Mai – oppsummering av oppskrifter

Vi er allerede ut i den første sommermåneden.
Juni kom før eg visste ordet av det, og oppsummeringsinnlegget blei derfor ett par dager for seint ute. Med ny måned betyr det som vanlig oppsummerging av oppskrifter fra forrige måned, som i dette tilfellet er vakre Mai. Dette blei en ganske allerledes måned for min del, ettersom eg måtte legge om heile kostholdet mitt etter svar på matintoleranser. Til tross for ett nytt kosthold har jammen Mai våre en kanonmåned, altså! Eg har måtte tenke veldig nytt og lengre ut av "komfortsonen", og på den måten har eg fått mange nye smaksopplevelser og eksprimenter fram til oppskrifter eg aldri vllle tenkt meg til visst ikkje. Kreativiteten henger fortsatt med, og eg får konstant nye ideer på kva som skal lagast.

Lesertallet fra forrige måned var også tipp topp, det går berre en vei og det er oppover! Det er veldig kjekt med nye lesere, og eg når gjerne ut til litt fleire med tanke på hensyn til at maten stort sett er sukkerfri, glutenfri og melkefri, men likevell sunn, smakfull og næringsrik! Vi er mange i samme båt og det å vere en inspirasjonskilde for både dei med intoleranser/allergier og andre matglade mennesker gleder mitt matglade hjerte 🙂

Over til oppsummeringa fra Mai måned. Som vanlig ett langt innlegg, men det må til –

Frukost og kvelds –

? Saftig søtpotetvafler uten sukker, gluten og melk HER.
? Omelett med superingrediens: næringsgjær HER.

? Sukkerfri karamell- granola HER.

Lunsj og middag –

? Lag dine egne, heimelaga lomper HER. Glutenfri!

? Laksemiddag med krema, melkefri fiskesaus HER.
? Kikertburger med guacamole&mangosalat HER.

? Tacosalat med mango&banan HER.

? Proteinrike (søtpotet) pannekaker med sjokado HER.
? Tre sunne, raske og enkle middagstips HER.

? Smakfull søtpotetsalat HER. Perfekt til grillmaten!
? Frisk, smakfull sommersalat HER.

? Heimelaga, smakfull tomatsuppe HER.
? Krema blomkål- og spinatsuppe HER.? 12 sunne, enkle tips til lunsj og matpakker HER.

Sunn bakst og dessert –

? Sunn ostekake HER. Sukkerfri, glutenfri og melkefri!
? Sunne vaniljefudge med informasjon HER.

? Sunn sjokoladekake med peanøttfyll og kremfrosting HER.
? Heimelaga pistasje-is uten sukker og melk HER.

? Vanilje-kokoskrem i syrlige bringebær HER.
? Sukkerfri karamellkake HER.
? Sukkerfri marengskake med friske bær HER.

? Snickers-energibar HER.
? Bringebærsorbet på 3 minutter HER. Sukkerfri!
? Ekte, heimelaga marengskake HER.

? Sunn kokos-sjokolademousse HER.
? Friske bær med kokos-vaniljesaus på 2 minutter HER.

? 17 tips til sunne kaker og desserter HER.

Trening og kosthold –

? Pakke fra X-life med diverse kosttilskudd eg bruker og anbefaler HER.

? Matintoleranser og nytt kosthold. Innlegget kan du lese HER!


Klikka på bildet ovenfor for å komme direkte til facebooksida mi, om du ønsker å følge meg der!

Håper du fant noke som frista!
No er vi over i sommermåneden og det vil bli litt meir fokus på lett sommermat, grillmat, grilltilbehør, enkle desserter, iskrem, frukrt, bær og det som hører til. Stråler sola fra blå himmel og temperaturen stiger, vil man gjerne at maten også skal gå raskast mulig, men også vere sunn og smakfull. Eg gleder meg virkelig til å sjå kva Juni måned bringer av nye ideer og oppskrifter!

Ha en fantastisk dag, alle kjekke, nye, gamle, trufaste eller tittende lesere! Dere holder blogg-motivasjonen min på topp 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

20 kommentarer

 1. Julie @ WolfItDown

  Fantastisk mye godt her, og på tross av en kraftig tilpasning av kostholdet, så har du jo funnet en måte og lage mat i tro Linda stil fortsatt 😀 Juni kom brått på ja, gubbanoa! Er jo sommer allerede jo ^ ^ God tirsdag! x

 2. Victoria

  Wow, alt ser supergodt ut! Bestemt meg for å prøve å lage snickers-energibar på fredagen, håper mine (dårlige) kokkeevner lar meg gjennomføre det bra 😀

 3. Linda Marie Stuhaug

  Victoria: Eg har trua! Snickers energibarene er utrulig enkle å lage 🙂 Håper dei faller i smak!

 4. Linda Marie Stuhaug

  Julie @ WolfItDown: Tusen takk, Julie! Eg klarer meg heilt supert og trives med mitt nye kosthold 🙂 Må beholde Linda-Stilen uansett veit du 😉 Ha en strålande dag!

 5. Charlotte

  Wow! Så utrolig flink du er til å lage mat 🙂 Her var det mye inspirasjon å hente 🙂 Glad jeg tok en titt innom bloggen din. Bloggen din må jeg absolutt innom flere ganger 🙂

 6. Camilla

  Fantastiske oppskrifter, fantastiske bilder, fantastisk blogg! Love it, fint med tilbakeblikk, lettere å finne oppskrifter man tenkte på fra mai også 🙂

 7. Veldig mye gode tips til oppskrifter. 🙂 Is med viking melk er min nye favoritt. 😀 Lurte på om du har merket bedringer etter at du la om kostholdet?

 8. utrolig mange retter som ser gode ut, morsomt å få inspirasjon til å lage seg middag selv ! ser ikke ut som om du spiser noen kjedelige middager 😀

 9. Linda Marie Stuhaug

  Helene: Så kjekt å høre, Helene! Is med vikingmelk er utrulig godt 🙂 For å vere heilt ærlig merker eg lite forbetring. Eg har fortsatt masse problemer med magen, og no driver vi å finner ut kva andre årsaker det kan vere. Så det er nok eit eller anna eg spiser enda som eg ikkje tåler, det gjelder berre å ha tålmodigheten for å finne ut kva 🙂

 10. Linda Marie Stuhaug

  Camilla: Tusen takk, Camilla! Veldig kjekt å lese 🙂 Oppsummeringsinnleggene er også kjekke for min del, det er artig å sjå tilbake på forrige måned!

 11. Linda Marie Stuhaug

  Charlotte: Tusen takk, Charlotte – så hyggelig! Håper en kan inspirere deg framover 🙂

 12. Linda Marie Stuhaug

  Sara: Nei, kjedelig mat finner eg ikkje på å lage eller spise, det er heilt sikkert 🙂 Håper du fikk litt middagsinspirasjon!

 13. Jannicke

  mmm

 14. Du er blitt en stor inspirasjon for meg på kort tid 🙂 sukker har den effekten på meg at jeg nærmest faller i søvn. Bokstavelig talt. Jeg klarer ikke holde meg våken. Jeg har testet dette over en periode på ca 10 uker og resultatet er veldig tydelig. Så sunne gode oppskrifter er gull verdt 🙂 spesielt lunsjene dine 🙂 superbra!!

 15. prinsessen

  De er så flotte disse oppskriftene! WOW Takk for skjønn kommentar på bloggen min, ble så glad <3

 16. Hei flinke Linda! Eg laga Vanilje-kokoskrem i syrlige bringebær som eit alternativ til konfirmasjonskake, sidan mamma er diabetiker, ho synes det var eit veldig bra alternativ 🙂 Alltid så mange fristelsar i selskap, og sjølv om ho er bestemor til konfirmanten, så kvidde ho seg til alle fristelsane som kom til å vere der… Så då var det veldig kjekt å kunne lage eit godt alternativ til ho, eg likte den godt sjølv og 🙂 Takk for all inspirasjon du gjev!! Stor klem frå Stryn 😉

 17. Linda Marie Stuhaug

  Bente: Så kjekt å høre at desserten falt i smak hos mammaen din! Det er kjedelig å vere diabetiker i selskaper der det er mange fristelser, men det er ikkje så masse som skal til for å glede med dessert som kan nytes av dei også 🙂 Veldig kjekt å lese at du brukte oppskrift fra meg! Stor klem tilbake 🙂

 18. Linda Marie Stuhaug

  prinsessen: Tusen takk! Hyggelig å kommentere litt tilbake på dei som kommenterer på min blogg 🙂

 19. Linda Marie Stuhaug

  Maria: Oi, det høres veldig rart og ikkje minst skummelt ut! Sukker har mange negative effekter, burde strengt talt ha en minimum plass i kostholdet. Kjekt å lese at du er inspirert av meg 🙂 Alle tomler opp!

 20. Linda Marie Stuhaug

  Jannicke: Asbolutt 😉