Linda Stuhaug

Annonse

4. desember 2014

Pizzabolle-matmuffins

Pizzabolle-matmuffins
God torsdag ?
Desse pizzabolle-matmuffinsane lagde eg opp for eit par veker sida og har hatt liggande i frysaren. Dei har våre redninga i mange lunsjbokser i det siste, det er så kjapt og enkelt å putte desse med seg sammen med litt grønnsaker, så har man matpakka klar!
Som eg skreiv i innlegget da eg posta forrige oppskrift – matmuffins med kvitløk, urter og fetaost – så lagde eg også en pizzabolle variant. Dei var fleire som etterspurte korleis eg gjorde det, så her har dere den varianten av oppskrifta. Som nevnt har eg brukt superbrødmiksen (annonselenke) fra x-life, en stor favoritt her i hus!
Matmuffins, 8-10 stk
250 g brødmiks 3 dl vatn 2 båter pressa kvitløk Masse oregano ca. 200 g skinke ca- 50-100 g revet ost Valgfritt: grønnsaker – eg bruke paprika
Bland godt sammen ingrediensene og la røra svelle i 5 minutter. Form til boller i fuktige hender og trykk litt flatere i muffinsformer. Pass på at du klemme rinn alt av ost og skinke. Bruker du papirformer kan det vere lurt å spraye/smøre desse først. Steik på 175 grader, nederste rille i 35-45 minutter, til en gyllen farge. Avkjøl, og oppbevar i kjøleskap eller frys ned.
Har du ikkje brødmiksen kan du f.eks bruke mi tidligere grunnoppskrift på matmuffins som du finner her.
Eg har mikro på jobb som betyr at matmuffinsene blir varme og smaker rykande ferske, men dei er absolutt gode kalde også!
Forrige oppskrift med kvitløk, urter og fetaost finner du her. Mange gode smaker, passer ekstra godt som tilbehør til supper eller middagen.
Matmuffins som ikkje gir masse tom energi, men inneholder god næring. I tillegg metter dei godt og holder blodsukkeret stabilt!
Superlunsj for store og små ?

God torsdag ?

Desse pizzabolle-matmuffinsane lagde eg opp for eit par veker sida og har hatt liggande i frysaren. Dei har våre redninga i mange lunsjbokser i det siste, det er så kjapt og enkelt å putte desse med seg sammen med litt grønnsaker, så har man matpakka klar!

Som eg skreiv i innlegget da eg posta forrige oppskrift – matmuffins med kvitløk, urter og fetaost – så lagde eg også en pizzabolle variant. Dei var fleire som etterspurte korleis eg gjorde det, så her har dere den varianten av oppskrifta. Som nevnt har eg brukt superbrødmiksen (annonselenke) fra x-life, en stor favoritt her i hus!

Matmuffins, 8-10 stk

250 g brødmiks
3 dl vatn
2 båter pressa kvitløk
Masse oregano
ca. 200 g skinke
ca- 50-100 g revet ost
Valgfritt: grønnsaker – eg bruke paprika

Bland godt sammen ingrediensene og la røra svelle i 5 minutter. Form til boller i fuktige hender og trykk litt flatere i muffinsformer. Pass på at du klemme rinn alt av ost og skinke. Bruker du papirformer kan det vere lurt å spraye/smøre desse først. Steik på 175 grader, nederste rille i 35-45 minutter, til en gyllen farge. Avkjøl, og oppbevar i kjøleskap eller frys ned.

Har du ikkje brødmiksen kan du f.eks bruke mi tidligere grunnoppskrift på matmuffins som du finner her.

Eg har mikro på jobb som betyr at matmuffinsene blir varme og smaker rykande ferske, men dei er absolutt gode kalde også!

Forrige oppskrift med kvitløk, urter og fetaost finner du her. Mange gode smaker, passer ekstra godt som tilbehør til supper eller middagen.

Matmuffins som ikkje gir masse tom energi, men inneholder god næring.
I tillegg metter dei godt og holder blodsukkeret stabilt!

Superlunsj for store og små ?

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg