Lompelunsj med heimelaga laksepålegg

Hei!

Idag har eg eit smakfullt og sommerlig lunsjtips til dere. Oppskrifta eg la ut på krema laksesalat har eg fått mange gode tilbakemeldinger på. Heilt supert når man har rester etter laksemiddagen!

Laksesalaten passer som pålegg, i en lunsjsalat, til middagen eller i wraps med lomper med litt ekstra friske og sprø grønnsaker –

Denne gangen hadde eg 1 laksefilêt igjen etter middagen og lagde laksesalat dagen etterpå som eg fylte i lomper. Den opprinnelige oppskrifta finner du her, denne gangen blei det litt meir på slump med dei grønnsakene eg hadde tilgjengelig –

Du trenger
1 laksefilêt
1 ss hakka rødløk
1 ss hakka sylteagurk
1 ss hakka vårløk
150 g gresk matyoghurt
lake fra sylteagurken
salt og pepper

Miks sammen alle ingrediensene og smak til, juster eventuelt konsistensen med litt meir yoghurt eller kesam. Laksesalaten kan fint stå nokre dager i kjøleskapet. Server i antall lomper etter ønske med litt friske grønnsaker, så har du en komplett lunsj til en eller to dager!

Utrulig godt, saftig og smakfullt.

Denne laksesalaten kjem eg til å lage oftare framover!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *