Bananis på pinne

Det er Fredag og helg igjen!
Og no har sola og finværet endelig komt tilbake til Vestlandet, fantastisk 🙂

Idag må eg dele enda en versjon av sunn, rask og nydelig hurtigis med dere – nemlig bananis på pinne! Latterlig enkelt, få ingredienser og kan varierast etter smak og behag. Det einaste minuset her er man må vente på at bananen skal bli til is, og det kan ta noken timer – men lag gjerne opp en haug når du først er i gang, gjerne på kveldstid, så har du sunn ispinne tilgjengelig heile tida!

Det du trenger er:
bananer
ispinner
tilbehør som eit lag rundt isen – sjokoladetrekk er til å anbefale!

Del bananer i 2 eller 3, tre inni en ispinne i kvar av dei. Smelt sjokolade og bre som eit lag rundt banana, ha over strøssel og sett i fryseren til bananen er blitt til is.

Eg brukte sukkerfri & melkefri sjokolade og som strøssel hadde eg finhakka peanøtter, kokos og knust atkins M&Ms. Bruk kreativiteten og det du har tilgjengelig for kva du kan bruke som tilbehør rundt bananispinnen!

Når bananene er dypfryste kan dei spisast med en gang, eller la dei stå litt i romtemperatur for at den skal mjuke opp litt.

Det beste er jo at den kan nytast av dei aller fleste med tanke på matallergier/intoleranser 🙂
En ispinne eg er sikker på vil falle i smak hos både dei eldre og yngre!

Prøv, og nyt ute i finværet som kommer!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

38 kommentarer

  1. Nam, nam nam! Dette må jeg virkelig prøve, det så uendelig godt ut! Jeg hadde blitt superglad om du tok en titt på bloggen min 🙂

  2. Linn Engan

    Så spennende, så godt ut !! 🙂 Banan med sjokolade liksom <3

  3. minlangehistorie

    Å nam det der er faktisk noe jeg må få prøvd, det så skikkelig godt ut 🙂 og ikke vanskelig heller, kanskje til og med jeg klarer det 😀

  4. Signe Veronika (23)

    Mm, så jo knallgodt ut 😀

  5. Oda Kristine

    Fortsett å legg ut gode og sunne oppskrifter, jeg er fast leser fra nå av! Dette hjelper meg veldig mye, jeg skal følge med 😉

  6. Julie @ WolfItDown

    Herlig! Likte de forskjellige toppingene du har brukt 😀 Har hatt tenkt og lage disse lenge.. Perfekt helgekos, god fredag! x

  7. Nam 😀

  8. Så kjempelurt!! Det der SKAL prøves!!

  9. Såg namIS ut! Laga søtpotetnachosen til middag idag, og namis x2! Virkelig smakfult, og heile familien var fornøgd 😀 Tusen takk for dei gode oppskriftene du deler med oss, du er jammen flink ! Ønsker deg ei god helg, nyt den!

  10. Kamilla Haaland

    dette så farlig godt ut!! 😀

  11. Karoline

    Isminner fra barndommen! Husker at dette var ein slager 🙂 Kos deg masse på Malakoff! Skulle så gjerne ha vert der sjøl, men i år passa det dessverre ikkje.. Nyt helgen 😀

  12. siljeeira

    Åhh, denne så helt fantastisk ut!! Minner meg om at jeg også må lage is snart, i en eller annen form <3 Kos deg masse på festival, håper helgen blir magisk!! Selv skal jeg på jobb, men etter det så blir det lørdagskos med samboeren, juhu!! Klem fra meg 🙂

  13. Nina Bakke

    Sånn har vi også lagd, herlig 🙂

  14. Jannicke

    håper aldri denne bloggen blir slettet siden den hjelper meg masse

  15. Linda Marie Stuhaug

    Jannicke: Så hyggelig å høre 🙂

  16. Linda Marie Stuhaug

    Nina Bakke: Det er knallgodt 🙂

  17. Linda Marie Stuhaug

    siljeeira: Så hygelig å høre, Silje 🙂 Heimelaga is i forskjellige varianter er alltid en slager! Tusen takk, helga har våre knall. Ha en fin helg vidare skjønne deg <3

  18. Linda Marie Stuhaug

    Karoline: Ja, dette trur eg har våre og vil bli en slager hos mange barndomsfamilier 😀 Tusen takk, helga har våre fin! Malakoff blir definitivt neste år også 🙂

  19. Linda Marie Stuhaug

    Kamilla Haaland: Det var magisk godt! Overraska virkelig 🙂

  20. Linda Marie Stuhaug

    Ida: Så hyggelig å høre, Ida 😀 Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter eg pris på! Kjekt å vite at oppskriftene blit satt pris på 🙂 Ha en fin helg vidare 🙂

  21. Linda Marie Stuhaug

    Hanne: Prøvprøv, det er magisk godt 😀

  22. Linda Marie Stuhaug

    Ingrid: Så absolutt 🙂

  23. Linda Marie Stuhaug

    Julie @ WolfItDown: Tusen takk Julie 😀 liker å bruke litt forskjellig! God helg vidare til deg <3

  24. Linda Marie Stuhaug

    Oda Kristine: Så hyggelig, Oda Kristine 🙂 Det skal eg absolutt fortsette med! God helg vidare til deg 🙂

  25. Linda Marie Stuhaug

    Signe Veronika: Det er virkelig godt altså, anbefalast å prøve 🙂

  26. Linda Marie Stuhaug

    minlangehistorie: Nei, enklare enn dette blir det ikkje 🙂

  27. Lise Løvlid

    Hvilken sjokolade brukte du ?;)

  28. Linda Marie Stuhaug

    Linn Engan: Ja, banan og sjokolade er jo i utgangspunktet en veldig god kombinasjon – og som sjokoladetrekk rundt isen blir det heilt supert 🙂

  29. Linda Marie Stuhaug

    Dina: Så hyggelig å høre 🙂

  30. Linda Marie Stuhaug

    Lise Løvlid: Eg brukte sukkerfri&melkefri sjokolade fra merket Plamir 🙂

  31. momoiro-chan (@jannemnaess )

    Nam, disse så gode ut! Jeg lager ofte bananis, men de ser sjelden så fristende og fancy ut som dine. Dette var en god idé da. Skal gjøre det neste gang 🙂

  32. Linda Marie Stuhaug

    momoiro: Takk for det, så hyggelig sagt av deg 🙂 Berre å pynte opp veit du 😀

  33. Hvilke melkefrie og sukkerfrie sjokolader bruker du? Hvor får man kjøpt det?

  34. Linda Marie Stuhaug

    Marte: Eg bruker litt forskjellige typer som eg får kjøpt på helsekostbutikk eller dagligvarebutikk med godt utvalg 🙂 Eine merket heiter «plamil» 🙂

  35. Tusen takk for raskt svar! Elsker virkelig bloggen din, og er innom flere ganger daglig og drømmer meg bort i alle disse fristende oppskriftene. Plutselig er det blitt gøy å lage sunn mat! Tusen tusen takk for all inspirasjon og at du deler alle disse oppskriftene 😀 du er et forbilde!

  36. Linda Marie Stuhaug

    Marte: Tusen hjertelig takk, Marte! Utrulig stas med slike tilbakemeldinger – det gir meg masse motivasjon til å fortsette i samme løp 🙂 Håper eg kan fortsette å inspirere deg framover! Stor klem 🙂

  37. Hvordan lå bananisene i fyseren? La du dem på en plate dekket av bakepapir?

  38. Linda Marie Stuhaug

    :D: Det stemmer, hadde en stor tallerken med bakepapir på 🙂