Februar – oppsummering av oppskrifter

God mandag godtfolk!

Vi er allerede komt til andre dagen i mars, og det er på tide med oppsummering av oppskrifter fra måneden som har gått – februar. Eg eg veldig fornøgd med det eg har fått til hittil i år, og håper dere er det samme! Eg prøver å variere mellom oppskrifter i ulike kategorier, så her burde jo vere noko for einkvar smak og behov.

Å lage oppsummeringsinnlegg er blitt en tradisjon her på bloggen som eg har lyst skal følge videre, så eg håper dere liker det sjølv om innlegge blir relativt lange –

FRUKOST OG LUNSJ –

Frukostrutiner og alprotops HER.
Grove matvafler HER.

Heimelaga superbrød HER.
Italiensk salat HER.

MIDDAG –

Fløtegratinerte søtpoteter HER.
Krema taco-wok HER.

Heimelaga sunnere, glutenfri raspeballer HER.

Ovnsbakt torsk, søtpotetchips og fetasalat HER.
Baconsurra svinefilêt fylt med fetaost HER.


Søtpotetpizza – med bunn av søtpotet HER.

Betasuppe HER.
Heimelaga rødbetsalat og middagstips HER.

DIVERSE –

Heimelaga peanøttsmør HER.
Rask og enkel heimelaga majones eller aioli HER.

Fem sunne pannekakeoppskrifter HER.

Grønnsaksrester som blir næringsrik juice HER.
To oppskrifter på juice HER.

SUNT SØTT & SALT –

Sunn brownies med innbakt peanøttsmør HER.

Sunne energicookies HER.
Jordbær med yoghurttrekk HER.

Sukkerfri, luftige fastelavensboller HER.
Sunne peanøttfudge HER.

10 dessert / kaketips (til morsdagen) HER.


Månedens best tatt imot oppskrift trur eg må vere heimelaga superbrød, det var mange som blei veldig glade for at eg endelig posta ei brødoppskrift. Den passer jo også til alle da den er svært allergivennlig! Eg har fått fleire gode tilbakemeldinger og det er veldig kjekt 🙂

Då er eg spent på kva mars måned bringer!


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

16 kommentarer

 1. så utrolig mye godt!

 2. Hei Linda! Åh, dette så godt ut – enchiladasen skal lages i kveld 😀 Har et spørsmål angående iHerb: siden tollgrensa er endret fra 200 kr til 350 kr, gjelder dette også på iHerb ikke sant? Jeg vil med andre ord slippe dyre tollavgifter hvis jeg bestiller pakker under 350 kroner, istedet for under 200 kr som det tidligere var? 🙂 på forhånd takk for svar!

 3. Kaisa Elise

  Alt for masse godt 🙂

 4. Julie @ WolfItDown

  Masse nydelig mat her 😀 Er særlig takknemlig for de kjempebra og kjappe oppskriftene på smøresalat 😀 Tusen takk! x

 5. Pizza med søtpotetbunn var utrolig godt! Men sunn brownie…. Den blir nok ikke laget igjen her såfremt ikke det er ungene som maser på kake. De likte den! (1 og 4 år). Jeg savner en kalorioversikt på kaker og sånt. Er det mulig å få til? Hvis ikke kan jeg selvsagt regne sammen selv.

 6. Alltid like gøy med oppsummeringsinnleggene Linda! 😀 fantastiske oppskrifter denne måneden også, setter stor pris på all tiden og engasjementet du bruker for å dele så mye godt med oss <3

 7. Linda Marie Stuhaug

  Monika: Tusen takk Monika <3 Veldig kjekt å dele og inspirere 🙂

 8. Linda Marie Stuhaug

  Merete: Takk for tilbakemelding, Merete 🙂 Kaloritelling finner du ikkje i mine oppskrifter (en sjelden gang innimellom) – så ellers må det nok reknast på sjølv ja.

 9. Linda Marie Stuhaug

  Julie @ WolfItDown: Så bra, Julie! Eg kommer med fleire påleggsalater etterkvart, det er jo så kjekt å lage også 🙂

 10. Linda Marie Stuhaug

  Kaisa Elise: Så bra 🙂

 11. Linda Marie Stuhaug

  Hanna: Hei! Eg har dessverre ikkje satt meg heilt inn i dei nye reglene, men man kan altså bestille pakker til 350 kroner – men frakten blir dyrere jo tyngre pakken er 🙂

 12. Linda Marie Stuhaug

  Sophie: Så kjekt å lese 🙂

 13. Jan Erik

  Eg likar desse oppsumeringsinnlegga svært godt, så fortsett gjerne med dei! 😀 Såg du hadde fødseldag her om dagen òg, så då må eg nesten gratulere så mykje med vel overstådd dag. Håpar den var tipp topp 🙂 Kan kome med eit lite innspel ang. den nye tollgrensa. Den er no heva til 350,- totalt, inkl. frakt og evt. forsikring, så no er det viktigare enn før at du vel den billigaste frakta, og passar på at pakken ikkje veg meir enn 4 lbs, slik at du ikkje overskrider vektgrensa og må velje frakt frå til dømes DHL (som i seg sjølv er ei super fraktløysing, men diverre noko dyr og vil i dei fleste tilfelle gjere til at du må betale moms og fortolling på forsendinga med dei nye reglane).

 14. Jan Erik

  PS: Kommentaren ang. vektgrensa på forsendinga var retta mot iHerb spesifikt, sidan dei nye reglane sjølvsagt gjeld for bestilling derifrå òg 🙂

 15. Linda Marie Stuhaug

  Jan Erik: Tusen takk for bursdagshelsing 🙂 Eg har rett og slett ikkje satt meg inn i dei nye reglane, men fått med meg at den er heva til 350 kroner og frakta øker etterkvart (?). Supert med litt informasjon, eg har gått på DHL smellen fleire ganger og det gjer eg ikkje igjen!

 16. Hei Linda:) Jeg forhåndslanserer våre svenske moteprodukter for kjendiser og store bloggere. Siden stilen din passer med merkevaren vår, vil vi at du prøver et par. Send meg en e-post så jeg kan sende deg mer informasjon. Ha en flott dag!! Carl