Linda Stuhaug

Annonse

14. desember 2014

Saftige kokosmakroner uten sukker

Saftige kokosmakroner uten sukker
God 3.søndag i advent, alle sammen!
Med skikkelig regnvær er det ingen julestemning her i gården, men julevasken, julebaksten, julehandlinga, juleinnpakkinga og resten av juleforberedelsene slipper ikkje unna uansett. Det meste er gjort, men likevell er det litt som gjenstår. Blant anna å dele resten av mine juleoppskirfter med dere, eg har nemlig en god del igjen!
Så, det blir masse sunt søtt på bloggen i desse dager, men eg kommer sterkere tilbake på saltmat når desember er over. Eg har jo så mange godsaker eg vil dele, og det er kjekt når det kan vere noke for einkvar smak.
Dagens oppskrift – kokosmakroner uten sukker, gluten, melk. I tillegg er dei kalorilette, saftige og proteinrike –
Kokosmakoner, ca 15 stk
2 eggekvitter 20 g sukrin gold 70 g sukrinmelis 1/2 ts ekte vaniljepulver, evt. frø fra 1 vaniljestang 5 dråper stevia vanilje eller vaniljeessens 120 g kokosmasse
Pisk eggekvittene stive med en miksmaster. Tilsett litt og litt sukrinmelis / sukrin gold medan miksmasteren går, deretter vaniljepulver og vaniiljedråper. Blandinga skal fortsatt vere luftig og lett.
Vend inn kokosmasse og fordel topper på en bakepapirkledd langpanne. Steik midt i ovnen, 175 grader i 8-12 minutter. Kokosmakronane skal kun bli gylne, så følg med underveis (mine fikk gjerne litt for masse tid).
Avkjøl og oppbevar i tett boks i romtemperatur, dei holder seg 1-2 veker. Innlegget inneholder sponsede lenker.
Falt godt i smak hos både familie, tanter og onkler!
Sikker på det blir en slager hos både store og små ? Stort pluss at dei er så raske & enkle å lage!
God søndag vidare alle sammen. Her skal det iallefall bakast idag, kva med hos deg?

God 3.søndag i advent, alle sammen!

Med skikkelig regnvær er det ingen julestemning her i gården, men julevasken, julebaksten, julehandlinga, juleinnpakkinga og resten av juleforberedelsene slipper ikkje unna uansett. Det meste er gjort, men likevell er det litt som gjenstår. Blant anna å dele resten av mine juleoppskirfter med dere, eg har nemlig en god del igjen!

Så, det blir masse sunt søtt på bloggen i desse dager, men eg kommer sterkere tilbake på saltmat når desember er over. Eg har jo så mange godsaker eg vil dele, og det er kjekt når det kan vere noke for einkvar smak.

Dagens oppskrift – kokosmakroner uten sukker, gluten, melk. I tillegg er dei kalorilette, saftige og proteinrike –

Kokosmakoner, ca 15 stk

2 eggekvitter
20 g sukrin gold
70 g sukrinmelis
1/2 ts ekte vaniljepulver, evt. frø fra 1 vaniljestang
5 dråper stevia vanilje eller vaniljeessens
120 g kokosmasse

Pisk eggekvittene stive med en miksmaster. Tilsett litt og litt sukrinmelis / sukrin gold medan miksmasteren går, deretter vaniljepulver og vaniiljedråper. Blandinga skal fortsatt vere luftig og lett.

Vend inn kokosmasse og fordel topper på en bakepapirkledd langpanne. Steik midt i ovnen, 175 grader i 8-12 minutter. Kokosmakronane skal kun bli gylne, så følg med underveis (mine fikk gjerne litt for masse tid).

Avkjøl og oppbevar i tett boks i romtemperatur, dei holder seg 1-2 veker. Innlegget inneholder sponsede lenker.

Falt godt i smak hos både familie, tanter og onkler!

Sikker på det blir en slager hos både store og små ?
Stort pluss at dei er så raske & enkle å lage!

God søndag vidare alle sammen.
Her skal det iallefall bakast idag, kva med hos deg?

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg