Linda Stuhaug

Annonse

Regnbuelunsj & desserttips

Regnbuelunsj & desserttips
Hei!
Det går i lettvinte, raske, men likevell sunne og smakfulle måltider om dagen. Når man ikkje heilt veit kva man har lyst på, og har litt av alt i kjøleskapet, så slenger man sammen en smakfull salat! Man kan bruke alle slags grønnsaker, proteinkilder, karbohydratkider og fettkilder. Ikkje vær redd for å prøve deg fram med ulike smakskombinasjoner! Her om dagen hadde eg denne regnbuelunsjen på menyen –
Man tar det man har! Og nettopp der gjorde eg: Isbergsalat ~ spinat ~ stekte kyllingfiletrester ~ bogskinke ~ agurk ~ rød paprika ~ oransje paprika ~ mango ~ avokado ~ rødløk.
Mange gode smaker samla på en og samme tallerken!
Pssst! Dei norske jordbærene og bringebærene er fantastiske gode i salater – både i salat som tilbehør eller som eget måltid.
Så over til en frisk, kalorilett og sukkerfri dessert: Gele med friske bær og heimelaga vaniljesaus –
? Gelê laga av 1 dl fun light saft bringebærsmak, 4 dl vatn kokt opp. Bløtlegg 5 gelatinplater i kaldt vatn noken minutter, klem ut vatnet og smelt i den varme saftblandinga. Fordel og avkjøl i 2-3 porsjonsformer. Du kan selfølgelig bruke den safta du foretrekker.
? Heimelaga, ekte og sukkerfri vaniljesaus (som er verdens beste!!!) finner du blant anna oppskrift på HER. Ved å bruke alternativ melk så blir den melkefri også veit dere!
En enkel, men likevell nydelig sommermeny ? Det trenger så absolutt ikkje vere anansert veit dere!
Ha en fin dag – nyt sola 🙂

Hei!

Det går i lettvinte, raske, men likevell sunne og smakfulle måltider om dagen. Når man ikkje heilt veit kva man har lyst på, og har litt av alt i kjøleskapet, så slenger man sammen en smakfull salat! Man kan bruke alle slags grønnsaker, proteinkilder, karbohydratkider og fettkilder. Ikkje vær redd for å prøve deg fram med ulike smakskombinasjoner! Her om dagen hadde eg denne regnbuelunsjen på menyen –

Man tar det man har! Og nettopp der gjorde eg:
Isbergsalat ~ spinat ~ stekte kyllingfiletrester ~ bogskinke ~ agurk ~ rød paprika ~ oransje paprika ~ mango ~ avokado ~ rødløk.

Mange gode smaker samla på en og samme tallerken!

Pssst! Dei norske jordbærene og bringebærene er fantastiske gode i salater – både i salat som tilbehør eller som eget måltid.

Så over til en frisk, kalorilett og sukkerfri dessert:
Gele med friske bær og heimelaga vaniljesaus –

? Gelê laga av 1 dl fun light saft bringebærsmak, 4 dl vatn kokt opp. Bløtlegg 5 gelatinplater i kaldt vatn noken minutter, klem ut vatnet og smelt i den varme saftblandinga. Fordel og avkjøl i 2-3 porsjonsformer. Du kan selfølgelig bruke den safta du foretrekker.

? Heimelaga, ekte og sukkerfri vaniljesaus (som er verdens beste!!!) finner du blant anna oppskrift på HER. Ved å bruke alternativ melk så blir den melkefri også veit dere!

En enkel, men likevell nydelig sommermeny ? Det trenger så absolutt ikkje vere anansert veit dere!

Ha en fin dag – nyt sola 🙂

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg