Linda Stuhaug

Annonse

15. juni 2015

Fylt avokado

Fylt avokado
Hei og god mandag!
Det har gått i ett i helga, eg reiste direkte fra Shapeup-weekend på Geilo til Oslo i går for å sjå på nokre hybler/leiligheter som er aktuelle å leige fra høsten av, sida eg flytter til hit for å studere. Tida begynner å bli knapp og frk. Stuhaug som liker å ha kontroll og orden i god tid begynner å bli litt stressa!
Men tilbake til dagens kjøttfri rett, idag har eg måtte grave litt i arkivet og fant det som frista meg aller mest her! I hovedstaden skinner sola og fylt avokado med eggesalat hadde passa supert som kjøttfri lunsj eller middag idag –
Dette gir en halv overfylt avokado! Juster mengdene etter deg og dine behov. Mengden eggesalat passe fint i to halve avokadoer –
1/2 avokado 1 hardkokt egg 1,5- 2 ss kesam/rømme/majones Paprika & purreløk Gjerne litt hakka sylteagurk, saft fra sylteagurken eller sitronsaft for syre Salt & pepper
Hakk egget, paprika og purreløk i småbiter. Vend inn kesam, rømme og/eller majones (bruk det du har og foretrekker, miks gjerne) og smak til med salt, pepper og syre. Del avokadoen i to, fjern steinen og fyll eggeblandinga oppi. Server med litt friske grønnsaker, og gjerne grovt brød, knekkebrød eller lomper om du ønsker.
Lett, friskt og veldig godt, perfekt på dager som denne!
Ha en fin start på veka alle sammen!

Hei og god mandag!

Det har gått i ett i helga, eg reiste direkte fra Shapeup-weekend på Geilo til Oslo i går for å sjå på nokre hybler/leiligheter som er aktuelle å leige fra høsten av, sida eg flytter til hit for å studere. Tida begynner å bli knapp og frk. Stuhaug som liker å ha kontroll og orden i god tid begynner å bli litt stressa!

Men tilbake til dagens kjøttfri rett, idag har eg måtte grave litt i arkivet og fant det som frista meg aller mest her! I hovedstaden skinner sola og fylt avokado med eggesalat hadde passa supert som kjøttfri lunsj eller middag idag –

Dette gir en halv overfylt avokado! Juster mengdene etter deg og dine behov. Mengden eggesalat passe fint i to halve avokadoer –

1/2 avokado
1 hardkokt egg
1,5- 2 ss kesam/rømme/majones
Paprika & purreløk
Gjerne litt hakka sylteagurk, saft fra sylteagurken eller sitronsaft for syre
Salt & pepper

Hakk egget, paprika og purreløk i småbiter. Vend inn kesam, rømme og/eller majones (bruk det du har og foretrekker, miks gjerne) og smak til med salt, pepper og syre. Del avokadoen i to, fjern steinen og fyll eggeblandinga oppi. Server med litt friske grønnsaker, og gjerne grovt brød, knekkebrød eller lomper om du ønsker.

Lett, friskt og veldig godt, perfekt på dager som denne!

Ha en fin start på veka alle sammen!

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg