Linda Stuhaug

Annonse

5. november 2014

Ei veke med næringsrike matbokser

Ei veke med næringsrike matbokser
Hei alle!
Kvar dag for eit par veker sida tok eg bilde av matboksen som eg hadde med meg på jobb. Det var i grunn ganske tilfeldig, for vanligvis tar eg sjelden bilde av matpakkene mine. Så derfor tenkte eg det passa fint med ett matpakkeinnlegg der eg håper å gi dere litt inspirasjon! Innlegget "12 enkle, sunne tips til lunsj og matpakker" har eg fått mange gode tilbakemeldinger på, og fleire gav uttrykk for at matpakketips var populært – så les gjerne det for enda meir matpakkeinspirasjon!
Matboksen min er alltid fylt med sunn, næringsrik mat. Det er viktig at den er mettande og holder meg gåande uten å bli sulten igjen på null tid. Eg er en person som også spiser med augene, og som dere sikkert har lagt merke til så er eg veldig glad i farger. Jo fleire, jo bedre!
Eg har varierte arbeidstider og er ofte på jobb fra tidlig til seint. Matboksen min er ofte fylt med typisk "middagsmåltid", av den enkle grunn at middagsrester ofte blir med som lunsj, eg skal spise matpakken rundt middagstider eller eg lager opp litt eksta en kveld som eg fyller i dei kommande boksane – da er kjøtt og grønt heilt topp.
MANDAG –
Blomkål-brokkoli-potetmos ~ karbonadebiter ~ skinke ~ grønnsaker.
Søndag hadde eg en karbonadedeig som måtte brukes, og da lagde eg karbonader av denne oppskrifta. I samme slengen kokte eg poteter, blomkål og brokkoli sammen som eg moste med stavmisker til en jevn purê. Eg kokte MASSE som eg da kunne fylle i matboksen tre dager!
TIRSDAG –
Blomkål-brokkoli-potetmos ~ to karbonader ~ to tomater. Så enkelt!
ONSDAG –
Blomkål- brokkoli- potetmos med laksefilêt ~ grønnsaker ~ ferske mangobiter. Laksen var rester fra middagen dagen før, perfekt!
TORSDAG –
Omelett av 3 egg, spekeskinke, løk og gressløk ~ friske grønnsaker. Perfekt å lage kvelden i forveien!
FREDAG –
Frisk salat med blant anna avokado&pinjekjerner ~ revet kylling.
LØRDAG –
Søtpotetmos ~ en boks tunfisk i vatn ~ frisk salat. Søtpotetmosen lager eg på 10 minutter der eg mikrobaker søtpotetene og moser innmaten.
Så, håper dette innlegget gav litt inspirasjon til kva du kan fylle matboksen din med! Eg lagder nesten alltid matpakken klar kvelden i forveien, det fungerer ypperlig og sparer meg for både tid og energi.
Liker dere slike typer innlegg? Kom gjerne med tilbakemelding så eg veit om det er interessan for dere. Da kommer det gjerne fleire etterkvart 🙂

Hei alle!

Kvar dag for eit par veker sida tok eg bilde av matboksen som eg hadde med meg på jobb. Det var i grunn ganske tilfeldig, for vanligvis tar eg sjelden bilde av matpakkene mine. Så derfor tenkte eg det passa fint med ett matpakkeinnlegg der eg håper å gi dere litt inspirasjon! Innlegget "12 enkle, sunne tips til lunsj og matpakker" har eg fått mange gode tilbakemeldinger på, og fleire gav uttrykk for at matpakketips var populært – så les gjerne det for enda meir matpakkeinspirasjon!

Matboksen min er alltid fylt med sunn, næringsrik mat. Det er viktig at den er mettande og holder meg gåande uten å bli sulten igjen på null tid. Eg er en person som også spiser med augene, og som dere sikkert har lagt merke til så er eg veldig glad i farger. Jo fleire, jo bedre!

Eg har varierte arbeidstider og er ofte på jobb fra tidlig til seint. Matboksen min er ofte fylt med typisk "middagsmåltid", av den enkle grunn at middagsrester ofte blir med som lunsj, eg skal spise matpakken rundt middagstider eller eg lager opp litt eksta en kveld som eg fyller i dei kommande boksane – da er kjøtt og grønt heilt topp.

MANDAG –


Blomkål-brokkoli-potetmos ~ karbonadebiter ~ skinke ~ grønnsaker.

Søndag hadde eg en karbonadedeig som måtte brukes, og da lagde eg karbonader av denne oppskrifta. I samme slengen kokte eg poteter, blomkål og brokkoli sammen som eg moste med stavmisker til en jevn purê. Eg kokte MASSE som eg da kunne fylle i matboksen tre dager!

TIRSDAG –


Blomkål-brokkoli-potetmos ~ to karbonader ~ to tomater. Så enkelt!

ONSDAG –


Blomkål- brokkoli- potetmos med laksefilêt ~ grønnsaker ~ ferske mangobiter. Laksen var rester fra middagen dagen før, perfekt!

TORSDAG –


Omelett av 3 egg, spekeskinke, løk og gressløk ~ friske grønnsaker. Perfekt å lage kvelden i forveien!

FREDAG –


Frisk salat med blant anna avokado&pinjekjerner ~ revet kylling.

LØRDAG –


Søtpotetmos ~ en boks tunfisk i vatn ~ frisk salat. Søtpotetmosen lager eg på 10 minutter der eg mikrobaker søtpotetene og moser innmaten.

Så, håper dette innlegget gav litt inspirasjon til kva du kan fylle matboksen din med!
Eg lagder nesten alltid matpakken klar kvelden i forveien, det fungerer ypperlig og sparer meg for både tid og energi.

Liker dere slike typer innlegg?
Kom gjerne med tilbakemelding så eg veit om det er interessan for dere. Da kommer det gjerne fleire etterkvart 🙂

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg