Tacosalat med mango&bananbiter

God Fredag!
Eg rekner med taco står på menyen hos fleire i løpet av helga?
Da oppfordrer eg alle til å komme seg langt ut av komfortsona og prøve en ny smakskombinasjon – nemlig tacosalat med fersk mango og bananbiter. Mange må tru eg er galen eller rynker på nesa, men ikkje gjer deg opp ei meining før du faktisk har smakt det – for det er heilt fantastisk godt!

Eg kan ikkje lenger ete mais eller ananas lenger, og med taco uten mais og ananas følte eg det var noke som mangla. Derfor måtte eg tenke litt nytt, og eg hadde både mango og banan tilgjengelig. Woops – så havna det som en topping på tacosalaten! Først kun mango, og dagen etterpå hadde eg både banan og mango. Kombinasjonen var definitivt best!Tacosalat med mange ulike grønnsaker: isbergsalat, ruccola, rødløk, agurk, paprika, cherrytomater, sylteagurk, mango ~ karbonadedeig stekt med løk og dette tacokrydderet ~ sukkerfri, hot tacosaus ~ heimelaga guacamole laga av avokado, pressa kvitløk, salt, pepper og grovkverna chilli.

Eg har aldri ete verken skjell eller lefser/lomper til taco – tacosalat er den beste tacovarianten eg får! Lag gjerne heimelaga lomper – oppskrift HER , heimelaga lompe-nachos HER, heimelaga lompe-tacoskjell HER som tilbehør til tacoen om du ønsker det.
Akkurat samme som ovenfor – men med bananbiter i tillegg. Mangoen gjømmer seg under alle godsakene på dette bildet!

Skal du kun prøve en av delene, så anbefaler eg banan. Det var heilt uslåelig med den søte sødmen fra bananbitane, i kombinasjon med tacokrydra karbonadedeig. Topp på salaten, ha i skjellene eller rull i lefsene/lompene – vær villig til en ny smaksopplevelse!

Kva du trur? Vil du prøve bananbiter i kombinasjon med taco?
Kom gjerne med tips til andre spennande smakskombinasjoner til om du føler for å dele!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

12 kommentarer

 1. Tanja Helen

  åh det så kjempe godt ut!

 2. Julie @ WolfItDown

  Så spennende! Men lompeLinda da – hvor er wrapsene? 😛 Hihi, det så iallefall utrolig godt ut, også så fiffig at banan gikk sammen med taco da! Selv hadde jeg black bean saus med lamme kjøttdeig i går, utrolig godt, og hadde helt sikkert gjort seg med en god salat, eller som en asiatisk vri på taco’en! Jeg hadde det med nudler, og det funket bra 😀 så ble det rester i dag, hurra! I dag skal jeg og spise vegetarisk og drikke te med venner på en liten, koselig plass som heter Tchai Ovna (house of tea), så blir det bursdagsfeiring for en kompis etterpå før innflytningsfesten til meg og roomies’en min i morgen – full rulle, men sånn liker vi det! Håper du har en fantastisk helg Linda! x

 3. royalzinthecity

  mmM! det så helt fantastisk ut!

 4. Nam! Det må prøvast. Eplebitar er også godt i tacoen, gjerne syrlege, grøne eple! Eller norske epler på hausten 🙂

 5. Rakel Lysø Drage

  mmmm nam nå ble jeg sulten 😀

 6. Linda Marie Stuhaug

  Rakel Lysø Drage: Da er det berre en ting å gjere 🙂

 7. Linda Marie Stuhaug

  Hilde: Eplebiter skal også prøves, takk for tipset! Blir mange gode taco-varianter framover 🙂

 8. Linda Marie Stuhaug

  royalzinthecity: Det er virkelig godt, prøvprøv 🙂

 9. Linda Marie Stuhaug

  Julie @ WolfItDown: Fått mange nye smaksopplevelser etter eg er blitt flinkere å prøve ut nye kombinasjoner! Virkelig til å anbefale 🙂 Som det står i innlegget har eg aldri ete verken skjell eller lefser til taco, det ødelegger heile middagen for min del, haha 😉 Høres ut som du har en kjekk og spennande kveld og helg i vente! Håper det blir like bra som det høres ut som 🙂 Kos deg masse, Julie!

 10. Linda Marie Stuhaug

  Tanja Helen: Det var det absolutt altså – anbefaler å prøve 🙂

 11. Nam! Du e knallflink Linda, og til stooooor inspirasjon og motivasjon! Masse god helg 🙂

 12. Linda Marie Stuhaug

  monica: Tusen hjertelig takk, Monica 🙂 Håper du får en super veke!