Vekemeny ~ 35

Hei godtfolk –
håper dere har hatt en fin helg!

Det er Søndag og ei ny veke står for tur. For tredje gang deler eg en sunn og velsmakande vekemeny med dere, denne gangen og framover velger eg å legge den opp litt annleis. Dere tenker nok ikkje så masse over forskjellen, men eg har med vekas desserttips, snacktips og baketips i slutten av innlegget – og holder meg til middager gjennom veka. Synes det blei litt meir ryddig og oversiktlig på denne måten 🙂

Håper noke ser fristande ut og at du får noke matinspirasjon til dei kommande dagane!

MANDAG

Bakt avokado med egg & lompevaffeltoast som vekas første middag. Luksus på kjøttfri Mandag!

TIRSDAG

Ovnsbakt torsk med pinjekjerner, søtpotetmos og grønnsaker. Torsk og søtpotetmos er en fantastisk god kombinasjon, har du ikkje prøvd det er det virkelig på tide! Torsk er absolutt ikkje smaklaust eller kjedelig så lenge man tilbereder den riktig.

ONSDAG

Kylling med pestokrema grønnsaker på en Onsdag. Enkelt, sunt og godt!

TORSDAG

Middagspai med søtpotetbunn er en rett som så og sei lager seg sjølv i ovnen. Denne vil garantert falle i smak hos heile familien!

FREDAG

Det er Fredag og indrefilet av svin med brokkolisalat på menyen. Brokkolisalaten er magisk god og setter prikken over I-en på heile måltidet!

LØRDAG

Kva med sunn hamburger på en Lørdagskveld? Servert med guacamole, grovt, smakfullt og lavkarbo hamburgerbrød og salat med mango. Smaksfest!

SØNDAG

Krema speltlompe-lakselasagne – en middag som krever litt tid, men er så god at den berre må prøves! Derfor perfekt på en Søndag når man gjerne har litt tid til overs!

VEKAS DESSERTTIPS

Søt og frisk dessert med sunn panna cotta med bringebærcoulis! Nydelig god, en dessert som har falt i smak hos veldig mange lesere.

VEKAS SNACKTIPS

Ristede kikerter er utrulig godt som salt snacks. Her bruker man det krydderet man ønsker for å få den smaken man vil ha!

VEKAS BAKETIPS

Sukkerfri, sprø havrekjeks er perfekt å lage opp og ha ståande i eit lufttett glass. Knallgode med både salt og søtt pålegg, som brunost, syltetøy eller kvitost!

Ønsker alle eii super kommande veke 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

12 kommentarer

 1. Kamilla Haaland

  takk for fine tips!

 2. Fine tips! Må bare si at jeg virkelig elsker bloggen din, Linda 😀 Har ikke tall på hvor mange oppskrifter jeg har prøvd, blant annet både paien og kjeksene over 🙂 Nå står det fire glass med lime- og bringebær panna cotta i kjøleskapet som skal nytes i morgen og i går kveld spiste vi den utroolig nydelige kokos-sjokolade mousseen! Kokos-sjokolade puddingen har jeg også laget mange ganger, også elsker jeg vafflene dine, spinatpannekakene og sjokado! Haha, høres ut som jeg har gått litt amok her, men alt er jo så utrolig godt, stå på videre! 🙂

 3. Disse innleggene er bare helt supre! Både torsken og søtpotet-paien skal jeg definitivt prøve i nærmeste framtid 🙂 Ha en fin søndagskveld <3

 4. å mandag, tirsdag, onsdag og søndag 😀 det så skikkelig godt ut 🙂

 5. Marie-Madelen bekken

  Skal virkelig sette noen av de gode forslagene på ukas meny ! Takk for gode og sunne tips:)

 6. Åh der var det mye godt ja!!!:) du er flink!

 7. Linda Marie Stuhaug

  Mona: Tusen takk, Mona 🙂

 8. Linda Marie Stuhaug

  Marie: Berre hyggelig! Håper det faller i smak 🙂

 9. Linda Marie Stuhaug

  mkde: Så bra 🙂

 10. Linda Marie Stuhaug

  Ine: Så kjekt å høre at innleggene er nyttige! Ha en super Mandag 🙂

 11. Linda Marie Stuhaug

  Marie: Hei Marie! For en hyggelig kommentar å få, tusen hjertelig takk 😀 Virkelig kjekt å lese at du har prøvd og lykkes med så mange oppskrifter! Håper eg kan inspirere deg masse vidare 🙂 Ha en super Mandag!

 12. Linda Marie Stuhaug

  Kamilla Haaland: Berre hyggelig 🙂