Kva ønsker dere meir av i 2015?

God fredag!

Siden det er nytt år og nye muligheter har eg lyst å spørre akkurat DU som leser bloggen min, enten om det er første gang du er innom eller om du har lest fast lenge no: kva ønsker du meir av i 2015?

Eg deler per idag sunne oppskrifter i alle sjangre: frukost, lunsj, middag, kvelds, mellommåltid, snacks, desserter, kaker, drikker, tilbehør… Dere som har fulgt meg lenge no veit at alle oppskriftene mine er sukkerfri, aller fleste glutenfri og mange alternativer som er laktose og/eller melkefri. Eg skriver alltid informasjon i innlegget, og lager gjerne fleire varianter av en oppskrift for å ha eit alternativ for en av allergiene/matintoleransene, eller så kommer eg med tips til korleis man kan gjere ingrediensbytting.

Dette har blitt tatt imot med stor suksess og er blitt min greie no etterkvart, så det kommer eg definitivt til å fortsette med!

Er det noko du savner? Vil du ha fleire oppskrifter på middager? Meir fokus på sunne frukoster? Ingredienser du ønsker eg skal eksprimentere meir med? Spesielle oppskrifter du vil eg skal lage i sunnere variant?

Det er masse man kan sei og ønske, og no har du sjangsen til å fortelle meg kva dine tanker er. Dere lesere bidrar jo til masse inspirasjon og motivasjon her på bloggen, og er en stor del av drivkraften. Det er dere som skal ta i mot oppskrifter, prøve, feile, smake og vurdere.

Skrik ut i kommentarfeltet om dine ønsker! Skriv gjerne også kva du synes er bra og vil eg skal fortsette med 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

106 kommentarer

 1. Linda Marie Stuhaug

  Ida Amalie: http://lindastuhaug.blogg.no/1401016459_10_tips.html Les dette innlegget 🙂

 2. Kristin

  Hei 🙂 Dette er en kommentar til innlegget om hva vi ønsker mer av dette året! Kan hende det ligger på bloggen allerede, men kunne du laget en sunn oppskrift på spagetti/pasta i tomatsaus (med kjøtt)?

 3. Kaja Goplen

  Hei Linda, Godt nytt år – og takk for masse god inspirasjon! Jeg ønsker meg flere vegetaroppskrifter, til alle døgnets måltider 🙂 Mange av oppskriftene dine kan enkelt gjøres vegetarisk med litt fantasi, men det hadde vært supert om du av og til kunne foreslå hvordan dette kan gjøres godt 🙂 Rene vegetarmåltider/menyer er også tipp topp å få. Ellers så savner jeg 5-minutters / «var-sulten-for-èn-time-siden» middager + frysevennlige oppskrifter. I en litt for tettpakket uke, så vil en gjerne ha god, men rask mat, uten å ty til brød og ost støtt. Fortsatt god januar! Kaja

 4. Hei! Søkte på google etter oreokake oppskrift… og fant en! 😀 Men bare lurte på om du hadde prøvd ut en annet alternativ til bunn, noe som kanskje smakes litt mer som orginalen en det questbaren gjør? 😀 Har så lyst å lage en god og «sunn» oreokake i helgen skjønner du… 🙂

 5. Linda Marie Stuhaug

  Mia M: Heisann! Eg har ikkje prøvd noko anna bunn nei, så eg har dessverre ingen oppskrift der… men eg har jo tenkt på det fleire ganger, så muligens at det kommer 🙂

 6. Elin Lindbeck

  Skulle forresten ønske du hadde delt inn i flere kategorier slik at det er lettere å finne igjen oppskrifter… I stedet for kun «lunch og middag», kunne du kanskje delt inn i ulike kategorier som: «fisk», «kylling», «vegetar», «søtpotet» osv… Blir veldig mange innlegg å lete i gjennom når jeg skal finne igjen favorittoppskriftene mine 😉 Takk igjen for knallfin blogg! 🙂