Linda Stuhaug

Annonse

9. desember 2014

Smakfulle lomperuller

Smakfulle lomperuller
God tirsdag!
Det blir masse fokus julekaker i desse dager på bloggen, og det var absolutt forventa. Innimellom alt det søte må vi også ha litt anna, så idag har har eg smakfulle lomperuller, grønnkålchips og salgtips på lager!
Fylte lomper er en storfavoritt til både frukost, lunsj og kveldsmat ? Dei kan fylles med alt av pålegg, men min favoritt er definitvt denne kombinasjonen –
Du trenger ? Lomper – bruk dei du liker og foretrekker, eg lager heimelaga, glutenfri (oppskrift her). ? Philadelphia ? Røykelaks ? Spinat, avokado, rødløk ? Eit dryss pepper
Smør philadelphia på halve lompa og fordel pålegget i denne rekkeføkga på andre halvdelen: røykelaks, spinat, avokado, hakka rødløk og til slutt eit dryss pepper. Start å rulle fra sida du har fylt, så henger dei sammen når du skjærer dei opp.
En uslåelig kombinasjon som er komplett med litt friske grønnsaker på sida, uansett kva måltid det er! Grønnkålchips er også knallgodt som snacks på tallerken ?
Grønnkålchips spiser eg aller helst som snacks rett fra skåla, men bruker det også som tilbehør til ulike måltider og topping på supper. Virkelig supersnacks med en haug av vitaminer, mineraler og antioksidanter!
Blei du nysgjerrig no? Oppskirft og meir informasjon finner du her 🙂
Ha en super tirsdag vidare alle sammen!

God tirsdag!

Det blir masse fokus julekaker i desse dager på bloggen, og det var absolutt forventa. Innimellom alt det søte må vi også ha litt anna, så idag har har eg smakfulle lomperuller, grønnkålchips og salgtips på lager!

Fylte lomper er en storfavoritt til både frukost, lunsj og kveldsmat ? Dei kan fylles med alt av pålegg, men min favoritt er definitvt denne kombinasjonen –

Du trenger
? Lomper – bruk dei du liker og foretrekker, eg lager heimelaga, glutenfri ( oppskrift her).
? Philadelphia
? Røykelaks
? Spinat, avokado, rødløk
? Eit dryss pepper

Smør philadelphia på halve lompa og fordel pålegget i denne rekkeføkga på andre halvdelen: røykelaks, spinat, avokado, hakka rødløk og til slutt eit dryss pepper. Start å rulle fra sida du har fylt, så henger dei sammen når du skjærer dei opp.

En uslåelig kombinasjon som er komplett med litt friske grønnsaker på sida, uansett kva måltid det er! Grønnkålchips er også knallgodt som snacks på tallerken ?

Grønnkålchips spiser eg aller helst som snacks rett fra skåla, men bruker det også som tilbehør til ulike måltider og topping på supper. Virkelig supersnacks med en haug av vitaminer, mineraler og antioksidanter!

Blei du nysgjerrig no? Oppskirft og meir informasjon finner du her 🙂

Ha en super tirsdag vidare alle sammen!

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg