Annonse
20. januar 2015
Bakt torsk med pinjekjerner
Hei!
Tirsdag og fisk på menyen?
Her har vi både feit og mager fisk på menyen fleire ganger i veka. Det er utrulig masse godt man kan lage, og mulighetane er enorme for variasjon. Dagens middagstips er en enkel klassiker, men likevell utrulig godt. En middag som både er sunn, rask, enkel med få ingredienser.
Bakt torsk med pinjekjerner, guacamole og frisk salat –
Du trenger, 2 personer
400-500 g torskefilêtet
En god neve pinjekjerner
1 stor avokado
1/2 kvitløksfedd
Krydder
Friske grønnsaker
? Legg torsken i en ildfast form, gjerne med bakekapir i bunn og strø over krydder og pinjekjerner. Bak på 180 grader i 15-20 minutter.
? Mos avokado sammen med 1/2 pressa kvitløksedd og smak til med krydder. Eg brukte grovkverna chili, salt og pepper.
? Server straks med en frisk salat. Savner du karbohydrat i måltidet anbefaler eg søtpotet i en eller anna form som er fantastisk kombinasjon med torsk. Søtpotetmos, ovnsbakt søtpotet, søtpotetbåter, søtpotetchips.
Eg krydra torsken med grovkverna chilli, kvitlløk og litt urtesalt, som blei veldig godt. Her er det berre å bruke det krydderet man liker og har tilgjengelig!
Så eit tirsdagstips til dere! Det er som nevnt mange freshe nyheter på x-life om dagane, blant anna denne treningstoppen til en rimelig penge –
Laus treningstopp fra Adidas i fargen rød her // grå her – kun 249 kr,-.
Toppen har bryterygg og kan knytast opp på sida, eller eventuelt henge ned på stumpen.
Ellers: høg kompresjonstights (favoritt) fra 2XU og treningssko fra reebok. Annonselenker.
God tirsdag!
Annonse
SKRIV EN KOMMENTAR