Lompepizza

Hei!

Det er ny kjøttfri Mandag, kan det friste med en sunn, rask og enkel pizza?

Dette er vell en av dei raskeste måtene å lage pizza på, som pizzabunn er det nemlig brukt lomper. I dag deler eg en smakfull vegetarvariant –

Du kan bruke dei lompene som passer deg.
Speltlomper, potetlomper, havrelomper. Kva med heimelaga, glutenfri potetlomper (link) eller søtpotetlomper (link)? Eg har fleire ganger laga lompepizza på søtpotetlompene mine, og det er ingenting anna enn fantastisk!


Juster mengden med lomper ut fra ditt behov / kor mange som skal spise. Det er berre en bonus med litt til overs som man kan ta med i lunsjboksen neste dag!

Smakfull vegetarpizza

? Sett ovnen på 200 grader. For å få en sprø lompebunn anbefaler eg å forsteike lompa på rist i 4-5 minutter til den er sprø og gyllen. La den avkjøle seg litt før du tar på fyll.
? Smør eit tynt lag med grønn pesto. Strø over grønnsaker, denne gangen brukte eg rød og gul paprika, sopp, rødløk, spinat.
? Topp med valgfri, revet ost. Steik midt i ovnen til osten er smelta og gyllen.

Server straks, gjerne med litt grønt og kvitløksdressing (kesam, pressa kvitløk, salt, pepper)!

Denne gangen droppa eg forsteikinga av lompene så dei blei mjukare, da bretta eg dei sammen når eg spiste. Godt!

Du kan selfølgelig bruke akkurat det fyllet du ønsker, det er utallige mange varianter man kan lage av en pizza 🙂

Ha en fin Mandag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

18 kommentarer

  1. Becca Alexandra

    Nam, det så veldig godt ut 🙂

  2. DAGSVERMER

    Enda en nydelig oppskrift! Tusen takk, du gjør det SÅ mye enklere å spise sunt og variert 😀 Håper du har fått en fin start på den nye uka 🙂

  3. Kamilla Haaland

    så helt fantastisk godt ut!!

  4. Ingebjørg Foss

    Det så deilig ut! Får vann i munnen av å lese det 🙂

  5. Åh nam!

  6. nam kan du slutte å friste meg heller 🙂

  7. Linda Marie Stuhaug

    mkde: Hehe, sånn er det å vere matblogger 😉

  8. Linda Marie Stuhaug

    Mona: Asbolutt 🙂

  9. Linda Marie Stuhaug

    Ingebjørg Foss: Alle tomler opp 🙂

  10. Linda Marie Stuhaug

    Kamilla Haaland: Sunt, godt og enkelt 🙂

  11. Linda Marie Stuhaug

    DAGSVERMER: Såå hyggelige ord! Tusen hjertelig 🙂 Håper du får en knall start du også 😀

  12. Linda Marie Stuhaug

    Becca Alexandra: Absolutt nydelig 🙂 Og så enkelt…!

  13. Hva slags ost bruker du? 😉 Kan je spørre hvor mange lompe pizzaer du spiser? 😉 Har prøvd så mange nydelige og gode oppskrifter av bloggen din; ) love it; )

  14. Linda Marie Stuhaug

    lise: Eg bruker mozarella, det er den einaste osten eg tåler. Kor mange lompepizzaer eg spiser kommer heilt an på kor sulten eg er og korleis eg ellers har spist på dagen, som regel 2-3 😉 Tusen takk – så hyggelig 🙂

  15. Andrea Walderhaug

    lagt denne i dag! fantastisk godt, og let vindt! takk for mye god inspirasjon og gode oppskrifter her inne! =D

  16. Linda Marie Stuhaug

    Andrea Walderhaug: Så hyggelig å høre, Andrea 🙂 Kjekt med tilbakemelding

  17. Hei, gutt på 29 år her, digger bloggen din, er så mye godt her jeg kan lage og spise med god samvittighet! Endelig funnet en matblogg som passer for meg, takk!!

  18. Linda Marie Stuhaug

    Anonym: Så hyggelig å høre! Håper eg kan inspirere deg masse framover 🙂 Ha en super kveld!