Linda Stuhaug

Annonse

9. mars 2015

Vegetar lompetoast

Vegetar lompetoast
God mandag!
Det er vekas første dag og vi starter med kjøttfri mattips. Eg har totalt dilla på lompetoast som eg delte på bloggen her i januar, og spiser det minst 5-6 ganger for veka til frukost, lunsj, middag eller kveldsmat. Dette passer jo til alle dagens måltider!
Favorittpålegget mitt er grønn pesto, skinke, ost, ruccola og krydder, men her er to kjøttfri alternativer som også smaker veldig godt –
1 lompetoast fylt med grønn pesto, spinat, rødløk og knust fetaost + krydder.
1 lompetoast med kremost krydder, tomatskiver og revet mozarella + krydder.
To lomper går med til en toast. Smør på eine, klapp over den andre og steik gylne i vaffeljern. Desse er like gode kalde som varme, så perfekt å ta med i lunsjboksen!
Servert med en grønn og frisk salat med fetaost – komplett!
Bruk dei lompene du liker og foretrekker. Eg anbefaler virkelig å lage heimelaga potetlomper – oppskrift her eller søtpotetlomper – oppskrift her. Det er utrulig raskt, enkelt og krever kun 3 ingredeinser!
Smaker masse bedre, er veldig saftige og er perfekt å fryse. Du kan lage dei med spelt for speltlomper eller glutenfritt mel for glutenfri lomper!
Kva står på menyen din idag? Har du en kjøttfri rett i veka?

God mandag!

Det er vekas første dag og vi starter med kjøttfri mattips. Eg har totalt dilla på lompetoast som eg delte på bloggen her i januar, og spiser det minst 5-6 ganger for veka til frukost, lunsj, middag eller kveldsmat. Dette passer jo til alle dagens måltider!

Favorittpålegget mitt er grønn pesto, skinke, ost, ruccola og krydder, men her er to kjøttfri alternativer som også smaker veldig godt –

1 lompetoast fylt med grønn pesto, spinat, rødløk og knust fetaost + krydder.

1 lompetoast med kremost krydder, tomatskiver og revet mozarella + krydder.

To lomper går med til en toast. Smør på eine, klapp over den andre og steik gylne i vaffeljern. Desse er like gode kalde som varme, så perfekt å ta med i lunsjboksen!

Servert med en grønn og frisk salat med fetaost – komplett!

Bruk dei lompene du liker og foretrekker. Eg anbefaler virkelig å lage heimelaga potetlomper – oppskrift her eller søtpotetlomper – oppskrift her. Det er utrulig raskt, enkelt og krever kun 3 ingredeinser!

Smaker masse bedre, er veldig saftige og er perfekt å fryse. Du kan lage dei med spelt for speltlomper eller glutenfritt mel for glutenfri lomper!

Kva står på menyen din idag?
Har du en kjøttfri rett i veka?

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg