August – oppsummering av oppskrifter

September, du er meget velkommen!

Det er ny dag, ny veke, ny måned og ny årstid. Kva er vell bedre enn å starte det heile med oppsummering av oppskrifter fra August? Det er like kjekt som alltid, iallefall for min del – å sjå tilbake på forrige måneds ekspriment. Når eg trenger matinspirasjon hender det ofte at eg går innpå kategorien "oppsummering måned" og scroller meg gjennom månedene. Det er ofte slik eg får nye ideer og lager større problem for meg sjølv (haha), eg har nemlig litt for mange ideer og sliter med å finne tid til å praktisere dei alle. Det går med en god del timer på kjøkkenet i løpet av ei veke, men døgnet kunne gjerne våre litt lenger, så eg kunne tilbringt enda meir tid der eg lika meg aller best 🙂

Håper August har våre til inspirasjon for dere! Her får dere en oppsummering –

Lunsj og middag –

Heimelaga moussaka med søtpotet HER.
Saftge spinatpannekaker HER.

Sprøbakte lomper på grønnsaksspyd HER.
Smakfulle falafler HER.

Lompepizza HER.
Søtpotetpannekaker med heimelaga blåbærsyltetøy HER.
Laksetaco HER.

En ny vri på tacosalaten HER, med søtpotet!
Heimelaga tacokrydder HER.

Sunn bakst og dessert –

Sukkerfri kinderegg med melkekrem HER.
Sukkerfri og saftig eplekake HER.

Sunn brownies med innbakt sjokoladeglasur HER.
Ovnsbakt eple HER. Nydelig dessert!

Supersaftig bananbrød HER.
Næringsrik sjokado HER.

Vaniljefudge og peanøtt-sjokoladefudge HER.
Sukkerfri og saftig blåbærkake HER.

Sunn gulrotkake på 1-2-3 HER.
Sjokoladepudding med friske bær HER.

JUICING –

Helsebombe i eit glas HER!

Vekemenyer –

Vekemeny ~ 33 HER.

Vekemeny ~ 34 HER.

Vekemeny ~ 35 HER.

En fantastisk matsommer er over, og no ser eg virkelig fram til kva September og resten av høsten bringer! Håper dere følger med videre ?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

40 kommentarer

 1. Marte Hopstad

  FOR en måned! Det har vært så mange fristende, sunne og gode oppskrifter fra deg 🙂 Du er flink!

 2. Julie Sævik

  ååh, så mye godt 🙂 jeg tåler ikke hvetemel, så skal teste mye av dette 🙂

 3. Lovelylillers sunne oppskrifter

  Masse digg 😀 Ha en fin mandag!

 4. Astrid R

  Hei! Må bare si at du har en utrolig inspirerende blogg! 🙂 Men jeg lurte på, tilsvarer 1 dl vanlig sukker 1 dl sukrin? Og gjelder det samme for Sukrin Gold i forhold til vanlig rørsukker?

 5. Å så mye godt 🙂 ser ut som du hatt en god måned med mat 😀

 6. Linda Taylor

  Fy søren, alt ser så himla godt og enkelt ut 🙂

 7. Hei, et spørsmål. Når du snakker om kakao, hva slags kakao mener du da? Rå kakao man får kjøpt på helsekost?

 8. Så mye godt!!!

 9. Julie @ WolfItDown

  Heeeeerlig 😀 Produktiv måned med andre ord 😉 x

 10. Wow, så mange oppskrifter 🙂 Digger bloggen din!

 11. Du er så flink du 🙂

 12. Fantastisk hva du har fått til i August også Linda!! 😀 setter sånn pris på alt du lager og deler <3 Du er virkelig en inspirasjon i hverdagen, gleder meg til å se hva September bringer :)) <3

 13. Linda Marie Stuhaug

  Monika: Tusen hjertelig, Monika! Utrulig hyggelig å få slike fine kommentarer 🙂 Håper du får en super måned <3

 14. Linda Marie Stuhaug

  Jill: Tusen takk, Jill 🙂

 15. Linda Marie Stuhaug

  ingrid: Hjertelig takk! Så kjekt å høre 🙂

 16. Linda Marie Stuhaug

  Julie @ WolfItDown: Absolutt! Har mange godsaker fra måneden eg ikkje har fått delt enda også 🙂 Ha en fin Mandagskveld, Julie 🙂

 17. Linda Marie Stuhaug

  Vilde: Absolutt 🙂

 18. Linda Marie Stuhaug

  Iben: Eg bruker, og har alltid brukt vanlig 100% kakao man får på butikker. Regia originalkakao f.eks 🙂

 19. Linda Marie Stuhaug

  Linda Taylor: Alt er himla godt og enkelt! Det er jo det beste 😀

 20. Linda Marie Stuhaug

  mkde: Det har det absolutt vert 🙂

 21. Linda Marie Stuhaug

  Astrid R: Tusen takk, Astrid 🙂 Nei, sukrin har kun 70% av søtsmaken for vanlig sukker, så det blir ikkje likt i mengde. Sukrin gold i forhold til rørsukker veit eg ikkje, da eg ikkje heilt har satt meg inn i rørsukker 🙂

 22. Linda Marie Stuhaug

  Lovelylillers sunne oppskrifte: Tusen takk! Super Mandagskveld til deg 🙂

 23. Linda Marie Stuhaug

  Julie Almestad Sævik: Da kan du lage alle oppskriftene her du 🙂

 24. Linda Marie Stuhaug

  Marte Hopstad: Tusen takk, Marte 😀 Utrulig kjekt å høre! God Mandagskveld til deg <3

 25. Kjernesunn mat

  Så masse godt som jeg må prøve!! 😀

 26. Lisbeth

  Hei Linda 🙂 Ville bare bruke noen få minutter på å takke deg for at du legger ut så mange fantastiske oppskrifter!! Fikk selv påvist både gluten- og laktoseintoleranse nå i vår, og har syntes det har vært vanskelig å lage spennende mat som gjør at jeg får i meg nok næringsstoffer..Mista mye av lysten til å stå på kjøkkenet og lage mat, fordi jeg følte maten jeg kunne lage uten å bli dårlig var så ensformig og kjedelig (det ble mildt sagt mange knekkebrød-middager en periode, i mangel på noe bedre).. Men så ble jeg tipsa om bloggen din tidlig i sommer, og ble kjempeinspirert! 🙂 Nå er det gøy å stå på kjøkkenet igjen, og jeg syns ikke lenger at mine intoleranser er et problem 😀 så jeg håper virkelig du fortsetter som du gjør, for du har i allefall gjort en stor forskjell for meg! Tusen takk 😀 Hilsen Lisbeth 🙂

 27. oki:) er det ikke sukker i de?

 28. Astrid R

  Takk for svar! 🙂

 29. Liker at du legger ut ukemenyer, samt for en hel mnd. Du har en veldig inspirerende side med mange gode oppskrifter. Jeg savner likevel en søkemotor på siden din, hvor man kan søke på oppskrifter i stedet for å måtte google en oppskrift hver gang. Håper det kommer etterhvert 😉

 30. Linda Marie Stuhaug

  HIlde: Heisann Hilde 🙂 Så kjekt å høre! Når det gjelder søkemotor så har jo eg søkefelt på bloggen ovenfor instagram-bildene mine. Er det noke anna måte å ha søkefelt på? 🙂

 31. Linda Marie Stuhaug

  Astrid R: Skulle berre mangle 🙂

 32. Linda Marie Stuhaug

  Iben: Nei, 100% kakao som eg skreiv 🙂

 33. Linda Marie Stuhaug

  Lisbeth: Heisann Lisbeth 🙂 Tusen hjertelig takk for at du tok deg tid til å skrive denne tilbakemeldinga til meg! Setter virkelig stor pris på det, og blir utrulig glad når eg leser slike ord 🙂 Det er virkelig en glede å ha bidratt med å gi deg tilbake motivasjonen til å stå på kjøkkenet på bakgrunn av dine matintoleranser, eg er sjølv i den situasjonen og veit korleis det kan føles. Håper eg kan inspirere deg masse framover! Stor klem til deg <3

 34. Linda Marie Stuhaug

  Kjernesunn mat: Så hyggelig å høre 🙂

 35. Oi her var det jagge mye godt og fint ja!! Blir skikkelig inspirert 🙂

 36. Må bare si at eplekaka med kokosmel i stedet for hvetemel, som jeg brukte første gang jeg lagde den, ble enda bedre! 😀 Er helt hekta på denne nå! :p

 37. Linda Marie Stuhaug

  Mina: Så bra! Heilt topp at kokosmel gjorde kaka enda bedre 😀 Da er det berre å lage eplekake så langt eplene rekker, perfekt å fryse er den også 🙂

 38. Linda Marie Stuhaug

  Mona: Så kjekk kommentar å få! Tusen takk 🙂

 39. Elsket virkelig brownien med innbakt glasur, beste sunne bakverket jeg har bakt noen gang 😀

 40. Linda Marie Stuhaug

  Luxmom: Fantastisk! Så utrulig hyggelig å høre 😀 Det er definitivt en av mine favorittoppskrifter om dagen!