Linda Stuhaug

Annonse

23. mai 2014

Tacosalat med mango&bananbiter

Tacosalat med mango&bananbiter
God Fredag! Eg rekner med taco står på menyen hos fleire i løpet av helga? Da oppfordrer eg alle til å komme seg langt ut av komfortsona og prøve en ny smakskombinasjon – nemlig tacosalat med fersk mango og bananbiter. Mange må tru eg er galen eller rynker på nesa, men ikkje gjer deg opp ei meining før du faktisk har smakt det – for det er heilt fantastisk godt!
Eg kan ikkje lenger ete mais eller ananas lenger, og med taco uten mais og ananas følte eg det var noke som mangla. Derfor måtte eg tenke litt nytt, og eg hadde både mango og banan tilgjengelig. Woops – så havna det som en topping på tacosalaten! Først kun mango, og dagen etterpå hadde eg både banan og mango. Kombinasjonen var definitivt best!
Tacosalat med mange ulike grønnsaker: isbergsalat, ruccola, rødløk, agurk, paprika, cherrytomater, sylteagurk, mango ~ karbonadedeig stekt med løk og dette tacokrydderet ~ sukkerfri, hot tacosaus ~ heimelaga guacamole laga av avokado, pressa kvitløk, salt, pepper og grovkverna chilli.
Eg har aldri ete verken skjell eller lefser/lomper til taco – tacosalat er den beste tacovarianten eg får! Lag gjerne heimelaga lomper – oppskrift HER , heimelaga lompe-nachos HER, heimelaga lompe-tacoskjell HER som tilbehør til tacoen om du ønsker det.
Akkurat samme som ovenfor – men med bananbiter i tillegg. Mangoen gjømmer seg under alle godsakene på dette bildet!
Skal du kun prøve en av delene, så anbefaler eg banan. Det var heilt uslåelig med den søte sødmen fra bananbitane, i kombinasjon med tacokrydra karbonadedeig. Topp på salaten, ha i skjellene eller rull i lefsene/lompene – vær villig til en ny smaksopplevelse!
Kva du trur? Vil du prøve bananbiter i kombinasjon med taco? Kom gjerne med tips til andre spennande smakskombinasjoner til om du føler for å dele!

God Fredag!
Eg rekner med taco står på menyen hos fleire i løpet av helga?
Da oppfordrer eg alle til å komme seg langt ut av komfortsona og prøve en ny smakskombinasjon – nemlig tacosalat med fersk mango og bananbiter. Mange må tru eg er galen eller rynker på nesa, men ikkje gjer deg opp ei meining før du faktisk har smakt det – for det er heilt fantastisk godt!

Eg kan ikkje lenger ete mais eller ananas lenger, og med taco uten mais og ananas følte eg det var noke som mangla. Derfor måtte eg tenke litt nytt, og eg hadde både mango og banan tilgjengelig. Woops – så havna det som en topping på tacosalaten! Først kun mango, og dagen etterpå hadde eg både banan og mango. Kombinasjonen var definitivt best!



Tacosalat med mange ulike grønnsaker: isbergsalat, ruccola, rødløk, agurk, paprika, cherrytomater, sylteagurk, mango ~ karbonadedeig stekt med løk og dette tacokrydderet ~ sukkerfri, hot tacosaus ~ heimelaga guacamole laga av avokado, pressa kvitløk, salt, pepper og grovkverna chilli.

Eg har aldri ete verken skjell eller lefser/lomper til taco – tacosalat er den beste tacovarianten eg får! Lag gjerne heimelaga lomper – oppskrift HER , heimelaga lompe-nachos HER, heimelaga lompe-tacoskjell HER som tilbehør til tacoen om du ønsker det.




Akkurat samme som ovenfor – men med bananbiter i tillegg. Mangoen gjømmer seg under alle godsakene på dette bildet!

Skal du kun prøve en av delene, så anbefaler eg banan. Det var heilt uslåelig med den søte sødmen fra bananbitane, i kombinasjon med tacokrydra karbonadedeig. Topp på salaten, ha i skjellene eller rull i lefsene/lompene – vær villig til en ny smaksopplevelse!

Kva du trur? Vil du prøve bananbiter i kombinasjon med taco?
Kom gjerne med tips til andre spennande smakskombinasjoner til om du føler for å dele!

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg