Linda Stuhaug

Annonse

11. mai 2015

Vegetarburger

Vegetarburger
Reklameinnlegg
Det er ny kjøttfri mandag!
I sammerbeid med Hälsals Kök skal eg idag og tre mandager framover prøve ut nokre av deres vegetarprodukter. Eg har hatt kjøttfri mandag på bloggen ei god stund og prøver å oppfordre fleire til å ha en kjøttfri dag i veka. Meatfree monday er en internasjonal kampanje som oppfordrer oss som enkeltpersoner og organisasjoner til å ha en kjøttfri dag i veka, blant anna til fordel for miljøet og dyrevelferd.
Det er ikkje alltid tida strekker til for å lage noko heimelaga eller kanskje man er nysgjerrig på forskjellige vegetarproduker? Eg gleder meg til å smake forskjellige produkter og lage gode middager av dei, ikkje minst dele mine erfaringer med dere. Produktene finner dere i frysedisken på ulike dagligvarebutikker.
Første ut er vegetarburgere, servert med potetbåter og krema fetaost –
Du trenger, 1 porsjon ? 2 vegetarburgere ? 1-2 mellomstore poteter ? 50 g fetaost ? 1 ss kesam ? Finhakka chilli ? Krydder etter smak
Start med potetene. Skjær i båter, krydre dei godt og steik på 180 grader 25 minutter. Bruk gjerne varmluft om du vil det skal gå raskere.
Vegetarburgeren kan settes i ovnen sammen med potetene dei siste 5 minuttane, steikes på steikepanna eller grillast.
Mos fetaost sammen med kesam og 1/3 ts finhakka chilli, smak til med pepper. Burgertallerken er klar til servering! En rask, enkel og smakfull middag for en, så kan man justere mengden om det er fleire som skal spise.
Blei faktisk overraska over den gode smaken og konsistensen på burgerene, skulle ikkje trudd dette var eit vegetarprodukt. Kommer absolutt til å kjøpes igjen og lages i forskjellige varianter med ulikt tilbehør.
En burger inneholder 4,5 g fett, 7 g karbohydrater og 13,5 g protein. Godt næringsinnhold, men minus for lang ingrediensliste – men slik er det som regel med ferdigprodukter. En gang i ny og ne skader uansett ikkje 🙂
God (kjøttfri) middag og mandag til dere alle!

Reklameinnlegg

Det er ny kjøttfri mandag!

I sammerbeid med Hälsals Kök skal eg idag og tre mandager framover prøve ut nokre av deres vegetarprodukter. Eg har hatt kjøttfri mandag på bloggen ei god stund og prøver å oppfordre fleire til å ha en kjøttfri dag i veka. Meatfree monday er en internasjonal kampanje som oppfordrer oss som enkeltpersoner og organisasjoner til å ha en kjøttfri dag i veka, blant anna til fordel for miljøet og dyrevelferd.

Det er ikkje alltid tida strekker til for å lage noko heimelaga eller kanskje man er nysgjerrig på forskjellige vegetarproduker? Eg gleder meg til å smake forskjellige produkter og lage gode middager av dei, ikkje minst dele mine erfaringer med dere. Produktene finner dere i frysedisken på ulike dagligvarebutikker.

Første ut er vegetarburgere, servert med potetbåter og krema fetaost –

Du trenger, 1 porsjon
? 2 vegetarburgere
? 1-2 mellomstore poteter
? 50 g fetaost
? 1 ss kesam
? Finhakka chilli
? Krydder etter smak

Start med potetene. Skjær i båter, krydre dei godt og steik på 180 grader 25 minutter. Bruk gjerne varmluft om du vil det skal gå raskere.

Vegetarburgeren kan settes i ovnen sammen med potetene dei siste 5 minuttane, steikes på steikepanna eller grillast.

Mos fetaost sammen med kesam og 1/3 ts finhakka chilli, smak til med pepper. Burgertallerken er klar til servering! En rask, enkel og smakfull middag for en, så kan man justere mengden om det er fleire som skal spise.

Blei faktisk overraska over den gode smaken og konsistensen på burgerene, skulle ikkje trudd dette var eit vegetarprodukt. Kommer absolutt til å kjøpes igjen og lages i forskjellige varianter med ulikt tilbehør.

En burger inneholder 4,5 g fett, 7 g karbohydrater og 13,5 g protein. Godt næringsinnhold, men minus for lang ingrediensliste – men slik er det som regel med ferdigprodukter. En gang i ny og ne skader uansett ikkje 🙂

God (kjøttfri) middag og mandag til dere alle!

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg