Linda Stuhaug

Annonse

27. februar 2015

Krema taco-wok

Krema taco-wok
Hei! Det er fredag og taco står gjerne på den faste helgemenyen hos mange. Kva med å prøve en ny tacovariant denne gangen?
Krema taco-wok har eg laga fleire ganger i det siste i ulike variasjoner, og det er utrulig godt. Eg er generelt glad i wok og denne vrien var heilt ny for meg, det er fort å havne i gamle vaner når man finner sin favoritt.
Taco-wok med heimelaga woksaus, uten tilsatt sukker, gluten, melk og unødvendige tilsetningsstoffer –
Denne gangen brukte eg kyllingfilêt, men eg har også prøvd med strimler av storfê og karbonadedeig. Bruk det du foretrekker eller har tilgjengelig, eller prøv deg fram og fin din favoritt!
Krema taco-wok, 2 personer ? 2-3 store kyllingfilêter ? 1/2-1 boks kokoskrem, evt. creme fraiche ? Tacokrydder ? En liten bit chilli og 1-2 fedd kvitløk, kan sløyfes ? 1/2 brokkoli ? 2 store gulerøtter ? 1/2 paprika ? 1 rødløk ? Mais
Fres kyllingen i biter med finhakka chilli og kvitløk, sett til side. Start deretter å frese grønnsakene i rekkefølgen som står, du kan fint bruke andre grønnsaker også etter smak&behag.
Ha kyllingen tilbake i samme panne på middels varme, vend inn kokoskrem og la woken kreme seg fyldig. Smak til med tacokrydder.
Eg brukte heimelaga tacokrydder og det holdt med ca. 2 ts. Bruker du pose eller anna type må du sikkert opp i 2-3 ss. Du kan også bruke fajitaskrydder om du ønsker fajitas-wok!
Håper det er en tacovariant fleire vil prøve seg på!
Det er fredag og eg må tipse dere om fantastisk gode double chocolate chip cookies fra x-life! Perfekt som eit sunnere alternativ til snacks med heile 23 g protein per cookie. Rik, fyldig sjokoladesmak og småseig konsistens med sjokoladebiter ?
Ei eske med 12 porsjonspakninger finner du her (annonselenke).
Då vil eg ønske alle sammen ei riktig god helg 🙂

Hei!
Det er fredag og taco står gjerne på den faste helgemenyen hos mange. Kva med å prøve en ny tacovariant denne gangen?

Krema taco-wok har eg laga fleire ganger i det siste i ulike variasjoner, og det er utrulig godt. Eg er generelt glad i wok og denne vrien var heilt ny for meg, det er fort å havne i gamle vaner når man finner sin favoritt.

Taco-wok med heimelaga woksaus, uten tilsatt sukker, gluten, melk og unødvendige tilsetningsstoffer –

Denne gangen brukte eg kyllingfilêt, men eg har også prøvd med strimler av storfê og karbonadedeig. Bruk det du foretrekker eller har tilgjengelig, eller prøv deg fram og fin din favoritt!

Krema taco-wok, 2 personer
? 2-3 store kyllingfilêter
? 1/2-1 boks kokoskrem, evt. creme fraiche
? Tacokrydder
? En liten bit chilli og 1-2 fedd kvitløk, kan sløyfes
? 1/2 brokkoli
? 2 store gulerøtter
? 1/2 paprika
? 1 rødløk
? Mais

Fres kyllingen i biter med finhakka chilli og kvitløk, sett til side. Start deretter å frese grønnsakene i rekkefølgen som står, du kan fint bruke andre grønnsaker også etter smak&behag.

Ha kyllingen tilbake i samme panne på middels varme, vend inn kokoskrem og la woken kreme seg fyldig. Smak til med tacokrydder.

Eg brukte heimelaga tacokrydder og det holdt med ca. 2 ts. Bruker du pose eller anna type må du sikkert opp i 2-3 ss. Du kan også bruke fajitaskrydder om du ønsker fajitas-wok!



Håper det er en tacovariant fleire vil prøve seg på!

Det er fredag og eg må tipse dere om fantastisk gode double chocolate chip cookies fra x-life! Perfekt som eit sunnere alternativ til snacks med heile 23 g protein per cookie. Rik, fyldig sjokoladesmak og småseig konsistens med sjokoladebiter ?

Ei eske med 12 porsjonspakninger finner du her (annonselenke).

Då vil eg ønske alle sammen ei riktig god helg 🙂

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg