Grove superscones & dagstilbud

God Tirsdag, alle!

Eg er på mi tredje ferieveke og nyter det virkelig. No er eg på vei til Bergen og Osterøy for noken dager å besøker mi gode venninne Christina, som eg blei kjent med og var med konstant under mine 4 måneder i Florida i høst. Men sjølv om eg er vekke og det blir minimalt med PC-tid så har eg oppskrifter som skal deles – så det er berre å følge med 🙂

Dagens innlegg er vell meir retta mot eit tips, nemlig grove superscones. For ja, desse er virkelig supre altså! Eg kan vanligvis ikkje fordra brødmat og har ikkje ete det på åresvis, fordi dei fleste typane har ikkje smak og konsistens. Desse derimot er smakfulle og grove, med frø og kjerner som skaper en god konsistens.


Innlegget inneholder sponsede lenker.

Det er selfølgelig den geniale brødmiksen til funksjonellmat eg snakker om!
Man tilsetter vatn og posens innhold, lar røra svelle litt før man former til brød, rundstykker, scones, hamburgerbrød, pølsebrød, focaccia eller kva det måtte vere. Miksen er uten gluten, melk og gjær, og er lavkarbovennlig for dei som tenker på det. Den fåes kjøpt i 1 kg HER eller 250 g HER.

Her brukte eg 1/2 pakke med 1 kg, forma til scones / flate rundstykker og en større baguett. På halvparten hadde eg over litt olivenolje og maldonsalt for "focaccia" feeling. Eg lager opp eit brett, fryser ned og har tilgjengelig i fryseren heile tida. Når eg då har lyst på ein grov scones tiner eg dei bittelitt i mikroen så eg klarer å dele dei på langs, før eg rister dei i brødristeren. Voilâ – ferskt, varmt og godt!

Uansett kva man former av miksen passer det å spise på samme måte som brød/rundstykker. Som tilbehør til suppe, salater eller anna måltid, hamburgerbrød eller med godt pålegg til både frukost, lunsj, middag, kvelds eller mellommåltid:

Egg & kaviar, cottage cheese & sukkerfritt jordbærsyltetøy med grønnsaker på sida –

Til slutt på eg tipse dere om eit knall dagstilbud som gjelder KUN idag:

Du får 2XU capri tights til 519 ,- (før 799) ved å klikke HER eller på bildet ovenfor!
Du får tightsen i svart med forskjellige farger. 2XU er kompresjonstights som består av PWX FLEX for best mulig fleksibilitet og bevegelighet. Tightsen gir økt større til lår og setemusklatur, og gir redusert muskeltretthet og skade. Sjølv har eg mange 2XU tightser og har brukt det i fleire år til både springing, fjellturer, styrketrening eller til å gå med på jobb. Absolutt til å anbefale, det gjelder å slå til når det er tilbud som dette!

Ha en super Tirsdag 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

10 kommentarer

 1. Kaisa Elise

  nam nam 🙂

 2. minlangehistorie

  Å det så knakende godt ut 😀 og den med egg 🙂 ferske rundstykker med egg er så sykt godt 😀

 3. theresekristina

  Det såg utrulig godt ut! Den brødmiksen skal eg skaffe meg 😀

 4. Julie @ WolfItDown

  Mmm så godt med ferske scones 😀 Si hallao til Bergen by fra meg, og kos deg masse sammen med venninnen din 😀 x

 5. Linda Marie Stuhaug

  Julie @ WolfItDown: Det er absolutt kjempegodt! Tusen takk for det, vi storkoser oss virkelig 🙂

 6. Linda Marie Stuhaug

  theresekristina: Den anbefalast på det sterkaste 🙂

 7. Linda Marie Stuhaug

  minlangehistorie: Scones med egg & kaviar er en uslåelig kombinasjon 🙂

 8. Linda Marie Stuhaug

  Kaisa Elise: Nydelig 🙂

 9. Cathrine Møller Øyen

  Hei Linda. Dette ser så godt ut, så mine scones står i ovnen nå. Men jeg antar at jeg må justere steketiden etter størrelsen? Det skulle jeg ønske du skrev noe om 🙂 Ellers takk for en super blogg!!!

 10. Linda Marie Stuhaug

  Cathrine Møller Øyen: Ja, det stemmer så absolutt, veit ikkje kvifor eg ikkje har skrevet noko om steiketid! Mine pleier å stå i 40-50 minutter 🙂