Annonse
15. mai 2015
Briesalat med karamelliserte valnøtter og granateple
Denne lunsjen så var fantastisk god!
Salat med brie, karamelliserte valnøtter og granateple var en uslåelig kombinasjon som virkelig passer sammen, enten som ingredienser i en sidesalat eller på lunsjtallerken med kjøtt.
Eg hadde rester av serranosurra indrefilêt av svin, alternativt kan du bruke anna type middagsrester av svin, kylling eller biff, eller rett og slett en slags skinkevariant og gjerne biter av spekeskinke.
Til 1 person:
Revet crispysalat
150-200 g kjøtt
Biter med brie
1 handfull valnøtter
2 ts sukrin gold
Granateple
Valnøtter og sukrin gold has i en liten steikepanne, sukrinen skal smelte og legge seg som ei hinne rundt valnøttene. Avkjøl. Ellers er det berre å kutte, dele og dandere resten av ingrediensene på tallerken!
Bruk gjerne fleire typer grønnsaker, og som nevnt: kjøttet kan varieres.
Nyt en rask, enkel og smakfull lunsj!
Perfekt på varmere dager med sola som skinner fra blå himmel, slik som idag.
God helg 🙂
Annonse
SKRIV EN KOMMENTAR