Annonse
17. mars 2015
Fiskegryte med torsk & bacon
Hei alle!
Vekas første fiskemiddag idag kanskje? Smakfulle fiskemiddager kan også lages på kort tid, som for eksempel denne fiskegryta med torsk & bacon. Å lage ei gryte med mange gode smaker kan gjere det enklere å få inn en ekstra middag med fisk, eller kanskje få dei små til å smake.
Heimelaga fiskegryte med torsk & bacon, glutenfri og kan fint lages melkefri –
Krema fiskegryte med torsk, 4 personer
6 dl fiskekraft/buljong
1 beger creme fraiche*
400 ml kokosmelk (evt. en ekstra boks creme fraiche)
600-800 g torsk i terninger
4 store gulerøtter
1 purreløk
3 ss (glutenfri) soyasaus
Maisennajevning om nødvendig
Tilbehør:
Stekte baconternigner
Slik gjer du:
1. Kok opp kraft/buljong med gulerøtter i skiver. Tilsett creme fraiche, kokosmelk og smak til med soyasaus.
2. Ha oppi purreløk i små biter, torsk i terninger og la det trekke i 5-10 minutt.
3. Smak til med ekstra krydder om nødvendig. Er gryta litt tynn; juster med maisennajevnin. Steik bacon til det er sprøtt.
4. Server gryta når fisken er ferdig med bacon på toppen. Nyt!
*bruk melkefri creme fraiche for melkefri fiskegryte.
Torsk & bacon er en sikker vinner og jammen var det knallgodt som tilbehør til gryta også!
Eg hadde også smakfulle søtpotet polar i frysaren som eg tinte opp i i brødristaren og hadde som tilbehør.
Utrulig smakfull og mettande middag som falt i smak hos heile familien.
Velbekomme!
Annonse
2 Kommentarer
Liv Malin Strøm Kvam
28. april 2021
Linda Stuhaug
30. april 2021
SKRIV EN KOMMENTAR