Oktober – oppsummering av oppskrifter

God Søndag alle sammen!
Da er helga snart over og vi er komt til November måned, og det betyr oppsummering av oppskirfter fra tidligere Oktober. Eg synes det har våre en utrulig god måned på mange måter. Bloggen når stadig nye høgder og eg har fått tid til å eksprimentere fram mange nye, gode og populære oppskrifter. Oktober har og våre fin og innholdsrik på privatfronten med nye opplevelser, reising, minner og ellers veldig fine dager. Kan man be om meir? Tida går fort når man har det bra og masse å sette fingrane i, det er ingen tvil om!

Som alltid er måneden fylt med sunne oppskrifter til alle dagens måltider, kaker, desserter, snacks med meir. Alle oppskriftene er uten sukker, gluten og det er også fleire alternativer uten melk. Noke for einkvar smak og einkvar sitt behov!

FRUKOST OG KVELDS –

Næringsrik frukost med kokoshavregrøt HER.
En sunn, næringsrik og mettande start på dagen HER med eggerøre&laks.

Frukostomelett i to forskjellige varianter HER.

LUNSJ OG MIDDAG –

Søtpotetlompepizza HER. Glutenfri.
Indisk scampigryte HER. Spicy og smakfull!

Middagspai med søtpotetbunn HER. Rask, enkel og glutenfri!
Sunne fleskepannekaker HER.

Krema blomkålsuppe HER.
Grønnkålchips HER.
Ovnsbakt torsk med søtpotetmos HER.

Supre kikertpannekaker HER.
Krema gresskarsuppe HER.

Søtpotet scones HER. Uten gluten og melk!

Krema laksewok HER.
Thailandsk kyllingform HER.

SUNN BAKST OG DESSERT –

Sukkerfri epleform med crunchy topping HER.
Brownies med innbakt vaniljefudge HER.

Sukkerfri vaniljeis med knasande nonstop HER.
Sunne og saftige gresskarmuffins HER.

Sukkerfri og saftig gulrotkake HER.
Cookie dough kuler HER. Uten sukker, gluten og melk!

Sukkerfri, karamelliserte epler HER. Like godt som dessert som til topping på frukosten!
Sukkerfri og glutenfri snickerskake HER. En av mine favoritter!

Sukkerfri nøttekuber HER. Perfekt som sunn snacks eller energibar!

VEKEMENYER –

Vekemeny ~ 41 HER.

Vekemeny ~ 43 HER.

Vekemeny ~ 44 HER.

Vi er ikkje heilt over høstmat-sesongen enda, så eg vil fortsatt dele oppskrifter på supper, gryter, grøt og varme drikker. Samtidig nærmer vinteren seg meir og meir, for å ikkje snakke om jula. Det vil bli fleire ekspriment med sukkerfri juleoppskrifter denne måneden som vil starte å bli delt på bloggen 1.Desember.

Håper dere har fått masse matinspirasjon herfra denne måneden!
Måtte kommande November bli knallbra for oss alle sammen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

16 kommentarer

 1. Elin Slåen

  Mmmmm! I går lagde jeg denne søtpotet-moussakaen din. Den så så absolutt ikke like fresh ut som din, og jeg tipper din smakte hundre ganger bedre, men jeg blei overrasket over meg selv over at jeg faktisk greide å lage noe som var spiselig, og det smakte jo faktisk godt 😀 Kunne ha krydret enda litt mer, så det skal jeg huske neste gang 🙂 Har mange på listen jeg skal prøve som jeg har funnet på bloggen din 😉 Satser på det går geit at jeg linker deg når jeg noen ganger sikkert kommer til å blogge om det? 🙂

 2. Hei vakre, flinke Linda, i går ble lørdagsmiddagen for meg og familien søtpotetmos med kyllingfilet. Dette ble overaskende godt, og alle likte det 🙂 Nå har jeg fått moren min til å lese bloggen din litt, slik hun kan begynne å lage mer middager og matretter som du inspirerer med. Jeg har tidlegere laget et par andre ting som du har lagt ut, alt blir jo veldig godt. Tusentakk :-))

 3. Julie @ WolfItDown

  Sååå mye utrolig godt 😀 Liker både månedlig oppsummering og ukemenyer 😀 Du er såååå flink! Håper du har kost deg masse i helgen 🙂 x

 4. Amanda Louise

  Du er så inspirerende, og jeg setter stor pris på tipsene du kommer med! Jeg lurte bare på en ting som både jeg og flere studenter hadde satt pris på, og som kanskje også kan være inspirasjon til deg: kunne du laget et innlegg med sunn mat som lett kan lages på stekeplater? Jeg har som student i Paris verken tilgang til ovn eller mikro, så er litt begrenset hva jeg kan lage.. Har du noen tips? 😀

 5. Har prøvd meg på flere av oppskriftene dine, og må bare si at du er helt fantastisk flink! Jeg blir så inspirert 😀

 6. Linda Marie Stuhaug

  mari: Så kjekt å lese Mari! Tusen takk 🙂

 7. Linda Marie Stuhaug

  Amanda Louise: Heisann 🙂 Det er nok berre litt tips og triks som skal til for at rettene kan lages på steikepanne. Alle middager der er lager kylling, torsk, laks og lignende kan man jo naturligvis steike dei framover å ovnbake dei, så det må man vite 🙂 Det vil jo alltid vere noken retter som kun kan lages eller er enklest å lage i ovn også, men i mange tilfeller vil det fungere ypperlig på steikepanne!

 8. Linda Marie Stuhaug

  Julie @ WolfItDown: Tusen hjertelig, Julie – det var fine ord å lese 🙂 Helga har våre alle tiders, masse ny giv til den kommande veka!

 9. Linda Marie Stuhaug

  Tina: Heisann Tina! Så utrulig kjekk kommentar å få, tusen takk 🙂 Håper eg kan inspirere både deg og mor di masse framover, og at dere får fleire nye, gode smaksopplevelser 🙂 Så håper eg dere kommer med tilbakemeldinger etterkvart! Ha en strålande, kommande veke!

 10. Linda Marie Stuhaug

  Elin Slåen: Heisann Elin! Så kjekt å lese at søtpotet-moussakaen falt i smak, det gleder meg virkelig 🙂 vi liker at oppskriftene er raske, enkle og ikkje minst smakfulle, så berre å bruke nok krydder 😉 Går heilt fint du blogger om oppskriftene ja, men naturligvis med ganske tydelig formidling at oppskrifta er herfra 🙂 Gleder meg til å sjå innlegg framover!

 11. Så utrolig mange flotte og næringsrike oppskrifter du har delt med oss i oktober Linda! 😀 Du er utrolig flink altså, setter stor pris på alt du deler <3 Det er en glede å følge med på bloggen din, tusen takk :))

 12. Linda Marie Stuhaug

  Monika: Tusen takk, Monika! Virkelig kjekt med slike kommentarer, det setter eg uendelig stor pris på 🙂 Håper du får masse matinspirasjon herfra i November måned også <3

 13. Renate Rødberg.

  Åh, jeg sier det igjen, du er så flink! Det er helt utrulig, jeg er så misunnelig. Jeg vil også være så flink å lage mat. Skikkelig inspirerende!

 14. Linda Marie Stuhaug

  Renate Rødberg.: Tusen takk, Renate! Virkelig hyggelig å lese, setter stor pris på det 🙂 Håper eg kan fortsette å inspirere deg masse framover!

 15. Guro Marie

  Så utruleg mykje spennande du har her!! Det ser utruleg delikat ut 🙂 Kjempeinspirerande!

 16. Linda Marie Stuhaug

  Guro Marie: Tusen hjertelig, Guro Marie 🙂 Håper eg kan inspirere masse vidare!