Linda Stuhaug

Annonse

26. juni 2015

Marinert kyllingfilêt med tomat & mozarella

Marinert kyllingfilêt med tomat & mozarella
Hei og god fredag!
Etter nokre grå og kalde dager er det visst meldt både sol og varme den kommande veka. Sjølvsagt når vi på tirsdag bestilte sydentur og reiser til Rhodos imorgon! Menmen, det er alltid noko anna å komme seg vekk litt 🙂 Har du reisetips, restauranttips eller andre ting å anbefale er det berre å legge igjen nokre ord i kommentarfeltet!
Eg fyrte opp grillen til lunsj her ein dag, og lagde en veldig smakfull, men svært enkel lunsjtallerken. Kan også nytes til middag for fleire, kanskje med litt ekstra tilbehør. Marinert kyllingfilêt med tomat & mozarella –
Marinert kyllingfilêt, 2 porsjoner 3-4 kyllingfilêter 4 ss olje 2-3 ts soyasaus 1 fedd kvitløk, pressa 1-2 ts finhakka chilli litt pressa limesaft nykverna pepper
Bland sammen ingrediensene til marinaden og la kyllingfilêtene ligge i marinaden så lenge du har tid og mulighet. Grill på begge sider til kyllingfilêtene er gjennomstekt. Kan også grilles i ovnen på 180 grader.
Medan kyllingfilêtene grilles skjærer du opp tomat, mozarella og litt rødløk på en tallerken. Ha gjerne over en slant olje, basillikum og grovkverna pepper!
Saftig og smakfull kyllingfilêt med en kombinasjon av tilbehør som er uslåelig – tomat & mozarella!
God helg!

Hei og god fredag!

Etter nokre grå og kalde dager er det visst meldt både sol og varme den kommande veka. Sjølvsagt når vi på tirsdag bestilte sydentur og reiser til Rhodos imorgon! Menmen, det er alltid noko anna å komme seg vekk litt 🙂 Har du reisetips, restauranttips eller andre ting å anbefale er det berre å legge igjen nokre ord i kommentarfeltet!

Eg fyrte opp grillen til lunsj her ein dag, og lagde en veldig smakfull, men svært enkel lunsjtallerken. Kan også nytes til middag for fleire, kanskje med litt ekstra tilbehør. Marinert kyllingfilêt med tomat & mozarella –

Marinert kyllingfilêt, 2 porsjoner
3-4 kyllingfilêter
4 ss olje
2-3 ts soyasaus
1 fedd kvitløk, pressa
1-2 ts finhakka chilli
litt pressa limesaft
nykverna pepper

Bland sammen ingrediensene til marinaden og la kyllingfilêtene ligge i marinaden så lenge du har tid og mulighet. Grill på begge sider til kyllingfilêtene er gjennomstekt. Kan også grilles i ovnen på 180 grader.

Medan kyllingfilêtene grilles skjærer du opp tomat, mozarella og litt rødløk på en tallerken. Ha gjerne over en slant olje, basillikum og grovkverna pepper!

Saftig og smakfull kyllingfilêt med en kombinasjon av tilbehør som er uslåelig – tomat & mozarella!

God helg!

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg