Vegetar grillspyd

Reklameinnlegg

Hei alle sammen!

Håper dere har hatt ei fin helg og ikkje minst 17.mai feiring i går 🙂 Vi er i gang med ei ny veke før pinsa står for tur, og idag er det kjøttfri mandag med eit nytt produkt fra Halsäns Kök som er prøvd.

Grillspyd med vegetar kjøttboller, grilla søtpotetskiver og kvitløksdressing –

Du trenger, 1 porsjon
100-150 g kjøttboller fra Hälsals Kök
squash, paprika, sopp og tomat
1 liten søtpotet
2-3 ss gresk matyoghurt / kesam
1/2 kvitløksfedd, pressa
salt & pepper

Bruk dei grønnsakene du liker og har tilgjengelig. Tre på spydene sammen med kjøttboller, grill på 180 grader i 8-10 minutter eller på grillen til en gyllen farge.

Skjær søtpoteta i tynne skiver, pensle over med litt olje og grill sammen med spydene. I mellomtida blander du sammen kvitløksdressingen og smaker til. Server!

Likte godt konsistensen på kjøttbollane, sprø utside og mjuk kjerne. Smaken minner om vegetarburgerene eg prøvde sist, veldig gode og smakfulle desse også!

Nyt en deilig middag på ca. 15 minutter 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

8 kommentarer

  1. Emilie Josefine

    Aldri tenkt pĂ„ at jeg kunne bruke de «kjĂžttbollene» sĂ„nn! NĂ„ blir det enda en sverigetur fĂžr sommeren slĂ„r tak ja 😀

  2. Caroline Alice

    Freshe bilder, ble litt smĂ„sulten…

  3. Style by Ida

    Det sÄ fantastisk godt ut !

  4. Karoline H

    Hei Linda! nĂ„r kommer donut oppskriten ? 😀

  5. Linda Marie Stuhaug

    Karoline H: Idag 😀

  6. Linda Marie Stuhaug

    Style by Ida: En rask og deilig middag 🙂

  7. Linda Marie Stuhaug

    Caroline Alice: Fort gjort Ă„ bli smĂ„sulten pĂ„ matblogger 😉

  8. Linda Marie Stuhaug

    Emilie Josefine: Berre Ă„ bruke kreativteten med ferdigprodukter! Kjekt Ă„ prĂžve seg pĂ„ fleire varianter 🙂