Linda Stuhaug

Annonse

23. september 2014

Rask og enkel fiskekakemiddag!

Rask og enkel fiskekakemiddag!
Heisann alle sammen!
I en hektisk kvardag kan det vere vanskelig å få til middag kvar einaste dag. Det er heller ikkje så lett for alle å få inn 2-3 fiskemiddager i veka – for mange handler det nok om vaner som enkelt kan endres. Innimellom kjøper eg ferdiglagde fiskekaker på butikken som eg synes er knakande gode – nemlig Lofoten sitt merke med 80% fisk! Dei er store, saftige og smakfulle, og er like gode varme som kalde.
Tilbehøret varierer eg fra gang til gang, og idag tar eg dere med på to tidligere middager der heile tallerken er klar på 5 minutter. Sunt, raskt, enkelt og utrulig godt!
~ Fiskekaker, stor, frisk salat og bakt søtpotet ~ ? Søtpoteta mikrobaker eg i hurtigversjon i 4-5 minutter til den er mør.
Fiskekakene liker eg faktisk best kalde, men dei kan fint varmes på middels varme i ei steikepanne eller i ovnen på 180 grader i noken minutter.
Fiskekakene fåes i fire forskjellige smaker, der to av dei er både glutenfri og melkefri!
~ Fiskekaker, stor, frisk salat, guacamole og stekte potetskiver ~ ? Mos 1/2 avokado, smak til med salt, pepper og gjerne grovkverna chilli. Litt sitronsalt og/eller kesam om du ønsker. ? Potetskivene er ferdigkokt potet delt i skiver, deretter stekt med krydder og litt kokosfett i steikepanna.
Fiskekakemiddag som vil falle i smak hos heile familien! Når eg må kjøpe meg mat i lunsjpausen på jobb ender eg ofte opp med en pakke fiskekaker, gulerøtter og en liten boks cherrytomater. En super lunsj for folk på farta! Eg liker fiskekakene så godt at eg gjerne spiser ei aleine som mellommåltid også. Favorittsmaken min er spansk olivenolje og havner som regel i handlekurven kvar einaste veke 🙂
Til slutt eit Tirsdagstips: Du får 20% på alt av treningsutstyr fra Abilica denne veka, HER (annonselenke) ser du oversikten! Mange kroner å spare på blant anna treningsstrikk, manualer, doorgym, hoppetau, reimer og matter.
Ønsker alle en fin veke vidare!

Heisann alle sammen!

I en hektisk kvardag kan det vere vanskelig å få til middag kvar einaste dag. Det er heller ikkje så lett for alle å få inn 2-3 fiskemiddager i veka – for mange handler det nok om vaner som enkelt kan endres. Innimellom kjøper eg ferdiglagde fiskekaker på butikken som eg synes er knakande gode – nemlig Lofoten sitt merke med 80% fisk! Dei er store, saftige og smakfulle, og er like gode varme som kalde.

Tilbehøret varierer eg fra gang til gang, og idag tar eg dere med på to tidligere middager der heile tallerken er klar på 5 minutter. Sunt, raskt, enkelt og utrulig godt!

~ Fiskekaker, stor, frisk salat og bakt søtpotet ~
? Søtpoteta mikrobaker eg i hurtigversjon i 4-5 minutter til den er mør.

Fiskekakene liker eg faktisk best kalde, men dei kan fint varmes på middels varme i ei steikepanne eller i ovnen på 180 grader i noken minutter.

Fiskekakene fåes i fire forskjellige smaker, der to av dei er både glutenfri og melkefri!

~ Fiskekaker, stor, frisk salat, guacamole og stekte potetskiver ~
? Mos 1/2 avokado, smak til med salt, pepper og gjerne grovkverna chilli. Litt sitronsalt og/eller kesam om du ønsker.
? Potetskivene er ferdigkokt potet delt i skiver, deretter stekt med krydder og litt kokosfett i steikepanna.

Fiskekakemiddag som vil falle i smak hos heile familien!
Når eg må kjøpe meg mat i lunsjpausen på jobb ender eg ofte opp med en pakke fiskekaker, gulerøtter og en liten boks cherrytomater. En super lunsj for folk på farta! Eg liker fiskekakene så godt at eg gjerne spiser ei aleine som mellommåltid også. Favorittsmaken min er spansk olivenolje og havner som regel i handlekurven kvar einaste veke 🙂

Til slutt eit Tirsdagstips:

Du får 20% på alt av treningsutstyr fra Abilica denne veka, HER (annonselenke) ser du oversikten! Mange kroner å spare på blant anna treningsstrikk, manualer, doorgym, hoppetau, reimer og matter.

Ønsker alle en fin veke vidare!

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg