Bakt torsk med pinjekjerner

Hei!

Tirsdag og fisk på menyen?
Her har vi både feit og mager fisk på menyen fleire ganger i veka. Det er utrulig masse godt man kan lage, og mulighetane er enorme for variasjon. Dagens middagstips er en enkel klassiker, men likevell utrulig godt. En middag som både er sunn, rask, enkel med få ingredienser.

Bakt torsk med pinjekjerner, guacamole og frisk salat –

Du trenger, 2 personer
400-500 g torskefilêtet
En god neve pinjekjerner
1 stor avokado
1/2 kvitløksfedd
Krydder
Friske grønnsaker

? Legg torsken i en ildfast form, gjerne med bakekapir i bunn og strø over krydder og pinjekjerner. Bak på 180 grader i 15-20 minutter.

? Mos avokado sammen med 1/2 pressa kvitløksedd og smak til med krydder. Eg brukte grovkverna chili, salt og pepper.

? Server straks med en frisk salat. Savner du karbohydrat i måltidet anbefaler eg søtpotet i en eller anna form som er fantastisk kombinasjon med torsk. Søtpotetmos, ovnsbakt søtpotet, søtpotetbåter, søtpotetchips.

Eg krydra torsken med grovkverna chilli, kvitlløk og litt urtesalt, som blei veldig godt. Her er det berre å bruke det krydderet man liker og har tilgjengelig!

Så eit tirsdagstips til dere! Det er som nevnt mange freshe nyheter på x-life om dagane, blant anna denne treningstoppen til en rimelig penge –

Laus treningstopp fra Adidas i fargen rød her // grå herkun 249 kr,-.
Toppen har bryterygg og kan knytast opp på sida, eller eventuelt henge ned på stumpen.
Ellers: høg kompresjonstights (favoritt) fra 2XU og treningssko fra reebok. Annonselenker.

God tirsdag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

18 kommentarer

  1. Anniken Gjørøy

    MM, for eit fantastisk fat med friskheta og god mat – kjenner magen rumla! Du er ein utrulig stor inspirasjon, og kvar gang eg går inn på bloggen din får eg skikkelig lyst til å lage mat, takk for det 🙂 Du er ei herlig dame! Ha en fantastisk dag vidare 🙂

  2. Famwangaasegg

    Det så kjempegodt ut! Har du ristet pinjekjernene? 🙂

  3. Kamilla Haaland

    Nam! 🙂

  4. May Tone

    Det så utrolig godt ut. Takk for gode tips 🙂

  5. sophieamalie

    Maten så utrolig god ut, ble jo sulten av å se bildene, hehe.

  6. Bettina

    Dette så godt ut! Du lager så mye spennende, men jeg synes av og til det er vanskelig å finne tilbake til gamle oppskrifter. Har du et arkiv som er sortert etter «fisk», «kylling», «kjøttdeig», «vegetar» osv? 🙂 Har sett mye tidligere som jeg har lyst til å prøve, det er derfor jeg lurer 🙂

  7. Linda Marie Stuhaug

    Bettina: Heisann! Tusen takk for det 🙂 Bloggen er faktisk «under oppussing» om eg kan sei det slik, og eg skal lfytte alle oppskriver over i meir oversiktlige kategorier slik du skriver. Så det kommer i løpet av den neste veka 🙂

  8. Linda Marie Stuhaug

    sophieamalie: Så bra då 🙂

  9. Linda Marie Stuhaug

    May Tone: Berre hyggelig! Kjekt å inspirere 🙂

  10. Linda Marie Stuhaug

    Kamilla Haaland: Nydelig 🙂

  11. Linda Marie Stuhaug

    Famwangaasegg: Nei, dei blir på en måte litt rista når eg ovnsbaker dei på torsken 🙂

  12. Linda Marie Stuhaug

    Anniken Gjørøy: Oi, for en utrulig hyggelig kommentar å få, Anniken! Setter virkelig stor pris på slike ord 🙂 Ha ei strålande veke vidare!

  13. Famwangaasegg

    Ikke sant! 🙂 Denne retten skal jeg prøve, mulig med søtpotetbåter til:)

  14. Julie @ WolfItDown

    Pinjekjerner er så godt, og passer seg utrolig bra til fiskemat 😀 Håper du har hatt en strålende dag 🙂 x

  15. frisktpust

    Hva slags krydder har du benyttet på fisken? Dette var virkelig fristende presentert! Mmmmmmmm………

  16. Linda Marie Stuhaug

    frisktpust: Det står ovenfor, grovkverna chilli, kvitløk og litt urtesalt. Utrulig godt 🙂

  17. Linda Marie Stuhaug

    Julie @ WolfItDown: Det er heilt sant! Spesielt nydelig på torsk etter mi meining 🙂

  18. Linda Marie Stuhaug

    Famwangaasegg: Det er nydelig med søtpotet til, så det må du gjerne velge 🙂