Linda Stuhaug

Annonse

7. januar 2015

Speltlompetoast i vaffeljern

Speltlompetoast i vaffeljern
God onsdag!
Dåkke som har fulgt meg sida oppstart av bloggen veit at eg elsker lomper! Eg har våre glad i lomper i årevis, og for to år sida tok det heilt av, og eg lagde alt mulig med speltlomper. Vil du ha en oppsummering kan du lese innlegget mitt «18 forskjellige tips og oppskrifter med LOMPER!»
Lompetoast er en gammal favoritt hos meg. Eg varierer mellom å steike lompene i steikepanna eller i vaffeljern. Denne gangen har eg brukt heimelaga lomper (oppskrift finner du HER), men du kan bruke dei både potetkaker, vanlige lomper eller speltlomper – alt etter kva du foretrekker og har tilgjengelig.
Lompetoast er supergodt og veldig enkelt. Passer til både frukot, lunsj/matpakken, kveldsmat eller tilbehør til middagen – for eksempel suppe eller salater.
Du trenger: 2 lomper pr. toast Valgfritt pålegg Krydder
Slik gjer du: Smør pålegg på eine lompa, legg over ei ny lompe og steik i lompetoasten gyllen og sprø i vaffeljernet. Nyt varm, lun eller kald.
Min påleggsfavoritt som eg virkelig anbefaler er grønn pesto, skinke eller spekeskinke, ost, ruccola og krydder. Magisk god kombinasjon! Ellers er det berre å bruke det du har og liker.
Med litt grønt på sida så blir det komplett. Prøv til kveldsmaten idag kanskje?

God onsdag!

Dåkke som har fulgt meg sida oppstart av bloggen veit at eg elsker lomper! Eg har våre glad i lomper i årevis, og for to år sida tok det heilt av, og eg lagde alt mulig med speltlomper. Vil du ha en oppsummering kan du lese innlegget mitt «18 forskjellige tips og oppskrifter med LOMPER!»

Lompetoast er en gammal favoritt hos meg. Eg varierer mellom å steike lompene i steikepanna eller i vaffeljern. Denne gangen har eg brukt heimelaga lomper ( oppskrift finner du HER), men du kan bruke dei både potetkaker, vanlige lomper eller speltlomper – alt etter kva du foretrekker og har tilgjengelig.

Lompetoast er supergodt og veldig enkelt. Passer til både frukot, lunsj/matpakken, kveldsmat eller tilbehør til middagen – for eksempel suppe eller salater.

Du trenger:
2 lomper pr. toast
Valgfritt pålegg
Krydder

Slik gjer du:
Smør pålegg på eine lompa, legg over ei ny lompe og steik i lompetoasten gyllen og sprø i vaffeljernet. Nyt varm, lun eller kald.

Min påleggsfavoritt som eg virkelig anbefaler er grønn pesto, skinke eller spekeskinke, ost, ruccola og krydder. Magisk god kombinasjon! Ellers er det berre å bruke det du har og liker.

Med litt grønt på sida så blir det komplett.
Prøv til kveldsmaten idag kanskje?

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg