Helsebombe i eit glas!

Har du ikkje prøvd juicing enda?
Da anbefaler eg det på det sterkaste! i DETTE innlegget kan du lese meir om nettopp juicing og kvifor det er så bra for deg og kroppen din. Friskpressa frukt- og grønnsaksjuice er en flytande helsebombe full av vitaminer, mineraler, antioksidanter og enzymer. Med eit slikt glass innabords er man ett steg nærmare 5 om dagen, som kan vere vanskelig for mange.

For å ikkje berre snakke om helsefordeler, så er også friskpressa juice utrulig godt. Eg bruker alltid ferske råvarer og kombinerer smaker eg trur passer godt sammen. Det gjelder å komme seg litt ut av komfortsonen og prøve ut litt nytt også – det har eg gjort, og eg har drukke mange glass med overraskande gode smaker.

Det er ikkje alltid store forskjellen som skal til for at juicen får en heilt ny smak og farge. Her er ett eksempel på det! Begge desse juicene har 4 ingrdienser – 3 av dei er samme. Forskjellen er spinat i eine, og sitron i andre, og en heilt ny smaksopplevelse –

"Grønn-oransje"
1/3 agurk ~ 1 appelsin ~ 1 neve spinat ~ 2 middels gulerøtter.
Ikkje la deg skremme av grønnfargen! Rik og smakfull, nok til ett stort glass.


Husk isbiter i juicen så den blir kald og god 🙂

"Frisk og syrlig"
1 appelsin ~ 1/3 agurk ~ 2 middels gulerøtter ~ 1/2 sitron (fjern skall).
Syrlig, frisk og veldig god. Nok til ett stort glass.


No er eg klar for enda meir juicing med nye smaker! Har du en spesiell ingrediens du anbefaler? Skrik ut i kommentarfeltet!

20 kommentarer

 1. minlangehistorie

  jordbær eller blåbær må vel være godt 😀 men er jo bær, ellers er det kanskje godt med brokkoli eller blomkål? 🙂

 2. Iselinn Andersen

  Den frisk og syrlig så utrolig god ut! Jeg er veldig glad i ingefær i juice 😀

 3. Gunnbjørg

  Jeg har prøvd utrolig mye forskjellige, spesielt med jordbær i, for det funker til det meste. Men nå sist fikk ungene og jeg en ny favoritt. Den er med Mango, Ananas, Spinat og Avokado. Helt fantastisk god, og supermann drikken til ungene??

 4. Du må prøve Fenikkel! Den setter veldig god smak 🙂 Min favorittjuice ble laget av fenikkel, godt moden ananas og gulrøtter. Kjempegodt!

 5. Hei! Hvordan har du laget disse juicene? Tror du det f.eks går an å bruke en kjøkkenmaskin/blender av noe slag for å lage en sånn type juice?

 6. Jeg fikk juicemaskin i julegave og er rett og slett blitt avhengig av den. Jeg har prøvd det meste av det jeg har funnet i frukt og grønnsaksdisken. Bruker veldig ofte ingefær, grønne epler og spinat. Har også fått smaken på rødbeter.

 7. Linda Marie Stuhaug

  Randi: Rødbeter har eg tenkt på så lenge, men aldri fått prøvd! Takk for påminnelsen, rødbete blir definitivt med i neste handlekurv 😀

 8. Linda Marie Stuhaug

  Tine: Les innlegget om juicing som er linka til i innlegget – der står alt du trenger å vite 🙂 Eg bruker juicepresse egna til juicing! Du kan bruke kjøkkenmaskin, men da blir det meir en smoothie naturligvis.

 9. Linda Marie Stuhaug

  ingrid: Fenikkel hadde eg aldri tenkt på sjølv! Tusen takk for tipset, skal definitivt prøvast 😀

 10. Linda Marie Stuhaug

  Gunnbjørg: Nesten litt for gale at eg ikkje har prøve jordbær når dei norske bærene var på sitt beste – men det skal eg absolutt prøve 🙂 Mango, ananas, spinat og avokado hørtes ut som en deilig kombinasjon! Heilt knall at ungane liker det også 😀

 11. Linda Marie Stuhaug

  Iselinn Andersen: Ingefær synes eg også er veldig godt – spesielt i kombinasjon med gulrot 😀

 12. Linda Marie Stuhaug

  minlangehistorie: Gleder meg til å prøve jordbær 🙂 Blomkål og brokkoli har eg brukt litt også, men det gir fra seg så lite juice…

 13. Fromfat2phat

  Jeg oppdaget juicing ifjor vinter og jeg eelsker det! Ikke bare er det utrolig godt på smak, men så sunt og givende:D En fantastisk hjelp i vektnedgangen min har det også vært – første uken jeg prøvde juicing tok jeg av ufattelige 6.3kg!!! Og det var ikke vanskelig engang! Så jeg er blitt helfrelst på juicing:D

 14. Linda Marie Stuhaug

  Fromfat2phat: Eg var litt sein og oppdaga ikkje juicing før i Januar i år – men har absolutt våre en fast del av kostholdet sida 🙂 Fantastisk at du gikk ned 6,3 kilo på ei veke med juice! Men drakk du kun juice då, eller spiste du som normalt ellers? 🙂

 15. Fromfat2phat

  Jeg var helt i fyr og flamme da jeg så på vekten underveis den uken:D Og ja, det var nesten utelukkende juice – eneste jeg tillot meg selv, var å spise en banan hvis jeg følte veldig for det eller en iskaffe om dagen samt en håndfull eller to hasselnøtter – ellers var det kun juice det gikk i og det var så deilig:D Jeg følte meg så tilfreds og i god form, det føltes rett og slett riktig:) Jeg har ganske mye å ta av (er kraftig overvektig), så det er nok absolutt medvirkende til at såpass mye gikk av etter kun en uke, men herlighet så motiverende det var og om jeg ikke brukte det til annet, er det verdens beste pangstart og motivasjon til å fortsette når man får en slik boost i vektnedgangen:)

 16. RisRosOgKlaging

  Det så ut som noen gode juicer =) Jeg liker godt å ha chili og ingefær oppi mine juicer, det kan du jo teste ut en gang. – Alona.

 17. Linda Marie Stuhaug

  RisRosOgKlaging: Spennande med chilli! Ingefær bruker eg masse, det synes eg er veldig godt 🙂 Takk for tips!

 18. Linda Marie Stuhaug

  Fromfat2phat: Såpass ja! Da vil man jo sjølvsagt gå ned i vekt 🙂 Det er jo heilt supert som en pangstart, men man kan jo ikkje leve på nesten berre juice i lengden. Men innimellom kan slike små perioder gi god framgang 🙂

 19. Hei 🙂 hva juciemaskin har du ? Kan den anbefales :)? Mvh Lene

 20. Linda Marie Stuhaug

  Lene: Hei! Eg har juicepresse fra Phillips og er veldig fornøgd med den 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *