Linda Stuhaug

Annonse

25. august 2014

Lompepizza

Lompepizza
Hei!
Det er ny kjøttfri Mandag, kan det friste med en sunn, rask og enkel pizza?
Dette er vell en av dei raskeste måtene å lage pizza på, som pizzabunn er det nemlig brukt lomper. I dag deler eg en smakfull vegetarvariant –
Du kan bruke dei lompene som passer deg. Speltlomper, potetlomper, havrelomper. Kva med heimelaga, glutenfri potetlomper (link) eller søtpotetlomper (link)? Eg har fleire ganger laga lompepizza på søtpotetlompene mine, og det er ingenting anna enn fantastisk!
Juster mengden med lomper ut fra ditt behov / kor mange som skal spise. Det er berre en bonus med litt til overs som man kan ta med i lunsjboksen neste dag!
Smakfull vegetarpizza ? Sett ovnen på 200 grader. For å få en sprø lompebunn anbefaler eg å forsteike lompa på rist i 4-5 minutter til den er sprø og gyllen. La den avkjøle seg litt før du tar på fyll. ? Smør eit tynt lag med grønn pesto. Strø over grønnsaker, denne gangen brukte eg rød og gul paprika, sopp, rødløk, spinat. ? Topp med valgfri, revet ost. Steik midt i ovnen til osten er smelta og gyllen.
Server straks, gjerne med litt grønt og kvitløksdressing (kesam, pressa kvitløk, salt, pepper)!
Denne gangen droppa eg forsteikinga av lompene så dei blei mjukare, da bretta eg dei sammen når eg spiste. Godt!
Du kan selfølgelig bruke akkurat det fyllet du ønsker, det er utallige mange varianter man kan lage av en pizza 🙂
Ha en fin Mandag!

Hei!

Det er ny kjøttfri Mandag, kan det friste med en sunn, rask og enkel pizza?

Dette er vell en av dei raskeste måtene å lage pizza på, som pizzabunn er det nemlig brukt lomper. I dag deler eg en smakfull vegetarvariant –

Du kan bruke dei lompene som passer deg.
Speltlomper, potetlomper, havrelomper. Kva med heimelaga, glutenfri potetlomper (link) eller søtpotetlomper (link)? Eg har fleire ganger laga lompepizza på søtpotetlompene mine, og det er ingenting anna enn fantastisk!


Juster mengden med lomper ut fra ditt behov / kor mange som skal spise. Det er berre en bonus med litt til overs som man kan ta med i lunsjboksen neste dag!

Smakfull vegetarpizza

? Sett ovnen på 200 grader. For å få en sprø lompebunn anbefaler eg å forsteike lompa på rist i 4-5 minutter til den er sprø og gyllen. La den avkjøle seg litt før du tar på fyll.
? Smør eit tynt lag med grønn pesto. Strø over grønnsaker, denne gangen brukte eg rød og gul paprika, sopp, rødløk, spinat.
? Topp med valgfri, revet ost. Steik midt i ovnen til osten er smelta og gyllen.

Server straks, gjerne med litt grønt og kvitløksdressing (kesam, pressa kvitløk, salt, pepper)!

Denne gangen droppa eg forsteikinga av lompene så dei blei mjukare, da bretta eg dei sammen når eg spiste. Godt!

Du kan selfølgelig bruke akkurat det fyllet du ønsker, det er utallige mange varianter man kan lage av en pizza 🙂

Ha en fin Mandag!

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg