Desember – oppsummering av oppskrifter

Velkommen 2015!

Håper dere hadde en strålande nyttårsfeiring i går. Nytt år og ny måned, før eg starter å dele nye, spennande oppskrifter må vi sjølvsagt ha oppsummering fra måneden som har gått, nemlig desember. Desember har naturligvis våre en måned med utrulig masse fokus på sunnere varianter av julekaker, så innlegget består i hovedsak av kategorien sunt søtt&salt.

Eg er iallefall utrulig fornøgd med alle oppskriftene eg klarte å eksprimentere fram har delt i løpet av måneden. Det har våre mine egne sunne vrier på tradisjonelle oppskrifter, og tilbakemeldingane har våre kanon! Ikkje berre fra dei som ønsker sukkerfri alternativer, men også dei som MÅ ha det. Så tenker eg alltid på dere som må ha det fri for gluten og melk, og har gjort mitt beste for å lage smakfulle julekaker til dere også. Ingen tvil om at desse oppskriftene blir gravd fram igjen fra arkiver til neste jul 🙂

FRUKOST OG KVELDS –

Smakfulle lomperuller HER.
Sunne, søte og saftige peanøttpannekaker HER.

Søtpotet polarbrød HER.

LUNSJ OG MIDDAG –

"Plukkfisk" HER. Perfekt når man har fiskerester!
Krema fiskesuppe med laks og reker HER.

Spicy kylling med oppskrift på brokkolisalat HER.
Pizzabolle- matmuffins HER.

SUNT SØTT & SALT –

Sukkerfritt julebrød med spelt HER.
Seige kransekakestenger HER.

Saftige, sukkerfri risboller HER.
Sukkerfri, mjuke kakemenn HER.

Sukkerfri, sprø pepperkaker HER.
Krydderkake uten sukker og gluten HER.

Doble sjokoladeflarn HER. Kan fint lages som enkle sjokoladeflarn eller havreflarn!
Sunne sjokoladebiscotti HER.

Frisk og smakfull fruktsalat HER.
Krema sjokolade(banan)is HER.

Sukkerfri, brente mandler HER.
Mørk, sukkerfri sjokoladepudding HER.

Saftige kokosmakroner uten sukker HER.
Maldonsalte vaniljefudge uten sukker HER.

Sukkerfri Sarah Berhhard i langpanne HER.

8 favorittoppskrifter på sunt julesnop HER.

DIVERSE –

12 mest populære oppskrifter i 2014 HER.

Eg gleder meg til januar måned og det den har å by på. Det blir nytt fokus og nye utfordringer, og eg gleder meg til å dele resulater med dere!

Ha en strålande 1.Nyttårsdag ?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 kommentarer

 1. Gått nytt år te dæ og dine. Takk fårr kjæmpemy inspirasjon på matfråntn i åre som ha gått. Kjæm definitivt te å følg dæ i åre som kjæm og.

 2. Julie @ WolfItDown

  Godt nytt år Linda! Gleder meg til og se hva du mekker av mat i nyåret 🙂 x

 3. Camilla

  Hei LInda! jeg elsker dine oppskrifter og i går lagde jeg sunne brownies med innbakt glasur, og det smakte himmelsk! jeg kjøpte sukrinmelis, sukrin gold og peanøttmel for å kunne lage de. Og jeg la merke til at man kunne lage peanøttsmør av det peanøttmelet, men da jeg tilsatte vann, sukrin gold og litt salt smakte det virkelig ikke godt! Har du prøvd å lage peanøttsmør av peanøttmelet fra funksjonellmat? jeg får det virkelig ikke til å få det til å smake godt! Jeg tror jeg skal fortsette å lage peanøttsmør i foodprossesoren min:)

 4. Linda Marie Stuhaug

  Camilla: Heisann Camilla 🙂 Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, kjekt at oppskrifter har falt i smak! Det blir nok dessverre ikkje det samme å blande peanøttmelet med vatn og så eit smakfullt peanøttsmør. Eg bruker ekte vare eller PB2 når eg først skal lage peanøttsmør 😉 Heimelaga er alltid best 🙂

 5. Linda Marie Stuhaug

  Julie @ WolfItDown: Takk for det! Eg er sjølv spent på kva eg klarer å få til 🙂

 6. Linda Marie Stuhaug

  sonja: Veldig hyggelig Sonja! Håper å kunne gi masse matinspirasjon i året som venter 🙂