Linda Stuhaug

Annonse

28. november 2014

Sunne blåbærmuffins

Sunne blåbærmuffins
Det er fredag og helg!
Her har dere oppskrift på sukkerfri, glutenfri, saftige og sunnere blåbærmuffins med kremostglasur:
Sukkerfri og saftige blåbærmuffins 2 egg 120 g kesam 1 ts bakepulver 60 g sukrinmelis (m/stevia) 60 g sukrin gold 80 g tørrvare – eg brukte 50 g havremel & 30 g kokosmel 1 ts ekte vaniljepulver – evt. frø fra vaniljestang / vaniljeessens / steviadråper vanilje
? 1/2 ts kanel og 1/2 ts kardemomme – valgfritt Evt. 0,5 dl vatn Fryste blåbær
Slik gjer du: Bland sammen alle ingrediensene utenom blåbærene med miksmaster til en jevn og glatt røre. Juster evt. med litt ekstra væske om den en veldig tjukk. Ha røra i muffinsformer, trykk nedi blåbær og steik midt i ovnen på 180 grader i 10-15 minutter. Avkjøl på rist.
Kremostglasur Rør sammen 200 g philadelhia (light eller original) med 3-5 ss sukrinmelis. Bruk gjerne eit dryss ekte vaniljepulver eller noken dråper stevia vanilje / vaniljeessens. Smak til og ha over dei avkjølte muffinsane.
Ønsker du å lage kake av oppskrifta kan du selfølgelig det! Denne er nemlig posta før her – heilt samme oppskrift.
Håper det smaker!

Det er fredag og helg!

Her har dere oppskrift på sukkerfri, glutenfri, saftige og sunnere blåbærmuffins med kremostglasur:

Sukkerfri og saftige blåbærmuffins
2 egg
120 g kesam
1 ts bakepulver
60 g sukrinmelis (m/stevia)
60 g sukrin gold
80 g tørrvare – eg brukte 50 g havremel & 30 g kokosmel
1 ts ekte vaniljepulver – evt. frø fra vaniljestang / vaniljeessens / steviadråper vanilje
? 1/2 ts kanel og 1/2 ts kardemomme – valgfritt
Evt. 0,5 dl vatn
Fryste blåbær

Slik gjer du:
Bland sammen alle ingrediensene utenom blåbærene med miksmaster til en jevn og glatt røre. Juster evt. med litt ekstra væske om den en veldig tjukk. Ha røra i muffinsformer, trykk nedi blåbær og steik midt i ovnen på 180 grader i 10-15 minutter. Avkjøl på rist.

Kremostglasur
Rør sammen 200 g philadelhia (light eller original) med 3-5 ss sukrinmelis. Bruk gjerne eit dryss ekte vaniljepulver eller noken dråper stevia vanilje / vaniljeessens. Smak til og ha over dei avkjølte muffinsane.


Ønsker du å lage kake av oppskrifta kan du selfølgelig det! Denne er nemlig posta før her – heilt samme oppskrift.

Håper det smaker!

Annonse

4 Kommentarer

M

Madelen

27. februar 2019

Jeg lager nå muffinsoppskriftene dine som kake, og steker i ca 35 minutter. Funker kjempefint. Sist lagde jeg eplemuffins, og jeg har i dag tenkt til å lage med frosne bringebær. Eneste jeg er redd for er at kaken skal bli for bløt. Har du noen peil på mengde? Jeg har jo brukt 2 epler normalt sett, men det kan være mye med 200 g bær?

Linda Stuhaug

28. februar 2019

Hei! Eg tippe rundt 200 g er passelig. Ser det veldig lite ut, så ta kanskje littegrande meir 😀

L

Linda

15. september 2022

Denne er en stor favoritt her i heimen, blant store og små 🥰

Linda Stuhaug

16. september 2022

Så hyggelig😍

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg