Annonse
28. november 2014
Sunne blåbærmuffins
Det er fredag og helg!
Her har dere oppskrift på sukkerfri, glutenfri, saftige og sunnere blåbærmuffins med kremostglasur:
Sukkerfri og saftige blåbærmuffins
2 egg
120 g kesam
1 ts bakepulver
60 g sukrinmelis (m/stevia)
60 g sukrin gold
80 g tørrvare – eg brukte 50 g havremel & 30 g kokosmel
1 ts ekte vaniljepulver – evt. frø fra vaniljestang / vaniljeessens / steviadråper vanilje
? 1/2 ts kanel og 1/2 ts kardemomme – valgfritt
Evt. 0,5 dl vatn
Fryste blåbær
Slik gjer du:
Bland sammen alle ingrediensene utenom blåbærene med miksmaster til en jevn og glatt røre. Juster evt. med litt ekstra væske om den en veldig tjukk. Ha røra i muffinsformer, trykk nedi blåbær og steik midt i ovnen på 180 grader i 10-15 minutter. Avkjøl på rist.
Kremostglasur
Rør sammen 200 g philadelhia (light eller original) med 3-5 ss sukrinmelis. Bruk gjerne eit dryss ekte vaniljepulver eller noken dråper stevia vanilje / vaniljeessens. Smak til og ha over dei avkjølte muffinsane.
Ønsker du å lage kake av oppskrifta kan du selfølgelig det! Denne er nemlig posta før her – heilt samme oppskrift.
Håper det smaker!
Annonse
4 Kommentarer
Madelen
27. februar 2019
Linda Stuhaug
28. februar 2019
Linda
15. september 2022
Linda Stuhaug
16. september 2022
SKRIV EN KOMMENTAR