November – oppsummering av oppskrifter

Mandag og 1.desember, fantastisk!

Før vi kjem skikkelig i gang med desember, juletid, julepreg på bloggen og mange julefristelser så må vi som vanlig ha oppsummering av oppskrifter fra november måned! November har absolutt våre en god måned på fleire måter, med litt nye ekspriment og oppskrifter. Det gleder meg så enormt at så mange får nytte og bruker oppskriftene eg poster, eg blir og heilt overvelda av alle positive tilbakemeldinger og kommentarer. Det er ikkje berre fra dei som ønsker eit sunnere liv, men også fra dei som har ulike hensyn som trenger alternativ mat. Det betyr så masse og gir meg masse motivasjon til å forsette i samme løp framover!

Noko for ein kvar smak med ein kvar sitt behov –

FRUKOST OG KVELDS –

Sunne arme riddere HER.
Næringsrike frukostvafler HER.

LUNSJ OG MIDDAG –

Saftige gresskarpannekaker HER.
Ovnsbakt laks med sprøstekte mandelpotetbåter HER.

Lunsj med søtpotetlomper HER.
Gratinert kyllingform HER.

Ei veke med næringsrike matbokser HER.

Smakfull søtpotetmosgrateng HER.
Allergivennlige chiascones HER.

Torsk med gresskarmos HER.
Matmuffins med kvitløk, urter og fetaoast HER.

SUNT SØTT & SALT –

Sukkerfri, enkel sjokoladefudge HER.
Sunn rullekake HER.

Sunne blåbærmuffins HER.
Havrekjeks med gresskar HER.

Sunn brownies med innbakt kvit sjokoladeglasur HER.

Sukkerfi ostekake med kvit sjokolade og bringebær HER.
Heimelaga, sukkerfri toffifee HER.

JUICING –

Frisk, grønn glede HER. Eg elska juicing!

TRENING OG KOSTHOLD –

Mine kosttilskudd HER. Anbefalinger og erfaringer!

VEKEMENYER –

Vekemeny ~ 44 HER.

Vekemeny ~ 46 HER.Vekemeny ~ 48 HER.

Ha en kjempefin mandag og 1.desember vidare alle sammen.
Imorgen kommer første juleoppskrift, og det ser ut til at det blir pepperkaker!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

20 kommentarer

 1. Oslofru

  Så mycket gott 😀

 2. Alt ser så godt ut! Bra jobbet i november 🙂

 3. Du er bare så utrolig flink!! Håper du får en super førjulstid<3 Kan ikke vente til det kommer juleoppskrifter på bloggen din!

 4. så masse godt! 🙂 ønsker meg oppskrift på sunnere riskrem jeg, tihi 😉

 5. Inspirerende innlegg! Gøy og følge med på nye oppskrifter på bloggen din. Jeg blir virkelig inspirert i matveien:)

 6. Madeleine

  åh så mye godt!! 😀

 7. Hei, Linda! Har du noen oppskrifter på noe søt-bakst som kan lages uten egg og gjær (matintoleranse…)?

 8. Julie @ WolfItDown

  Alltid mye god og sunn inspirasjon og hente her 😀 Og jeg gleder meg masse til jule-oppskriftene dine 🙂 Håper du har hatt en god start på en ny måned! xx

 9. Hei Linda! Jeg er utvekslingstudent i år og tilbringer året i usa. Har veldig lyst å prøve mange av oppskriftene dine, men vet ikke helt hva jeg kan bytte sukrin gold, sukrin melis etc med.. Noen forslag?

 10. Linda Marie Stuhaug

  Hanne: Heisann Hanne 🙂 I USA har dei forskjellige alternativer til kalorifri søtning, så det gjelder kanskje å prøve seg litt fram og finne og kva som egner seg best. Variant av sukrin veit eg at dei har, men det finnes også fleire varianter som eg kjøpte på butikkene der nede som eg personlig synes var bedre på smak og egna seg bedre til baking 🙂 Husker dessverre ikkje navnet, men det er iallefall alternativer til deg! 🙂

 11. Linda Marie Stuhaug

  Julie @ WolfItDown: Tusen takk Julie 🙂 Gleda meg masse til å dele alle juleoppskriftene framover, blir spennande å sjå om det faller i smak hos leserene! Ha en fin tirsdag 🙂

 12. Linda Marie Stuhaug

  Lene: Heisann 🙂 Eg bruker aldri (skvært sjelden) gjær, men eg har jo mange kaker og lignende i arkivet – men dei er som regel bakt med egg. Du kan prøve «no egg» erstatter i oppskiriftene mine da, det veit eg mange av lesarane mine gjer med suksess! 🙂

 13. Linda Marie Stuhaug

  tiggerlilly: Så kjekt du synes det 🙂

 14. Linda Marie Stuhaug

  Carina: Tusen takk Carine, så hyggelig å lese 🙂 Målet mitt er jo å kunne spre sunn matglede, så kjekt med tilbakemelding på det! Ha en kjempefin dag 🙂

 15. Linda Marie Stuhaug

  Marie: Riskrem er det fleire som har nevnt, men eg får sjå om tida strekker til 🙂

 16. Linda Marie Stuhaug

  Silje: Tusen hjertleig Silje! Gleda meg masse til å dele alle julefristelser 🙂

 17. Linda Marie Stuhaug

  Irene: Tusen takk, Irene 🙂

 18. Linda Marie Stuhaug

  Oslofru: Ja, det har våre mange gode smaksopplevelser i november altså! 🙂

 19. Jeg digger bloggen din, om jeg har sagt det før sier jeg det igjen:) er innom hvertfall annenhver dag. Jeg lurer også på om du har tips til sunn studiesnacks som ikke er så altfor tidkrevende og lage? Sitter med hjemmeeksamen nå og merker sjokoladecravingsen komme med stormskritt *hjelp* har sett litt på fudgen du la ut, og sjokoladepålegget.. men om du har noen salte alternativer blir jeg glad for det også:) på forhånd takk! Og takk igjen for en super blogg og inspirasjonskilde.

 20. Linda Marie Stuhaug

  MalinB: Hei Malin! Tusen hjertelig takk for en hyggelig kommentar 🙂 Når det gjelder sunne og raske snacks med smak av sjokolade må det bli sjokoladefudge, seige browniestrøfler, cookie dough kuler eller proteinkuler med smak av sjokolade! Mums 😉