Linda Stuhaug

Annonse

11. november 2014

Lunsj med søtpotetlomper

Lunsj med søtpotetlomper
Hei alle sammen!
I vekemenyen for veke 45 er mine elskverdige søtpotetlomper vekas baketips, og det er ikkje uten grunn. Desse er SÅ gode! Virkelig favorittlompene mine som eg prøver å lage opp og ha tilgjengelig i fryseren så ofte som mulig. Som idag, da eg hadde utrulig lyst på søtpotetlomper til lunsj, så blei det nettopp det –
Dei gutenfri søtpotetlompene finner du oppskift på her. Eg bruker havremel og bokhvetemel som tørrvare i deiga, og baker dei ut med bokhvetemel. Knallgod deig å jobbe med og søtpotetlompene blir runde og saftige!
Idag fylt med en av mine favoritter: Guacamole ~ hamburgerrygg ~ ruccola ~ paprika ~ rødløk ~ eit dryss pepper.
Guacamolen lagde eg enkelt og greit av 1/2 avokado, salt&pepper, litt pressa kvitløk og grovkverna chilli.
Fantastisk godt og perfekt påfyll etter trening med både protein, karbohydrat og fett! Lompene er supre å fylle med aluminiumsfolie rundt og ha med i lunsjboksen også, eller for all del spises som frukost, i en middagsvariant eller kveldsmat. Nam!

Hei alle sammen!

I vekemenyen for veke 45 er mine elskverdige søtpotetlomper vekas baketips, og det er ikkje uten grunn. Desse er SÅ gode! Virkelig favorittlompene mine som eg prøver å lage opp og ha tilgjengelig i fryseren så ofte som mulig. Som idag, da eg hadde utrulig lyst på søtpotetlomper til lunsj, så blei det nettopp det –

Dei gutenfri søtpotetlompene finner du oppskift på her.
Eg bruker havremel og bokhvetemel som tørrvare i deiga, og baker dei ut med bokhvetemel. Knallgod deig å jobbe med og søtpotetlompene blir runde og saftige!

Idag fylt med en av mine favoritter:
Guacamole ~ hamburgerrygg ~ ruccola ~ paprika ~ rødløk ~ eit dryss pepper.

Guacamolen lagde eg enkelt og greit av 1/2 avokado, salt&pepper, litt pressa kvitløk og grovkverna chilli.

Fantastisk godt og perfekt påfyll etter trening med både protein, karbohydrat og fett!
Lompene er supre å fylle med aluminiumsfolie rundt og ha med i lunsjboksen også, eller for all del spises som frukost, i en middagsvariant eller kveldsmat. Nam!

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg