Laksepakke med aspargesrisotto

Hei og god onsdag!

Eg har lyst å dele denne superraske, enkle og smakfulle laksemiddagen med dere som var en av middagane i Adams Matkasse. Fiskepakker i aluminiumsfolie har eg laga masse av tidligare, spesiel på sommartid som grillmat. Det er veldig lettvint og lager seg sjølv i ovnen, ikkje minst så kan man variere både fisk, grønnsaker og tilbehør for å få variasjon.

I denne oppskrifta var det laks som blei brukt, en middag uten gluten og melk –

Laksepakke med aspargesrisotto (4 porsjoner)
200 g asparges
3-4 store gulerøtter
1 løk
600-800 g laksefilêt
1 pakke økologisk aspargesrisotto
Soyasaus (glutenfri)
Pepper
Olje

Slik gjer du:
Sett ovnen på 200 grader. Start med å tilberede risottoen som anvist på pakken. Unngå å røre inn smør og revet ost ved melkeallergi.

Kutt laksefilêt i terninger på 2×2 cm. Asparges vaskes og kuttes i fire, gulerøtter skrelles og kuttes i biter, løken i tynne skiver.

Pensle fire aluminiumsfolie med litt olje, brett opp katane og fordel laks og grønnsaker på kvar pakke. Ha over en pepper og slant soyasaus til slutt før du bretter sammen folien og baker i ovnen i 10 minutter eller til laksen er gjennomstekt.

Personlig liker eg ikkje ris, men risotto derimot synes eg er veldig godt! Krema med både konsistens og masse smak, ingen savna verken saus eller dressing til måltidet.

Middag for heile familien på ca. 30 minutter.

Håper det smaker!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

14 kommentarer

 1. Marthe Dybdahl

  For en super fin blogg du har! Masse bra innlegg! Stå på videre med bloggen! Hvor henter du inspirasjon fra? Hadde vært veldig hyggelig om du tok en tur innom bloggen min 🙂 Klem

 2. Ellen Beate

  Har vært i københavn en gang. Nydelig by. Vil anbefale gastropuben Bar burrito (http://www.barburrito.dk). De lager helt fantastisk autentisk meksikansk mat. Falt veldig i smak hos meg og min kjære. Vi bestilte Hola! Menu. Vi fikk da chips laget av en spesiell type banan, med hjemmelaget guacamole. Veldig godt faktisk selv om det hørtes litt spesiellt ut. Så fikk vi en ovnsbakt kremet maiskolbe med koriander og chili som var helt amazing. Så fikk vi 5 bittesmå maistortilla med div tilbehør, jeg husker jeg likte den med kylling og biff best. Det smaker ikke som taco vi er vandt til her hjemme, men er virkelig en matopplevelse 😀 de har også kjempe god mojito, kan også få alkoholfri lemonade som er veldig god. Restauranten ligger litt skjult og er i en kjeller så må ned en liten trapp, men absolutt verdt å ta turen innom. God tur

 3. Veronika

  Torvehallerne. Det er alt mulig slags lekkerier man kan spise der og bare gå rundt å se. Deilig mat også oppe i tårnet på christianborg. Flott utsikt også!

 4. Linda Marie Stuhaug

  Veronika: Takk for tips! Torvehallerne er allerede notert 😀

 5. Linda Marie Stuhaug

  Ellen Beate: Tusen takk for gode tips, Ellen Beate 🙂 Skulle ønske eg hadde bedre tid, så vi får sjå kva vi rekker over på ei langhelg!

 6. Linda Marie Stuhaug

  Marthe Dybdahl: Takk for det 😉

 7. Tanja Höglund Pettersen

  Det så super godt ut! Hadde satt kjempe stor pris på om du tok en titt innom min blogg også! Håper du får en kjempe fin dag videre 🙂

 8. Vil tipse om Copenhagen Street Food! Masse boder med ulik street food fra alle deler av verden 😀 Kjempegod falafel blandt annet!

 9. Hei! Veldig fin blogg du har! 🙂 Jeg vil gjerne anbefale restauranten «Hercegovina» den har inngang fra Tivoli, men også fra utsiden adresse: Tivoli, Bernstorffsgade 3 Anbefaler å ta buffeten der! Var veldig godt 🙂

 10. Linda Marie Stuhaug

  Maria: Tusen hjertelig Maria! Supert tips, skal skrive ned navnet på restauranten med en gang 🙂

 11. Linda Marie Stuhaug

  Anonym: Fantastisk tips! Eg esker matboder med mange smaker, så det passa midt i blinken. Skal defintivit ta turen dit 🙂

 12. Linda Marie Stuhaug

  Tanja Höglund Pettersen: Takk for det 🙂

 13. Ellen Beate

  Håper du får tid til å ta turen innom Barburrito. Den ligger i en av sidegatene fra strøget så er super sentralt. Er bare lett å overse den siden den ligger bittelitt nedsunket i bakken. Vi holdt på å gå forbi den når vi letet 🙂

 14. Linda Marie Stuhaug

  Ellen Beate: Fekk ikkje gått innom denne plassen dessverre… men skal alltid tilbake til København en gang 🙂 takk for tipset uansett!