrunn ingenting på bloggen 🙂

 322. Fantastisk inspirende blogg du har! Speltlompelasagnen din er blitt en fast ukesmiddag her i heimen 🙂 Har aldri smakt Questbars, noe jeg veldig gjerne kunne tenkt meg før jeg evt. går til innkjøp av dem 😉 Er selv laktoseintolerant, og de melkefrie oppskriftene dine er gull verdt!

 323. Madelen

  Elsker bloggen din! er ofte inne og titter etter gode oppskrifter. Her hjemme har hele familien blitt hekta på speltlomper etter oppskrifter jeg har funnet her inne. Jeg kjører motocross( og ble norgesmester Ifjord) og har alltid lyst på noe søtt og digg etter trening så en questbar hadde da vært topp(så slipper jeg å stappe i meg andre ting som er proppfulle med sukker) Håper å kunne vinne disse barene 😀 Takk for mange fine oppskrifter du deler med oss og gleder meg til å prøve fler. keep up the good work! og ha en flott dag videre 🙂

 324. Karoline

  Du har virkelig en inspirerende og kjekk blogg for oss som liker de litt sunnere varientene 🙂 Har faktisk aldri prøvd questbar, men har hørt mye positivt om dem. Har veldig lyst å prøve dem 🙂

 325. Hei Linda! Jeg har hørt så utrolig mye om disse barene, så ønsker gjerne å teste de ut selv. Jeg er også litt skeptisk til Iherb, uten at jeg egentlig vet hvorfor. Men kanskje disse barene gir meg det siste dytte jeg trenger for å legge inn en bestilling der! 🙂 Du har virkelig en tipptopp blogg! Så fortsett med den godt jobben du gjør, jeg finner i alle fall mye inspirasjon her 🙂

 326. Anne Karin

  Namm, så godt ut! 😀 Jeg kunne tenkt meg å finne fordi jeg har bare smakt en type questbar, og det hadde vært utrolig kjekt å smakt før jeg eventuelt bestiller en eske! 🙂 Bloggen din er inspirerende!

 327. Jeg har aldri smakt questbarer før.. Og det høres så godt ut, men er så dyrt. Skulle gjerne ha vunnet den pakken 🙂 Btw: Bloggen din er kjempefin 😉

 328. Å, så deilig det hadde vært med en eske questbarer:) er undervektig pga sykdom og ligger rett ut, så vanskelig å få i seg mat, så hadde hjulpet veldig, har ikke så god økonomi at jeg kan unne meg dette selv.. ellers takk for mange fine gode oppskrifter på bloggen, gleder meg til å teste ut alt når jeg får litt mer energi=)

 329. Katrine Helle

  Jeg er med, har veldig lyst å smake 🙂 Hilsen Katrine Helle katrine_helle_8@hotmail.com

 330. Hei! Selv om jeg aldri har vunnet noe slik son dette, prøven jeg lykken uansett! Ah, jeg har lenge tenkt å bestille questbarer, men er bare inne å titter å kommer på at jeg er student å må bruke pengene varsomt..er innom bloggen og instagrammen din daglig! Min samboer har allergi for melk og gluten og det passer så bra at du kommer med fristende oppskrifter!! Tusen takk for det:) Håper jeg vinner! De ser så gode ut:) klem Iselin!

 331. Hei! Jeg tenkte å prøve lykken å være med på en slik konkurranse! Jeg har veldig lyst til å smake disse ulike questbarene, har hørt så mye positivt om de ulike smakene. Har selv smakt en av smakene – og den var utrolig god. Jeg vil også si at jeg synes bloggen din er helt super – du er så flink! Jeg har ikke lagt igjen en kommentar til deg før, men jeg leser hvert innlegg og har prøvd en god del 🙂 Jeg er vegetarianer og liker veldig godt at du også kommer med opskrifter uten kjøtt/fisk. Med vennlig hilsen Signe

 332. Du har så utrolig mye bra å komme med. Oppskriftene sine er supre, har prøvd meg på noen av de. Men håper du kan fortsette litt med vanlige oppskrifter, at ikke alt kommer til å handle om laktosefrie produkter osv. Jeg hadde og synes det hadde vært veldig motiverende og interessant om du hadde kommet med trenings tips og kostholds tips. Super jente og blogg!! 🙂

 333. Hadde vært fantastisk å vunnet noen questbarer. Har aldri smakt dem før, men har veldig lyst til å prøve. Ser det er mange som har lagt sin elsk på dem 😉 Savner ingen ting på bloggen din, du er utrolig flink til å variere! Mange fantastiske oppskrifter som jeg blir veldig inspirert av. Ingen probleme å være sunn når man bare kan se inn på bloggen din for å få tips 🙂

 334. Julie S.

  Jeg er med 🙂

 335. Stine L.H :)

  Jeg har gått og siklet på disse barene i evigheter nå, bestilte faktisk noen på iHerb, men de forsavnt med posten… Får krysse fingrene for at lykken står på min side denne gangen! Synes forresten bloggen din er ganske så grei slik den er nå, men savner kanskje litt flere oppskrifter hvor man ikke trenger masse hokus-pokus fra helsekosten 🙂

 336. Questbarer er det aller beste jeg vet, så jeg hadde blitt utrolig glad hvis jeg vant 😀 Elsker bloggen din, men det kunne ha vært flere middags og frokosttips 🙂 Det kan bli litt mange dessertoppskrifter til tider..

 337. alexandra

  Elsker quest barer, men har bare smakt to sorter. Så hadde vært kjempe gøy å prøve noen andre:) kan ikke spise gluten så disse barene er fantastiske å ha i veska når sulten melder seg:) tusen takk for alle de flotte oppskriftene du deler, gleder meg til å prøve glutenfrie lommene…det er jo bare helt fantastisk:) fant noen glutenfrie i butikken men de smakte papir og smuldrer opp når jeg prøvde å rulle de!!! Uansett stå på Linda:D

 338. Elsker bloggen din! Har mange favoritt oppskrifter innpå her, trur me har eksakt samme smak, og dessuten et stort elsk for mat generelt;-) spiser du sushi? Såfall kunne eg tenkt meg oppskrift på gode sammensetninger av sushi.. klarer liksom aldri å variere nåke særlig når eg lager det sjøl;) ja, klart eg vil ha questbarene du gir vekk! Eg har tenkt såååå mange ganger at eg ska kjøpe på iHerb, men eg er treig,fattig og glømsk. Så det har ikkje blitt endo. Kjekt viss eg endelig får smakt de:-))) ha ein fin kveld videre!!

 339. Åshild

  Åjaaa! Jeg vil gjerne ha noen questbarer! Er midt i eksamensperioden, så noen sunne, gode barer hadde vært perfekt! 😀 Du skriver en utrolig inspirerende blogg, og jeg savner egentlig ingen ting for du kommer med så ufattelig mange fristende oppskrifter! Etter eksamensstresset har jeg store planer om å prøve ut mange av dem! 😀 Ha en finfin uke 🙂

 340. Sigrid H

  Jeg har aldri smakt det her før og kunne gjerne tenke meg å prøve 🙂 Jeg er på stadig jakt er noe å tygge på under studietidene og noen som jeg kan ta med på eksamen som gir meg litt energi 🙂

 341. Camilla

  Jeg er en person som er avhengig av å småspise hele tia, må ha noe å tygge på.. så questbarene ville ha kommet godt med, spesielt nå i eksamenstia! Vil også si tusen takk for mange herlige oppskrifter!! 🙂

 342. Kjempesbra giveaway! Eg er veldig glad i Questbar og har skikkeleg lyst å smake fleire sortar. Men det er jo litt dyrt for ein fattig student, så blir ikkje så ofte eg tek meg råd 🙂 Eg er blitt veldig lite kreativ på middagsfronten, og set stor pris på kvar gong det kjem fleire gode tips. Gler meg til å prøve kikertkarbonadar 😀 Elles er eg kjempeglad i suppe, og har prøvd ein del av dine. Spesielt er fiskesuppa di ein stor favoritt hos meg. Keep them coming 😀

 343. Åh.. Har SÅ lyst til å smake på questbar som jeg har hørt så mye bra om. Må ellers takke for en utrolig fin og inspirerende blogg. Har prøvd mange av oppskriftene dine:)

 344. Hei Linda! Jeg elsker bloggen din! Jeg, moren og broren min har nettopp flyttet til en leilighet for oss selv, og nå må jeg begynne å lage middag mye oftere enn tidligere, og dine oppskrifter er jo både gode og sunne, noe som er perfekt! Tusen takk 🙂 Når det gjelder questbar har jeg faktisk ikke smakt det før! Men jeg har hatt sååå lyst til å kjøpe det kjempelenge, bare aldri fått gjort det Keep up the good work og håper du får en super dag 🙂

 345. Hei:) Du har en super blogg, oppdaget den nå nylig i forbindelse med at jeg prøver å kutte ned på sukkerforbruket i familien og derfor søkte etter sukkerfrie alternativer innen bakst og desserer. Du har mange flotte oppskrifter:) Ønsker meg mer av det du allerede lager: varierete innlegg både med midagsretter, bakst og desserter:) Ønsker å vinne for å bli bedre kjent med Questbar, har aldri smakt en bar i mitt liv og det er kanskje på tide i og med at jeg prøver å legge om kostholdet;-)

 346. Hei Linda! Takk for nok ett innlegg med herlig oppskrift ? disse lompene var fantastisk gode, og superenkle å lage!! Å vinne denne giveaway’en hadde vært helt topp! Jeg har allerede falt pladask for de Questbarene jeg har smakt, og er rimelig sikker på at de andre smakene også er like fantastiske ? Jeg digger bloggen din, og den er faktisk en av få jeg er innom hver dag! Men jeg har et spørsmål, jeg har blitt veldig glad i «Havredryck» fra Oatly som en erstatter for melk i bakeverk! Har du prøvd dette produktet? Og i såfall hva synes du om det, og kunne du tenke deg å bruke det i dine oppskrifter? Ha en fortsatt super dag, og keep up the good work ?

 347. Er tom for questbars og er helt avhengig av de, så det hadde vært supert! De er så gode! Synes forresten det er supert med middagstips! Som feks Speltlompelasagnen er helt fantastisk! Du er flink!!

 348. Har lenge hatt lyst til å prøve questbar, men ikke fått kjøpt noen ennå. Syns det er vanskelig å vite hvilke som er god, så det hadde vært perfekt å fått prøvd flere typer!! Digger bloggen din og alle oppskriftene! Mye god mat! 🙂

 349. natasla

  Hei! Jeg vil veldig gjerne vinne, fordi jeg er veldig usikker på dette med questbarer. Men jeg vil veldig gjerne prøve, det vil passe kjempe fint inn både til hverdags på skolen og etter trening som et lite måltid. Lykke til alle sammen!

 350. Helene Lunde

  Hei 🙂 Jeg vil veldig gjerne vinne fordi jeg har veldig lyst til å smake på Questbarene, fordi jeg har hørt mye bra om de og fordi de ser utrolig gode ut + at de er «sunne». De virker også supre hvis man har lyst på noe søtt, men ikke vil få dårlig samvittighet 🙂 Jeg liker bloggen din utrolig godt, utrolig mange supre oppskrifter. Speltlompe lasagnen med laks var super god. Tusen takk!!

 351. Dipakshi

  Hei Linda. Jeg ønsker veldig gjerne å bli introdusert til disse populære g uerstattelige questsbarene. De vil være utmerket for en student under eksamensperioden som lesesnacks:).

 352. Lotte Guthe

  Har utrolig lenge hatt lyst å prøve ut questbarene, men har dessverre ikke økonomien til det ettersom jeg må betale mitt eget medlemskap på treningssenteret i nærheten. Ellers savner jeg ingenting egentlig, har allerede prøvd mange av oppskriftene som sorbene, gelen med funsaft, karamellene og tunfisk pizzaen. Sistnevnte ELSKET jeg

 353. Marlene

  Hei ! Jeg vil veldig gjerne være med i trekningen av giveawayen din ! Syntes questbars er en av de beste proteinbarene, både på grunn av smak og innhold ! Syntes bloggen din er super, er innom hele tiden for inspirasjon til matretter og sunn(ere) desserter! Vil veldig gjerne se mer av middagstips ! og fortsett med å bruke rå, naturlige matvarer som du gjør =)

 354. Tonje W

  Her vil jeg gjerne være med også 🙂 Har hørt mye positivt om de cookies ‘n cream-barene, men ikke fått prøvd dem selv ennå, så jeg er spent på om de kan danke ut cookie dough-barene 😀 Har ingen spesifikke tips til hvordan du kan gjøre bloggen enda bedre. Har bare fulgt bloggen din fast i noen uker, så da er det litt vanskelig å få skikkelig oversikt. Men jeg har satt pris på mange av oppskriftene dine hittil i hvert fall! 🙂

 355. Hei kjære, inspirerende Linda! Først og fremst: tusen, tusen takk for alt du deler, den positive energien og alle de inspirerende oppskriftene du legger ut! Jeg kan med hånden på hjertet si at du har bidratt til en ekstrem livsstilendring hos meg. Jeg har hatt et par trøblete 4 år, grunnet anoreksi – og jeg har nå den siste tiden sakte men sikkert funnet tilbake til matgleder igjen. MYE takket være deg!! Mat var SÅ kjedelig før jeg fant alle de morsomme og spennende oppskriftene dine:-) Så TUSEN TAKK. Angående Questbarene; det er noe jeg er avhengig av å få i meg iløpet av en dag. Bruker de som tillegg til måltider nå som jeg er i vektøkning, og det er jo en suveren måte å øke vekten på og samtidig kose seg! Midt i strevet er det alltid min daglige questbar som gjør dagen fullverdig (hvor klissete det enn høres ut, haha). Derfor vil jeg vinne! Nettopp fordi questbarer generelt bringer meg nærmere et normalt liv igjen:-) Jeg ønsker imidlertid IKKE at du endrer bloggen din på noen måte! Den er suveren akkurat som den er. Som sagt: du har hjulpet meg på lang vei!

 356. Josefine

  åå har hørt så mye positivt om questbars men har ikke fått prøvd dem enda! jeg har nok ikke noen bedre grunn enn at jeg aldri har prøvd dem, men har kjempe lyst til å smake på de! selv er jeg veldig aktiv og ofte sliter jeg med å få påfyll etter trenngene, derfor tror jeg at det hadde vært supert kjekt å ha noen sånne som jeg kan spise etter trening 😀

 357. Takker ja til questbar-smak! Har vurdert å kjøpe noen selv, men er ikke såå morro å bruke mye penger (som man kanskje ikke har..) på noe man kaanskje liker. Er på slankern akkurat nå, så sånne hadde vært perfekt som et lite mellommåltid istede for noe annet usunnt. Får jeg smaken på de, sitter det nok ikke så langt inne å kjøpe en del selv 🙂 Ble anbefalt å like facebook siden din av en venninne, å takka ja selv om jeg tenkte at dette sikkert bare var en av de mange matsidene jeg ikek kom til å lese på. Der tok jeg feil! Er veldig inspirerende å lese oppskriftene dine. Har mild (ku)melkeintoleranse, så er deilig å se at man faktisk kan bruke andre ting for å ikke bli dårlig i hverdagen 🙂 Takk for at du deler dette med så mange! Du er flink! 🙂

 358. Rita Samdal

  For en flott blogg du har ! Mange gode tips som skal prøves ut tusen takk. Eg vil også gjerne være med i trekningen av barene. Mvh Rita

 359. Tone KS

  Blir alltid så glad av å klikke innom bloggen din, du virka virkelig som ei sprudlande og god jente! Oppskriftene dine e magiske og dei søte fristelsane blir ofte laga på jentekvelda og kosekvelda! Faller alltid i smak 😀 Gleda meg til oppskrifter der ein ikkje treng å bruke egg, då eg dessverre som den eggelskaren eg e, har fått vite at eg ikkje tåler det lenger .. :/ Ellers e det midt i eksamenstida her, og det hadde vore supert med noke quest-snack som motivasjon! 😀 Ha en fin kveld!

 360. ingunn sandåker

  Hei! jeg vil veldig gjerne vinne disse! har aldri smakt di før, kun hørt om di! elsker oppskriftene dine, du gir veldig mye ispirasjon for «sånne som oss» Jeg har selv cøliaki, og sønnen min har melkeallergi, så her tas alt av inspirasjon imot:):) mvh ingunn

 361. Du er så flink og inspirerende! Pleier å bla nedover i oppskriftene dine får tips og ideer 🙂 Jeg vil gjerne vinne, sammen med min kjære, fordi vi endelig har klart å kutte ut det meste av sukker, alikevell melder søtsuget seg, så questbarer ville virkelig vært fantastisk! Har kun prøvd en smak, ønsker derfor gjerne å kunne smake på flere! Ha en fin kveld!

 362. Madeleine

  Har nylig smakt min første quest, og det smakte som en fest. I eksamensinnspurten kan jeg lett bli furten, men kos kan det bli med den baren som er best! Vil gjerne se at du fortsetter med kreative og fristende oppskrifter slik du gjør nå. Minner meg på å prøve meg litt mer frem selv også. Takk for fin blogg!

 363. Veronica

  Hei! Jeg håper å vinne fordi jeg har såå lyst å smake questbars. Har enda ikke fått smakt, ettersom kortet mitt merkelig nok ikke fungerer hos i-herb. Har sett de selger hos gymgrosissten også nå, men synes det er grådig dyrt med 400,- for en eske! Trenger noe å knaske på nå i eksamenstiden, så jeg hadde blitt superglad 😀 Det er vel ikke så lett å savne noe på bloggen din, ettersom du er imponerende kreativ. Kanskje flere alternativer til brødmat? Selv elsker jeg brød, men tåler det ikke. Syns ofte glutenfri mat man kjøper på butikken er ganske tørt og seigt, med en litt rar smak. Husker at vanlig brød er 1000 ganger bedre. Ha en fin dag videre 😀

 364. Jeg er student og har ikke all verdens med penger, derfor hadde passet perfekt å få disse i postkassen min 🙂

 365. Eg har vore veldig plaga med matintoleranse i maaange år og trudde aldri eg kunne tilbakeføre egg og melk i kostholdet, men plutseleg gjekk det fint og det er berre heilt fantastisk 😉 Eg gleder meg stort over å kunne ete proteinbarer som quest igjen og har derfor superlyst på denne!!!

 366. Fordi jeg trenger noe å spise på når jeg ikke har røyk!!

 367. Bente Therese Tovås

  Har faktisk aldri smakt questbarene så det hadde vært spennende 🙂

 368. Jag är trött på att bara spisa banan för/efter träning, så detta hade vart kul att testa! 🙂

 369. fitnessprosjektet

  Jeg synes det hadde vært utrolig gøy å vinne questbarene, da hele stipendet mitt går med på egg og kylling. Hadde vært utrolig godt med noe variasjon 😛

 370. Questbarene virker veldig interessante og ser ut som noe jeg ville likt å prøve og noe jeg kanskje ville trengt 🙂

 371. Vet ikke om jeg er altfor sein med å kommentere her, men det skader vel ikke å prøve! 😀 Jeg har aldri smakt questbarer før, men har lenge hatt utrolig lyst til å prøve dem. Men så har studentlommeboken gjort at det ikke har blitt helt prioritert, dessverre! Har sagt det før og sier det igjen; bloggen din er helt fantastisk!! Aldri før har jeg blitt så inspirert på kjøkkenet som etter jeg fant dine oppskrifter – og både skoleboller, vafler og påskesnop har blitt laget (alt med stort hell!!) Lagde påskeegg til kjæresten som bestod av hjerteegg, bounty, karamelltrøffel og smil, og det ble så populært at jeg måtte lage en ny runde 🙂 Tenkte å lage ostekaken i morgen, og det gleder jeg meg stort til! 😀 Uansett, fortsett med den gode jobben og vit at du inspirerer! 🙂

 372. Ååå, questbarer <3<3 Er det noe jeg elsker her i denne verden så må det være disse, matnerd som jeg er! Haha! Utrolig trist for deg at slike matvarer på kuttes fra kostholdet. Når det er sagt tror jeg nok ikke det er noen som klarer denne utfordringen så godt som deg! Tusen takk for at du motiverer, inspirerer og legger ut så mange fantastiske oppskrifter. Du har virkelig et stort talent, og har vært gøy å fulgt med på utviklingen din! Jeg har selv hatt et anstrengt forhold til mat, og vært flau over å ha interesse for sunn baking. Men det er jo så gøy å eksperimentere og kunne servere sunnere alternativer. Både syltetøyet, karamellene dine, søtpotetkaker og tunfiskpizza har blitt godt mottatt av alle i min familie. Mitt tips er: FORTSETT AKKURAT SLIK DU GJØR! Så krysser jeg fingre og tær for at en fattig student får noe å kose seg med i eksamenslesingen, hihi! Ha en strålende dag 🙂

 373. Hei, vet heller ikke om det er forsent, men HÅPER virkelig ikke det!!???? Jeg bare ELSLER bloggen din, og du har flere spennende oppskrifter som er veldig inspirerende!! Ønsker VELDIG de barene rett og slett fordi de er så sykt gode, og ikke minst sunne!! Er også veldig interessert i å teste ut flere smaker!!???? Pga. DEG har jeg blitt inspirert til å lage mer variert mat, så fortsett med bloggingen!!????

 374. gro kåsmoli

  Så flott blogg og masse inspirasjon, hiver meg på her og krysser fingre 🙂 questbarene ser både gode og sunne, har aldri prøvd de men gjør det gjerne, flott etter trening og ikke mins hvis man er søthungrig og prøver å gå ned i vekt 🙂 Hilsen fra Gro grokaas@gmail.com

 375. Kristina

  Jeg elsker bloggen og alle oppskriftene dine, virkelig. Har blitt så motivert til å lage sunn og god bakst, mat og snacks etter at jeg ble fast leser av bloggen din. Har aldri funnet en blogg med sunn mat som har hatt så gode smaker som det er på din mat. Jeg forteller daglig om bloggen din til venner og kjente for at de skal kunne bli like inspirert som jeg blir. Synes også det er veldig koselig at du kommenterer når jeg legger ut bilder av det jeg lager av dine oppskrifter på instagram. Ikke alle toppbloggere gjør det 😉 En dose med questbars i postkassa ville vært helt fantastisk for en student som har dårlig råd mot sommeren og gjerne vil kose seg med god samvittghet. Jeg har heller ikke fått prøvd ut så mange smaker enda så det ville vært kjempe fint å fått testet ut flere. Uansett om jeg vinner eller ikke, så elsker jeg bloggen din og gleder meg til nye oppskrifter hver dag 🙂

 376. Kjære Linda! Du er en kjempeinspirasjon for å leve et sunnere hverdagsliv. Du har mange gode oppskrifter og jeg liker veldig godt at du legger ved alternative ingredienser for oss som kanskje ikke eier alle ingrediensene. Vet du trener mye også, og hadde vært gøy å se litt mer av det på bloggen. Jeg kan godt tenke meg å vinne barene, disse passer perfekt som et sunnere alternativ til eksamenssnacks. Stå på videre. Hilsen Frida

 377. Jeg kunne tenke meg disse barene, fordi jeg aldri har smakt dem før. Jeg har hørt utrolig mye bra om dem, og har veldig lyst til å prøve. Akkurat nå, så har jeg ikke penger til å bestille, så derfor ville det vært kjempeflott for meg å vinne disse. Jeg er også veldig opptatt av kosthold og trening, så disse ville vært veldig fine til meg. Samtidig driver jeg med eksamen nå, så kunne trengt noe godt å øve med. Jeg liker veldig godt bloggen sin og alle oppskriftene. så kommer ikke på noe du kunne gjort annerledes. m.blekastad@hotmail.com

 378. Kristine Vaage

  Jeg har hørt disse barene er kjempegode og jeg gleder meg til å prøve flere varianter og bruke dem på forskjellige måter som du har vist på bloggen. Håper du på bloggen kan lage oppskrifter med få ingredienser og gjerne ingredienser som er lette å få tak i på de fleste dagligvarebutikkene. Jeg er veldig fornøyd til nå med oppskriftene som kommer og gjør stadig et forsøk på dem selv. Med vennlig hilsen

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *